91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    exe-ről nem itt van szó,mindegy...
  • Willenbrock
    Kissé off de repülőszimulátor telepítésről szól.Nem értem pontosan a szöveget,főleg azt a részét hogy az exe-vel mit kell csinálni,aki tud ángliusul legyen szíves dobjon meg egy fordítással,akár pm-ben is.

RUNS IN WinXP: Some say the European edition of MA hangs during install on WinXP, US version, made later, doesn't. Workaround: DON'T LET CD AUTORUN--Insert Mig Alley CD, right click on 'setup' prog & select 'Create Shortcut' let it put the shortcut on your desktop, then right click the shortcut & select 'compatability mode' tab, select 'Windows 98' (you may need to 'disable visual themes' and 'turn off advanced text services for this programme'), then double click THE NEW SHORTCUT to run the 'setup' prog. Next RUN THE GAME ONCE -BUT- NOT IN COMPATABILITY MODE! Next, go to the official '1.23 patch', right click and set it to "Windows 98" compatibility mode & run it. Find the file "msvcrt.dll" in the game folder on your hard drive -DELETE it. Do the 'NO CD dodge' (see below). Then you can run the game -BUT- NO NEED TO USE COMPATABILITY MODE!.
  • Szepy2884
    ...érdekes... lesz.
  • Kferro
    Olyasmi lesz, mint pl. a Pacific? Azaz egy minisorozat? Vagy ez egy többrészes mozifilm első része?
    A mostani repülősfilm-ínséges időben olyan ez a trailer, mint nyári aszályban a frissítő zápor.
    Csak az a hihetetlen mozgás és lövés ne lenne 2:14-nél...
  • acidrain

• Papa01 #43536
    Hatalmas! :)
  • LeonSilver
    Ez (is) kurvajó!
  • LeonSilver
    OFF de ettől éppen most beszartam és behugyoztam :D

• Her Laca

A hegedűs gyereket figyuzzátok. Beszarok,ennek van ám kordinációs készsége.
  • LeonSilver
  • VO101Tom
    Múlt héten ennyit tudott kipréselni magából Luthier:

Nagyon rövid fejlesztői hírek (frissítés):
    Ha hang jól halad.
    Általános hangulat: video
  • Her Laca
    Tom:) Én a magyart is töröm:XD Szerinted?:)
    Csak lelőni tudom a vereseket ,nem olvasni:)
  • VO101Tom
    CD Galaxis már nem is árulja a COD-ot. Az 576-ban viszont újra 7e.
  • repvez
    Egy uj több részes sorozat lesz nagyon igéretes
    A 99-esekröl szól
  • sakkay
    Gyerekkoromba mi is minden lónyálba belemásztunk,kiöntött folyó ártér,tiltott bánya tó ,szemétlerakó melletti holtág..soha sem lett semmi bajompedig óriás állatság volt. Viszont szerettünk úszni.
    Remélem tényleg jön a patch.
  • LeonSilver
    :D

Mondjuk sokkal többet nem is igen lehet csinálni egy ilyen kisvárosban. Max ha nyár van és tucccc úszni (jól) akkor irány a Rába.
  • sakkay
    Húú voltam egy fél évet Körmenden, még vagy 10-15 éve. Sportoltam,este meg ittam. Ennyi is maradt meg körülbelül.
  • LeonSilver
    Én körmendi gyerekként mi mást is tehettem volna? Kosaraztam ;) Meg már kicsit idősebb fejjel baseballt toltam, igaz már nem sokáig sajnos. De nagyon-nagyon szeretem!!!
  • sakkay

Én pár sportot művelek, futottam már maratont, de a sportok között a legnagyobb szopás az úszóknál van szerintem. De legalábbis az első háromban bent van. Főleg a szürke hétköznapok.
  • LeonSilver
    Nem vagy egyedül!!!!
  • VO101Tom
    Múlt heti Luthier dev updatet olvastad?
  • sakkay
    Kis off
    Imádom.
  • Her Laca
    Pedig jöhetne,mert vérszegény az online repkedő emberek mennyisége.
    Ez így nem lesz jó,ha sokáig vacakolnak még.
  • sakkay
    Megnéztem tegnap, sokan nagy reményeket fűztek a péntekhez, de hivatalosan nincsen bejelentés. Páran ezért mondták azt ,hogy nem jön,mert mindig be szokták jelenteni. Ne legyen igazuk..
  • Her Laca
    10 perc:) A véremben van:XD
    Viccet félre téve kellett pár nap amíg teljes szinkronban mozgott minden végtagom,de alapjában véve tényleg hamar ráéreztem:)

Apropó. Ma jön a folt?
  • sakkay
    Mennyi idő alatt szoktad meg a ruddelt??
    Fél óra után kész vagyok. Mármint úgy elfáradtam mintha 4 órája repülnék.
  • Her Laca
    Ingyé kellett volna adnod,és ebben az esetben is ha megmekken minimum kártérítést köllene fizetned. Mondjuk az új ára 1/3 át.Nem tudtad?Ejnye:)
  • Romeo One
    Ja, és különben is, egyértelmű, hogy át akartad verni, mert nem volt rajtad sapka.
    Szerintem mosolyogj, és ajánld fel neki, hogy ha a fogyasztóvédelem illetékes műszaki állomásának a hivatalos, pecsétes szakvéleményét hozza, hogy az eszköz rejtett hibás volt, akkor hajlandó vagy tovább beszélgetni a problémáról, ellenkező esetben kénytelen vagy feltételezni, hogy vagy ő tönkretette, vagy a haverja tönkretett kártyáját akarja rádsózni.
    (Kártyát széthajtom -> veszek egy ugyanolyat neten -> visszaviszem az eladónak a rosszat. Van egy jó kártyám némi benzin ellenében)
  • Romeo One
    Mondom neked, hagyd a francba. Vannak páran, akik ezt szakmányban csinálják...
  • LeonSilver
    Hát ha én ezt előre tudom, akkor inkább megfogom a kártyát és eldobom a picsába. Azt mondja nekem, hogy hát biztos ezért volt gyanúsan olcsó a kártya. Hát könyörgöm, mégis mennyit kellett volna kérnem egy 2 éves, 1GB-os 4870-ért? 50k-t??? (15k-ért hírdettem, a csávó zalaegerszegi, eljött érte ezért 14k-ért megkapta)
  • sakkay
    Helyesen látod,természetesen erre gondoltam. De azért köszönöm a segítséget. Huuhuu nagyon más,de nagyon jó lesz.
  • LeonSilver
    Szerintem erre gondolt csak rosszul fejezte ki magát a kolléga úr.
  • Romeo One
    Khmmm. Balra fordulnia kell a gépnek. A dőlés csak utána jön, ennek függvényében.
  • VO101Tom
    dőlni? semerre :) Ha a bal oldali pedált beléped, akkor a gép orrának is balra kell mozdulnia (a gép függőleges tengelye körül).
  • LeonSilver
    Természetesen balra.
  • sakkay
    Melyik a helyes(reális) irány a lábkormánynál? Ha a bal lábam előre tolom, akkor melyik irányba kell dőlni a gépnek??
    Lehet evidens,de ha a joy-t balra csúsztattam balra dőlt a gép is. Úgyhogy azt szoktam meg. Szóval?
  • VO101Tom
    ja... ja. Ez már csak ilyen. Ha másik USB-be dugod a joyt, ilyet akkor is csinál(hat).
  • sakkay
    Azt is megtettem, de most a Clod talán jó lesz, beléptem a menübe, és újra kalibráltam az irányokat....faszán felismerte a joyt, csak rakott elé egy 1 számot! Fura..
  • VO101Tom
    Nemtom, hogy összeakadnak-e, de azonos gyártó termékeinél nem kellene ilyen gondnak lenni. Klibrálás után mit csinál? W7 alatt van egy olyan lehetőség is, hogy játékvezérlő beállítások, ott állítsd be, hogy a joy legyen az elsődleges controller, ne a pedál (ha átvesz tőle mozgást, akkor valszeg ez a gond).
  • sakkay
    Srácok gyors segítség kellene!
    Vettem egy saitek pro flight ruddelt, és van egy evo force joy-om. Na most a ruddel faszán működik, (sőt a Clod-ban még a joy-tól is átvett pár mozgást), a joy viszont csak remeg, de nem működik rajta semmi! Fel van ismerve mind a két cucc a win alatt jól is működnek. De a szimekben összeakadnak!