91395

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Nem csak téged bosszant, mindenki mást is.
  • Lacusch69
    Mint iparos emberke: ehhez képest a Hitachi flexjeim igencsak bírják a strapát. A Makita már nem annyira, de annak sincs égbekiáltó baja.

Inkább úgy fogalmaznék, hogy vannak igen jó termékek a mai napig is, ezek az ipari szerszámok. (Hitachi, Flex, DeWalt, Fein, kék Bosch, stb...)
    A barkács szerszámok meg... inkább nem mondok semmit...
  • Her Laca
    Mért más? Én is megtervezem a lakásod élettartamát,mert kell a munka később is.:)Persze tudom ,hogy sarkítok ,de engem ez az egész nagyon bosszant.
  • Willenbrock
    Kár hogy a mig vs sabre szerveren mindenféle géppel lehet repülni,lehetett volna egy jó kis koreai háborús szerveret csinálni,de így kicsit illúzióromboló hogy mig-15 mellett mig-17 is repülhető.Remélem csinálnak majd történelmi jellegű koreai háborús pályákat ahol lekorlátozzák a használható géptípusokat.Akkor lesz jó a jetes szerver.
  • LeonSilver
    Nem lehet hanem biztos ;) De ez a két dolog (egy műszaki cikk és a kisiparos munka) teljesen más, nem lehet őket összehasonlítani. Megjegyzem ilyen esetben éppen fordítottan működik. Van egy ismerősöm, ilyen burkeszoló (hideg, meleg, langyos, mittudomén). Nem dolgozik olcsón mégis annyi munkája van, hogy ha most akarnál vele dolgoztatni lehet idén el sem tudná már vállalni. Hogy miért? Mert faszán dolgozik. Ha megcsinál valami az meg van csinálva. Ráadásul nem csak szereti a szakmáját de élvezi is amit csinál. Nincs 30 éves a srác ..

Ha elfogadod ha nem, ma már megtervezik a mérnökök, hogy egy adott fogaskerék ami szaros műanyagból készült mennyi idő múlva kopjon szarrá. Régen is volt ilyen csak enm ekkora mértékű és azért régen egy adott márkában meg lehetett bízni. Sajnos ma már nem garancia a név. Sőt.
    Én is utálom, hogy ez van de nem tudok ellene tenni, vagy nem sokat.
  • Her Laca
    Leon:)
    Mit szólnál ,ha elmennék kiburkolni a lakásod,mondjuk ,most jó nyomottak az árak ,tehát ocsón,és mondjuk 5 év múlva leesik a falról minden burkolat ,a padlót meg felsöpröd. Én annyit mondanék,hogy hát fogyasztói társadalom van bakker,azt akarod ,hogy éhen haljak? Lehet el is ásnál a kert végében :)

mert ha a kis sárgának lehet ,akkor nekem is:)

Jut eszembe. Hoztak olyan Gránitot kínából,hogy az ország legjobb csiszoló brigádja nem vállalta el a fényezését sem. Besza,behu:) Már a követ is onnan hozzák.
  • Her Laca
    Régebben megérte? Persze értem a dolgot:) csak nem szeretem.
    A fogyasztói társadalom,meg egy jó kitalált humbug, mivel nem a mi melósaink viszik haza a fizut a termék legyártásáért,hanem a kis sárgák egy marék rizset kapnak ,és a cég egyre gazdagabb. Ha itt gyártanánk bármit és abból jól élne a melós akkor még el is fogadom ezt az érvet ,de így nem.
  • Szepy2884
    "Ma már megtervezik egy-egy cucc élettartamát"

Sajnos pontosan a fején találtad a szöget.
  • LeonSilver
    Ma már megtervezik egy-egy cucc élettartamát, de gondolom ezzel tisztában vagytok ti is. Ha ma is oylan cuccokat gyártanának mint "régen" (az én, ~15-16 éves? pana kétszeres cd-romom ma is megy annál aki megvette tőlem), akkor éhen halnának a gyártók. Fogyasztói társadalomban élünk, fogyasztani kell és ennek az az ára, hogy csupa szart gyártanak. Hiába mondod vagy gondolod annyit nem tudnál fizetni, hogy megérje mondjuk 20 évig tökéletesen működő fejhallgatót gyártani. Nekünk éppen most ment tönkre az alig 5 éves Whirlpool mosógépünk..
  • Her Laca
    Ez ne igaz. Mondhatom ,nagyon komoly szerszámokkal dolgozom és régen is havi fizuk mentek el egy egy jobb darabra. De azt megvetted és ha Gazsit nem engedted a közelébe se,akkor az unokád is használhatja majd.
    Annyi változott,hogy pl a jó szerszám ma is drága,csak nem tart sokáig.
    És igenis hajlandó lennék én többet is fizetni a termékért ,ha minőséget adnának. Cimbim hűtő gép szerelő,a lent nevezett hűtőnket asszony állandóan le akarja cserélni, a haver ,meg nem győzi lebeszélni. Azt mondja , a legjobb a világon. 17 év alatt egy izzót cserélt benne. Ma veszel 100 ezerért és max 5 év. És még javíthatatlan is.
  • VO101Tom
    Talán mert Günter 17 éve még odaállt a szerelőasztal mellé, ma meg csak a kínaiak hajlandók annyi pénzért csavarhúzót fogni a kezükbe, amennyiért te hajlandó vagy megvenni
  • Zpogi
    Itt az új Jafa sound mod:

• Her Laca

Nekem meg ilyen,és én nagyon meg vagyok elégedve vele,de a kis sárgák akkor is pusztuljanak ki. Bezzeg a siemens mosogató gépem,a Bosch sütőm,a Lehel (eredeti 17 éves) hűtőm ,mért nem látta még szerelő? Megmondom. Mert a kis retkes sárga kezüket nem érintették hozzá!!!
    Ja pl az eredeti,22 éves FLEX márkájú flexembe,mért nem kellett még semmit sem cserélni ( minden nap gyilkolva van!!!!) ,a két éves makita(mert már ezt is kínában gyártják) meg már volt szervízbe. Van egy japó is,na azt se látta még szakember.
  • acidrain
    Nekem ilyen van, meg vagyok vele elégedve, asszem 3000 Ft volt.
  • Her Laca
    Bakker. Van ez a Roccat fülesem. Hazajövök melóból,mondom reppenek egyet.
    A mikrofonját állítgatom ,valamiért nem akar szólni. Mondom kiveszem. Erre kijött a belével együtt. Másfél órát matekoltam rajta ,de megcsináltam,viszont ez is megerősített abban ,hogy ma már minden egy ipari hulladék. Mindegy mi a márkája.
    A sárgák pusztulnának már ki,amire ráteszik a kezüket abból jó nem fog kisülni.
  • VO101Tom
    Mikre lehet majd számítani:
    MG-FF/M és Hispano (unofficial) MOD.

• acidrain
    Rosszul tudod barátom, simán feltettem az RC3-ra.

• Romeo One
    Ez a cikk picit nekem olyan médiahajszász izű. Nem egy mondatával lehetne vitatkozni. PL: "a személyzet tagjai pedig a jól bevált, régi légierős szokás szerint nem kérdőjelezték meg a főnök döntéseit"
    Megnézném azt a civil légitársaságot, ahol a kapitánnyal elkezd valaki vitatkozni...
    A kijelentéseinek egy része valószínűleg igaz, csak éppen mások is ugyanúgy repülnek balesetmentesen.
    Egyébként, ha már Szmolenszk.
  • LeonSilver
    "Megdöbbentő jelentést tett közzé a 2010. április 10-én Szmolenszkben lezuhant Tu-154-es katasztrófájával kapcsolatban az eset kivizsgálására felállított lengyel bizottság."
  • Zoli105
    Hmm hát lehet ,de már erről annyi mindent összehordtak hogy már az ember azt se tudja melyiket higyje el ! :/
  • LeonSilver
    uff totyik
    Ezért zuhant le a lengyel kormánygép: botrányos hiányosságok!
  • Willenbrock
    Milyen "jó" hogy csak sima UP3 RC-re megy fel és RC3-ra nem...
  • Willenbrock
    Köszi!Azt hiszem így csináltam de mégsem indult el,nem baj kísérletezek tovább.
  • Romeo One
    A Hystory Chanel Párbaj az égen (Dogfight) sorozatát látta valaki? Megéri elmenni érte e virágbótba?
  • VO101Tom
    Ilyen hiba nálam nem volt, csak azt tudom mondani, hogy az input alatt próbálkozzon nagyobb érzékenységet állítani. Kampányt passzolom.
  • repvez
    ja igen 1946 alap telepités még nem volt rajta állitva semmi és alapbol igy mozog az egér.
  • VO101Tom
    Gondolom ez il-2...
    Az input alatt van egér érzékenység beállítás. Nem az van levéve?
  • repvez
    Az egyik kolégám megvette a játékot, de valamiért nagyon lassu neki az egér is a menüben , régebben nekem is volt valami hasonlo gondom, de már elfelejtettem hogy mit kell állitani ehhez.illetve ha a locale=HU-ra álitja kkaor müködni fog a kampány?A video modot átálitottam vele direcx-re de nem tudom hogy ez megjavitja e a dolgot.

amd2000+os proci,1gb ram,gforce5200 vga.
  • Szepy2884
    Jaj ne már! Egy újabb?

Azért köszi.
  • PhantomAss
    hmmm akkor ezek szerint mindenki aninek vörös a farka az néger pilóta?
  • Hecker007
    Így már értem, akkor mind a ketten a G940-est ajánljátok inkább :)
  • acidrain
    Köszi. UP 3.0 RC4
  • VO101Tom
    Hali.

Ezt írja európai kiadású Mig Alley lassú lehet US XP-n.
    1. Ne hagyd, hogy a CD autorunnal induljon (Nyomd a Shiftet, mikor behúzza).
    2. A setup.exe-ről csinálj egy parancsikont az asztalra (Jobb klikkel ráklikkelsz, nyomvatartva kivonszolod az asztalra, ott felengeded, akkor megjelenik egy helyi menü, ott válaszd ki, hogy parancsikon készítése).
    3. Ezután jobb klikk a parancsikonon, válaszd ki a kompatibilitás fület, és ott állítsd be, hogy Win98 módban futtassa.
    4. Ugyanitt tiltsd le az asztali témákat, meg az "advanced text services for this programme" - ezt nemtom melyik lehet magyarul, W7 alatt ilyen nincs.
    5. indítsd el ezt a parancsikont.
    6. feltelepítés után indítsd el egyszer a játékot, de ne állíts be semmilyen kompatibilitást.
    7. Tedd fel a hivatalos 1.23-as patchet, jobb klikkel azon is beállítva a win98 kompatibilitást (ehhez valszeg a CD-ről, Mountolt file-ból ki kell másolni a fileokat winyóra).
    8. A feltelepített játék könyvtárában keresd meg a "msvcrt.dll" fájlt, és töröld ki.
    9. A NO-CD megoldást leírja később (másold be azt is)
    10. Ezután futtathatod a játékot úgy, hogy NEM kell kompatibilitási módot váltani rajta.
  • Willenbrock
    Már UP3 RC4 is van,most látom hogy átállt rá a mig vs sabre szerver.
  • LeonSilver
    Mivel a G940 FFB-s, így a másikban ;)
  • Sanyo
    Az X65F a szenzoros. Nem mozog, kb. mint egy F-16 botja.
  • Hecker007
    öö melyik bot-ban van force szenzor? :)
    Nekem a G940 annyiból tetszik jobban hogy ahhoz nem kell külön pedált venni.
  • LeonSilver
    Igazából az IL2-höz vagy a hasonló játékokhoz (BS, RoF) nem igazán ideális lévén a bot "nem mozog" mert force szenzoros.
  • repvez
    olyasmi lesz mint a pacific egy több részes minisororzat, januárba fog müsorra kerülni és még ezen kivul addig kiadnak 3 trailert belöle.
    A Tuskegee airman film fekete pilotáirol szol a 99es alakulatrol ezért a cim is vörös farkuak.
  • Hecker007
    Tudom hogy már kérdeztem a Joystick-okkal kapcsolatban, de most lenne megint egy kérdésem, úgy néz ki hogy bővül kicsit a keret amit rá tudok szánni és akkor már valami jobbat és tartósabbat akarok mint egy x52, két botot néztem ki az egyik a G940 ami tudom hogy van pár embernek itt a topikban is, a másik pedig az X65F+egy használt pedál, szerintetek melyik lenne a jobb választás?