91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nem szarral gurigáztak annó az mán biztos:)
    Konkrétan erre a szörnyetegre szereltek 4 kereket meg egy kormányt:)
    Azt vezetni , azért férfias időtöltés lehetett .
  • LeonSilver
    Semmi probléma ;)

**--**

Na erre varrjatok gombot véreim. 47 literes (negyvenhét liter) BMW :D

• Indi69
    vazze ég a pofám hát bocs
  • LeonSilver
    Egyébként a fene tudja. Talán a / nem megengedett karakter.
  • Indi69
    köszönöm de nem tudom,hogy hogy kell,újra raktam szart se ér egyépként ezt a nick nevet méééér nem engedi 1/3_Indi
  • acidrain
    Köszi.

• Zpogi
    Elvileg innen.

LINK
  • acidrain
    Regisztráltam az 1C fórumra, de nem találtam meg, hogy honnan lehetne megszerezni ezt a modot.
  • Her Laca
    A cache filok épségét ellenőriztesd le. Kijavítja ha van valami hiba és megoldódik a problem.
  • Indi69
    sziasztok van valakinek ötlete,hogy a cod miért nem talál szervert, eddig legaalább ez a része müködött. vinyót cseréltem azóta nem jó.a hócipöm tele van köszönöm
  • LeonSilver
    Ez aztán most még az offtonyiknál is offabb, viszont olyan szép és jó képek vannak az oldalon, hogy mindenképpen megéri megnézni őket.
    szvsz

http://www.themysteryworld.com/2011/06/amazing-russian-navy-photos-of-1893.html
  • LeonSilver
    Gyerekek baszott jó ez a Jafa soun mod. Próbáljátok ki! Ahogy a fórumon is írta valaki, igen magasra tették a mércét vele. Az 1c kapaszkodhat rendesen.
  • Lysandus
  • Zpogi
    Igen jó lenne,ha azt is lemodelleznék benne,meg az is,ha már lehetne használni onlány.
  • Zpogi
    Jó lesz ez a film,remélem nem lesz benne túl sok f@szság,csak ami gáz,hogy ezt már valaki egyszer megcsinálta régen. Kár,hogy nem valami más történetet dolgoznak fel.

Az 1C fórumon a második hozzászólás tetszik a legjobban:

• Zpogi
    Tom,egy kis segítség,valamiért nem jó a link,csak ha kimásolod.

• LeonSilver
  • Papa01 #43604
    ItT viszonlyag olcsó a digitális változat. Érdekes ugyanannyi dollárban és euro-ban a játék ára.. :)
  • LeonSilver
    Ez kurvajó! Szinte már-már tökéletes!! Nekem már csak olyan kis nuanszok hiányoznak, hogy ha például elhúzom a kabintetőt akkor némi kis menetszél hallatsszon már. Vagy valami..
  • lac coo
  • feca1229
    Én úgy tudom, hogy az US. NAVY-nál a kétüléses gépeknél a hátsó ülésben nem lehet irányitani a gépet ahogy Sanyo is írta.Gondolom a hajóra való visszaérkezés bonyolult és nehéz mívolta miatt, viszont légiharcban sok terhet levesz a pilóta válláról.
  • Sanyo
    Az F-4 Phantom II., az F-15E Strike Eagle és a Panavia Tornado kétkormányos, az F-14 Tomcat nem. Véleményem szerint a pilóta minden feladatot át tud venni a második embertől, de a fordított eset nem mindig lehetséges. Az F-15E és az F-14 nagyon specializált gépek, rettentően sok melóval a hátsó ülésben.

Amiről biztosan tudom, hogy a személyzet mindkét tagja teljes mértékben el tudja látni egymás feladatait, az az AH-64 Apache helikopter.
  • VO101Tom
    direct link:
  • VO101Tom
    Ezt most találtam, COD-ban a reptéri kis táblák közt így lehet eligazodni:
    Sárgától balra: felszállómező (ott a start vonal, felszállómezőbe csak az mögött lehet betaxizni.
    középen: gurulóút (taxi)
    Pirostól jobbra: leszállómező
    T jel: ott kell(ene) földet érnie a gépnek, egy fesztávra jobbra a jeltől.
    IT jel esetén a jeltől balra.
  • Willenbrock
    Jó ez az UP3 RC4,jók lettek a térképek meg a műszerfalak.
  • messerharcos
    off: Lenne egy kérdésem, ami már régóta foglalkoztat, az olyan kétüléses vadászokban mint a phantom vagy tomcat, ahol két fős a személyzet, egy pilóta és egy fegyverkezelő, volt lehetőség hogy adott esetben mondjuk a pilóta tüzeljen, vagy a fegyveroperátor irányitsa a gépet? Ha csak korlátozottan is, de át tudták jobban mondva át tudták volna venni egymás helyét?
  • Her Laca
  • LeonSilver
    Egyébkét meg aki meghallgatja meg megveszi, az meg is érdemli. Annak leginkább forró ólmot kellene önteni a fülébe és egyéb testnyílásaiba.
  • Willenbrock
    Zsülike? Eddig ezt nem is hallottam,erről a névről és az éneklésről a Lüszike ugrott be :)
  • Fürtös
    Laca! Ami nem kínai az hamisítvány!
  • LeonSilver
    Jézus ...
  • Her Laca
    Leon! Aszondom ,de inkább nem mondok semmit:)
  • artivizsla #43589
    Az 1946-on a Mustang MK III. belső nézetben és a Fi-156 lövész nézetben másnál is szinte lefagy a program ? Fent van már az RC 4, de előtte sem ment ez a két nézetben.

Amikor kihozták a Win 95-öt, amire milliárdos marketing költséget áldoztak, a nép meg vitte, mint a cukrot, no akkor jöttek rá, hogy a pénzt inkább marketingre kell költeni, mint fejlesztésre, mert úgy is el lehet adni minden fost. Azóta nem gyártanak normális hűtőt, mosógépet, autót...A kihordási idő általában 3-5 év, oszt irány a kuka.
  • Zpogi
    Oks,megbeszéljük,de valamit azért kérjél érte. :)

Edit:Ja már látom :)
  • Her Laca
    Eljössz érte viheted:) Egy sör,félbarna,vagy lehet teljesen barna is:) Mostanában rákattantam:)

MONDTAM!! Egy SÖR:) Mi a retket kérjek érte még? Számomra hasztalan egy portéka:)
  • Zpogi
    Te Laca,Savas említette,hogy eladnád a Red Orchestra-dat,engem érdekelne,ha mondasz rá valami jó árat. :)
  • Willenbrock
    Mig vs sabre szerverhez más sem tud most csatlakozni?
  • Her Laca
    Ezt egy forumozó aláírásában találtam a PH-n

"A Nő olyan,mint a parkoló!A jó foglalt,a többi vagy nyomorék,vagy fizetős:D"
  • Her Laca
    De a Hithachi-t megnézed (van nekem is) madein japan:) Na az a nem mindegy:)))
    Én sem barkács cuccokról beszélek,de pl a Hilti cuccaim ,se bírják már úgy mint a régiek. Na mind1:) még öt év ,veszek a balaton felvidéken egy házat és tojok a világra:)
  • LeonSilver
    Nem csak téged bosszant, mindenki mást is.