91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
-
Johann Wind #44301 Ja igen, a legtöbb képnél ha rákattintunk a képre, akkor kinagyítja a gép egyes részeit, amcsi gépeknél ált. a nose art-okat a német gépeknél pedig az oldalkormányt. -
Johann Wind #44300 Tízből kilenc doksi filmben katapultálást mondanak kiugrás helyett, én azt hiszem még háborús(!)filmben is hallottam már katapultálást.:D -
Johann Wind #44299 Ez sem rossz, ha még nem ismered, a 2.vh szinte összes fontosabb típusa + koreai B-29-esek, F-86-sok, gyönyörűek a négymotorosok nose art-jai, gyönyörű grafikák, van ahol a gép mindkét oldalát is megmutatja.
http://www.markstyling.com/wwll_s_view_header.htm
u.i.Linket beilleszteni majd kb. 1 hónap múlva tudok, csak gratuzni tudok annak aki ezt kitalálta..... -
sakkay #44298
ja elkaptam pár ilyet is.
-
Lysandus #44297 És a krokodil vs cápa komputeranimálva? Mert olyan is volt! :-) -
sakkay #44296 Na ja..ez a fránya fogyasztói társadalom. Mindig kell valami új. Pedig egyszer vége kell, hogy legyen.
-
Romeo One #44295 Na, ez majd egyszer elfogy, akkor kezdj rettegni. Mert majd jön a T-34 vs. P-51. -
sakkay #44294 Igen,habár az igazi gondok az ókori történelemnél vannak. Szemenszedett hazugságok, sokszor meg olyan csúsztatások , hogy hihetetlen.
Sajnos azt kell ,hogy mondjam az angolszász történészek nagy része, egyszerűen katasztrofálisan elfogult az őseik megítélésében.
De a legbutább sorozat akkor is a 2 harcos összehasonlítása.pl:kalóz!!!!-ninja.
-
A History Channel-es meg a Viasat History-s műsorok szerintem jók (félrefordítások, apróbb hülyeségek persze mindenben lehetnek), a Discovery-sek közt már több a necces. Az összehasonlítgatós műsoraiktól kapok frászt, az annyira gáz, hogy elkapcsolok, ha azok mennek... -
sakkay #44292 Bár azért néha azok is kiba*ák a biztosítékot nálam! Az alap , hogy elfogultak. De a háború színesben nem rossz tényleg. Múltkor (a hadvezér összehasonlítosdiban') Montyt mutatták, hogy sport megszállott volt. A színész ennek megfelelően egyenes karral, rugózgatott terpeszállásban...Én meg majdnem beszartam a kanapén. -
Romeo One #44291 Ok, köszi az ötletet... -
Ami jó, és szerintem megéri a biteket, az a háború színesben sorozat (History Channel - WWII in Colour), meg a Bettlefield (Discovery) sorozat. Meg nemrég találtam a WW II Lost Films néven is egy sorozatot, ez is magyar nyelvű. -
Lysandus #44289 Ernyő se nagyon! :-) -
Romeo One #44288 Épp most gondolkoztam a virágbóton. Kösz a tippet... -
Kössz a tippet
-
Most nézem a Dogfights sorozatot,és azt mondta a kommentátor, hogy Az amerikai meglőtte a vezérgépet, ami füstölve zuhanni kezdett, de a pilóta még időben katapultált(!).
Csak hogy mindenki tudja ez egy Wildcat vs. Ki-43 Oscar párbaj volt. És szerintem Ki-43-ban nem volt katapult ülés.
-
Tegnap találtam egy fasza kis oldalt, nagyon jó képek vannak rajta:
-
-

A Haborut soha sem a katonak vivjak ,hanem a földmüvelök :(Tanarok ,Kovacsok ,Pekek ,Kohaszok ,Gyari munkasok ,stb....).
Mert " a Haboru olyan komoly dolog ,hogy azt katonakra nem lehet bizni " -
Romeo One #44282 Hegedűs Dezső bácsi (MRSZ) évekkel ezelőtt egy hasonló esetnél felnézett a lányra, és rezignáltan annyit mondott:
Hát ha Te fizetsz, és közben aludni is lehet...! -
Romeo One #44281 coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool..........
:))) -
valszeg infós parti volt.... :
3 rendszergizda partit tervez. Első mondja:
- Én hozom a kaját!
- Mit és mennyit?
- 3-4 doboz pizzát
Második mondja:
- Én hozom a piát!
- Mit és mennyit?
- 3 láda sört!
Harmadik:
- Én hozok csajokat!
- ÁÁÁÁ, király buli lesz!!! Hány csaj hozol???
-4 giga elég lesz-e???? ..... -
:D -
Marha nagy parti lehetett, ha közben fórumoztál...
-
Feró Flex #44277 Szeva.
Küldjél privibe ímél címet és kapsz egy csinos 5.5MB pakott amivel boldog leszel.
Üdv. -
Reméljük, Leon nem törli le....
Sztem ez a topic itt olyan mint egy nagy család, amiben végig lehet alkalmanként követni a tagok személyes életének bizonyos pontjait.... (mélyebb-magasabb pontok..)
off. épp egy benzinkútnál álltam meg tankolni, Gyulafehérvár mellett, csak gondoltam fellépek SG re, amíg ezt megfogalmaztam, a harmadik stoppos nénike kopogott be, szolgáltatásait ajánlva... de olyan rondák, hogy azt hittem ezek is a majmok bolygójáról szöktek meg....
broáf!!!! -
messerharcos #44275 Szóval, izé, sztem ezt se vegyétek most észre az lesz a legjobb xD -
-
Romeo One #44273 Velünk nem lehet szarozni, mi vagány fickók vagyunk...!
-
55manfred #44272 Sziasztok ! A következő volna a kérdésem : hogyan lehet régebbi modokat integrálni az UP3-ba, mert a füst és láng effektekkel nem vagyok túl elégedett ?
-
van egy ismerősöm, aki bebaszva mindig így tolja (az áldozathoz közelítve):
"gond van? gond vaan?! GOND VAAAN??!!!"
jól elbeszélgetnétek...
-
messerharcos #44270 itt vok és be vagyok vbaszva egy házibulin. leszarom ki mit gondol.- Engem itt lenézhet bárki meg másghol is. Az vagyok aki. és leszarom ha vki lenéz, az gondol mindenki amit akar. és tényleg,. felőlem mindenki lenézhet. Szarok mindebe. Csak ennyit akartam mondani hogy velem lehet nem beszélni meg semmibe nézni de lesdzarom ugyis. -
Johann Wind #44269 Én sajnos csak könyvet tudok:Pataky-Rozsos-Sárhidai:Légi háború Magyarország felett I-II. kötet.Tele van a veterán pilóták visszaemlékezéseivel.
A videón sztem a csaj érti a szilikon szót, a motor Simoncellié, elég unfair motoros a fickó. -
Johann Wind #44268 Köszönöm az infót.:) -
Romeo One #44267 Szívemből szóltál tezsvírem... -
Solt #44266 
-
Valaki tud olyan oldalt, ahol meglehet nézni, vagy ellehet olvasni veterán magyar pilóták beszámolóit? -
Kannaaaaaaaaaaaa 

-
zmok #44263 A laktanyánk mellett lakott egy öreg bácsika, Erdélyből költözött ide. Amikor lövészetre mentünk az Krazokkal, odakiáltott nekünk,hogy hova megyünk. Mi válaszoltunk Neki: Megyünk visszafoglalni Erdélyt....Azt a cinkos mosolyt sosem felejtem el!