91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #43821 az is igaz látod. Mindegy meglátjuk ,én nagyon reménykedem. -
sakkay #43820 Na most elmúltam 30. És nem most. Inkább azért hoztam fel, mert akkor még én sem néztem ki magamból. Tényleg nagyon jól nevelt voltam. Hát igen..sok minden másképp van. -
Jajj Laca, nehéz ügy. Nem irigyellek... mondjuk a srácot sem
-
Ejha!Ez azért viszonylag ritka dolog szerintem,bár manapság talán nem annyira,az "én koromban" nem volt gyakori. -
Most olvasom mit írt Luthier, átdolgozták a hangokat, a látványt, és a fizikát... gyakorlatilag írtak egy új játékot...? -
average 10 helyett 25... az szerintem fontosabb, mint egy pillanatnyi, amikor épp képet is ment... -
Húú, mik történnek itt, én meg ilyenkor nem vagyok itthon
-
sakkay #43814 Én elég rendes gyerek voltam(de ezért amit írok Laca nem fogsz szeretni
) még is megdugtam a 14 éves barátnőmet, 15 évesen.
Nagyon halkan jegyzem meg , nem én voltam a fő ludas ebben, hanem a kisjány..khm sétálni mentünk hivatalosan, de csak közeli hétvégi házig jutottunk. Szóval most már csak abban bízhatsz, amit eddig leraktál a kislányod eszébe,szívébe.
-
14,5 éves akkor hamarosan középiskolába megy ugyebár.Ott pedig már elkezdenek a lányok randizni és általában idősebb gyerökkel szoktak.A középiskolás korszak egy új fejezet az ember életében,ekkor válik szabadabbá és ekkor jönnek az első nagy szerelmek rendszerint.(nálam késett mondjuk)
Én szerintem úgy csinálnám hogy úgy engedném moziba ha előtte bemutatja a csávót,ha már látod milyen a gyerek és megtudsz róla 1-2 dolgot(hol lakik,mik a szülei stb) akkor már tudni fogja hogy meddig mehet el,és te is nyugodtabb lehetsz. -
Nah én meg 8 gigát a 4 mellé. :) -
Értettem, hogy mit mondasz fater.
Az más dolog, hogy egy szülő mindig kisfiamnak / kislányomnak szólítja a gyerekét ;) -
Mármint a 18 éves azt akarja... Persze hogy még gyerek. Drága Anyám még most is kisfiának hív pedig nemrég lettem 37. :) -
Ez nyilvánvaló bajtársam. De még gyerek! Még akkor is ha nem néz ki annak. -
Jut eszembe. Minap vettem kemény 7600 huf ért 4 giga DDR3 as 1600 as kingston memót a gépembe még. (hihetetlenül olcsók a ramok) Na egy a lényeg. Volt benne 4 giga,most 8 és mintha oldalba rúgták volna.
Pedig azt mondták,hogy nincs különbség a 4 és a 8 között. Pedig de van:)
-
Hát egészen pontosan azt akarja. Nem védheted meg mindenkitől, de idővel úgyis eljön a nap amikor már nem kérdezi meg, hogy elmehet-e. -
Már a harmadik Soproni Fekete Démont fogyasztom! 
Köszönöm Sanyó!!!!
Egy kis fényt gyújtottál az alagút végén,bár ezek a képek nagyon nem meggyőzőek,akármit is mondanak:)No de kivárjuk:) -
Patch hírek. -
Én (és ezt komolyan mondom) az elmúlt hónapokban éveket öregedtem.
No meg egy 18 éves fityfasz mi a retket akar egy 14 éves kislánytól?
Ütöm ki a gatyájából izibe,ez már eldöntött tény. -
Ja. Mindenféleképpen mert egy 18 éves már hamar betolja a nyelesandaxint. Nekem is van lányom, kettő. Hála istennek már felnőttek, de kész idegbaj... -
Igaz, de a mostani kofigomon már faszán megy. Na, még egy uccsó ;)
-
Azt se tudom ki az . DE!!! Megtudom! Valami face book vagy mi ,ismeretség
holnap lenyomozom,aztán vagy a fiam,vagy én (vagy mindketten ) érvelni fogunk. -
"The colors are not yet tuned."
Vagyis a színek közel sem véglegesek. Szóval nyugalom. -
Szép meg jó,de ehhez is a paksi erőmű kell,hogy kinézzen valahogy :( -
Ott a csávóval is el kellene kicsit beszélgetni faterkám. -
Közbe had tegyem már be ide is :p
FSX, VRS F/A-18E Superbug:
- gyönyörű
- élmény vele röppenni
- hamarosan szinglében és multiban is lehet lövöldözni!!!
A Balcsi felett tegnap ;)
-
sakkay #43796 
Nem irigyellek. -
Várjuk meg mit ír Sanyó. :)
Amúgy sincs jó kedvem,lányom az összes 14 és fél évével,moziba akar menni valami metál zenekaros 18 éves fiúval. Hát persze,hogy NEM volt a válaszom. Erre meg még ez is. Aztán asszony csodálkozik,hogy iszom. -
Hát de szarabbul néz ki fater. Ez nem vitás. -
Az jó mert már a második sörömet iszom,és leküldtem mellé két felest is. 

Amúgy köszi:) -
Semmilyen butításról nincs szó, mindjárt kész a lényegi fordítás. -
sakkay #43791 Ez az...szarabb kinézet, szarabb fps...ez annyira gyalázat, hogy ez nem lesz így. Az életükkel játszanak. Szerintem a hiv. fórumon már küldik a képeket jóemberek.
-
Szarabb lett mint vót -
sakkay #43789 Nézzetek már fps számot is... -
istikovacs76 #43788 Ha egy kicsit jobban rágyúrnak akár el is érhetik az Ultrapack 3.0-t:)
De most komolyan. Jó ez a visszabutítás, olyan jó homályos. Az élek meg elég trék lettek. Hajrá. Így tovább, és lassan el is lehet dobni a CoD-ot és visszatenni az ultrapackos IL2-t. -
Az biztos, hogy ki fog törni a parasztgyalázat ha butitják a szarjukat basszus. Nem azért vettem csak és kizárólag a CloD miatt, hogy most meg egy szaros 386 SX20-on is vidáman menjen. Rohaggyanak már meg.. Persze ok. Csinálják meg, hogy kisebb gépen is menjen, nem akarom elvenni senki szórakozását. De hát legyen választható vagy valami. A picsába hát. -
Lebutították? Ne mondj ilyet mert menten gutaütést kapok. Nekem ne butítsanak semmit,mert olyan rágalom hadjáratba kezdek,hogy csak na.
Most nézegetem,olyan fakó lett vagy mi. Kezdek mérges lenni,és még csak egy sört ittam a meló után!!!
-
Kérek kb. egy fél órát. :) -
Hát igen rendesen lebutították az árnyékokat,meg a színeket :( -
A cockpit nekem tetszetősebb a jelenlegi állapotában. DE végre hallatnak magukról. -
Itt vannak a képek:
Ha jól értelmeztem kb. még 3 hét mire kiadják és ez lesz a legnagyobb patch amit eddig kiadtak(valamivel 1GB alatt).
Újra írják a grafikai motort meg a hangokat és hozzányúlnak a fizikához is. Lesznek új gépek és rengeteg új jármű. Nagy vonalakban ennyi.