91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Nohab
    Pillanatnyilag a Medium felhőbeállítás a maximum. Próbáltam beállítani a missziókészítőben az esőt, vihart, de nem volt ott egy árva felhő se.
  • sakkay
    Elhiszem, a Clod multit nem ismerem. Sanszos , hogy a gépek sebessége nehezíti ezt a dolgot, hiszen hamar kikerülnek a-könnyen észreveszem,majd azonosítom távolságból. A Rof-ban engem csak zavarnak az ikonok. Már messziről rá lehet jönni bizonyos dolgokból, ,hogy mi a helyzet. De nem fárasztalak titeket a Roffal.
  • asw27
    Valaki tudna abban segíteni, hogy az időjárást hol és hogy kell beállítani a COD-ban? Szeretnék vastag felhőrétegen áttörni és nem csak ezeken a kis pamacsokon amiket eddig találtam.
  • VO101Tom
    Van még egy pálya, a sydicate full real, nagy La manche térképpel, de az meg iszonyatosan laggos, és csak ritkán vannak fent 40-60-an (kevesebb emberre nagyon nagy az a térkép)...
  • Her Laca
    Azt nem ,de már lőttem vagy 12 gépet , összességében elvéreznek az ifjú titánok. Gondolom az azonosítással vannak problemáik:) Nem baj szívesen tanítgatom a népeket:)

sakkay

Mi sem de csak ezen a nyűves szerveren van tömeg,és hát lássuk be nem azzal akarom eltölteni az időmet,hogy keressek a csatorna felett 2 db gépet:)
  • sakkay
    Pedig az az igazi. ROF-nál nem is játszom ikonnal.
  • VO101Tom
    Külső nézetet is leszedték?
  • Her Laca
    Azért ,hogy meglátszik ,hogy ki mint nevelkedett az IL2 ben. Ahogy nincs ikon ,igencsak vérszegény a többség.
  • sakkay
    2-3 éve 20 k?? Az nagyon kemény..én 25-ért veszem, és még így is olcsónak számít. Arról nem beszélve , hogy hiánycikk.
  • Lacusch69
    Kb. 2 éve van nekem is (vagy 3 éve?).
    Valójában nem túl sok PRO érzetet ad az embernek. olyasmi, mint joyban az X52.
    Jó-jó, de azért... Szóval masszívabbat is el tudnék képzelni.
    Egyszer már meghalt, de egy ügyes kezű emberke életet lehelt bele.
    Mindenesetre amennyiért én vettem akcióban (20k), ajándéknak számít, így nem panaszkodom rá.
  • Her Laca
    Srácok. A repka seron nincsenek ellenséges ikonok:) Ez tetszik.Úgy megszoktam,aztán erősen csodálkoztam az imént.
  • Willenbrock
    Lehet hogy azt de én nem nagyon érzem a különbséget,tension +/- ez van ráírva.Szorosságot szabályozza.Amúgy pontos,jó pedál,jól reagál a kisebb mozdultokra is.
  • sakkay
    Aha..hát az nem jó. Az nem a visszaállás(középre) erejét szabályozza? Na remélem pénteken már megmondhatom tapasztalatból.
  • Willenbrock
    Nekem az van,szerintem nagyon jó.2 éve nyűvöm de semmi gond nem volt még vele,a potméterek nem koptek el benne,nem érzékeny a porra.Arra nem jöttem rá mi középen az a tekertyű mert elvileg szabályozza milyen erősen álljon a pedál de én bármerre tekerem ugyanolyan a keménysége.
  • sakkay
    Használ itt valaki saitek pro flight lábkormányt??
    Csak , hogy jók-e a tapasztalatok..mondjuk már mindegy
  • acidrain
    Rendben, majd küldöd, amikor tudod.
  • Romeo One
    Ó, állítólag nem a méret a lényeg...

Az amik is csudálkoztak, milyen kicsi a 109, aztán mégis mit lehetett vele művelni.
  • Solt
    Lebuktatsz minket cicus! :D
  • Her Laca
    Látom te is szereted ha valami nagy:)
  • Solt
    Sniper, vagy az a minimal dizájnos batár... :D Más nem kell... :)
  • Her Laca
    De van egy kissebb és olcsóbb változata is,szerintem az is bőven elég.

Ez csak 24
  • Her Laca
    37. Ebbe van 3-4 db venti gyárilag , a hátsó a felső meg az egyik első az tuti. No meg ennek is van venti szabályzó tekerentyűje. Csak ez hátul van.
    Na de nem akarlak én rábeszélni:) alant ott a sniper ,ha az tetszik szerintem csapj le rá. Szerintem 20-22 ért odaadja a ficak,nem lennék meglepve ha valami kamionról leesett cucc lenne. Eleve újonc,2 hirdetéssel,le kell alkudni a bányáig:)
    Mondjuk én is ezen törpöltem eleinte,amikor élőben láttam a snipert hát nagyon megtetszett. Gondolom azért ,mert batár egy jószág az is:)
  • Solt
    És ez mennyi is?

A sniperben az tetszik, hogy minden ventilátor benne van, és mind szabályozható egy tekerentyűvel...
  • Her Laca
    Nem KEVÉS!!!!!! Hidd el nekem ,EZ!!! A HÁZ.

Nézd meg:) Ha előre beteszi az ember a 3 ventint az akadálytalanul nyomja a huzatot ,felül meg hátul távozik. A felső se felfelé,hanem hátra fújja.
    Azért is van leszigetelve az ajtó is,mert ugye az oldalsó kis réseken szívják az első ventik a levegőt. De ha azt akarod,hogy telibe menjen ,akkor kinyitod az ajtót:) és voala.
    És az a HDD tartó megoldás pl,egyszerűen kiveszi az ember a felsőket,mert minek is alul van 6 db nak hely. De ha vizezné az ember az is elférne ebben röcc nélkül:)
    És mondom ,teljes csendbe van az egész,ez a megfizethetetlen.
  • Solt
    Ez de durva! :)) Ma még nem néztem rá, erre tessék! :D

Amit te kinéztél magadnak az jobban tetszik egyébként, csak attól félek a szellőzése "kevés"... :)
  • Her Laca
    Lásd kivel van dolgod:)
    Érdeklődöm iránta én is:)) De nagyvonalú leszek:))
  • Solt
    Én EZT néztem ki magamnak. ( természetesen a kék led kikapcsolható! )

• Her Laca
    Vannak. Tökéletes. Oldalt szív a rácsos részen. Mondom utána jártam a dolognak. A Haf 912+al van pariban. És zaj ,no meg pormentes. Csak kúrva drága.:(
    Jelzem oldalra is lehet tenni ventit ,de ha nem akkor le van takarva plusz hangszigetelve.
  • Solt
    Vannak tesztek a szellőzéséről? Nekem fura, hogy az oldalán nincs ventilátor... kevésnek tűnik az előröl beszívott levegő... főleg a zárt előlapon keresztül! :)
  • Her Laca
    Szerintem vetődj rá!!!!!!
  • Her Laca
    Ahhoz is.
    Tegnap óta körül jártam a témát:) ez szerintem A HÁZ!. Bele vagyok szerelmesedve.
    Konkrétan hűtés teljesítményben vetekszik a HAF okkal,és emellé semmi hang nem jön ki belőle,a kábel menedzsmentről,meg az alakíthatóságáról,no meg a kinézetéről már nem is beszélek:)
    Indítottam szokás szerint egy ocsó val:) aztán kikötöttem már megint egy ilyennél.
    Bakker majd 20 kg ram:))
  • Solt
    Gyönyörű ez a ház!!! DE! Ez inkább vízhűtéshez való... ( szerintem )
  • Willenbrock
    Akkor ezt a UP3 DF server modot nem a végén az RC3-ra kell telepíteni a gyökérkönyvtárra? Mert én úgy csináltam de felülírta az UP3 RC3-at mikor itt aktiváltam,ezért már el sem indul.
    Az UP3 RC3 telepítése jó volt mert ment csak ezt a DF server modot nem tudom milyen sorrendben vagy hová kell telepíteni.Tudja valaki?
  • V Domino #43348
    Tom,össze tudnál kalapálni nekem is egy olyan fejlécet,mint amilyen Poginak is van?
  • Her Laca
    Ok :) Viszont várnod kell pár napot rá ,míg megjön EZ:)
    Nem bírtam magammal,és ha már ház ,hát legyen komoly:) De pár nap,esetleg egy hét is kell amíg hozzák.
  • Lacusch69
    No igen... elvárható lett volna tőle egy Drezda, Hirosima (stb...) című festmény is...
  • Romeo One
    Nono, a Guernica eredetileg egy torreádoros képnek indult. (A torreádor halála, ha jól emlékszem). Aztán jelentősebb mennyiségű készpénzért lett propagandafestmény. (Ez a kép szépségéből persze nem von le!)
  • acidrain
    Persze, hogy biztos. Majd szorítok neki helyet.
  • feca1229
    Köszönöm!
  • VO101Tom
    Hello. A skineket biztos, a kampányt nem próbáltam, de nem tudok olyanról, hogy ne lehetne.