91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #42100 Akkor nem vágom... azért a GTX560 nem gyenge... ha nálad maxon megy, akkor nála normal, high keverve simán mennie kéne... -
4 gigán járatja. -
Solt #42098 A szandika alapból erősebb, plusz jobb a memória kezelése. Ilyen körülmények közt sokat számít 400mhz...
Phantomas húzza, vagy alapon megy neki? -
Vagy csak nem oldódott ki :) Szerintem csak fegyveranimáció van a gépekhez,a többi csak szerkesztve van. -
Ja csak elfelejtették leprogramozni,hogy eldobja a tököt:) -
Ez mi,néhány gépnél van már ballisztika és sérülésmodell FSX-hez? Jó lenne ha csinálnának egy rendes fsx harci szimulációt. -
Mondjuk a sandy alapon is bivaly erős ,de az tény,hogy összekaphatnák magukat ,mert így igen gyorsan meg fogják unni az emberek a játékot.
Elvégre szórakozni vettük meg ,nem pedig küszködni,arra ott a való világ. -
Lacusch69 #42093 E8400 @3.6GHz + GTX460 @800/2000MHz + 4GB RAM.
Igaz, csak a fontos effektek vannak maxon, a többi minimum/medium. -
Mehetne:) de csk 4 gigán járatom most.
Nincs problémám,multiban is teljesen játszható naxon minden.
Pontosabban minden high on van ,ugye valami két dolgot lehet nég feljebb állítani. De kipróbálom 4.5 ön is,megnézem mennyit nó az fps.
Azért állok értetlenül a problémád előtt,mert a 4 és a 3,6 között ,nem akkora a különbség. És Phantomas nak is sandy van gtx 560 al -
Solt #42091 Láthatólag nincs nagy különbség a 2 vs 4 mag közt, ergo ez megint csak programozási gond. Lacának azért megy jól, mert a 4.5 GHz-n ketyeg az i5k.
@Tom: Nálam [email protected] + 6970 + 4gb ram. -
Nektek milyen konfigon megy? -
Lacusch69 #42089 Kétmagoson csak egy picit csökkent a képváltások száma, talán 5-7%-kal.
14fps volt a minimum (amikor az első lövést leadtam) előtte és utána kb.50-110 között volt. Átlag 65.
Igaz, még csak 1 vs 1-ben próbáltam, víz felett. -
Solt #42088 Akkor ez cpu gond lesz... :S Mármint optimalizálás, programozás, stb... :( -
nyugi, nálam ugyanez...a legelső verzió sokkal játszhatóbb volt, most bármit csinálok akad
tegnap gondoltam kipróbálom a kampányt, de felejtős, felszállni sem tudok annyira akad, és tökmindegy full grafikán van-e vagy alacsonyon
ebben a formában a játék nekem játszhatatlan -
Solt #42086 Nem jelentem ezt ki 100%-ra, annyit nincs időm játszani vele, hogy ebben egészen biztos legyek.
Egyébként ennek a 3 kék csíknak a megoldása véletlen? Mert mintha nem lett volna benne a tapasz leírásában, hogy javították volna... :) -
Ha csak a patch óta ilyen, akkor passz. -
Solt #42084 És amiért ez bosszantó az az, hogy a tapasz előtt ez nem volt jellemző... 1vs1 az óceán felett nem volt gond... -
artivizsla #42083 Torrenttel letöltöttem újra az Ultrapack 3.0-át. Mbyte-ban megegyezik az elsőre letöltöttel, de az a hibaüzenet még mindig meg van, amikor gyors küldetésben néha nem akarja elindítani a játékot. A játék újra indításával, vagy a küldetés újraindításával már indítja a küldetést.
A radaros gépeknél a térkép radar üzemmódban miért fogja meg úgy a játékot ? Addig fullon viszi a gép a játékot, de a radar üzemmódban szinte lefagy a kép. -
Solt #42082 Szinte mindegy sajnos, ugyanúgy elfogy a teljesítmény, ha normalon van, vagy, ha maxon... :S -
akarom mondani Video...? -
Solt #42080 Szar Intel fos nem bírja.
-
A játékban mik a Vodeo beállításaid? -
Akkor adjál neki 4.5 ghz et.
-
Solt #42077 Itt nem ez a gond! :) Akárhová állítom a grafikai beállításokat, alig változik az fps, ergo cpu limit van. Mivel fos a többmagos kihasználtság, így kevés neki a 3.6 GHz..
Nálad azért megy jól, mert az i5k magasabb GHz-n ketyeg, ráadásul jobb a memória kezelése is... A vga-k közti max 10% különbség nem csinál ilyet... ;) -

Olvasd el aláírásom.
-
Hello.
Passz. UP2.1 alatt nagyon nehézkes volt, itt csak kevesen próbálkoztak vele. -
mustangdc35 #42074 azért még lehetne belőlük valami ha gyökeres változtatásokat hajtanának végre és terveznének egy magyar színvonalhoz(mérnöki tudás) méltó légi közlekedésre alkalmas járművet -
Solt #42073 Az fps start show működik, csak én voltam kuka, rosszul írtam be. Így működik: fps START SHOW ( eltüntetés: fps HIDE )
Viszont a fraps nem megy, és rosszabbul is fut a játék... 1vs1-ben amikor megközelítem az ellent, leeseik nagyon az fps... beérve a szárazföld fölé meg... :S -
sakkay #42072 Nekem sem, a patch óta. -
Asztat :D nemtudom, de aki akar az ITT megtalál éngemet :D -
Szepy2884 #42070 OFF
A Facebook-on hol lehet beállítani, hogy lássam a függő kapcsolataimat is? Mert eddig csak azt mutatja, ha valaki visszaigazolt, vagy bejelölt. -
feca1229 #42069 Üdv mindenkinek!
Ha az Il2 1946-ra telepitem az ultrapack 3-at,akkor arra lehet még másmilyen kieggészitő progrmamot tenni?pl:TLD,vagy BOE? remélem érthetö voltam. -
artivizsla #42068 Közben molyoltam egy kicsit és a hibaüzenet ellenére elindult az Ultrpack 3. Jóval több minden van benne, mint a SAS 3 modban. Azért letöltöm megint a packot torrenttel és megnézem, hogy van-e különbség az elsőnek letöltötthöz képest. -
Solt #42067 No, se fraps, se az "fps start show" okosság nem működik... :S
Miért? -
Ezt nem tudtam,akkor ezzel le is írták magukat,kár pedig egy ideig úgy tűnt hogy ez egy sikeres repülőépítő cég lesz. -
És vajon azt is tudod-e, hogy miért?
Klikk ide: Közlekedésbiztonsági szervezet, légügyi események 2007
Keresd meg ezt az eseményt: 2007.08.02. Corvus Corone HA-YCAH
Töltsd le a jegyzőkönyvet, és olvasd el. Utána a gép közelébe sem akarsz menni, az tuti. És tudod mi a legszebb? Összegányolták az egészet (gittelt szárny a legszebb), két ember meghalt, és ami tervezési, gyártási hibákat talált a hatóság, azokat szerinted kijavították. Lószart. Kivitték külföldre gyártani. Amit Besenyei alá raktak, azt biztos normálisan gyártották le, de a többit...? -
feca1229 #42064 Köszönöm!
-
Richtofen #42063 Az amit a hibaüzenet mond, letöltési hiba. Töltsd le újra, lehetőleg torrent-tel, mert az nem lehet hibás. -
Richtofen #42062 A 4.10.1 szerintem csak egy apro javitas. Legjobb ha felteszed a 4.08m, 4.09m-et, 4.10m-et, es utana 4.10.1m-et. -
Ez a Corvus Racer gyönyörű gép és magyar fejlesztés.Úgy érzem nem kapja meg az államtól azt a támogatást ez az egész iparág-sportág amit megérdemelne,fociba ölnek hatalmas pénzeket amiben már nem tudunk élvonalba kerülni,ez a csodás technikai sport meg le van ejtve :(