91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #44142 Ne má! Nekem megmagyarázták, hogy az usb-s wifi vevő csak 5 megára képes punk- tum. Na ezt megnézem majd. -
Solt #44141 Úgy-úgy! :) -
Megoldottam:) Tárgytalan a dolog a Bandwidth Control ban csak 5000 kbt volt beírva:) ÉS! Magamtól! Na szisszentek egy soproni démont ennek örömére:) -
messerharcos #44139 óóó és én lemaradok a balhéról
xDDD
-
Lacusch69 #44138 Mert (ne vedd sértésnek) elég hiányosan kérdeztél.
Eltérő monitorhoz eltérő felbontás "jár", de sem a monitorod, sem a géped adatait, sem a videobeállításaidat nem adtad meg.
Így elég nehéz használható választ adni.
(bocs, én is telóról írok) -
Skacok. Miért van az ,hogy a netem 15 megás,de ha a router rá van kötve akkor csak 5 megás? Tököm ki van. -
De van egy topic ahol, legalább ilyen segítőkészek! :) -
Szia.
Nos ,hogy finom és nőies legyek ez alávaló rágalom.
Te kérdeztél már valamit amúgy? Vagy csak ide tévedtél és gondoltad írsz valamit?
Mert az itt lévők ,mindig mindenre válaszolnak,még akkor is ha ugyanazon kérdésre már válaszoltak,akár csak pár nappal,órával előtte is.
Ezt fővesztés terhe mellett merem állítani!
Ennél segítő készebb topik asszem nincs is :)
De ha te úgy érzed,hogy ez nem így van ,hát kell keresned egy neked megfelelőbb helyet:) -
vendó #44134 hahó hahó itt vagy tok??
-
vendó #44133 hahó -
Johann Wind #44132 Aki új itt, kérdez is, de nem nagyon akaródzanak neki válaszolni azzal mi a helyzet? -
"kùtyü"????? -
Balhé van? Mikről maradok én le:) Amúgy most is a teleforol irok , nagyon bejõn ez a kùtyü:)
-
bettly #44129 Sziasztok,Tom en is onnan toltottem le a Hipperlobbyt ma is probaltam, nem tudom kicsomagolni,megette a fene az egeszet, mar szep lassan neki allok Moncsicsi meg lego star wars-ozni -
Solt #44128 i5k + gtx580, vagy hd6970 -
A motors tv-n most van egy műsor a replika me262-ről és a 109-ről, vmi repülőnap + interjú a pilótákkal
Zsír :-) -
vendó #44126 mi?? -
Paks ;) -
Fürtös #44124 Urak végre kaptam normális melót itt Angliában,úgyhogy lassan gépvásárlásra adom a fejem.
Valaki lenne olyan kedves leírni egy olyan konfigot amin kifogásmentesen fut a Cod?
Csak,hogy tudjam mennyit kell ősszekapirgálnom.
-
vendó #44123 valahol már láttam eszt a képet! csak nem tudom hogy hol
-
Ne már... -
Ennyi volt. Nem rajtam múlott. -
vendó #44119 hüjye -
vendó #44118 Eszt honnan szetted?? -
A kis rambó!
Vigyázz fecska! -
vendó #44116 oké -
jah bocs -
vendó #44114 NEM VAGYOK FOGYATÉKOS TE TE KIS
-
szegény gyerek én sajnálom! és ha valami fogyatékos szegény? jól megverték kiskorában, és a fél agya lesorvadt? -
Azt hogy szar. -
Solt #44111 Leon Papa! Szerintem ennyi elég volt az ürgéből... -
vendó #44110 ocská az mit jelent
-
Te repülsz is vagy csak v**** itt a f*****? -
amúgy te repülsz is vagy csak dumálsz? -
OKCSÁ! -
WTF? Are you kidding me?! -
vendó #44105 Én vagyok Vendel kiráy mert vendel vagyok neten láttam google -
Már le is töltöttem mind a kettőt. :) -
Két újabb füzet került fel a pumaszállás tan- és gép-könyv letöltések közé, a Magyar Királyi Honvéd Légierő háborúban kiadott Repülő Szabályzatának IV. és V. fejezete.
Az első a REPÜLŐGÉPVEZETÉS ALAPFOGALMAI címet viseli. Ez egy teljes értékű repülő tankönyv, a repülőgép vezetés alapfogalmai, aerodinamikai ismeretek, gyakorlati repülés.
A második KÖTELÉKREPÜLÉS címmel került fel, ami a raj, század, és osztály szintű bevetésekkor használt repülési alakzatokkal, formáció váltásokkal, fordulókkal foglalkozik. A használt kötelék formációk alapján ez a háború korai szakaszában íródott füzet lehet. A füzet végén általános grafikonok, repülőtér berendezések, fényjelzések magyarázatai is szerepelnek.
Mindkét pdf letöltése erősen ajánlott, ritka és érdekes anyag! -
Gondoltam először egy Hidegháborús Campaign-t csinálni, de most jött az ihlet, hogy lehetne egy Lengyelországos 1939-es Campaign-t, Online War-t csinálni. Aki tud, és szeretne segíteni TS-en megtalál minket.