91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Miről van itten most szó?
Miben mesterkedtek?
-
Csinálok majd skicceket, ma és holnap még el vagyok havazva melóval, de a héten összekalapálom.
kipróbáljuk ezt is, PS-ben nem tart semeddig megnézni, hogy illik a többikez... -
Egy darabig ez volt az a10 háttere asszem. Meg a jútyúbos ódalamnak is ez, egész fasza..
-

-
Ja ja, semmi komoly, csak valami háttérkép, meg más szín. De úgyis Photoshoppolok skicceket, mielőtt bármit csinálnánk. -
Igen, sajnos volt egy váltás. Akkor én is bosszús voltam, hogy a profilokat újra kellett csinálni.
A lényeg, hogy megoldódott a probléma :) -
mustangdc35 #42454 frissebb progi lett a megoldás
de a régi profillal nem kompatibilis
így azt újat kell csinálnom
köszönöm -
Ja ja:) Akkor minden rendben lesz:) Holnap hívom a futárt ,1 nap múlva ott is van. -
Chieftec GPS-500AB-A.
Gigabyte GA-MA 790X DS4 deszka, Phenom II X4 940, amit egy Zalman CNPS9700 NT tart hidegen, 4GB A-Data Vitesta Extreme Edition, plusz egy-két sallang (vinyók, ventillátorok)
Szerintem a táp elbírja ezeket. -
mustangdc35 #42451 azt tettem fel ami joyhoz volt a lemezen
próbáltam másikba tenni de ugyanaz a gondja
-
Túlzásba nem akarnám vinni az átszabást, de némi ráncfelvarrást elbírna a topik. -
Melyik editor? Az újat és leszedtem, kipróbáltam majd kidobtam. A 6.9.9.9 vagy mi a legfaszább. Egyébként esetleg próbáld meg másik USB-be dugni a kütyüt. -
Milyen tápod van hozzá? -
mustangdc35 #42447 win 7 alatt a saitek profil editorja leáll ha szerkeszteni akarom a már meglévő profilom
tudja valaki hogy miért és mit lehet csinálni vele? -
Köszi, ezt már múltkor is néztem, az 1 oldal jól össze van rakva, az avatarok -nekem- nem tetszenek, ennek a fórumnak az egyik nagy előnye szerintem, a vékony fejléc, minden sallang nélküli hozzászólások. Aláírások, mer avatarok, meg félképernyős bannereket én hanyagolnám. -
Már nagyon várom.
Néztem a méreteit, elvileg befér a házba a kártya, ha esetleg nem, akkor hozom a szikrázó fűrészt, és csinálok neki helyet.
-
Köszönöm.
A kép elkészülte óta kapott két új kipufogódobot, és a forgalomba helyezésen is túl vagyok. -
Huh, át kellett volna még olvasnom ezt írást... -
Ezeknek a topikoknak a házigazdáit megkérdezheted az alakítás alaplépésit. Rosszabb esetben egy tutorialt kapsz.
1
Itt mindenkinek azonos alapú, de egyéni fejléccel rendelkezik. (Már aki kérte.) Ebből a képből alakítják át tetszés szerint. Illetve ide is be vannak szúrva képek a hozzászólásszáma elé.
2
3
Itt pedig mindenki kap egy alap képet, ami helyére egy tetszőleges (2) vagy egy előre megbeszélt szabály alapján állít be a házigazda (3).
-----
Nekem speciel az 1. tetszik. Legyen egy egyéni alap, amit bizonyos keretek között személyre szabható legyen. Jobb oldalra szám elé meg kikerülne egy szolid jelvény az érintetteknél. Háttérnek meg mehetne valami szép felhős kép, ami lefele görgetésnél nem mozdul. -
Szepy2884 #42441 Ja, hogy ez? Hát ilyen asszem tényleg nem van, de még szerencse! Legalább is én ettől mindíg frászt kaptam, hogy külön kellett csikicsukizni ha valamit akartam de folyton belelógott a képbe
-
Szerintem neki ez hiányzik.
Ilyen asszem nincs a krómban. -
Szepy2884 #42439 Értem a problémádat, de én nem ástam magam ennyire bele. Nekem így néz ki. Én úgy raktam ki, hogy fogtam, oszt bal egérgombot lenyomva oda húztam ahova akartam. Jelen esetben a kereső sáv alá. A jobb felső sarokban láthatod a "További könyvjelzők" mappát. Ott van minden olyan amit ritkán használok, de ugyanúgy lenyitható értelemszerűen mint a "Repülés" mappa. Szóval azt mondod, hogy neked nem fent vízszintesen van lerendezve, hanem mondjuk balszélen? Ott is ugyanúgy kéne működnie. -
Szerintem itt (sem) kell bocsánatot kérni az offért mint ahogyan például a RoF topikban. Ez itt egy viszonylag kicsit, baráti közösség (néha betéved egy-egy fasztarisznya de ez most nemjátszik) és amíg tudunk egymással értelmesen, ember módjára beszélgetni, addig szerintem bármiről lehet. Én például sokkal jobban szeretem az ilyen topikokat.
-
exportáltam, csak nálam egy külön lapon mutatja őket, a leggyakrabban használtakat, és sehogy sem tudom kirakni oldalra mint pl a firefoxban v explorerben (szóval mindig át kell kattintanom egy másik lapra és ott kikeresnem a könyvjelzőt amit akarok, vagy néhányat ki tudok rakni felülre de az nem elég)
meg tudnád mondani hogy fix oldalsávra hogyan lehet kirakni?
bocs az offért.. -
Az A10 meg a BS topikban én csináltam meg, de az is igaz, hogy nem kis melóba került nekem mert kb. annyit értek hozzá, mint győzike a kvantumfizikához ;) De a lelkesedésem az töretlen :D és szívesen veszek bárminemű segícccsssséget. -
Aha, oké, csinálhatunk. Azt tudod hogyan kell majd nevekhez hozzárendelni?
(meg esetleg a fórumot is át lehetne kalapálni kicsit, kinézet, skin, pl.) -
Akkora kellene mint ez és ide, a topikba tenném be. Úgy mint ahogy ITT itt is van. Ha lenne 4-5-6 db akkor ki-ki választhatna magának egyet ;)
-
Persze, csak mihez kell? Meg mi legyen rajta? Milyen alapon, milyen géppel?
Ide az sg fórumhoz 120x20 pixeles kis kép kell, az azért jóval kisebb ennél... -
Apropó ,holnap Savas kollegának is küldök egy 6950@70 est.
Ő is boldog tulajdonos lesz:) -
Én nem:))
Jó csak vicc volt, használja egészséggel:)
-
Szepy2884 #42430 pedig abban is benne van. Sőt akár mappákba is rendezheted és kirakhatod az kezelőpanel (vagy minek hívják) alá. Sőt a tűzrókából át is konvertálhatod a már meglévő könyvjelzőket. A kezelése sokkal egyszerűbb, átláthatóbb és ami a lényeg, sokkal gyorsabb. -
Szepy2884 #42429 Ami túl jó, vagy tartós, az nem ösztönzi a vásárlót, hogy újabbat, jobbat vegyen. Nem szolgálja a fogyasztói társadalmat. Ennyi nagyjából. -
hmm és azt hogyan? oldalt mutatja? vagy felül a mappákat és rá kell kattintanod a mappára, azután tudsz görgetni köztük?
nekem olyan kellene ami oldalt van és simán tudok görgetni közöttük -
Ja. Meg mondjuk nem kellene, hogy így kilógjon a cucc mint itt a helikuffer, mert így kicsit nagy a cucc. -
Srácok. Van valaki (esetleg aki a bannert csinálta) aki tudna ilyen userbart szerkeszteni?
Ilyesmi kellene mint ez
csak CoD -os és a helikuffer helyett lehetne a Puma, Ricsi, Mesza, valami vörös szar, stb.. :) -
OFF:
És megjött amire mindannyian vártunk...khm...khm, a World of tanks, és a World of planes után lesz WORLD OF BATTLESHIPS!!!!!!!!!!!
link
ON: -
Rue East #42424 nem tudom mire gondolsz, de chromeban nekem mappákba van rendezve, always show bookmarks bepipálva és kész -
jó a króm, csak nekem hiányzik a könyvjelző oldalsáv
amíg az nincs addig nálam felejtős (többszáz könyvjelzőm van és macerás kezelni a krómban) -
uff
Ha van valaki aki króm böngészőt használ, annak ajánlom figyelmébe EZT az SG topikot. Eszméletlen jó a stuff, lehet én is teljesen átszokok fájerfokszról.
baff -
Romeo One #42421 Gyomaendrőd, Strand-kemping

és ide, a topikba tenném be. Úgy mint ahogy