91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #42260 Létezik az nv-nek is olyan programja, mint az ATI-nak a Catalyst?
Mármint , hogy a tunning, a hőfigyelés, beállítások, egy programon belül vannak? -
artivizsla #42259 X52 Pro van olcsóbbért is.
http://www.argep.hu/trend/SAIT/SAITEK-X-52-Pro.html
-
Kevesebb töltéssel itt van az AirPower11 livestream. :) -
Nekem most ATI HD4870 van a gépben, annál talán azért jobb lesz. 100 vagy 120k-m nincs vga kártyára de ha lenne sem adnék érte annyit :) Egyébként CoD alá mi nem "kevés"? Nagyon jó az ATI én szeretem is a mostani kártyát mert még mindig szinte mindent visz, de elég erősen csábít a PhysX. Már az FSX-hez is van valami bigyula ami kihasználja. Ehhez képest az ATI eyefinity egy kalap szar. -
Ilyenem van, gyak mindenhez tökéletes, kivéve a cod-ot, közepes-high beállításokn 60-80fps/1920*1080, de néha annyira akad hogy azt hiszed lefagyott a gáma -
Mit gondoltok emberek, EZ a cucc viszonylag jó már ehhez a csudááálatos CoD-hoz?
**--**
Igen, ki lehet szedni a határolót és szükség esetén vissza is lehet tenni. Aki meg kitalálta és belerakatta, sz szarjon sünt és hugyozzon szögesdrótot. -
Nekem nagyon nem jött br a pro, csak kinézetre jobb
a dupla rugó és a fémtámyér semmit nem jelent, sőt sokkal rosszabb mert keményebben tartja ajoyt középen és ahogy egyre jobban mozdítod egyre nehezebben tartod
óriási negatívum még hogy az elsődleges tűzgomb nem kétállású, és a gázgaron is határolók vannak, kb 10 és90%-nál erősen megakad, bár úgy tudom ezt némi buherával ki lehet belőle venni
szal nekem nagyon nem jött be -
Lacusch69 #42253 Phantomass kollégát kérdezgesd erről, neki volt mezei X52-ese, Pro X52-ese, most meg egy Microfost nyúz. -
Váltakozó irányokban dugózik miközben a bólintási szög is változik,nem semmi.Kis magasságban nagyon veszélyes lehet dugóba esni ezzel,biztos nem egyszerű kivenni belőle. -
Nagyon szép gép de nekem azért a csillagmotoros zömökebb A-8 jobban tetszik. -
Én is szemezek valamelyikkel, múltkor utánanéztem, a saitek oldala szerint:
A Pro:
Fejlettebb MFD
Háromszínű LED
Kettős rugó húzza középre
Hall szenzorok a boton
Fém nyél és középre húzó mechanika
Egyéb fém alkatrészek
Ez annyiban átqrás, hogy nem a hall szenzorok léte vagy nem léte a különbség, mert mint kiderült a simában is ez van, hanem hogy ebben kétszer annyi érzékelő van, amik a fém középre húzó szerkezettel, meg a kettős rugóval -állítólag- pontosabb mozgást biztosítanak. Hogy a különbség érezhető-e, azt nemtom, a fém cuccok miatt biztos tartósabb, de hogy ez megér-e 20e Ft pluszt, azt már döntsd el te. -
Szerintetek melyik joy-t érdemesebb megvenni?
X52 vagy X52PRO mivel jobb a pro? 25 lenne kb a sima x52, 45kb a pro megéri ezt a különbözetet? -
Köszönöm. -
fridrich #42247 lengyel szöveg fordítása: "A 102.vadászosztály egyik pilótája Szakály József szerelőivel és kabalájával (a kutyus) valószínűleg a saját "Gusztáv"-6/trop-ján 1944 telén. a motorháztetőn látszik az egység emblémája, de sokkal érdekesebb a szárny alsó részére felvitt megkülönböztető (jelzés). Látszik, hogy három részből áll, két fekete (?) téglalap a Stammkennzeichen kód betűire festve és két sárga színű átlós sávból a szárny egész szélességére festve háromszöget alkotva a jobb azonosításért. a sávok a szárny elülső éléig jönnek (mármint nem csak az alsó része van lefestve sárgával, de elöl is)."
tehát lényegében csak a 44-45-ös sárga V-s megkülömböztetésről halandzsál. jó landolást! -
Akartok röhögni?
TESSÉK
Lehet, hogy ruszkiéknál még április 1 van? Bár ez viccnek is szar.. -
sakkay #42245 Ok. Ha jól emlékszem vagy 2 hónapig nem lesz patch.
Biztos rájuk fér a nyaralás..
-
sima -
sakkay #42243 Pseudon, vagy simán érdemes használni ha nv van? -
sakkay #42242 Köszönöm. -
-
Ezt adta ki rá a google:
Fent: a csoport 102 pilóták Myskiwskiej József Szakály, ül a mérnökök és a kabala a valószínűleg az ő Gusztáv, Winter 1944. A motorháztető emblémája látható az egyén, de ennél is érdekesebb, a címkét elhelyezni alsó felületén a szárnyak. Úgy tűnik, és ez három elemből áll: két fekete téglalap festett betűket kódot, és két átlós Stammkennzerichen öv sárga, ábrázolni a szárnyait egy hüvelyk szélességű, így egy háromszöget gyors azonosítását. Ezek az övek jönnek a szárny széle.
A Mesza motorburkolatán Ricsi embléma van ha jól látom, de a pilóta neve nem ismerős, és a G6 trop is eléggé érdekes számomra. -
sakkay #42239 Le tudná valaki fordítani nagyjából mi van alá írva?? -
Laca ezt a képet ismered?
-
Kigyűjtöttem a programot, remélem hogy holnap is repülni fog a messzer. -
Annyira de annyira tisztelem őket, hogy az el sem tudom mondani! Csodálatos és a legcsodálatosabb az, hogy végülis Magyar lajstrommal fog repülni. -
Helyzetjelentés a Mig-15-ösről.
Mondjuk az nem gyenge, hogy egy vasúti magazin foglalkozik vele, -
ufftápig
:D :D :D
ontápig -
Ja, jó gyors. -
Lysandus #42232 Remélem. Holnap is dolgozok. Majd 11-től nagyon figyelek. :-)
Egyébként a sógorok nagyon profin megoldották ezt az élő netes közvetítést... -
sakkay #42231 Polipc.
Google egyből elsőre hozza. nem sokkal drágább pár cucc, mint az árkeresőben. -
Most olvasom (COD), hogy offline kampányt ha repüli valaki, induláskor felszállási engedélyt kell kérni, különben a többiek nem szállnak föl veled (nem is tudtam, hogy ilyen van benne
).
-
Szerintem ugyanez lesz holnap is... -
Lysandus #42228 A holnapi programot hol lehet vajon megnézni? A programm-nál csak a mai műsor, illetve flugplan jön be. Hátha holnap is felszállnak! :-) -
ja ja, nekem is :P -
Lysandus #42226 Persze. Egyébként köszi a linket, sokkal jobban telik így a munkaidő. :-))) -
biztos fent lesz youtubeon -
Lysandus #42224 Basszus, volt Bf-109 és Me-262 is, de még délelőtt... -
Lysandus #42223 Kár, hogy a Fokker d1-ről lemaradtam. A horvátok nem voltak rosszak. Kíváncsi vagyok a Eurofighterekre. Ha minimális némettudásom nem csal, akkor kétgépes bemutatót tartanak velük a sógorok néhány perc múlva.... -
Hol vetted? -
Ebben elég sok FW190 est lehet látni..:)