91395

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Ugyan kérlek... Sabrinát nem is jegyzik Ewa Sonnethez képest:

Vagy még inkább Zemanova kisasszonyhoz (igaz, nem eredeti szám):

(Na jó, mind a kettő softcore csöcsmodell volt...)
  • Her Laca

Mért áll a függőleges így? Ezt most vettem észre,ez noooormális? Trimmelni nem lehet
  • LeonSilver
    :D
  • acidrain
    Ezt a kis f@szkalapot, meg inkább az állatkertben mutogassák, hátha ott kíváncsi rá valaki.
  • LeonSilver
    Most megy valami nyomi műsor a tv2-n. Azön megy a szarrágás, hogy valami modell muff meghalt. 18 éves volt. Sajnálom. De! Motorral az m7-es autópályán szalagkorlátnak csapódtak. 170-el ... nc
  • acidrain
    Samantha Fox a kanyarban sincs Sabrina-hoz képest:D

• DummyBoy
    Sajnálom ... Még jó, hogy senki sem sérült meg!
  • LeonSilver
    A pibe, jól összetört szegény gép.
  • Nohab
    *Ez se lesz egyhamar kijavítva.
  • Nohab
    Ez se egyhamar kijavítva.

• LeonSilver
    Hála Istennek!
  • Nohab
    Indóház is megírta. Személyi sérülés nem történt.
  • sakkay
    Jobbra a legalsó videó. Hurricane Night. Nem értem miért így adta be.
  • sakkay
    Ez tök jó.Alakul alakul.
  • Her Laca
    Azt olvastam,hogy defekt (durranást hallottak),vagy a futó csuklott össze,mindenesetre a pilóták nem sérültek,és kisebb nagyobb lemezmunka ,oszt repülhet is:)
  • Papa01 #43127
    :(( Ez nagyon rossz hír..
  • Her Laca
    Értem már :) Azokhoz képest valóban. Bár érdekes,mert ami az enyém volt az 40 % fölött már hallatta a hangját,viszont amit savasnak küldtem (ugyanaz a GIGA) azonos fordulaton halkabb volt. Érthetetlen :)
    Tudod minek nincs hangja. Ennek az ASUS féle DC II es hűtésnek.
    Na az parádé. Minap nézegettem ilde 15% on pörögnek a ventik 30 fokon tartva a szörnyet van amikor 0 ra lemegy és 0-7 % között ingadozik,ha meg terhelem akkor megerőlteti magát és 25-30 % körül forog,de inkább 20 ,és olyan 65fokos a cucc. 70 még nem volt soha. Olvastam,hogy az AMD re is teszik a 6950 -70 esere és ott is jól teljesít.
    A lényeg,hogy ez valóban hangtalan.
  • LeonSilver
    Ja. A 4870 már elég zajos volt, hogy a 4850-ről ne is beszéljünk.. Ez meg szép csöndes.
  • Her Laca
    Ma jön a patch? amúgy:) vagy nem.
  • Her Laca
    0 hangja?:))
  • LeonSilver
    Nebassz :(
  • Willenbrock
    A Mig-15 UTI állítólag összetört felszállás közben,a felhők felett topikban olvastam :(
  • mijki
    Vicces :)
  • VO101Tom
    Mi az arsenal of demokracy-val játszottunk, de szerintem a multihoz lassú. Lehet egyébként megosztani is a tennivalókat, egy államon belül, nem kell egymás ellen játszani.
  • sakkay
    Hmm..hát nagyjából erről beszélek.
    Ne tévesszen meg , ha a fórumon éppen fikázzuk' az AI-t, messze a legjobb.
    Ez olyan mint itt, az ember morog, de ez a legjobb. Ja, és nézegessed próbáljad, nagyon komoly kampányt még ne indítsál, hiszen még nem tudod használni. Inkább úgy kampányozz, hogy próbáljál ki mindent. És fejlesz. De inkább a HOI3 fórumon írogassunk a témában, mert szétrúgják a valagunkat.
  • mijki
    Kicsit off leszek:

Szerintem mester-t, és fecskát rá tudm venni egy kis lanozásra, mert amúgy tetszik.

De most kicsit csalódott vagyok. 35-ban kezdtem Mo.-val, csináltam hadosztályokat, főleg gyalogosokat, majd megtámadtam Jugoszláviát. Hirtelen több 10.000 katona, több tucat hadosztály került elő a part felől, majd amikor folyt a nagy harc, a Románok betámadtak Békéscsaba felül, elsöpörték azt a 9 hadosztálynyi védelmet, és elfoglalták Bp.-t. Még csak most térek magamhoz.

ON:
  • sakkay
    Látom rákattantál.
    Kőszáraz, hadosztály szintű stratégia. Nem hiszem ,hogy sok vállalkozó lesz.
    Viszont 3-4 hét után is még épp , hogy sejteni kezded a mélységét. Ez most komoly. Az 1. rész óta nyomom. Amúgy tényleg nem a magyarokkal kellene kezdened az elején, hidd el.
    offff
  • mijki
    Hearts of Iron 3-at ismeritek? Kikéne próbálni lan-on.
  • Nohab
    Ez meg ki a fa...om? A magyar justin bieber, vagy mi a rák?
  • LeonSilver
    Szamanta foksz is csak az orbitális csöcseivel hódított és nem a hangjával :D
  • VO101Tom
    Szerintem ott leszünk sokáig, később is jöhetsz.
  • Kurfürst
    Most néztem csak a fórumot, szerintem nem fog összejönni, ha tudok akkor benézek mert hazafelé útba esik!
  • Szepy2884
    Amióta az eszemet tudom egy nagy rakás takonyszarnyál a pop szakama (annó még sissy cath-el meg samantha fox-al próbáltak rongálni) de ez már túl megy minden határon. Könyörgöm vki árulja már el, hogy ez ki a f***nak tetszik????
  • LeonSilver
    Bizony. Nem tudnám megmondani, hogy hányszor hallgattam már meg az x év alatt, de a mai napig kiborsózok tőle és mióta nincs köztünk, néha bepárásodik a szemem. Még akkor is ha van aki ezt megmosolyogja.

Mondtam már más helyen is, ha az sp, fogkrém ödön és társai valami hasonlót elővezetnek akkor majd lesznek valakik. Addig viszont senkik. A szememben legalábbis, mert semmi értelmeset nem csinálnak. Az én szememben annyit sem érnek mint egy utcaseprő (és itt most szeretném azt is leszögezni, hogy nem nézem le az utcaseprőket, nem szándékozom őket megsérteni. Az is egy munka amit bizony meg kell valakinek csinálni)
  • Willenbrock
    Rock & Roll :)
  • Papa01 #43107
    Döbbenetes, hogy koncert fellépésen is milyen telt és tiszta volt a hangja...

Nagyon szomorú, hogy már nincs közöttünk.
  • VO101Tom
    Mijki fiam... kihúzod a gyufát...
  • LeonSilver
    Jézus, Mária & Szent József!!! Ki ez - mi ez a fosbojler? Ilyeneket néztek / hallgattok bakker..?? Inkább ilyenen nevelkedjetek basszus. Az eszem megáll..

• mijki
    MM-el?
  • VO101Tom
    Apropo. Este jössz MM-el kólázni?