91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Pillanatnyilag a Medium felhőbeállítás a maximum. Próbáltam beállítani a missziókészítőben az esőt, vihart, de nem volt ott egy árva felhő se. -
sakkay #43380 Elhiszem, a Clod multit nem ismerem. Sanszos , hogy a gépek sebessége nehezíti ezt a dolgot, hiszen hamar kikerülnek a-könnyen észreveszem,majd azonosítom távolságból. A Rof-ban engem csak zavarnak az ikonok. Már messziről rá lehet jönni bizonyos dolgokból, ,hogy mi a helyzet. De nem fárasztalak titeket a Roffal. -
asw27 #43379 Valaki tudna abban segíteni, hogy az időjárást hol és hogy kell beállítani a COD-ban? Szeretnék vastag felhőrétegen áttörni és nem csak ezeken a kis pamacsokon amiket eddig találtam. -
Van még egy pálya, a sydicate full real, nagy La manche térképpel, de az meg iszonyatosan laggos, és csak ritkán vannak fent 40-60-an (kevesebb emberre nagyon nagy az a térkép)... -
Azt nem ,de már lőttem vagy 12 gépet , összességében elvéreznek az ifjú titánok. Gondolom az azonosítással vannak problemáik:) Nem baj szívesen tanítgatom a népeket:)
sakkay
Mi sem de csak ezen a nyűves szerveren van tömeg,és hát lássuk be nem azzal akarom eltölteni az időmet,hogy keressek a csatorna felett 2 db gépet:) -
sakkay #43376 Pedig az az igazi. ROF-nál nem is játszom ikonnal. -
Külső nézetet is leszedték? -
Azért ,hogy meglátszik ,hogy ki mint nevelkedett az IL2 ben. Ahogy nincs ikon ,igencsak vérszegény a többség. -
sakkay #43373 2-3 éve 20 k?? Az nagyon kemény..én 25-ért veszem, és még így is olcsónak számít. Arról nem beszélve , hogy hiánycikk. -
Lacusch69 #43372 Kb. 2 éve van nekem is (vagy 3 éve?).
Valójában nem túl sok PRO érzetet ad az embernek. olyasmi, mint joyban az X52.
Jó-jó, de azért... Szóval masszívabbat is el tudnék képzelni.
Egyszer már meghalt, de egy ügyes kezű emberke életet lehelt bele.
Mindenesetre amennyiért én vettem akcióban (20k), ajándéknak számít, így nem panaszkodom rá. -
Srácok. A repka seron nincsenek ellenséges ikonok:) Ez tetszik.Úgy megszoktam,aztán erősen csodálkoztam az imént. -
Lehet hogy azt de én nem nagyon érzem a különbséget,tension +/- ez van ráírva.Szorosságot szabályozza.Amúgy pontos,jó pedál,jól reagál a kisebb mozdultokra is. -
sakkay #43369 Aha..hát az nem jó. Az nem a visszaállás(középre) erejét szabályozza? Na remélem pénteken már megmondhatom tapasztalatból. -
Nekem az van,szerintem nagyon jó.2 éve nyűvöm de semmi gond nem volt még vele,a potméterek nem koptek el benne,nem érzékeny a porra.Arra nem jöttem rá mi középen az a tekertyű mert elvileg szabályozza milyen erősen álljon a pedál de én bármerre tekerem ugyanolyan a keménysége. -
sakkay #43367 Használ itt valaki saitek pro flight lábkormányt??
Csak , hogy jók-e a tapasztalatok..mondjuk már mindegy
-
Rendben, majd küldöd, amikor tudod. -
Romeo One #43365 Ó, állítólag nem a méret a lényeg...
Az amik is csudálkoztak, milyen kicsi a 109, aztán mégis mit lehetett vele művelni. -
Solt #43364 Lebuktatsz minket cicus! :D -
Látom te is szereted ha valami nagy:) -
Solt #43362 Sniper, vagy az a minimal dizájnos batár... :D Más nem kell... :) -
De van egy kissebb és olcsóbb változata is,szerintem az is bőven elég.
Ez csak 24 -
37. Ebbe van 3-4 db venti gyárilag , a hátsó a felső meg az egyik első az tuti. No meg ennek is van venti szabályzó tekerentyűje. Csak ez hátul van.
Na de nem akarlak én rábeszélni:) alant ott a sniper ,ha az tetszik szerintem csapj le rá. Szerintem 20-22 ért odaadja a ficak,nem lennék meglepve ha valami kamionról leesett cucc lenne. Eleve újonc,2 hirdetéssel,le kell alkudni a bányáig:)
Mondjuk én is ezen törpöltem eleinte,amikor élőben láttam a snipert hát nagyon megtetszett. Gondolom azért ,mert batár egy jószág az is:) -
Solt #43359 És ez mennyi is?
A sniperben az tetszik, hogy minden ventilátor benne van, és mind szabályozható egy tekerentyűvel... -
Nem KEVÉS!!!!!! Hidd el nekem ,EZ!!! A HÁZ.
Nézd meg:) Ha előre beteszi az ember a 3 ventint az akadálytalanul nyomja a huzatot ,felül meg hátul távozik. A felső se felfelé,hanem hátra fújja.
Azért is van leszigetelve az ajtó is,mert ugye az oldalsó kis réseken szívják az első ventik a levegőt. De ha azt akarod,hogy telibe menjen ,akkor kinyitod az ajtót:) és voala.
És az a HDD tartó megoldás pl,egyszerűen kiveszi az ember a felsőket,mert minek is alul van 6 db nak hely. De ha vizezné az ember az is elférne ebben röcc nélkül:)
És mondom ,teljes csendbe van az egész,ez a megfizethetetlen. -
Solt #43357 Ez de durva! :)) Ma még nem néztem rá, erre tessék! :D
Amit te kinéztél magadnak az jobban tetszik egyébként, csak attól félek a szellőzése "kevés"... :) -
Lásd kivel van dolgod:)
Érdeklődöm iránta én is:)) De nagyvonalú leszek:)) -
Solt #43355 Én EZT néztem ki magamnak. ( természetesen a kék led kikapcsolható! )
-
Vannak. Tökéletes. Oldalt szív a rácsos részen. Mondom utána jártam a dolognak. A Haf 912+al van pariban. És zaj ,no meg pormentes. Csak kúrva drága.:(
Jelzem oldalra is lehet tenni ventit ,de ha nem akkor le van takarva plusz hangszigetelve. -
Solt #43353 Vannak tesztek a szellőzéséről? Nekem fura, hogy az oldalán nincs ventilátor... kevésnek tűnik az előröl beszívott levegő... főleg a zárt előlapon keresztül! :) -
Szerintem vetődj rá!!!!!! -
Ahhoz is.
Tegnap óta körül jártam a témát:) ez szerintem A HÁZ!. Bele vagyok szerelmesedve.
Konkrétan hűtés teljesítményben vetekszik a HAF okkal,és emellé semmi hang nem jön ki belőle,a kábel menedzsmentről,meg az alakíthatóságáról,no meg a kinézetéről már nem is beszélek:)
Indítottam szokás szerint egy ocsó val:) aztán kikötöttem már megint egy ilyennél.
Bakker majd 20 kg ram:)) -
Solt #43350 Gyönyörű ez a ház!!! DE! Ez inkább vízhűtéshez való... ( szerintem ) -
Akkor ezt a UP3 DF server modot nem a végén az RC3-ra kell telepíteni a gyökérkönyvtárra? Mert én úgy csináltam de felülírta az UP3 RC3-at mikor itt aktiváltam,ezért már el sem indul.
Az UP3 RC3 telepítése jó volt mert ment csak ezt a DF server modot nem tudom milyen sorrendben vagy hová kell telepíteni.Tudja valaki? -
Tom,össze tudnál kalapálni nekem is egy olyan fejlécet,mint amilyen Poginak is van? -
Ok :) Viszont várnod kell pár napot rá ,míg megjön EZ:)
Nem bírtam magammal,és ha már ház ,hát legyen komoly:) De pár nap,esetleg egy hét is kell amíg hozzák. -
Lacusch69 #43346 No igen... elvárható lett volna tőle egy Drezda, Hirosima (stb...) című festmény is... -
Romeo One #43345 Nono, a Guernica eredetileg egy torreádoros képnek indult. (A torreádor halála, ha jól emlékszem). Aztán jelentősebb mennyiségű készpénzért lett propagandafestmény. (Ez a kép szépségéből persze nem von le!) -
Persze, hogy biztos. Majd szorítok neki helyet. -
feca1229 #43343 Köszönöm!
-
Hello. A skineket biztos, a kampányt nem próbáltam, de nem tudok olyanról, hogy ne lehetne.