91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Egy laza helyzetértékelést ungarise nyelven,no meg a képek közzé tétele ,mert nem vagyok regisztrálva az 1 C -n,nagyban megkönnyítené a helyzetem:)
  • Zpogi
    Itt az új infó a következő frissítésről.

LINK
  • Willenbrock
    Utoljára még ezt,csak hogy látszódjon hogy repül a 21-es modell:
  • Willenbrock
    Mig-21:
  • Willenbrock
    Van aki csinált már migeket is,brutális hangjuk van :)

http://www.youtube.com/watch?v=JOULqeKDRlY&feature=related
    Nem is értem hogy voltak olyanok akiknek ez nem tetszett.
  • Zoli105
    No tessék (remélem az egyházi adó fizetve van mindenkinél )
  • Zoli105
    Ez de durva !
  • VO101Tom
    nem hiszem...
  • Her Laca
    Lesz ma folt? Csak úgy eszembe jutott.
  • Papa01 #43772
    Jobb ha inkább ott helyben kipróbálja, szerintem hivatalból azt fogja mondani az ügyfélszolgálatos, h nem az. :)
  • VO101Tom
    Igen, ezt akartam írni én is. Laca, esetleg telefonálj be a t-mobil ügyfélszolgálatra, kérdezd meg. Itt azt írják, hogy független az is amit szolgáltatónál veszel (nekem csak T van itthon, nem tudom kipróbálni).
  • Papa01 #43770
    - Szolgáltatónál tényleg függetlenül kapom a telefont?
    Olyan visszajelzések érkeztek a fórumba, miszerint mind a T-Mobile-os, mind a Vodafone-os készülék elfogadja bármely szolgáltató kártyáit, tehát függetlenek. Ugyanakkor ez még nem garancia arra, hogy te is függetlenként fogod megkapni, hiszen változnak a készletek, elképzelhető, hogy idővel SIM lockot kapnak az újabb szállítmányból származó készülékek.

Forrás.
  • Her Laca
    Én kis boltban nem veszek telefont.:) Egy a bajom,hogy a Telenor nem árulja,sajnos,már tízen ,húszon éve náluk vagyok. És így a készülék nekem nagyon olcsó szokott lenni.
  • VO101Tom
    Van olyan is, de az drágább. Ha tényleg veszel ilyet, arra figyelj, hogy a kis boltok úgy is árulják, hogy kiszedik a dobozból a memóriakártyát, és nem adnak hozzá fülest. A töltője ennek olyan, hogy a 220-ba dugott foglalaton van egy USB nyílás, oda kell bedugni a hozzá kapott adat kábelt. Kis boltokban, lehet, hogy ebből is másmilyent kapsz.

Az, hogy angol nyelvű a teló, nem gond?
  • Her Laca
    Kártya független ? Mert azonnal veszek egyet.
  • LeonSilver

• LeonSilver
    Neem?? Ha tudnád, hogy mik vannak ...
  • DummyBoy
    Én sajnos nem tudok annyit fizetni, hogy kipróbáljam ...

Mellesleg Fecska mester ... dobhatnál némi információmorzsát ennek a dolognak az anyagi vonzatairól és hazai lehetőségeiről ... akár privátban is :)
  • Zoli105
    De csak érdekse 262öt még nem láttam ilyenben ! Csak a hagyományos gépeket , végén már mig17 is lesz :)
  • fecska
    1:3, 1:4 de ehhez ember is kell aki 2m magas és 40 kiló.
    átlag olyan 50 km/h de ha keményen meg küldöd amihez fizikai erőnlét akkor olyan 35öt is el lehet érni kb 200 kmes vizszintes sebességgel.
  • PLackó
    Valóban,köszi!
  • Lysandus
    Mennyi ezeknek a ruháknak a siklószáma? És egyáltalán mennyivel repülnek/zuhannak a mókusok?

Egyébként nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy kipróbáljam...
  • fecska
    jah és tegnap kimentünk sárkányból ugrálni elkezdte nézni a sárkány belépőélét erősen jegyzetelt anyagok és formák szerint:)
  • fecska
    tavaly voltam bispennél:

az egyik srác itt lakik és ugrik nyiregyen megcsinálta elvileg most a legbrutálabb ruhát (ez a szakmája)

Apa teszteli a ruhájit:)
    Remélem hamarosan én is ilyen sorsra jutok :)
  • LeonSilver
    Na, nyomjad bajtárs!
  • fecska
    ezt modellnek hvják nem?
  • fecska
    Tudok róla beszélni... :):)
  • LeonSilver
    A realisztikus beállításoknál nincs letiltva? Csak mert nem változott a bill kiosztás.
  • PLackó
    Lenne egy kis bénázásom, ClOD-ban hogy kell gunner-re váltani pilótából? A jelenlegi patch előtt (jó rég volt) simán a C billentyűvel ment emlékeim szerint,most viszont sehogy nem akarja az igazságot,pedig átnyálaztam a controlst.
  • Zoli105
    azta ilyen makettot még nem láttam !
  • Romeo One
    Ejszen ennyi adrenalinból én is ellenék elég sokáig...
  • VO101Tom
    Nekem is tetszik, WM6 után (MDA VArio III volt a régi) az android minőségi csere :)
    Egyébként t-mobile. Firmware 2.2.2
  • Papa01 #43749
    Én úgy tudom, az új készülékekre már az kerül.. :)
  • Szepy2884
    Csak neeeem!??? Motorola? És pont a Defy??? Üdv a klubban

Eszméletlen kis ketyere. Én imádom

Használd egészséggel. Csak egy kérdés még. Hol vetted és hanyas az op rendszere 2.2-es?
  • repvez
    ismerek pár embert aki foglalkozik tandem repültetéssel nem is olyan sokért még videot is készitenek az ugrásrol :)
  • Zpogi
    Sajnos nem az én pénztárcámhoz van mérve az ejtőernyőzés,de azért jó lenne.
  • sakkay
    Hullanak mint a legyek!
    Amúgy nagyon durva, de gyakorlatilag halálos dolog.
    Ha annyira érdekel,ernyőzni itt is lehet.
    Aztán ha meguntad(az életed) jöhet ez!
  • LeonSilver
  • Zpogi
    Ha egyszer ezt kipróbálhatnám...

• DummyBoy
    Hmmm ... ahogy nézem az elmúlt pár évben sokat változtak a dolgok :)

Visszaszívom :)