91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • kasa85
    Szia Tökmindegy:)
    Sajnos Virágbolti a verza egyenlőre.
    Már az elején a Tréning résznél csinálja:(
    Akkor ezek szerint nem Ati
  • artivizsla #43860
    Tényleg jó nagy darab ember volt. Az eskü előtt beígérte,hogy élve megnyúzza azt, akivel az eskü napján probléma lesz. Csoda, hogy a gyerek inkább megszökött, mintsem a szeme elé kerüljön ?

Két éve arrafelé tekeregtünk, aztán a gyereknek meg akartam mutatni, hogy hol volt az apja katona,de már sittet csináltak a laktanyából.

Mondjuk a katonák 11-en lehettek egy szobában, meg központi fűtés volt, langyos vízzel, a sitteseknek meg padlófűtés és csak 6-an vannak egy szobában, a konyhán meg állítólag a különféle felekezetű raboknak külön is főznek.
  • Lysandus
    Nem is rólatok volt szó! :-) Ez itt most a Szombathelyen szolgálatot teljesítők sarka. :-)
  • Her Laca
    Nálunk a szakács volt Kokas:) mondjuk nem hadnagy:XD
  • Lysandus
    Jesszus, csak nem te voltál Kokas hadnagy?
  • LeonSilver
    A Madarsi egyébként egy hadkieg parancsnoka lett, a Zara meg ment a dísz zászlóaljhoz. Úgyis 2m körüli volt a manus.
  • LeonSilver
    Haha!! A Madarasi meg a Bazdmeg (Zara) Pál :D
    Mekkora sztorikat mesélhetnék :D
  • artivizsla #43854
    Én meg 85-86-ban szintén Szombathely, felderítő század. 85-ben a mi kiképzésünk végén történt, hogy az eskü napján részegen jött vissza a városból az egyik kiskatona, azután amikor az ÜTI elvette a könyvét, megijedt a Századparancsnok által előtte beígért retorziótól, így inkább kiszökött a kerítésen át a közeli gyakorlótérre, ahol két nap után találták meg. A megtaláláskor kiosztot pofonok következményeként később a laktanyapk. repült, a századpk-ot ( ...Pál ) pedig felfüggesztették.

Amúgy nekem utólag csak jó élményeim származnak abból az időszakból, úgyhogy FOREVER GARASIN !!!
  • Her Laca
    Kollega:)
    Nekem ugyan Tökmindegy:)) de megvetted avagy virágbólti?
    No mert azzal akadni is fog:))
  • Solt
    Más játék is laggol neked, ( PH ) nálad lesz valami nyűg... ;)
  • Indi69
    szia epylepsia szűrőt kapcsold ki
  • LeonSilver
    Persze. 84-90 Szombathely.
  • kasa85
    Igen a nélkül is kegyetlen rossz játszani:(
  • VO101Tom
    Pár héten belül (2-4?) jön majd egy nagy patch, addig előfordulhatnak mindenféle akadások, hibák. Az erdőt kapcsold le, az sok embernek segített (minden mást visszatolhatsz). Indítsd újra a játékot, akkor is, ha nem kéri.
  • Sanyo
    A CF támogatás még döcögős, anélkül próbáltad már?
  • kasa85
    Sziasztok.
    HD6950CF q9550 4gb memó ,és mikroakad ez a játék.
    Tudtok segíteni mi a probléma,mert le butítottam teljesen és akkor is mintha ugrálna a kép.
    Mikor vettem fraps al fel videót a játékból feleződött elég szépen az FPS,és amíg ment a felvétel nem akadt.?
  • artivizsla #43845
    Azt lehet tudni, hogy mikor és melyik laktanyában ?
  • LeonSilver
    Én mondjuk hivatásos lövész szkpk voltam. Písz.
  • Lysandus
    Látom egyesekben kitörölhetetlen nyomot hagytak a kiképző őrmesterek. Peace! :-)))
  • VO101Tom
    Azt is sokan nem tudják hogy egy katonának rendfokozata van, nem rangja. Az a bárónak meg a grófnak van :)
  • sakkay
    Egyszer régen egy barátommal hallgatunk egy "nagy" sztorit egy bizonyos személytől,amiben elhangzott ez a mondat-"és én akkor azt mondtam neki, ha férfi vagy, húzd meg a ravaszt" a beállt csöndben rezzenéstelen arccal a barátom-"és nagyon fájt neki??" Majdnem be*artam úgy röhögtem, főleg ,hogy az adott úriembernek le sem esett.Ez eléggé rontotta az amúgy sem túl nagy hitelét.
  • LeonSilver
    Ravasz nincs sem joyon sem fegyveren. Az erdőben vagy a mezőn, na ott van. ;)
  • Szepy2884
    Ne nevessük már ki a szegény laikust. Talán ebből is látszik, hogy tényleg nem sokat használhatta...
  • LeonSilver
    Ja. Gyorsan tüzel basszus :D
    Ezen (is) lárszik, hogy mekkora nagy baromállaccság volt megszüntetni a sorkatonaságot. Ott ilyenért beindult a fóka. Minimum.
  • Sanyo
    Szegény rókamama. :D
  • LeonSilver
    Óóóó bazdmeg. Majdnem leestem a székről. Aszongyahogy : - Gyorstüzelő ravasz

Váááá
  • Her Laca
    Mit találtam.
    Ha nem lenne joy om meg is venném. Ennyiért meg pláne.

Avagy!
  • Her Laca
    Mindkettőt taposod.
    G940 Forc os van pedálja ,dupla gázkar. Jó drága. A CH pedál is drága,és itthon necces beszerezni. A saiteket be lehet és hát az se olcsó.
    Mindegyik joy jó különben.Nézz körül használt darabok után,nagyon jókat ki lehet fogni.
  • artivizsla #43833
    Használat szempontjából a Saitek és a CH pedál között mi a különbség ?

A G940-es joystik alternatívája lehet egy Saitek pedál + Saitek Cyborg X joystik, vagy egy Saitek pedál és egy X 52 pro összeállítás ?
  • Sanyo
    Elkészültem a kissé elfeledett szimulátorok jövője című SimHQ cikk fordításának 3. részével.
  • LeonSilver
    Nemigazán.
  • artivizsla #43830
    A Thrustmaster Hotas Warthog jó a légcsavaros szimulátorokhoz is ?
  • Her Laca
    Hála az égnek a Lengyel 302 esek is megjelentek a Repkán. Vannak vagy 4 en. Eddig 2-0 ide.:) De jókat köszöngetünk egymásnak:XD
  • Sanyo
    Sokkal inkább a G940, mivel az X65F nem mozog. Azt az erőt érzékeli, amivel a botot húzod vagy nyomod, kb. mint egy F-16 botja.
  • artivizsla #43827
    A COD és az IL2-höz melyik jostik alkalmazható jobban, a Logitech G40, vagy a Saitek x65-ös ?

Az x65-ös esetén mit jelent, hogy senzoros ?
  • mijki
    Próbáljátok ki. Nagyon kis faja béta állapotban lévő reptér menedzser játék: skyrama
  • Nesu
    Na akkor nem gyötröm magam ,hogy meg kisem probaltam a jatekot es hogy ott porosodik a polcon .
  • repvez
    HAsonlo gondolatok jutottak nekem is eszembe hogy az átlag fps alacsonyabb lett az uj képeken és az árnyékok sem látszanak annyira, de föleg azt nem értem, hogy miért nem ugy prezentálják a fejlesztéseket mint a team diadalos, hogy videokat készitenek rola, igy jobban képbe lenne mindenki hogy mi változott.Foleg mikor olyanokat fejlesztenek mint a hangok és a sérülés modell amiket képeken nem nagyon lehet bemutatni.
  • Sanyo
    A Rise of Flight hangok nagyon jók, szóval lehet reménykedni. :)
  • SgtChris
    Hát erre a patchre igazán várok... Bár a képek közt az elsőn nem bíztató a"Before: 40fps, After: 24 fps..."
    Amióta megvettem sajnálom, hogy nem a Rise of Flight mellett döntöttem, ott legalább rendesen skálázható minden, és a jelenlegi (sztem középszintű) gépemmel is gyönyörű. Így most vehetem fel a versenyt a Demo változattal és a Alba DVb-vel.. :-P
    A reményt az adja, hogy ahogy Sanyo is írta a hírekben a Rof-ból lízingelnek a fejlesztők segítséget. :-)