91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #43262 Akkor menjen vissza oda, ahonnan jött, aztán várja meg amíg kiröhög minket.
Jó várakozást kívánok neki.
Csak Németországban 7!!!millió idegen van. Ha netán bekövetkezne a vízió az nagyrészt pont a sok idegen, és az európai hülye ovis liberális meg a neo hippis neháborúzzszeretkezz felfogás miatt lesz. Meg ahogy Ákos igen jól megfogalmazta egy számában "ma már a fiúk is lányok"
-
Köszönöm ! -
Próbáltam a köv képpen, és ment:
Il2 Up 2,01 - et JSGME-vel beállítottam stock 4.10.1 re, utána az il2 mappából kitöröltem a Mods, Files, JSGMEmods mappát, majd erre rátelepítettem az UP3 RC3-at. Első futtatásnál ki kell választani h Up3 at akarsz használni és onnantól voilá... Nekem működött...
Persze azelőtt ha csinálsz egy biztonsági másolatot az il2 ről, akkor nem haragszik meg senki, főleg te, ha vmi nem jött össze... -
klikk ide -
Glo #43258 Vannak ennél komolyabb videók is. Egyen egy fickót csak deréktól lefelé gyújtottak fel, és nézték szépen körbeállva ahogy elég. Miután meghalt jött a pap, feladta a kenetet, és mindenki ment haza.
Odakint tétje van a bűnözésnek, és egyes országokban a falusi vének tanácsa nem az emberi jogok betartásáról híres. -
le kell tölteni az UP3-at külön, alap il2 1946-ot fel kell patchelni teljesen és arra telepíteni az UP3-at -
Sajnos ez nem ilyen egyszerű... Kell egy tiszta játék 4.10.1el és letölteni az up 3mat aztán felpeccselni rc1 2 3- má
Linket most inkább nem adok telefOnrol így is elég lassú a sok új cucc miatt ( kevés az 512 RAM?) de a Google vagy a többiek biztos tudnak segiteni -
A Mig vs Sabre szerverre akartam csatlakozni.UP3 RC3 kell hozzá. UP2.01 van most fenn,lefuttattam az UP updatert,a végén megint 2.01-et mutat,hogy lehet UP3.0-ra frissíteni akkor? És mi az az RC3? -
Ahogy idősödöm egyre inkább elfogadhatatlannak érzem a brutalítást.Lehangoló hogy képes ilyesmire az ember és vannak akik ezt a férfiasság fokmérőjének is tekintik.A balkáni népek kultúrájában ez még elfogadottabb mint errefelé.(albán vérbosszú hagyománya és hasonlók)
A szerbek is amit műveltek a falvakban...néhány embernek mintha kifejezetten igénye lenne a vérengzésre,én sosem értettem meg ezeket az érzelmeket vagy indulatokat de nem is akarom. -
Fürtös #43253 Azért kicsit gondolkodjatok el Afrikán mielőtt félreértitek.
Ezek olyanok mint itthon a dakoták,nagy vállalatok pénzelnek különböző hadurakat,hogy fenntarthassák ezeket az állapotokat.
A normális békés emberek nem csatlakoznak hozzájuk így ők uralkodnak és azt tesznek amit akarnak.
Egyik ember sem születik úgy,hogy gyilkos lesz,de ezek az állatok maguk köré gyüjtik a gátlástalan agressziv embereket és csinálják a balhét mert azt mondják nekik:Bármit megtehetsz az emberekkel de üzletileg az én utasításaimat kell követned.
Ezért tudunk mi olcsó mobilt meg elektronikai cuccokat venni...
Minél rosszabbak az életkörülmények,minél nagyobb a káosz annál jobban lehet kizsákmányolni egy országot,és alacsonyan tartani a fizetéseket.
Ahoz ,hogy a "fejlett"nyugati kultura és életmód fentartható legyen ahoz ki kell zsákmányolni valamelyik országot,többek között ez Magyarország sorsa is...
Épp tegnap beszélgettem egy sráccal Zimbabweből jött,ő csak röhögött rajtunk,azt mondta: Tudod ez már nem megy így sokáig a nyugati rendszer öszeomlik és az emberek éhen fognak halni mert nem értenek a földmüveléshez,afrikában az emberek életben fognak maradni minden gond nélkül mert nagyon rég ugy élnek ,hogy megbecsülnek mindent amit a természettől kapnak.
És kurvára igaza van. -
sakkay #43252 Nézzétek meg a videót, légyszi' még egyszer. Hány szereplő van?tömeg??? Az ütések 90!!!%-át...6!!! ember viszi be. Figyeljétek meg azt is, hogy valaki(nagyon aktív az elején (kék csíkos ing farmer)) az igazán durva részeknél eltűnik. A rúgós csávok 2 is ugyanaz. És ráadásul direkt akarja a kocsi alá rúgni. Simán gyilkos. -
sakkay #43251 Az igaz..mindenki üti..aztán ha figyelmesen nézed a videót megtalálod a katalizátor embereket. Megölni valakit,legtöbbször technikai dolog,pl. akasztás. Az nem olyan , hogy nyócanakasztunk'.Gondolom érted mire gondolok.
És természetesen van csorda szellem
(katonaságnál mindig volt akit bántottak) ez bizony létező dolog. De a lenti nigró' tömegben nagyon sok tapasztalt" ember van. -
Fater mondta, az említett esetnél ,nők ,férfiak,fiatalok ,öregek mind ütötték a katonát. Végén kiderült,hogy egyszerű határőr volt, kiskatona ,aki éppen ment haza,de akkor már késő volt.Zöld parolija volt és az elég volt az embereknek. Annyira rettegtek az AVH-tól ,hogy kiadták a dühüket. Minden mindegy alapon azért még felkötötték. Szóval a tömeg az egy kiszámíthatatlan egy katyvasz ,én úgy látom. -
sakkay #43249 Nekem is van ismerős, aki aztán kint maradt. Nagyon imádom a Japán történelmet. Halkan jegyzem meg, az egyetlen nép, akit a nyugati kultúra a gyarmatosítás idejében, nem tett vazallussá, vagy gyarmattá. Amikor Kínával ez történt óriási csalódás volt a Japánok szemében. Ez a 2vh. alatti viselkedésükön is egyértelműen látszódott. Most olvastam egy Japán gazd.történész könyvét, annyira más volt , hogy hihetetlen. -
Igen. Én alapvetően kedvelem a japókat, de az biztos, hogy nem 100-as egyik sem. Van egy nagyon jó barátom aki tanult kint egy évet és ha minden igaz most megint megy vissza. Ő azt mondja, hogy nem is kicsit ütődöttek :D -
sakkay #43247 Itt belemehetünk abba is kik húzták fel...sanszos , hogy nem Margit néni a sarki fűszeres, hanem volt front katonák..akik öltek már párszor. -
sakkay #43246 A kulturális hatás egy polgárra , nagyon összetett dolog. Nézzük a régi görögöket,pl.- Spártát. Mennyire máshogy álltak az öléshez(csatában),minden fiatal vágyott az első ölésre!!mégsem voltak (amúgy mint nép) kegyetlenek. -
Ilyen 56-os élménye nagyapámnak is volt: odament a a fához megnézni ki lóg rajta,lábánál fel volt kötve az illető és lógott a bele.Ekkor odajött két fiatalember és megkérdezték tőle "mi nem tetszik haver?" vagy valami hasonlót.Durva lehetett,azt nem tudom ki volt a felkötött lehet hogy tényleg ÁVH-s volt vagy egyéb funkcionárius. -
sakkay #43244 Alapvetően, amikor egy ország eléri, hogy bevezeti az általános iskola kötelezettséget, az a legnagyobb lépés a lincselés ellen..nem minden esetben,de nagyon számít. Persze sok kivétel van. -
sakkay #43243 Természetesen nagy vonalakban állítottam. Úgy igaz is hidd el.
Japán kérdésébe belemehetünk,de a Japánok a föld 8. csodája..teljesen máshogy működnek mint bármely más nép. -
Lacusch69 #43242 Nem a műveltségtől függ, hanem attól a kultúrkörnyezettől, amiben felnőtt valaki, illetve ahová helyezi magát.
A nyugati-keresztény kultúra többé-kevésbé a legyőzött ellenség megkímélését hirdeti (és teszi), de természetesen nem szentírás ez sem.
Viszont olyan kultúrában, ahol a legyőzött ellenség élete semmit sem ér, sokkal kegyetlenebbek a következmények.
Pl. a japánok Nankingnál, vagy a fekete-afrikai népirtások (vagy az örmény holokauszt, vagy Adolf bátyó, aki visszanyúlt az ógermán hagyományokhoz, stb...) -
1:13-ig bírtam,ez már szinte fizikailag fájt.Mintha terebélyesedne is pedig még fiatal. -
sakkay #43240 Még a művelt (nincs idézőjel) Európában is 2 vh, délszláv háború, alatt is elképesztő dolgok történtek. Sok szakértő azóta is boncolgatja , hogy kifejezetten intelligens emberek hogyan viselkedhettek úgy a táborokban , és Ukrajnában stb. ahogy viselkedtek. De az viszont egyértelműen kimutatható: ahol nagyon alacsony az átlag műveltség szintje, ott arányosan durvábbak a háborúk ,netán etnikai villongások. Sok ember+kevés iq(0közbiztonság,á.stabilitás),+nyomor=sok vér a földön. -
Persze, értelek. És valóban az van leginkább, hogy nekünk, juróp embereknek (vagy legalábbis a zömnek) ez így elfogadhatatlan illetve felfoghatatlan. -
Régebben olvastam egy könyvet a ruandi mészárlásról.Néhány hutu fiatal (14-18 év) visszaemlékezései,akiket úgynevezett átnevelő intézetben helyeztek el a vérfürdő után,hátha még lesz belőlük valami.Na szóval ott szó se volt falkaösztönről,lincshangulatról.
Reggel időre kellett jelentkezni a falu főterén,aztán fogták a bozótvágót és elindultak az erdőbe.Meg volt határozva egy norma,amit meg kellett "csinálni",aztán mehettek haza.Kb. mint itthon egy gyárban,senkinek nem volt erkölcsi agálya,totál gépies volt az egész.
Úgyhogy szvsz ezeket nem lehet európai ésszel megítélni,ez ott mindennapos dolog,elég olcsó arrafele az emberélet. -
Ez komoly? -
A párhuzam az létezik,a kiváltó okok mások. A párhuzam az annyiban kimerül,hogy ők is mi is emberek vagyunk.56 ot csak példaként hoztam fel amúgy,de nézhetjük a jugó konfliktust is ,ott is történtek hasonló szituk,az sem afrika pedig.
Ki tudja milyen körülmények közt élnek,mik a nyomorúságaik stb stb.
Kár ezen filózni,az emberiség nem változik ,még ha szeretnénk is azt gondolni.
Régen az emberek úgy jártak megkövezni másokat mint most mi a moziba.
Tudom ez morbid kicsit de biztos érted a lényeget.
-
Részben igazad van, de én azért nem vonnék párhuzamot az 56-os események és az ottani lincseléseket kiváltó okok közé és egy 6$-os nyaklánc közé ;) -
Dehogy nem. Emberek ezek,a jó ősi falkaösztön eluralkodott rajtuk.
Nálunk is volt ilyen 56 ban ,fater mesélte,jött a zöld parolis kis sorállományú határőr ,valaki elkiáltotta magát ,hogy ávós,oszt azon nyomban agyonverték,még fel is lógatták a lábánál fogva. Ez biztos így volt apám nem szokott mellé beszélni. Azt mondta az emberek olyan szinten el voltak keseredve,hogy nem volt már önkontról. Szóval emberek ezek,csak nekünk jelen pillanatban furcsa . -
sakkay #43233 Nagyon szomorú, és nagyon dühös vagyok az ilyen videókon. Igazi lincs.. -
Feró Flex #43232 Hú de jó lett!Gondolkodtam rajta mi legyen RoF vagy CoD,RoF lett.
Egyszerüen nincsen idegrendszerem a bugozáshoz,akkor Il2+modok inkább.Várok még a beszerzéssel ólcsóbbért és jóbbért áhitozom.Viszont beszarás a Cod csak kell neki még kb egy év fejlesztés,szerintem. -
MiG-15 berepülés és az utolsó felszállási kísérlet videón. -
Ez is off és előre szólok:
- csak olyan emberke nézze meg, aki bírja gyomorral a brutalitást. De most tényleg!!!!
Egy NYAKLÁNCÉRT felgyújtanak egy embert Nigériában.
Ezek nem is emberek, de nem is állatok mert állat ilyet nem tesz. Ember se .. -
Kicsit off:
On: -
Lysandus #43228 Bazz!!! Ezzel már a tömegpusztító fegyver bevetését, a háborús bűncselekmény határait súroltad!
-
Igen, azzal valami gond van, a fórumuk viszont közvetlen linken elérhető: dongo forum -
Latom megszünt a Dogok honlapja 
-
Pontosabban 1.10 nél fogalmazza ezt meg jól csodabogár:) -
Most repkedtem a Repka full on egy felszállással E1 el 3 db wellington.
meg egy spit. Jó ez nagyon bakker,csak nem szabad röviden lőni mint azt megszoktuk,hanem adagolni kell rendes iparos módjára.
fater! Ma esőszünetem van ne vedd el a jó kedvem:) -
Tessék, napi bünti :p