91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #43062 A két játékvezérlőt összehasonlította már valaki ?
Árban megegyeznek, de használatban ?
LOGITECH Joystick FLIGHT SYSTEM G940
Saitek X52 Pro Flight Control System + pedál
-
Igen. -
Srácok. Ilyen szarok nektek is elő-elő jönnek?
-
Igen, van oktatás, előrelépés "nagyobb" gépre. -
mustangdc35 #43058 ott a vállalkozó kedvű jelentkezőknek megcsinálják hozzá a szükséges szakszókat is? -
Megy egy sorozat a Diszkóverin. Repülj velünk Alaszkába!
Ha most olyan 20 éves körül lennék összepakolnám a motyómat és elhúznék oda. Nagyot szopnak, sokan leesnek de eszméletlen milyen helyeken repülnek, az meg még eszméletlenebb, hogy milyen helyeken szállnak le. -
Ez kurvajó! -
Lysandus #43055 Elevator, rudder off... Szerencse, hogy ki tudott ugrani, még nagyobb szerencse, hogy volt ideje az ernyőnek kinyílni.
Ezt egyébként láttátok már:
Oleg botoxkezelés után -
-
Vagy a Tüskevár ... Vagy a Tenkes kapitánya ... Minden lében két kanál ... stb ...
Sokat lehetne ezekről beszélgetni :)
@LeonSilver: Mi szerintem megyünk idén is ... mióta egy jóbarátom légiózik, majd minden évben elmegyünk őket megnézni! :) -
Zoli105 #43052 Na de azért még kimaradt egykét film ! :) Pl : Bujtor István filmek (Ötvös Csöpi szerepében :Pogány Madonna ,Hamis a baba , Több tonna kámfor stb)
Vagy a Bud Spencer filmek . De most több nem jut eszembe hirtelen ! :/ -
Nem kell azt annyira elkapkodni. :)
Nekem megfelelne idén is valamikor. -
A forró szél zseniális sorozat, megvan az összes rész, alap :D -
Arról is lehet majd szó szerintem, csak azt időben el kell kezeni szervezni, hogy lehetőleg mindenki ott tudjon lenni. Teszem azt idén ősszel elkezdjük levajazni a jövő nyárit. Ez elég idő arra, hogy a munkahelyén mindenki szabaddá tudja magát tenni. Aztán valahol összejövünk, sütünk több tíz kiló steaket és telezabáljuk magunkat :) -
És a forró szél?
Firga bácsit imádtam:)
-
Persze, hogy nem közölték. 
Nehogy már megcsodálhasson a jónép egy ilyen repülőgépet.
Ráadásul a reptértől kb 900 méterre dolgozok, ha tudok róla pikk-pakk ott tudtam volna lenni. -
Már hogy a viharba ne mondana:)
-
minden jó filmet felsoroltatok
majdnem mind meg is van divx-ben
már csak egyet keresek, de sehol sem találom: a "nem kell mindig kaviár" mond nektek valamit? Thomas Lieven, a botcsinálta titkosügynök?
aki olvasta a könyvet, az talán tudja, hogy megy megtörtént eseményeket dolgoz fel a film
(majd az összes elhárítás beszervezte a világháború alatt az akarata ellenére, a háború után az ő javaslatára cserélték ki F.G .Powers-t, a lelőtt u2 pilótát egy orosz kémre pl)
zseniális könyv, ajánlom mindenkinek -
Mintha Tom mondott volna pénteket,de hogy ez a hét péntek azt nem tudom:) -
Lacusch69 #43043 Csak azt ne higgyétek, hogy előre közölték bárkivel is (igaz, Savas?)
Corsair Szegeden -
Elvileg 19-én fog megjelenni Amerikában is, úgyhogy jobban teszik ha addigra teljesen rendbehozzák. Ideje lenne már. :) -
Apropó. Nem ma jön a folt? -
Szepy2884 #43040 Azt már fel se merem hozni, hogy jó lenne végre már egy topic találkozó is... -
Idén már le vagyok foglalva (nagyon kedves vendégeim lesznek, őket kell majd pátyolgatnom) de ha előbb nem, akkor jövőre összeröffenünk! -
Lysandus #43038 inkább ne!!! :-))) -
Lysandus #43037 1944. szeptember 6-a, 22 óra 13 perc.
Stirlitz egyedül üldögél a lakásában, és Berlin szövetséges bombázását hallgatva a német legfelső vezetésben történt fejleményeken töpreng és konyakot iszogat.
- Talán mégis le kellene menni az óvóhelyre - gondolja Stirlitz.
- Most már késő - gondolja a bomba. -
Tavaly is voltam. Megyek most is. Vasszécsényben állandó vendégek vagyunk:)
-
Egyszer talán összejön, főleg ha eljön valaki majd a Savaria Történelmi karneválra. Bár mondjuk max a bambi fog menni lévén én már elég régóta nem iszok alkoholt ;) És sört sem :D -
És Bors Máté? Vagy Láng Vince?:)) -
Bizony. Vagy az Öreg bánya titka, Tüskevár. Sorolhatnánk. Ma meg ilyen pikacsukkal hülyítik a kölkeket. -
1944. Október 10. Berlin.
Stirlitz tudta, hogy hibázott amikor úgy köszönt, hogy zdrasztvujtye.
:D -
Lysandus #43030 Hát igen, a jó kis Stirlitz-viccek.
1944. november 17-e, vasárnap, délután 2 óra 15 perc:
Stirlitz kezében balalajkával, ukrán népi viseletben teli torokból orosz népdalokat énekel. És közben arra gondol, hogy talán soha nem állt még ilyen közel a lebukáshoz. -
-
Fater:) Le kéne ülnünk már sörözni egyet:) jókat tudnánk dumálni ezekről:)
Abigél
Különben persze ,hogy így emlékezünk ezekre,hiszen nem folyt a csapból is tv műsor,és főleg a gyerekeknek a fiataloknak igenis igényes filmeket ,műsorokat adtak.
Ha belegondolunk ,micsoda gyerek filmek voltak,a Le a cipővel, vagy a Keménykalap és krumpliorr,a Fűre lépni tilos ,meg még ezeregy amit nem is tudok hirtelen felsorolni.
-
Ezért meg egyenesen meg voltam őrülve!!!!!! :D
-
Ez a film gyerekkorom meghatározó élménye volt. Lehet, hogy ma már ez is megmosolyogtató de én mindig elérzékenyülök ha eszembe jut.
Mint ahogyan én nem tartom ördögtől valónak a Kloss kapitány-t, a Tavasz 17 pillanatát, A négy páncélos és a kutyát és az ilyen filmeket. Az, hogy sokan röhögnek rajta vagy leszarozzák nem érdekel. Nem szégyellem, hogy ma is van, hogy előszedem és megnézem őket. Mint ahogyan mondjuk az Abigélt is. -
Szepy2884 #43025 Elenkezőleg! Nem rég adták a tv-ben. Igyekeztem minden részt megnézni. Sajnos több kevesebb sikerrel, de amit láttam az tetszett. Nagyon jó hangulata van a sorozatnak. És jó korrajz is. -
Ezt nézd meg Szepy:)
Én pl nagyon szerettem gyerekkoromban,de téged biztos kiráz tőle a hideg:)
MIg ek:)) -
Szepy2884 #43023 -
áááá Pirx és a repülő habverő :D
konyhai eszközök az űrben :D