91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Egyetértek. Már mint a konklúzióddal:)Nem volt elég kraft. -
Én ugyan csak szobapilóta vagyok, annak sem a legjobb de szerintem ez igen csak pilótahiba.
-
Ezen a LINKEN, egy riport is van, sajnos nem jó hírekkel.. :( -
Ebben a fórumban írnak olyanok is, akik újjáépítették ezt a gépet, olvasd el a tegnapi hsz-eket. De műszaki hibát gyakorlatilag kizárták (persze ez még nem a hivatalos eredmény). -
-
Miért nem?
-
Szepy2884 #43176 Nem akarok okoskodni, csak találgatok, de nekem hajtómű hibának tűnik a videó alapján. Esetleg a póttartály billent meg és zökkentette ki az egész gépet. Mondom csak hangosan gondolkodok. Várjuk meg a szagvéleményt. -
Hello. Ha kiválasztod melyik alapskinre menjen rá (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\PaintSchemes\Skins\Bf-109E-3 mappa), akkor én rádobálom az egyedi jelzéseket (ahogy Lacának). Il-2 skin sajnos nem konvertálható cod skinné, méret, panel osztás, elrendezés miatt sem. Teljesen újat rajzolni még magamnak sem volt időm...
A felség és lajstromjelzést viszont -egyenlőre- le kell hagyni, online nem kapcsolható ki. -
Szia Skacok!
Valaki tudna nekem is csinálni SKIN-t??? Lécci!!!
-
egyszer megtanultam gitáron hegedűvonóval játszani, hát valami gyilkos hangja van:) jóbb lenne ha eredetileg is úgy játszotta volna :)
R.I.P. Gary... -
Kferro #43172 Gary Moore...
Bár az én kedvencem blues gitárosok közül Clapton, de Moore-t is szeretem.
Ezt rajtam kivül ismeri még valaki? :)
-
Amíg a hivatalos vizsgálat tart, addig nem lehet biztosa mondani, de a videó és egyébb infók alapján látszik, hogy ez történt. Az más kérdés, hogy pilótahiba, vagy mondjuk műszaki hiba (rossz sebességmérő pl) a kiváltó ok. Defekt nem volt, a gép végig vezethető maradt, a póttartály meg az első csattnál hajlott el. Itt vannak még képek, a legutolsón a farokcsúszó érdekes, az egész rendesen el van kopva. Normális felszállásnál természetesen ez nem érhetne a földhöz. Az eset kapcsán mutattak videókat is, archív felvételeken 15-ösök szálltak fel, tényleg sokkal laposabban, szinte maguktól elemelkedtek. Nemtom itt a pálya hossza mennyire lett volna elég a kényelmesebb, hosszabb kifutáshoz. Szal komplikált, szerencse, hogy nem kellett (volna) kattintaniuk, mert ahogy hallottam, az ülésekben nem is volt patron. Na, majd meglátjuk mit mondanak a vizsgálat végén. -
Hát ez tényleg "ÚÚ b@azdmeg".
Mennyit vártunk erre a gépre...mennyi melót beleöltek...nagy kár érte.
Fél perc alatt szétb@szták... "b@zdmeg". -
Romeo One #43169 Egy hete nem ültem gép mellett. Az első tíz percben a golyó csak akkor volt középen, mikor egyik oldalról átvágódott a másikra... -
Nekem innen úgy tűnik hogy,nincs meg a kellő sebessége oszt átesik...nagyon nagy kár érte :( -
UTI video -
Ja hamarosan javítják B-17 és Mustang hozzáadásával. 
-
hát igen, az amcsi piac tényleg óriási, jórészt ők tartják el olegékat
remélem hamarosan kijavítják a sok hibát -
sakkay #43164
Egy kevéssel...5-6000ft.
-
bettly #43163 Koszi elore is , egyelore meg csak valaki ismeros elhozza az Anyaorszagbol , itt nallunk nincs sehol a netten utana neztem rendelesre,de draga atszamitva kb durvan olyan 14.000 ft,ott tudom hogy olcsobb -
Mind1:) Jóóóóóóóóól begyakoroltam magam az új joy al:) Kezdek félni magamtól:)
Bakker leszakadt nálunk az ég,kapcsolom ki a pc-t,ez nem normális villámlás mennyiség. -
A meszának alapból aszimmetrikus volt a függőleges vezérsíkja, hogy utazósebességen ne kelljen lépni. Quick missionban indítva nálam most ilyen:
LeonSilverrel a stukáról beszéltünk, annak a pedál trimmje alapból el van tekerve. Repülés közben a meszának is lehet nagyobb kitérése, de induláskor nekem ennyi... -
sakkay #43160 Nagyon nagyon más. De elképesztően hangulatos. Régen nem volt netem, de fanatikusan repültem az Il2-őt. Az 1vh. nem nagyon érdekelt. Aztán jött a ROF, és azóta is őrlődöm a két korszak között.
Elképesztően komoly szim. a Rof. Ha bármi kérdésed van szívesen segítek, és szerintem a Rof oldalon mindenki.
-
bettly #43159 Kosz, tudom hogy van forum de en itt nottem fel,amota bejott a COD ritkabban irogatok .,es ritkabban repulok[il-2] -
sakkay #43158 Bár egy ideig a 2 mag gond volt, de orvosolták. -
sakkay #43157 Van ROF fórum is. 
Csak ha nem tudnád.
Viszont szerintem elég, a graf.opciót elég jól be lehet lőni. -
bettly #43156 SZevasztok. Meg szeretnem kerdezni, hogy a ROF - nak eleg ez : Pentium 4 Intel dual core 1.8 Gh , 2 Gb Ram , GeForce gt-430 1Gb, vagy ha meg kapom tehetem stand-by-ba.....vagy inkabb a gepet ? -
USA megjelenés, nem ígértek patchet, de mindenki arra számított, hogy lesz. Hát, eddig még nincs... -
dankesün, vödörszén ;) -
fps START SHOW
ezt kell beírni ha a tabbal előhozod a konzolt vagy mit -
Ezt már én is kérdeztem korábban. Állítólag így fasza ;) Gondolom a motor forgását kompenzálja.
**--**
Hogy a rákba van ez az fps kiíratás?? (a faxom az sg tetves, sosemvótjó keresőjébe) -
Tom. Miért van az ,hogy a függőleges kicsit úgy áll mintha belépném jobbra. -
Nem valami olyasmiről volt szó, hogy most "sokáig" nem jön új pöccss?? -
nem, kb két hete egy szót nem írtak a fórumra, de mindenki azt hitte, hogy így nincs arcuk kiadni usában... hát van... -
sakkay #43148 Ígérték a patchet amúgy mára?
Az USA megjelenés tényleg ma van.
Értem , hogy így lett volna logikus de náluk a logikus marketing az utolsó. -
úgy tűnik odaát is ezt a verziót kapják... -
Ma jelenik meg az Usa-ban a játék? Akkor a steam en lehet lesz frissítés. -
Glo #43145 Ahogy a videókat nézem ma este más joy-ok lettek koptatva ;) -
Igazad lehet.
Angriff alle!
-
Na mi a stajsz? senki sem koptatja a joyt?:) Ébresztő kollegák,nyakunkon az ellen:)