91395

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Egyetértek. Már mint a konklúzióddal:)Nem volt elég kraft.
  • LeonSilver
    Én ugyan csak szobapilóta vagyok, annak sem a legjobb de szerintem ez igen csak pilótahiba.

• Papa01 #43180
    Ezen a LINKEN, egy riport is van, sajnos nem jó hírekkel.. :(
  • VO101Tom
    Ebben a fórumban írnak olyanok is, akik újjáépítették ezt a gépet, olvasd el a tegnapi hsz-eket. De műszaki hibát gyakorlatilag kizárták (persze ez még nem a hivatalos eredmény).
  • Sanyo
  • Her Laca
    Miért nem?
  • Szepy2884
    Nem akarok okoskodni, csak találgatok, de nekem hajtómű hibának tűnik a videó alapján. Esetleg a póttartály billent meg és zökkentette ki az egész gépet. Mondom csak hangosan gondolkodok. Várjuk meg a szagvéleményt.
  • VO101Tom
    Hello. Ha kiválasztod melyik alapskinre menjen rá (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\PaintSchemes\Skins\Bf-109E-3 mappa), akkor én rádobálom az egyedi jelzéseket (ahogy Lacának). Il-2 skin sajnos nem konvertálható cod skinné, méret, panel osztás, elrendezés miatt sem. Teljesen újat rajzolni még magamnak sem volt időm...

A felség és lajstromjelzést viszont -egyenlőre- le kell hagyni, online nem kapcsolható ki.
  • DonZorro
    Szia Skacok!

Valaki tudna nekem is csinálni SKIN-t??? Lécci!!!

• fecska
    egyszer megtanultam gitáron hegedűvonóval játszani, hát valami gyilkos hangja van:) jóbb lenne ha eredetileg is úgy játszotta volna :)
    R.I.P. Gary...
  • Kferro
    Gary Moore...
    Bár az én kedvencem blues gitárosok közül Clapton, de Moore-t is szeretem.
    Ezt rajtam kivül ismeri még valaki? :)

• VO101Tom
    Amíg a hivatalos vizsgálat tart, addig nem lehet biztosa mondani, de a videó és egyébb infók alapján látszik, hogy ez történt. Az más kérdés, hogy pilótahiba, vagy mondjuk műszaki hiba (rossz sebességmérő pl) a kiváltó ok. Defekt nem volt, a gép végig vezethető maradt, a póttartály meg az első csattnál hajlott el. Itt vannak még képek, a legutolsón a farokcsúszó érdekes, az egész rendesen el van kopva. Normális felszállásnál természetesen ez nem érhetne a földhöz. Az eset kapcsán mutattak videókat is, archív felvételeken 15-ösök szálltak fel, tényleg sokkal laposabban, szinte maguktól elemelkedtek. Nemtom itt a pálya hossza mennyire lett volna elég a kényelmesebb, hosszabb kifutáshoz. Szal komplikált, szerencse, hogy nem kellett (volna) kattintaniuk, mert ahogy hallottam, az ülésekben nem is volt patron. Na, majd meglátjuk mit mondanak a vizsgálat végén.
  • acidrain
    Hát ez tényleg "ÚÚ b@azdmeg".
    Mennyit vártunk erre a gépre...mennyi melót beleöltek...nagy kár érte.
    Fél perc alatt szétb@szták... "b@zdmeg".
  • Romeo One
    Egy hete nem ültem gép mellett. Az első tíz percben a golyó csak akkor volt középen, mikor egyik oldalról átvágódott a másikra...
  • Zpogi
    Nekem innen úgy tűnik hogy,nincs meg a kellő sebessége oszt átesik...nagyon nagy kár érte :(
  • VO101Tom
    UTI video
  • i robot
    Ja hamarosan javítják B-17 és Mustang hozzáadásával.
  • PhantomAss
    hát igen, az amcsi piac tényleg óriási, jórészt ők tartják el olegékat
    remélem hamarosan kijavítják a sok hibát
  • sakkay
    Egy kevéssel...5-6000ft.
  • bettly
    Koszi elore is , egyelore meg csak valaki ismeros elhozza az Anyaorszagbol , itt nallunk nincs sehol a netten utana neztem rendelesre,de draga atszamitva kb durvan olyan 14.000 ft,ott tudom hogy olcsobb
  • Her Laca
    Mind1:) Jóóóóóóóóól begyakoroltam magam az új joy al:) Kezdek félni magamtól:)

Bakker leszakadt nálunk az ég,kapcsolom ki a pc-t,ez nem normális villámlás mennyiség.
  • VO101Tom
    A meszának alapból aszimmetrikus volt a függőleges vezérsíkja, hogy utazósebességen ne kelljen lépni. Quick missionban indítva nálam most ilyen:

LeonSilverrel a stukáról beszéltünk, annak a pedál trimmje alapból el van tekerve. Repülés közben a meszának is lehet nagyobb kitérése, de induláskor nekem ennyi...
  • sakkay
    Nagyon nagyon más. De elképesztően hangulatos. Régen nem volt netem, de fanatikusan repültem az Il2-őt. Az 1vh. nem nagyon érdekelt. Aztán jött a ROF, és azóta is őrlődöm a két korszak között. Elképesztően komoly szim. a Rof. Ha bármi kérdésed van szívesen segítek, és szerintem a Rof oldalon mindenki.
  • bettly
    Kosz, tudom hogy van forum de en itt nottem fel,amota bejott a COD ritkabban irogatok .,es ritkabban repulok[il-2]
  • sakkay
    Bár egy ideig a 2 mag gond volt, de orvosolták.
  • sakkay
    Van ROF fórum is.
    Csak ha nem tudnád.
    Viszont szerintem elég, a graf.opciót elég jól be lehet lőni.
  • bettly
    SZevasztok. Meg szeretnem kerdezni, hogy a ROF - nak eleg ez : Pentium 4 Intel dual core 1.8 Gh , 2 Gb Ram , GeForce gt-430 1Gb, vagy ha meg kapom tehetem stand-by-ba.....vagy inkabb a gepet ?
  • Sanyo
    USA megjelenés, nem ígértek patchet, de mindenki arra számított, hogy lesz. Hát, eddig még nincs...
  • LeonSilver
    dankesün, vödörszén ;)
  • Her Laca
    fps START SHOW
    ezt kell beírni ha a tabbal előhozod a konzolt vagy mit
  • LeonSilver
    Ezt már én is kérdeztem korábban. Állítólag így fasza ;) Gondolom a motor forgását kompenzálja.

**--**

Hogy a rákba van ez az fps kiíratás?? (a faxom az sg tetves, sosemvótjó keresőjébe)
  • Her Laca
    Tom. Miért van az ,hogy a függőleges kicsit úgy áll mintha belépném jobbra.
  • LeonSilver
    Nem valami olyasmiről volt szó, hogy most "sokáig" nem jön új pöccss??
  • VO101Tom
    nem, kb két hete egy szót nem írtak a fórumra, de mindenki azt hitte, hogy így nincs arcuk kiadni usában... hát van...
  • sakkay
    Ígérték a patchet amúgy mára?
    Az USA megjelenés tényleg ma van.
    Értem , hogy így lett volna logikus de náluk a logikus marketing az utolsó.
  • VO101Tom
    úgy tűnik odaát is ezt a verziót kapják...
  • Her Laca
    Ma jelenik meg az Usa-ban a játék? Akkor a steam en lehet lesz frissítés.
  • Glo
    Ahogy a videókat nézem ma este más joy-ok lettek koptatva ;)
  • acidrain
    Igazad lehet.

Angriff alle!
  • Her Laca
    Na mi a stajsz? senki sem koptatja a joyt?:) Ébresztő kollegák,nyakunkon az ellen:)