91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #42981 Basszus 2 perc volt míg rájöttem , hogy Mónika show.. 
Először azt hittem valami latin kifejezés. -
sakkay #42980 Most néztem meg... 
te jó ég.
1.sehogy nem kerülhettek oda.(szerintem,max ha nyílegyenesen az volt a me109 célja,haza már nem, de az nem lehet)
2. Az angol csávó észre sem vette hogy átrepülte az ír tengert...bárkivel megeshet
vagy én értettem valamit félre. -
Lysandus #42979 Inkább így:
térkép -
Lysandus #42978 Hát, lehet a szakértők azzal mentegették magukat, hogy legalább a többi hülyeséget sikerült kivenniük a filmből. A szárnytörős jeleneten és az azt követő hihetetlen kényszerleszálláson kívül én azt nem értem: hogy kerültek Írországba? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a sziget a Bf-109-es hatótávolságán kívül esik... Még akkor is, ha nem tervez visszautat... Vagy vannak még csodák? :-)))
Itt egy térkép a kérdésről:
-
LOL
Most jutott el a tudatomig, hogy mit írtál :D
Bocs, nem is feltételeztem rólad, hogy mauniá saut nézel :D Csak úgy mondtam. -
sakkay #42976 Ja, valami olyasmi. Csetnyikek vagy usztasák, vagy ilyesmi.
-
Egy kis komolytalanság.
Egy házaspár a New York-i Nemzeti Galériában egy művészeti kiállítást látogatott, ahol egy képet bámultak, ami teljesen összezavarta őket.
A kép három fekete, meztelen férfit ábrázolt egy padon ülve. Kettőjüknek a farka fekete volt, de a középen ülőnek rózsaszín. A galéria őre - aki néger volt - észrevette, hogy nem értik a képet, ezért felajánlotta segítségét. Közel fél óráig magyarázta, hogy a kép mennyire az afro-amerikai férfiak szexuális elnyomását ábrázolja, a fehér patriarchális társadalom által.
- Valójában - mutatott rá a galéria őre - néhány komoly kritikus azt hiszi, hogy a rózsaszín pénisz tükrözi a homoszexuális férfiaknak a mai társadalomban tapasztalt kulturális és szo-ciális hátrányosságát.
Miután az őr elment, egy láthatóan skót származású férfi lépett a párhoz és megkérdezte:
- Szeretnék tudni, valójában mit is ábrázol ez a kép?
- Aztán milyen alapon hiszi, hogy Ön többet tud, mint az őr? - kérdezte a házaspár.
- Mert én festettem - felelte a férfi - A helyzet az, hogy azok egyáltalán nem afro-amerikai férfiak. A képen három skót bányászt látnak. A különbség mindössze annyi, hogy a középső fickó hazament ebédre... -
-
Amery #42973 Csak nem a tököli reptéren a színházban? -
-
sakkay #42971
Pénz beszél. Gondolom rohadt nagy honoráriumot kapnak. Pár haverom most volt valami HBO film forgatáson statisztaként, és elég komoly kis lóvét kaptak.
-
Ez egy kis film !!! -
?iért? Kulturáltan vitatkozni valamiről (bármiről) szerintem jó dolog és előrébb viszi a dolgokat. ;)
Könnyen lehet, hogy úgy történt ahogy írod. Ebben az esetben a szagértő mehet a búsba mert én mondjuk egyből otthagytam volna a forgatást. Érted. Most aki ért hozzá egy kicsit is, az rajta röhög és nem a balfasz rendezőn. -
sakkay #42968 Nem akarok vitázni , leszögezném. A konkrét tényeket sem tudom , a filmmel kapcsolatban. Viszont azt tudom, hogy ünnepelt tört. filmekben sok esetben azért vettek fel részeket úgy ahogy láthattad,mert jól néz ki a rendező szerint, miközben a tört.szakértő majd. megőrült mondván lehet jól néz ki, de nem így használták\vagy nem így volt! Leszarták. Ezért éltem a gyanúval. -
Az én véleményem szerint az, hogy tudtak csinálni ezt - azt abszolút nem jelenti azt, hogy volt is ott szagértő. Persze könnyen lehet, hogy volt valaki aki már látott eketaligát, de mint a felvételből is látszik ez az egyén lófasz volt nem szagértő. -
sakkay #42966 Na most ha az előbb nézett videót összehozták, gépek, belső műszerek ruházat,repülés,-voltak szakértők. De, a szárnyletörés nem illik a képbe. Ezért gondolom a rendező szavát. Alekosz, cigánygyereket, Mónikát elvből nem nézek,de vagyok akkora bunkó , hogy a család sem nézheti. 
Viszont történelem mániás vagyok, és állandóan ezek a csatornák mennek,(mert mit néznék amúgy, max. a hírcsatornák) és majdnem megőrülök a sok állatságtól. Különösen az Angolszász történészek elképesztően elfogultak(nemcsak 2vh esetében),persze vannak kivételek. -
Nem 100% lévén egy szaGértő nem occo.
Lehet, hogy az ismeretterjesztő filmek is szarok, de én még mindig inkább nézem azokat (és amennyire tudom megszűröm az infót) mintsem, hogy olyan szarokat nézzek mint alekosz, majka az ózdi faszparaszt vagy a hasonló szarokat ;) -
sakkay #42964 Valószínű , hogy volt ott olyan..tuti. Csak hát a rendező meg a sok okos szerint(gondolom)ez így sokkal drámaibb vagy mi a sz*r.. Szinte az összes tört. film is így jár. Roma, gladiátor stb..már alig merek ilyeneket nézni. Az ismeret terjesztők, meg rémálom.
-
Nem az a baj, hogy nem értenek hozzá fater, hisz' nem érthet mindenki mindenhez. A baj az, hogy nem látják ezt be és nem "hívnak" oda valakit akinek egy kis lövése van a dologhoz. -
Arról nem beszélve, hogy a fél szárnyú mesza még rossz irányba is pörög, nemcsak az ütközés iránya, hanem a megmaradt szárny felhajtóereje miatt is
Ehh, nem értenek ezek hozzá :) -
messerharcos #42961 Ha az lett volna hogy légcsavarral hátulról belevág a farkába az a valóságban is elképzelhetőbb lett volna, mint ez a ez a...... erre nem mondok semmit! A valóságban csajkával nem egyszer csináltak hasonlót igaz ott fa légcsavar volt, és bombázók ellen leginkább. Bár azért ugyse életbiztositás, hát, nem tudom, túlélné-e úgy. Ez igy olyan gagyivá teszi. A 20-ast igy még Tom magyarázatával elfogadnám -
A Hispanokat már az angliai csatában is beszerelték Spit II-be, igaz csak egy századba, és annyi baj volt velük, hogy rövidesen vissza is cserélték géppuskákra. Állítólag nem is lőttek le vele semmit, egyetlen He 111-est rongáltak meg, de az is hazajutott.
De ahogy nézem, itt sem működik ;) -
Szepy2884 #42959 Szánalmas... pedig van benne munka rendesen. Kár érte.
Amúgy vagy egy éve linkelte valaki, akkor még csak álló képek voltak a készülésről. -
Hát igen,ilyen Hispano gépágyúk az mk.II-esen még nem voltak 1940-ben,csak az mk.V-be kezdték szerelni őket úgy tudom,nekem is ez tűnt fel először hiba gyanánt:)A fél szárnnyal végrehajtott kényszerleszállás nagyon elcseszte a jelenetet,a valóságban úgy fúródott volna a földbe pörögve mint egy rakéta,pedig szépen kidolgozott és élethű máskülönben a harci jelenet. -
http://www.theatlantic.com/infocus/2011/07/world-war-ii-the-battle-of-britain/100102/ -
Lacusch69 #42956 "De az a szárnytörés már minden határon túlmegy 2.43 nál."
Hát még a leszállás...
Nem vagyok különösebben jártas a Spitfire történetében, de '40 novemberben a 20millis ágyúval szerelt nem lehetett túl gyakori. -
Il2 1946 akció a steamen, aki esetleg még érdekel. :) -
Ezt találtam róla ,ez valami film.
De az a szárnytörés már minden határon túlmegy 2.43 nál. -
sublancher #42953 http://www.pcpilot.hu/repules/ma-vegrehajtotta-elso-felszallasat-a-felujitott-mig-15-uti.html
-
Vót némi takarítás. Ne keresd Laca ;) -
-
Ez miez? -
IL-2 Sturmovik: 1946 vásárlása
NAPI AJÁNLAT! Az ajánlat végéig: 23:43:13
-50%
9,99€
4,99€
KOSÁRHOZ ADÁS
A steamen akció van:) Már ha valakit érdekel . -
Hózentróger az alap:) -
hmmm és rövidnadrág sörhassal+hózentrógerrel (vagy mi)?
csomó német szeresse :) -
Volt szomszédom (mellesleg több diplomás,hat nyelven beszélő ,irgalmatlanul művelt ficak) tudta az alant felsorolt dolgokat emígy hordani,de még variálta is őket. A legkomolyabb a Savas által említett strandpapucs zoknival való viselése volt ami szigorúan az etikettnek megfelelően térdig ért.. Na az már nálam is kiverte a biztit:) -
Az semmi! Én LÁTTAM a saját két szép szememmel:
- rövidgatya (ilyen régi típusú, "sport" vagy focista rövidnadrág)
- makkos félcipő (barna)
- fehér zokni
Két hétig nem tudtam enni, mert folyamatosan röhögtem :) -
Kiegészítve kitűrt póló fölött hordott hasitasival,szigorúan hónalj alatt rögzítve kb 15-20 centivel ,és persze szorosra húzva.
-
Szepy2884 #42943 A f@szt! Szandál zokni combó az a póz
-
Miben repkedjen, lábujjközös strandpapucsban?