91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Akkor kicsit lejjebb teszem a törzsön a keresztet, meg csinálok egy kereszt nélkülit is. Remélem jó lesz egyelőre ez a skin a 102VO.-nak. -
Jó lesz ez. A törzsön lévő felségjelzés nincs nagyon magasan?
Csinálj majd lajstrom és felségjelzés nélkülit is, emlékszel, tegnap ahol voltunk, nem lehetett kikapcsolni az alap német keresztet. Az meg nagyon rusnya, ha egymásra pakolgatja a magyar és a német jelzéseket... -
Na próbáltam kijebb tenni a kereszteket a szárnyakon.
Meg a pedobear-t is leszedtem a gépemről.
Lucy Pinder a képen :) -
Egészen meg vagy keveredve :D -
ööö, na ezt most hogy csináltam...?
Ezt nem neked szántam, itt volt egy másik szöveg
Mijki. Tükrözd a századjelzést, mindig előre nézzen. Az én skineimen a felségjelzés az alap némethez van igazítva, használhatod sablonnak azt. -
Laca. Te mit mondtál tegnap, melyik skinre kelllene felrakni a jelzést? Nem írtam fel :) -
Értem. -
A törzs vonalak megvannak, de a jg26-os skinbe nincsenek benne :S -
Az alap JG26-os skinre csináltam. Nem tudom hogy a törzs vonalakon mit értesz. A skinbe sincsenek vonalak. -
Szerintem a szárnyon sincs jó helyen,egy kicsit rakd kijjebb,meg nem nagyon látszanak a törzs vonalak,de amúgy tetszik ügyes vagy. -
Próbáltam még jobban átalakítani, mert a képhez képest nagyon elöl volt a kereszt. Ezért azt hátrébb raktam, és mint a képen, körvonalaztam a számot. Remélem ez is jó lett.
-
Ez az a progi, amit mondtam este:
Game Booster
Kikapcsolja azokat a windows funkciókat, és külön beállított programokat, amiket nem akarod, hogy fussanak játék alatt. Egy klikkel ezeket vissza is állítja. -
Grat. Ata! -
Néhány kép a ma estéről:
Tom(6) és én(10) kötelékben az új trikoloros skinnel :)
Még egy...
A múltkor jó szar helyre rakott,nem sokon múlott...
Ez sem :)
-
Tök jó lett Mijki,grat,csak az a b.zi medve...
-
Tom, remélem nem baj hogy a trikolort a te általad csinált skinből másoltam át. Ha baj, nem fogom használni a skinem.
Na neszórakozzá :)
Használd csak. -
Sikerült egy 1,5 órás munkával megcsinálni a ricsi skin-t a 102.VO-nak. Az egyik SG-re belinkelt kép alapján csináltam. Remélem tetszik. Ez a sajátom, de nektek is megcisnálom, ha megmondjátok a számotokat és az egyedi dizájn elemet(pl.: nálam a pedobear).
Tom, remélem nem baj hogy a trikolort a te általad csinált skinből másoltam át. Ha baj, nem fogom használni a skinem.
Eredeti kép:
Skinem:
-
tothgyorgy #42804 Én is gratulálok.
Legyen sok örömötök benne! -
Gratulálok! Sok boldogságot az egész családnak! -
Gratulálok Ata!
Jó egészséget, és sok boldogságot kívánok az egész családnak!
-
Gratula! Egészséget és boldogságot kívánok nektek Sokat!!!
-
Gratulálok! :) -
Gratulálok Ata,sok boldogságot és egészséget kívánok nektek! -
Kössz a gratulációkat!! -
Gratulálok bajtársam ;) Szép nagy baba. Az anyuka és a bébi reméljük jól vannak. Nagyon-nagyon sok örömet és boldogságot nektek. -
Gratulálok! -
Nagy grat:) -
Gratulálok! :) -
Off
Kissé megkésve, de bejelentem és is hogy megszületett családom legkisebb sarja, Dalmácska, 4 kiló 45 dekával, szerdán reggel fél tízkor. Most egyelőre leállítsuk a gyártást, kedvezőbb gazdasági helyzet kezdetéig.
On -
a VIP-sokank 20kb a simáknak 8 -
20kb a limit nem?
szerk: ja, most látom ez 27kb. akkor este majd megcsinálom. -
Viszont nem engedi berakni mert nagyobb mint (8kb) :( -
TÖKELETES !
Köszönöm szepen !!! -
-
A szürke négyzetre mi a megoldás? -
Zoli105 #42786 Na még pont láttam a kilövést épp időben mentem fel az oldalra :) szép nagy lángot lövet ki :) -
Á, nem kell template. Az alap skinek alapján nagyon jól ki lehet festeni a gépeket, az apró részekhez meg használd ezeket:
Panel Finder régi
Panel Finder új színes
Panel Finder új ff
Bedobod skinnek, vagy a fekete fehéret multiply layerként a skinhez adod, minden apró kis szar helyet tök könnyű megtalálni, pozicionálni ezekkel.
Illetve van még egy ilyen, de ezeket a paneleket, cimkéket a játék külön rakja rá, nem kell az alap skinre felfesteni! Default E3 panelek -
MEG ÁLLT 31MP-NÉL Xd -
NÉÉZZZZÉÉÉTEEEEKKK! -
még másfél perc!