91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #44222 :)))) Látod, ez eszembe sem jutott.... -
A 2. világháborúban harcoltak az amerikai hadseregben (amerikai) japánok. Akik ott születtek, ott nőttek fel. Értelemszerűen nem a csendes óceáni frontra vitték őket... -
Off:
Alapjáraton a CoD elmenne egy E8400 -on GT9800-as karival? (8 Gb DDr2, Win 7 X64 )?
Van vkinek hasonló ócska konfigja? Megelégszem totál nulla talajgraffal is -
sakkay #44219 Fiatalabb koromba egy srác(és ez most teljesen komoly) beszélgetett egy kis csajjal, és valahogy a szülőkre terelődött a szó. Erre a srác elővett egy Hitler képet(nemtom'miért volt nála) és mutatja a csajnak. "Ez a faterom!" csaj-"Apukád katona?"
Mondtam is a gyereknek tilos párosodni, ez a vérvonal nem szaporodhat. -
sakkay #44218 Mi van??????
-
sakkay #44217 Ezen nagyokat röhögtem. Nemtom' mi európaiak mennyire vagyunk elfogultak az amcsikkal szemben...
szerintem semennyire!
-
Romeo One #44216 Bár a kedvencem:
Egy társaságban az egyik srác büszkén mondta, hogy 1% tetkót csináltat magának, a hős japán pilóták előtt tisztelegve, akiknek csak az 1%-a tért vissza a németek elleni bevetésekről... -
Amery #44215 Privi ment.
Itt mindenféle szilikon termék mellett szilikonzsírt is lehet kapni. Úgy emlékszem grafitost is kevernek. És jó az ára, ha emlékeim nem csalnak 5-600 Ft-ért 100g-os kiszerelésben kapható. -
Mint lennebb linkelte vki, Hartmannról mér nem csinálnak filmet??? Sztem cselekmény lenne benne, dráma úgyszintén (lásd hadifogság, stb) a végén hapy end.
Na jó, hálivúd biztos nem fogja megcsinálni, de sztem egy európai stúdió igazán megcsinálhatná, manapság a számgép felhasználása miatt az effektek sokkal olcsóbbak lettek. -
Romeo One #44213 Miért mit vártatok? A film elsődleges célcsoportja amerika. Ott úgysem szeretnek gondolkozni az emberek. Bőven elég nekik egy ismert amerikai gép, egy nácinak látszó másik gép, az ellenség demonizálása a halálfejjel, kis dramaturgiai cseppentés a (bárhová) felfestett győzelmi jelekkel, és kész. Hős ámerikai megmenti a világot. Hülyéknek ennyi is elég. A világ többi része: 1, 2, 3. -
Lacusch69 #44212 Tudom, csak magyar nyelvű oldalt akartam linkelni.
Aprópopó, nem tudsz véletlenül (óccsóért, elfekvőben levő) bekapcsoló gombot DM5-höz? -
Amery #44211 Hát az a dye zsír nagyon jó! Viszont az a bolt már bezárt. -
Johann Wind #44210 Itt nézd meg hogy hol vannak a győzelmi jelek.Azt a hszt nézd amire válaszoltam ezt a hsz-t.A legutóbb belinkelt youtubos videón olyan 1:10-nál is látszanak. -
Áááááá de faszák a linkek!!
-
:D -
Johann Wind #44207 A kabin alatt nem voltak.Mondottam én.:) -
A hátsó függőleges vezérsíkon(rudderen) voltak a győzelmi jelzések. -
Il-2 4.11 patch 

-
Johann Wind #44204 Ez nagyon tré film lesz.Röhejes 109-es törzsének hátsó szekcióján lévő halálfej szerű felfestés.Abban az időben már az egység azonosító csíkokon kívül már nem festettek fel semmit oda.Az Angliai csatában és a Barbarossa hadművelet idején voltak ott a gépeken század vagy gruppe jelvények, de később már ezek is eltűntek.Az egyik messeren pedig a kabin alatt vannak győzelmi jelzések, na én ott német gépen még nem láttam, mert nem is volt.A kabin alatt csak egy maroknyi német pilótának volt vmi magánjelvény vagy egy név felfestve, légigyőzelmi jel sosem.Viszont román messeren nem is egyszer láttam már győzelmi jelzéseket a kabin alá festve.
Ha vki kíváncsi a német győzelmi jelzésekre, az itt megnézheti őket:
http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?f=49&t=161979&sid=0c404474cae698025981db065ce6c87d
és itt is:
http://www.asisbiz.com/il2/camouflage/Bf-109.html
-
1. 1:10-nél amikor a mesza (G-2/G-6?)-ot üldözi az egy P-40(látszik a nagy (légbeömlőn?). Az biztos nem Mustang, szerintem.
2. Szintén 1:10-nél erdő van alattuk. És ilyen erdőt szerintem Afrikában nem találsz, és kiképzés meg biztos hogy nem, mert ott a német. Szóval. Problem?
-
Ezen befostam. Tuti, hogy nem fogom megnézni.
Váháhááá :D -
Romeo One #44201 Bőrük fekete, tenyerük fehér, a farkuk meg vörös...
Isten sokszínűre teremtette a világot, na de ennyire...?
:))))))
-
Lacusch69 #44200 Hmmm... EZ nem jobb? :) -
messerharcos #44199 1.14-nél figyelitek mikor a mustanggal egyhelyben megfordul? xDDDDDD ez nagyon nagyon
-
Szepy2884 #44198 Ez mi? A majmok bolygója repülős változatban? XD -
te jó ég mekkora f***
mint egy 2. vh-s hawx -
miböl állapitottad meg hogy europa fölött repülnek?
Mert lehet hogy a kiképzés vagy észak-afrika felett voltak.A musztángokkal meg olaszországbol indultak bevetésre.Már amennyire a wiki pontos -
Azok P-40-ek Európa fölött? Azokat nem csak a Csendes-óceánon és Észak-Afrikában vetették be? -
Red tails 2. elözetes -
Romeo One #44193 Jójó, de azt azért megnézem, amikor a G940-et valaki jól megmossa petróleumban, kicsit kicsöpögteti, aztán MSZ-20, hogy ne nyikorogjon... :) -
Lacusch69 #44192 Ugyan már... 20 éve vasmunkából élek, de soha nem volt ilyesmi a kezemben.
A petróleum, a lakkbenzin, és a motorolaj szinte minden problémát megold. -
Romeo One #44191 Síkosító helyett? No, így még nem próbáltam....
:))))))))))))) -
A WD-40-et bárhol bármikor használhatod :Duniverzális -
Nem. Igaz esztergáltam egy keveset(~2-3 év) de oda ilyen szar nem kellett. Minden egyéb, hasonló jellegű dologtól (autószereléstől kezdve a mosógép szétbarmolásáig) egyszerűen irtózom. Nekem nem jelent kielégülést egy sebváltó le/szét szerelése és a hasonló "férfias" vagy annak vélt mutatványok művelése. Nem szeretem a benzinszagot és kifejezetten utálom az égő gumi szagát. Szó mi szó nem találkoztam még ilyennel, de a leírást nézve én sem javaslom a használatát. Minimum a csavarlazító része necces egy joynál amiben sok műanyag alkatrész leledzik. ;) -
Szepy2884 #44188 Jó helyen kapizsgálsz. Műszer olaj meg valami zsíroldó, ami sokak szerint petróleum. Sokan házilag is össze állítják maguknak 2:1 arányban a petróleum javára, mert elsősorban tisztításra való mintsem kenésre.
Azért kérdem, hogy miért beszélik le sakkay kollégát a joy kenéséről, mert kontakt spray-nek is való. -
Romeo One #44187 Sosem kerültél hatos csavarnál nagyobb fémholmi környékére? :))))))))))))))
A WD-40 maga A SPRAY! A csoda! Minden fémbetegséget gyógyít!
Szóval egy univerzális felhasználású tisztító-kenő-védő folyadék, spray kiszerelésben, egész kellemes hatékonysággal. -
Mi ez a vd40? Valami ásványi olaj vagy abból készült zsír? -
sakkay #44185 Azt látod nem fejtették ki. Vagy csak én nem emlékszem. -
Szepy2884 #44184 miért? -
sakkay #44183 Köszi, régen VD 40 használtam csak sokan mondták , hogy nem kéne.