91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ne ess bele az én hibámba:) Hiába jó kártya az a radeon, mindig keresnéd benne a hibát:) Jó az a 480 is,tulképp az 580 elődje,ismerősöm vett egyet felrántotta 840 re ,stabil mint a telefon fülke,halk ,hűvös,jó gondolom zabál is:) de van benne kraft .Azért a pénzért legalább olyan jó vétel ,mint a 6950 es. A 70 es teljesítményét hozza az is.
És ,hogy Solt miért nem venne?:) Mert bár állítja,hogy neki mindegy ,de lássuk be ez nem így van.Az a veres kisördög ott bujkál benne. Ő sem tökéletes ezek szerint
-
Ez gyors volt:) Fél óra múlva jönnek is ,mondtam nekik,hogy hozzák a kártyát is és becsomagolom egy nagy dobozba mindet.
A szállítást te fizeted,:) Majd vond le az árból:)) -
Igen, így jó lesz, köszönöm. -
Akkor a tied:)
Ma hívtak,hogy holnap érkezik a kártyád ,mert akkor mennek szegedre,gyorsan felhívom őket és küldöm ezt is. Ez így jó lesz? -
Laca Neked cimeztem, csak mobilrol irok -
Melyik driver a jó a G940 alá? -
Kérlek szépen,van már vagy 3-4 éves,van benne repült óra rendesen,teljesen rendben van süt ,főz.
A használattól akad rajta kopás ,(nem kevés) de azon kívül hibátlan. Rá van aplikálva egy numeritikus bill is,de ha nem kell leveszem róla.
Doboza cd je(ez fölösleges) megvan. Ennyit tudok mondani.
Savi! Nekem címezted? mert akkor a tied. -
KELL! -
Üdv!
Tudnál róla pár szóban irni? Mindene megvan, kifogástalanul működik? Mikor vetted? -
Solt, te miért nem vennél gtx480-as kártyát? most gondolkozom hogy lecserélem az 560ti-met, mert sandy alatt azért többet tudna sztem (ugye +fél giga ram...)
ráfizetni nem akarok,+15e-t egy 570-re, szal marad a 480
van vmi hátránya szted? tudom hogy régebbi lapka, de nem érdekel, kb 15%-kal gyorsabb az 560-nál, és 1:1-ben tudom cserélni
tudom h te ati-t javasolnál, de én maradok nvidiás :)
szal csak az érdekelne hogy van-e vmi komoly hátránya szerinted? -
Szepy2884 #42531 írtam neked. A barátkeresőbe írd be azt akivel chatelni akarsz aztán vedd fel. Aztán irogathasz neki. -
Szepy2884 #42530 Talán az ilyen dolgokat nevezik a történelem varázsának. Az ember a múlt eseményeiből szeretne következtetni a saját jelenére esetleg jövőjére. Másrészről az ember(ek)nek szüksége van valamilyen ideálra ami erőt és inspirációt ad önön kihívásai leküzdéséhez. -
Valaki megtudja nekem mondani hogyan lehet a chat ablakba írni?
A gondom az ha csak ráklikkelek nem lép bele. Akkor jó ha megnyitok egy másik info ablakot és utánna klikkelek a chat-re, de biztos van valami egyszerűbb megoldás. Köszi!! -
sakkay #42528 Nem. -
No 35 re lealkudtam. Párszor használta a srác.Kicsit szégyelltem is magam,így is nagy a heftim ,most nyúlt még egy kicsit.
Ha valakinek kell egy X52 es 8 pénzért viheti. -
Aszondod:) Végül is eladom az X52 8 ért :) Na fel is hívom a delikvenst ,megpróbálok egyezkedni:) -
Annyiért? Simán! -
Srácok. 30-35 ért megéri megvenni egy G940 et?
Kicsit tanácstalan vagyok ,hogy kell e ez nekem. -
Nincs, vagy legalábbis én nem találtam. ITT lehet nézelődni. Nagyon fasza képek találhatók az oldalon az 1900-as évektől kezdődően napjainkig. Megmondom őszintén, hogy én szoktam nézegetni őket és (különösen a háborús képek kapcsán) el szoktam töprengeni, hogy vajon miképpen alakult a képen szereplő emberek sora, mi lett velük? Vajon túlélték a háborút? ŐrüttvagyokEE?
-
Hú de megkapta a felszabadító:) Lezuhant létrákról és köcsögökről nincsen kép? -
Romeo One #42521 Kókemén... -
sakkay #42520 Nagyon komoly. Hol lelted? -
Micsoda kincsekre lehet lelni!
-
Solt #42518 Jaaaaaaaj... az de gyóóó lenne! :)) -
A sukhoi ru oldalon Luthier elárulta, hogy a pénteken feltöltött egyik képen (dev. csapat bemutatása) amit modellez az egyik srác, az egy La-5.
Ezek szerint nem a moszkvai csata a következő. Valszeg Sztálingrád. No, majd meglássuk fóka lesz-e :) -
Solt #42516 NV-n is villog... ezen kívül más gubanc nincs!
-
COD map online... ha valakinek kéne ilyesmi...
klikk -
ismert bug, többihez hasonlóan ezen is dolgoznak :/ -
Na ja:) Tapasztalsz majd még anomáliákat,de nem vészesek.
Textúrák vacakolnak néha,kikötők el el tűnnek,de előbb utóbb biztos javítva lesznek ezek is,mint a csíkok a horizonton. Állítólag már nincsenek. -
Solt #42512 Tapasz ugyanaz? -
Igen. Egy valami zavar. Villognak néha a fölhőőők. Ez a másik karival nem volt. -
Próbáltad a COD -ot? -
Kössz faterkám! Isteni ez a kártya! -
bázz ezek fent vannak a neten??? ááá újraolvasom őket :) -
Szepy2884 #42507 Jah, hát akkor ez nekem totál kimaradt. Még csak az utódjáról sem hallottam sose. Én annó '92-'94-ig az 576 Kbyte-ot meg a PC Guru-t veszegettem az újságosnál. De a leírtak alapján, most már világos hogy az 576 mire akart hajazni... Ott is volt egy levelző rovat Csevegő néven és vmi Zolee szerkesztette. Az is könnyed hangvételű volt, de nem volt annyira vicces mint amilyennek szánták. -
CoV - Wiki
Újságok -
Commodore Világ -
Szepy2884 #42504 Uraim mi a t*köm az a Cov? Kezd mán' érdekelni :))) -
Na ja, ez jogos :) -
Használd egészséggel Fater:) Jó kártya ,nagyon jó áron!