91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Vízálló tuti nem lehet, max félrefordították ... cseppálló ...
A hivatalos vízállósághoz igen komoly teszt kell = sokbakerül = olcsó telefon nem vízálló :) (Ettől függetlenül lehetséges, hogy maga a telefon az, sőt vízállóra tervezték, de hivatalosan tuti nincs minősítve, tesztelve :) ) -
:D :D
Mondjuk a teló mentségére legyen mondva, hogy a "tesztelő" az akvárium sarkához csapkodta a kijelzőt... azért ez túlzás.. :D
ITT azért a Defy is kapja rendesen.. :) -
-
sakkay #43738 A nagy Cov sztori'!
Csak eszembe jutott múltkor. -
Szerintem is tudja, csak szerintem nem reklámozzák, gélnek, hogy nagyon sokan halálra gyötörnék szegény Defy-t.. :D Egyébként én is úgy fogom fel, mint Te.. :)
Laca: Lehet neked akkor EZ kéne.. durvák a videók nagyon... :)) -
Én még azt olvastam tesztekben, hogy IP67-est tudja, miután megvettem - őszintén- mér nem foglalkoztam vele. Vízbe én sem viszem, de jó tudni, hogy tudná :) -
Az a bajom ,hogy bármit veszek egy pár hónap múlva tiszta karc lesz a portól (sajnos ilyen a munkám) ,és pl a minap kiesett a zsebemből bele egy vödör ragasztóba ,amit ugyi csak vízzel lehetett lemosni:) Szóval én ilyen telefon nyűvő vagyok, a mostani nokiám is tiszta karc ,nappali fényben már nem látom a kijelzőt:) Na ezért töprengek ezen.
-
Igazán nincs mit! :) Az IP67-es szabványt azért óvatosan kell kezelni, a telefonhoz mellékelik, hogy nem vízálló, függetlenül YT videóktól. Egyébként is szerintem beteg az aki egy mobilt egy pohár vízbe tesz, vagy épp azzal fürdik.. :) Én inkább úgy fogom fel, hogy cseppálló, és csepegő esőbe lehet telefonáli, persze a töltő és a füles csatlakozóit jól le kell zárni.
Ami még előnye: Az eddig vásárolt készülékek, mind kártya függetlenek, ha jól tudom.
A 2.2 Android, még nem magyar, ezt jó ha tudod Laca, nehogy meglepődj, ha ilyet veszel.
De szerintem nem rossz készülék.
A HTC nagyon jó márka, de szerintem árában magasabb kategória. -
Nézőpont kérdése. Ez a telefon tudja az IP67-es por és vízállósági szabványt, valami karcolódásmentes üvegből van (ne kérdezd miből), építkezési környezetbe szerintem ez a legjobb. No meg az ára. Ennyiért nincs ilyen tudású, mondjuk én csak t-mobilnál néztem. Az android 2.2 március óta van, azért nem kéne temetni a telót csak ez miatt :) -
Ja a Fiam is mondta ezt. Ő azt mondja csak HTC-t vagy mit. -
Köszi, ez jó fórum. -
Remélem előbb utóbb lesz ebből valami mert a Mig Alley óta nem volt rendes Koreás szimulátor. -
Ez egy kicsit bizarr :)
-
Szerintem nagyon jó, ár/érték aránnyal rendelkezik. ITTtalálsz egy leírást róla.
Hátrányai: Sajnos csak 2.2-es Android van rajta, nem valószínű a hivatalos 2.3 kiadása.
EZ a fórum elég komoly, az 1. HSZ-t érdemes elolvasnod, nagyon hasznos! :) -
Köszi szépen a linket, erre gondoltam! :) -
Jó a kütyü? Lehet mindjárt elfutok veszek egyet a Nokiám igen zűrös már:) -
Project Galba. -
Urak, a COD készítői nem ígértek valami koreai háborúban játszódó szimulátort? :) Nem találok, semmit, pedig valami rémlik. :) -
Használd egészséggel, nagyon fog tetszeni az Android! :) -
Ja alap. Nagyon új még a teló, nem turkálok bele a rendszercuccokba... még :) -
Értem, köszi a választ! :) Az alapértelmezett kamera szoftvert használod? Én a Camera 360 raktam fel, lehet az a gond.. :( -
A setupban bekapcsolható nálam. -
Klassz kis app! :) Sajnos nem kapcsol be a kamera.. Nálad bekapcsol? (Nekem is Defy-om van.) -
És ennek így is kell lennie.

-
Egyébként én találkoztam ilyennel. Vagyis hasonlóval.
Még olyan 2001 környékén volt. A faszi vett egy cd-rom-ot. Elvitte, hogy ő majd beépíti. Másnap hozta vissza gépestül. hogy összerakta de nem adja ki a tálcát pedig világít a led. Hátravittem, összedugtam, tényleg nem jött ki. Leszedtem az oldalát, rápillantottam majd tökönböktem magam. Kétszer. A faszi facsavarral (valami vékony, kb 3cm hosszú) próbálta rögzíteni a cd-t a keretbe. Ameddig tudta betekerte a facsavart. Ez olyan jól sikerült neki, hogy a tálcába is belehajtotta a facsavart, ezért nem jött ki a tálca. Szét kellett szednem és kicsit "megfarigcsálni" a tálcát mert a facsavart ahogy belehajtotta, a műanyag kicsit kitüremkedett amitől akadt a tálca. -
Fúró, facsavar. ;) -
Lacusch69 #43715 Egyetlen necc a teló biztonságos rögzítése a műszerfalra. -
Az az 1.11-es fel patchelt verzió. :D
Ez csak az 1.0-ás Standard Edition ;) -
Kátyúkat is felismeri? Nem? Akkor köll a francnak. -
Na ja :)
Ez az izé is csak este/éjjel működik. De poénnak jó. -
Az király. De azért egy ilyet berakatnék majd a kocsimba :D
Kár, hogy csak After Effects :( -
/off
vettem egy Motorola Defy-t. ZP dashboad néven van a marketben egy ingyenes progi. HUD-ot lehet csinálni vele a kocsiban (van ilyen menüpontja, hogy "HUD", akkor tükrözi a képet, ezért a műszerfalra rakva a telót, az ablakon normálisan tükröződik vissza - persze valós adatok :) Agyam eldobom :D -
wááá még egy hawx szerü játék gyön!!!!!
itten e
-
Mondjuk a 20 astól is jó lenne:) jut eszembe. -
Így meglazult a hurri egy kis bombázástól? Ez tetszik:) -

-
Akkor így...
-
Igen, mert nálad "benne van a caheben", lévén Te töltötted fel. De rajtad kívül mindenki a békát látja. Meg lehet nézni a képet, csak macerás ;) -
Nem, de csak te látod. :) -
Ja értem,akkor csak nálam működik...