91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Amikor régebben UP-t frissítettünk, akkoriban olvastam, hogy a jsgme-ben kapcsoljunk ki minden modot az install idejére, de ha nem figyelmeztetnek rá feltűnően, állandóan, akkor gondolom ez inkább csak javaslat, mint követelmény. -
Szepy2884 #43460 megnézem. Tom, még annyit, hogy ha felraktam az UP3-at a szűz 4.10.1-re, akkor a mod kapcsolóval aktiváljam az UP3 ha felakarom rakni az RC2 és 3-at, vagy ne? -
ha ki és bedugod, akkor elállítódhat az alapértelmezett felvételi eszköz. Azt nézd meg, hogy ts-ben az a bemenet van-e beállítva, ahova dugva van. -
Szepy2884 #43458 Sokan panaszkodtak, hogy alig értik amit mondok. Nagyon halk a hangom holott majdnem ordítok a mikibe. A Realtek HD Audio Managerben a mikrofon fülnél próbáltam kalibrálni a mikit, mert ez ált. mindíg segít, de most ez sem működik, mert a hangsáv meg sem moccan mintha nem is működne a mikim. Valakikenek ötlete? Jó helyre van bedugva minden. -
sakkay #43457 Szerintem sok sok év után, ez az amit sokan vártak! -
sakkay #43456 Én is agyon vissza,orrba szájba. És tényleg nem durvább.
A Pancer g.egy játék, a hoi3 egy stratégiai-történelmi szimulátor..a legjobb a témában. Nem egy kategória..viszont Laca mutatok neked valamit! -
Dehogy durvább. Fiatal vagy ,azt se tudod mit beszélsz:))
Meg se születtél még amikor ezt toltuk:) -
Még szedem le, de utána felmegyek tsre. -
Szepy2884 #43453 Na, elsőre meglett az il2 telepítője :)) Csak most meg nincs kedvem feltelepíteni... hallott már valaki ilyet
-
Hearts of Iron 3 durvább :) -
Ezzel kellene játszani:)
Szerintem mindenféle testhelyzetben végigtoltam annó:)
Lehet ezt modern gépeken játszani? -
MOST :P -
Még sok is. :) -
Benne vagyok, az operation awowheadet is sikerült megszereznem. Mikor kezdjük? Esetleg egy evolutiont is megpróbálhatnánk. -
Egyrészt. Másrészt ,béna vagyok hozzá. Harmadrészt ,nem köt le,negyedrészt meg pont nem érdekel:)) Kielégítő volt a válasz?:) -
Szepy2884 #43446 Az a vicc, hogy még ezt sem felejtettem ki :( Most ott tartok, hogy felkutatom hová tettem a il2 cd-t és kezdem az egészet elölről az egészet. Ez sajnos nem lesz egyszerű menet, mert a folytonos lakásfelújítások miatt kitudja hová kallódott. Szerencsére a 4.10.1-el tudok játszani. -
Akkor csinálok egy küldit ezzel az I44-es móddal. -
Mért nem? Csak nem akarod hogy lelőjenek? :D -
Amery #43443 Szepy, lehet kifelejtettél egy lépést a legelején. Mielőtt átmásolod az Il-2 tartalmát(az említett könyvtárak kivételével) indítsd el a JSGME-t és állítsd át csak "stock 4.10.1"-re. Ha ezt nem tetted meg, bekavarhat. -
Pár napja szedtem le, a többiek is csak most szedik, próbálgatni kell még. Arma Launcherrel teljesen jól kezelhető, ki/be kapcsolható.
Online viszont már voltam olyan küldin, amit nem kifejezetten ehhez csináltak, ott az ellenfelek egyenruhája nem változott, maradt az arab-amerikai ruha. Ezt nem nevezném bugnak, inkább rossz küldetés szerkesztésnek. Egy Evolution szerű küldit (Domination néven is futnak), amit viszont kifejezetten ehhez csináltak, azt már szedtem le, de azt még nem volt időm kipróbálni.
Ma este megnézhetnénk, ha lenne kedvetek... -
szerintem nagyon faja mód -
Nekem megvan az eredeti. És nem akarok multizni vele 
De csinálj küldiket:) -
próbáltad már? nemtom mennyire lehet bugos
nekem megvan az eredeti arrowhead, steames, lehet kipróbálom -
Ha megvan az Operation Arrowhead is, akkor érdemes kipróbálni ezt a MOD-ot: Invasion 1944, Armaholic link
video1
video2
video3 -
OFF:
Akinek megvan az Arma 2, az jönne coop-ozni párszor esténként?
Csinálnék küldiket.
Elsősorban alap Arma 2-vel, hogy akinek nincs meg az is jöhessen Arma 2:Free.vel.
De a Combined Operations is megvan és hozzá az ACE mód.
ON: -
A memoriahasználat csuszkáját huzd ki teljesen balra. -
Az ablak így bejön,de továbbra is az a gond hogy mikor gépet kéne kiválasztani vagy a fly-ra nyomok akkor vibrálva lefagy.Többféle beállítással is próbálkoztam már,offline módban rendesen megy a játék.Mi lehet a baj? -
az il2fb.exe mellett látok egy il2fb.ini-t, benne ez van:
[Settings]
ModType=3
RamSize=1024
AutoStart=1
StartDelay=10
ExitWithIL2=1
TIR=1
ExpertMode=1
LAA=0
MultipleInstances=0
Nemtom ez segít-e, egy próbát megér. -
A Strait of Magellan pályán tapasztaltam ezeket. -
Baj van mikor fellépek a Mig vs Sabre-re.Betölti a pályát de aztán mikor kiválasztom a gépet annak a textúráján foltok vannak vagy vibrálni kezd a képernyő és lefagy az egész játék.Mikor a fly-t lenyomom mindíg vibrál és kifagy.Lehet hogy azon a memóriabeállítós ablakon jelöltem be rosszul valamit?Csak nem tudom azt sem honnan lehet azt az ablakot előhívni.Az ideg mingyárt szétvet
-
Hogy lehet elindítani azt az ablakot ahol memóriát lehet beállítani?Eleinte kiválasztottam azt a lehetőséget hogy visszaszámolás nélkül indítsa az il-2-t és hogy kilépéskor állítsa le.Most meg nem tudom változtatni a beállításokat emiatt,mert nem tudom hogy az il-2-től külön hogy indul el. -
Szepy2884 #43430 Végtére is ugyanezt csináltam. Létrehoztam egy új könyvtárat, pl: il2 UP3. Ebbe belemásoltam mindent a régiből, kivéve azokat a könyvtárakat, amiket Ata mondott. Elvileg így lett egy szűz 4.10.1-es il2, amire rápakoltam az UP3-at az RC2/3-al egyetemben. Sejtem ott baxtam el, hogy az UP3-at nem a játék gyökér könyvtárába installátam, hanem a az UP_3.0-RC könyvtárba, viszont az RC2/3-akat már a gyökérbe. Sajnos nem jelentett megoldást, az sem, hogy az UP_3.0-RC könyvtárba installát cuccokat áthelyeztem a gyökér könyvtárba :( -
Felpeccseled 4.10.1-ig (4.08,9,10,10.1)Aztán erre az UP3RC,RC2,RC3 és kész.Végén jsgme-ben aktiválod. -
Most jó,sikerült a Mig vs sabre szerverre csatlakozni,gondoltam belevetem magam a jet harcba-erre valami 1945-ös Iwo Jimás pálya megy a régi kávédarálókkal.Remélem hamarosan váltanak valami Koreás pályára. -
Szepy2884 #43427 Bakker mit és hol rontottam el? Nem jó :(
Lehet újra leszedem az RC2-őt. -
Szepy2884 #43426 sure
-
khmm... elolvastad te rendesen, mi kell az UP-hoz?... 
-
Szepy2884 #43424 Bakker Tom! Mondtam már, hogy neked Helpdeskes-nek kellett volna menned?
Sajnos még mindig nem jó, mert az RC2-3-at is le kell szednem. Savas kollégának ezúton is köszi a tippet.
-
Ja ok. Akkor nem szólok semmit, ezeket a plusz modokat én már kihagytam, elég nekem az UP magában. -
khmm... próbáltál mondjuk 8000 m fölé emelkedni? :)
A Spit IIa-n kívül minden más gép jelentősen kevesebbet tud teljesítményben, mint amennyit kellene. Szerencsére (?) az angol és német vadászokat ez egyformán érinti, ahol nincs SpitIIa, nagyon jó kis csaták alakulnak ki. Ahol van... nos... arról a szerverről le kell lépni :)