91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #42862 Gratulálok!!! -
Romeo One #42861 Grat!!! -
sakkay #42860 21400 újban a legolcsóbb,+posta. Amit én találtam. Használtan szinte azonnal elviszik. (saitek) Laca pár napja ajánlott egyet, de már elvitték. -
sakkay #42859 Pár hete szántam rá magam én is(pedálra, force van), talán jövő hónap. -
Pedál az nagyot dob. (én sem hittem el eddig):XD
Force is nagyot dob. (Ezt sem hittem el eddig)
A Hotas rendszer borzasztó kényelmes,csak sajna az X52 pro sem force.
Javallom,vegyél egy használt x52 őt ,meg egy pedált ,és lehet variálni a dolgokat. Vagy Lacusch szokta ajánlani a MS régi force os joy át azt pár ezrekért vesztegetik néhol a neten. Az nagyon pontos aszt mondják. -
artivizsla #42857 Jelenleg egy Logitech Force Feedback joyom van, de szemezgetek egy X52 Pro-val. A Saitech pedállal mennyiben változik meg a játékélmény, vezethetőség, ill. a két joy között mekkora a különbség játékélményben ? -
Szerintem meg 5.5 és nem torrent hanem a tv-bol elhozok egy regcardot -
A Stuka se volt picike, főleg a csemete amit cipelt!
-
-
2 hétig nem leszek, megyek ott alvós melóra ismerősökhöz. Addig is jó játékot! -
Megvan :) -
szerintem 5.1-re gondolt, én még sehol nem láttam 5.5-öst -
És ezt honna szedjem le? Nincs fennt ncore-on. -
Pedo bear-es skin elég vicces :) -
Fejlesz egy CS5.5-re és ha kell segítség akkor szólj mert most eléggé bele kellet munka miatt merülni (Encor-t kell használnom)
talán egy fél eredetit tudok is küldeni -
Photoshop CS3 -
sakkay #42846 Ez nagyon jó kép. -
-
alapelv ugyanaz mint il2-nél, ide kell másolni:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\PaintSchemes\Skins\ mappákba:
Bf-109E-1
Bf-109E-3
Bf-109E-3B -
Köszönöm:) Ez tökéletes:))
Hol találom,és mit kell vele csinálni,mármint hova kell bemásolni.
Épp most agyalok a székem variálásán,már megterveztem ,a gázkar és a jpoy helyét kialakítását. Asszem aluból lesznek megcsinálva a tartó konzolok,de csak hétfőn tudom beszerezni a hozzávalókat. Meg kell találnom valakit aki tud hegeszteni alumíniumot.Mondjuk az a legkisebb probléma.
-
Másold. milyen programmal rajzolsz? -
Tom, te egy isten vagy. Ezen a függőleges vezérsík trikoloron szenvedtem már egy órája. Remélem nem baj ha lemásolom. -
Variáltam a farokfelületen lévő trikoloron, ha kell átküldöm. -
letöltés: klikk ide -
Ez MG-FF/M hevederezés. Ilyenünk még nincs. -
Horrido des Jages-be ezt találtam MG/FF(M?)-be gépek ellen(kivéve 4 motoros bombázók):
3 aknahatású g.
1 gyújtóhatású g.
1 páncéltörő-gyújtó hatású -
Zézoli #42836 Köszönöm! -
Megkottlott a miniegér a gázkaron. Az eszközkezelőben tiltsd le oszt max nem használod,de legalább galibát nem okoz. -
Zézoli #42834 Üdvözlet!
Tapasztaltátok már, hogy a Saitek X-52 összeakad az egérrel? A kurzor vagy jobbra-balra, vagy föl-le irányban nekiáll mozogni, és csak úgy állítható meg, ha kihúzom az egeret, vagy leállítom az SST-t. A régebbi, és elvileg megbízható 6.6.6.9-es SST-vel is ezt műveli, és nem csak a COD alatt. Esetleg valami ellenszer?
Zzoli -
A törzs vonalakat hogy tudnám felrakni a gépre? -
Bakker fogalmam sincs:)
Rád bízom,hegeszd fel a tazmán ördögöt valamire ami tetszik neked:)
Üsse kavics legyen trikolor is,valami világos oldalú skint nézzünk,de végül is tök mindegy:) -
Csak csinálgasd szorgalmasan:) De sajnos igen kritikus társaság van skin ügyileg,és ha már oda jutunk,hogy kell egy skin na az egy jó kis móka lesz majd:) De addig is gyakorolgatsz és lehet a tied fogja megnyerni a tetszésünket:) Szóval hajrá:) Ügyes vagy amúgy :) -
Senki sehol nem mondta, hogy az IL2 többi variánsa már nem téma. Nem véletlenül nem lett átnevezve a totyik. Ha van kérdésed tedd fel és tuti kapsz rá választ. -
Sziasztok.
Kérdezném, hogy akkor az IL2 Sturmovik 1946 már nem téma? Csak azért kérdem mert nekem nem megy a cod a gép miatt. Semmi baj csak tényleg érdekel. Nevezzük át a fórumot azt annyi. Persze én is rájöttem és irigykedek de ez van. Most nincs "kedvem" gépet fejleszteni. :-D -
Az enyém most ilyen:
-
120x20 pixeles lehet csak...
-
Valaki letudná nekem konvertálni ezt a képet 8kbyte alá, ha lehetséges minőség romlás nélkül? Előre is köszönöm.
-
te most nem tudom magam vippelni magam ,
meg tudod csinalni egyszer 8kb ba es egyszer 20 ba ? -
Laca, csináltam neked is egy skin-t, egyenlőre kereszt, és lajtsrom szám nélkül, mivel nem tudom, és úgyis rá rakja a szerver a német felségjelet. A VO101-szobában találod meg ricsiv3-laca néven. Remélem tetszeni fog. -
Zoli105 #42823 Gratulálok !!!