91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Harca fel:)
  • DummyBoy
    Azt hittem ott is lehet valami privát üzenetet küldeni vagy valami ...

Az ottani fórumozókat ne irányítsd ide, legyen ez az ő kis saját Tajgetoszuk :)

Aki idetalál az megérdemli :) (Már most elnézést kérek és tisztelet a kivételnek :) )

szerk: CoV az isten :) Valahol múltkor megtaláltam őket egy oldalon asszem ... megnézem megvannak-e még :)
  • LeonSilver
    Hát igen. A CoV boy azóta is utolérhetetlen. Sajnos egy költözködés alkalmával elkeveredtek a CoV-ok, pedig soxxor előszedtem őket vigyorogni. A CoV vége felé már csak azért vettem meg az újságot, mert a levelezést fantörpikus volt olvasni.
  • PhantomAss
    jah, a cov hatalmas volt a maga idejében, sz@rrá röhögtem magam mindig

Solt, nem hinném hogy idejönnének a pistikék :) őket egy ilyen játék nem érdekli, hála az égnek (lásd a többi szimulátoros totyik)
    max a hawx köti le őket...azt lehet egérrel is nyomatni
  • LeonSilver
    Én sem ;)
  • LeonSilver
    Ez a Gyu nevű egyén nem hinném, hogy lealacsonyodna ide, közénk. Ha jól emlékszem már a Guru-ban is publikált. A CoV-ra már nem emlékszem, de a korát tekintve lehet már ott is.
  • Solt
    Ide azért úgy irányítsatok ilyen vérpityukat, hogy, ha átlépnek egy határt, én semmit nem garantálok! Nem bánnám, ha inkább maradnának a homokozójukban...
  • PhantomAss
    én sem ismerem, alapból nem is szeretem a gs-t mert tizenéves vérpistik osztják ott az észt, inkább csak a hírek miatt olvasom
    de akko közzéteszem a fórumot ott is, hátha segít neki..
    ha meg vmi sántít akko rohamra, offoljuk szét a cikket hamahama :)
  • DummyBoy
    Csak én nem értem a G940-es részt?

Hazamegyek és meglesem, de szvsz ott valami nem kerek ... lévén nekem az első kiadás óta kezeli a pedált rendesen a game ... (Ezzel kapcsolatban viszont van egy rossz érzésem, aminek félve merek hangot adni ... Mert ugye a G940-eshez 1 rudder pedál van - 1 tengely ... Viszont azon van 2 külön tengelyként kezelhető FÉKPEDÁL - toe brake - +2 tengely ...)

@PhantomAss: Nekem nincs regem GS-re, nem is tervezek külön, de ha ismered a cikk íróját, akkor irányítsd el ide, szívesen segítek neki belőni a G940-est ...
  • Sanyo
    A teszt értékét némileg csökkenti, hogy a bétából származó képekkel illusztrálta a cikket. A Szu-26 után pedig komoly kétségeim is támadtak, mivel szerintem el sem elindította a játékot.

A Szu-26 a legelső orosz nyelvű verzióban volt benne, amit már az első béta patch kipucolt onnan.
  • LeonSilver
    Az előtted szóló szép ember lehet .. :D
  • PhantomAss
    il2 teszt gamestar
  • Solt
    Ugyan Uram, szolgálunk és védünk! :D
  • DummyBoy
    Nagy találmány ez a kacscsoló :)
  • LeonSilver
    Kössz, hogy felhívtad rá a figyelmemet ;)
  • Solt
  • LeonSilver
    Nem kellett basztatnom. A srác (ahogy kértem) rátette a BIOS-t, csak nem kapcsolta át én meg nem néztem.

• DummyBoy
    Ja, akkor nem szóltam :) Sok sikert :)
  • LeonSilver
    Ja. Majd most próbálkozok vele :) De már így is hasít.
  • DummyBoy
    Te Fater ... ez így "csak" 6950 még ... A Shaders 1536 lesz ha unlockolod ...
  • LeonSilver
    Annyit tudok mondani első nekifutásra, hogy kurva jó a kártya!! ;)

• DummyBoy
    Jó öreg Gulf of Oman pálya :) De az alsó két sarokban látszik is a healthbar :)

Meg a "göpzi" felett a kék nickname :)
  • Proview
    Ez Battlefield 2 (USS Essex fedélzete), de egyébként ügyes volt a pilóta :D
  • mustangdc35
    rendben meglesz
    köszönet érte
    megint:)
  • Romeo One
    éltem a gyanúperrel...
    De vagy a pilóta, vagy videós, valamelyik jó munkát végzet.
    :)))))))))
  • Sanyo
    Ugye tudod, hogy ez nem igazi? :) Az F-35 nagyon jó gép, de azért ennyire nem.
  • LeonSilver
    Gondolom a legújabb szoftvert töltötted le. De mint említettem az szar. A 6.6.6.9-et próbáld meg valahonnan letölteni, az fasza. A pinkie szviccsre akkor lehet funkciót programozni ha a hozzá tartozó lapokat bezárod.

• mustangdc35
    azért nem teljesen a clutch buttonnal és a hatswitchel nem tudok profilt betölteni a pinkie-re se enged gombot beállítani
  • sakkay
    Köszi..azért eltüntetni könnyebb volt.
  • Romeo One
    Érdekes felszállás...
  • Romeo One
    Grat. Sok kellemes kilométert.
  • VO101Tom
    Egy kicsit átkalapálni ezt a színösszeállítást, meg valami háttérképet. Meg ha már hozzányúlunk, akkor olyasmi egyen fejléceket -csak aki akar persze- amit korábban itt linkeltek.
  • VO101Tom
    bárhol jobb klikk, new info window, utána alt+bal klikk az új ablakon, majd jobb klikk customize, ott az első balakban tudod beállítani a fejlécet, keretet, áttetszőséget, més azt is, hogy X másodperc után elhalványuljon-e a szöveg. Ezután a jobboldali listából amiket átviszel a középsőbe, azt fogja megjeleníteni az ablak (a középső listaelemekre klikkelve azok beállításai jönnek elő).

Bárhol ablak mellé klikkelsz, akkor a kijelölést leveszi.

Így tudod testreszabni az összes többi ablakot is, annyit és olyan létrehozni, amit akarsz. Szerintem elég ötletesen van összerakva, próbálgasd mi kell és mi nem.
  • sakkay
    Azt hittem esetleg van még.
    Valamikor eltüntettem a rádió szövegét(kiírva), aztatat kéne elővarázsolnom. Valaki tudja esetleg??
  • acidrain
    Del, End, Page Down.
  • sakkay
    Delete..
    vagy van más is??
  • sakkay
    Van nagyítási' lehetőség? Nem találok olyan bill.beállítást.
    Csak a revi-hez hajolást.
  • Her Laca
    NEEEEEEEEEEEEE!
    Ha istent ismersz ,könyörgöm:)
  • Her Laca
    Ez mit takar? Mármint a variálás.
    Mit lehet itten csinálni még?
  • LeonSilver
    Ja. És te külön kapsz egy ATI logót a neved mellé az nv helyett :)