91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
ez jó hír :D
ha a sandy mellett VGA limat van egy 580-nál akkor sokat ki fog bírni még ez a proci mire kevés lesz :) -
Solt #42379 Akkor pedig a vga a kevés! :D
( karácsonyra meglepem magam még egy 6950-l, és mehet a cf... :D ) -
Milyen limit?:)))
Akkor 2db 580 at kell betenni nincs mese:))Lehet 4 et:)
Mondom semmi jelentősége a gigaherceknek,,ebben biztos vagyok. 3.3 ,vagy 4,4.5 tök mindegy.Már a sandy nál. -
Solt #42377 Ott már vga limit van... ha van türelmed teszteld, hogy hány ghz-ig emelkedik az fps. -
Különben érdekes,hogy 4ghz en és 4.5 ghz en semmi különbség nincs.
Gyanítom ha alapon 3.3 on járatnám se lenne. Pusztán az architektúra miatti különbségben látom az eltérést ,nem is az órajelben. -
Solt #42375 Igen, csak nem mindegy minek a 20%-t használja! :D Ha normálisan le lenne programozva, akkor vígan futna szinte bármely 4 magos procin... -
Ez azért is meglepő nekem,mert játék közben monitorozva a CPU-t,alig van kihasználva ~20%-ra..
Remélem még esik némi optimalizáció a játékon,mert ez igy elég érdekes. -
Oldotta a ló..szt. Időlegesen jó,aztán megint nem.
Meg nem akarom kikapcsolni ,mint már mondtam. Nem azért öltem bele egy kisebb vagyont a pc-m be ,hogy kikapcsolgassak. Tom mondta,hogy megcsinálják,én várok:) -
Tudod ,beszélünk itt a videó kártyákról,de én azt vettem észre(más is),hogy a proci az nagyon is számít. 4 magos AMD procin ugyanavval a kártyával,de régebbi 4 magos intellel is ez a helyzet ,nem hozza azt a teljesítményt ,mint egy sandy I5 el. Ez van sajnos.Kell alá az is,meg memória,meg vga,tehát összetett a dolog nagyon. Toldozgatással sajna nem sokra megyünk. -
köszi a segítséget, ez tényleg jó kis botnak tűnik, rápróbálok hátha sikerül megvennem =) -
Ha már úgyis hardver ügyben megy a tanácskozás,tudnátok segiteni?
Akinek HD6870,vagy vele egyszintű kártyája van megmondaná,milyen beállitások mellett mennyi FPS-e van átlagosan?
Tegnap cseréltem le a hd4850-em,és nagyon kicsi sajnos az előrelépés.
(Med-High ~20FPS)
Vagy ennyire számitana a proci? A jó öreg 2 magos E8500am van 4Ghz-en járva. -
sakkay #42369 Most rakom újra. Úgyis most cseréltem kártyát. -
Lacusch69 #42368 EZ pl. FFB nélküli, de komoly bot. Ilyet használok én is +X52 gázkar + Saitek pedál. -
az újratelepítés nálam nem oldott meg semmit sajna
(library->cod>jobb gomb->delete local content) -
Lacusch69 #42366 Keress egy használt X52-t, közben figyelgesd az esetleges MS joyokat az aukciós/apróhirdetéses oldalakon.
A világ egyik legnagyobb rejtélye, hogy mi a fenéért nem gyártják a MS joyokat... -
Lacusch69 #42365 A hevederezést az "users" mappában tudod állítani. -
Az erdő kikapcsolása nem oldotta meg neked? -
Nem akarom törölni:) Nekem csak a hanggal van bajom ,az is csak online.
-
Ha jól értettem akkor,a Steam-en keresztül,a helyi játéktartalom törlése opcióval,de én még várnék a helyedben. -
És azt hogy kell? -
Itt az egyik tag azt írja,hogy miután letörölte,majd újra telepítette a teljes játékot sokkal jobb lett a teljesítménye. Még várok vele amíg mások is kipróbálják,aztán meglátjuk. -
én sem
egy hibát megoldanak, kettőt csinálnak helyette :D
-
Az új peccs óta Quick mission-ben nem tudom állítani a benzinmennyiséget+a lőszer hevederezést.
Ez valami bug,vagy csak nálam van ez?
-
és sima gázkart hol keressek? :S
sajnos nem tudom hol boltolnak ilyen cuccokkal az emberek :S -
na ja, jó tanácsot adtál, tényleg jobb (és olcsóbb) bárminél
-
Lacusch69 #42355 Csak egy jótanács: vegyél egy szimpla X52 gázkart meg egy újszerű USB-s MS Sidewinder FFB joyt.
Mindenféle X52Pro-nál sokkal jobb lesz... -
az lehet, a felbontástól is sok függ -
akkor lehet hogy a fullhd-t nem bírja a kari ezzel a játékkal, én 1680*1050-ben játszok -
nekm gigabyte gtx560-om van, sima sata2-es vinyón
én az fps leesést úgy értem, hogy megy a játék faszányosan, de van olyan hogy rohadtul beszaggat (pl offline kampány ha teljesen fullon játszom, késik a hang, késve rajzolja ki a textúrákat, vagy ha a tower alatt elhúzok egy pillanatra beakad)
de az csak akkor igaz mostmár ha fullon van a graf 1920*1080-ban -
jó sok hsz lett ma :D
akik írtak az X52 vs X52pro témára azoknak köszönöm a segítséget már sokkal okosabb lettem és asszem a pro-t választom
VGA témához az lenne a kérdésem, hogy aki GTX560Ti-vel játsza a CloD-ot annak milyen típusú GTX560-asa van? Mert nekem az Asus DirectCUII-s 560Ti-vel megy fullon és nem esik le az FPS, gép többi része az aláírásomban van ha számít valamit, jah és SSD-re van rakva. -
Kecskemétin szoktak lenni több mint 100000-en. -
Hát jobban belegondolva nem is biztos hogy mernék beülni a mig-15-be egy körre.A leírások szerint egyáltalán nem pilótabarát gép és van néhány nagyon rossz repülési tulajdonsága.Pl minden előzetes jel nélkül dugóba vágja magát néha-amiből nem könnyű kivenni.0,85 mach felett erősen csúszkál.Állítólag a műszerfalra egy fehér csík volt felfestve amihez hozzá kellett nyomni a botot ha bedugózott,ha nem állt le a forgás akkor katapultálni kellett. -
sakkay #42348 Emlékszem a voxel space vagy mi technikára!! Majd be*artam annyira szépnek tűnt. Aszem' a 2. -
Indi69 #42347 sziasztok. prohardveren saitek x52 eladó 12500ft most láttam, hátha érdekel valakit -
Solt #42346 Legalábbis a mi korosztályunkat tuti le tudnák húzni alaposan!!! :D -
Háhh! A Comanche 1 volt fasza 386-os PC-n :D Meg az Armored Fist! Ezekkel, (mai garfikával de a játékmenetet nem változtatva különösebben) hülyére keresnék magukat. -
Solt #42344 Mikori játék ez? ( közben megelőztél! :D )
Én még ezt nyúztam:
-
2000 július hóban adta ki a GT Interactive. -
-
Solt #42341 Nekem ez kimaradt! :(