91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Várjuk,ezek legalább érdeklik a jónépet.Herótom van már ezektől a lankadtf.szú gitáros videóktól.:))(nem megsértődni senkinek,szigorúan magánvélemény) -
Majd linkelek többet. -
Ezek qrvajók!
-
Még sok embernek nem elég a gépe hozzá multihoz, szerintem. Néha még nekem sem. :(
Most ehhez a World of Planes Benchmark-on, is az átlag FPS 30 volt, 20 volt a min. és 6821 pontot kaptam. Sanyoónak 4x ennyi je volt mindenből. Én ezért nem multizom. Viszont jókat dogolunk 1946-al. -
Az a baj,hogy el vagyok kicsit keseredve e miatt. Mert hiába (csakis a játék kedvéért) vettem meg minden szir szart ,hogy tökéletesen fusson,de nincs társaság. A szervereken is alig vannak, jó ott lehet dogolni,de ennek a műfajnak a csapatban repülésben van igazán a szépsége.No meg egy angelus térképen jó ha vannak 10 en ,na ott nagy eséllyel találkozik az ember enemivel:)
Komolyan mondom,ha ez így marad eladom az egész miskulanciát , mert amúgy semmi szükségem erre az ótvar gépre. -
Youtube-on van egy felhasználó, neve HCTerrorist s legyen áldott, eme sok videó végett.
Whermacht 1939
Kriegsmarine
Der Blitzkrieg -
Ó egy foltnak én is nagyon örülnék már! Persze nem egy "adunk egy keveset" címűt, hanem amit leírtak!!! Végre össznép bandázás lehessen a CloD, ne csak az erőműtulajok szánthassák az eget! :-) -
World of Planes MMO benchmark, mindjárt fent van a videó is. -
Ezen a héten van a MAKS 2011, a naaaaagy össznépi orosz repnap. Szerintem nincs ember az 1C-nél, aki dolgozna ezen a hétvégén... -
Kéne már COD ozni. Jön folt? :) csak úgy kérdezem. -
Szepy2884 #44333 az nagyon helyes, hogy fr-ban játszol, de offline állítsd be az ikonokat és lőjj úgy, mintha nem is kapcsoltál be semmit, magyarán ne az ikonokra koncentrálj, hanem csak a célra. Vegyél róla tracket, ahol már kényelmesen kielemezheted. Ha ismered a revi osztásait a távolság mérés szempontjából, akkor persze nem kell ikonokkal szórakoznod. Én régen 250-ről kezdtem lőni, aztán 200-ról, de már régóta 150-ről, de inkább közelebről különösen, mióta rászoktam a fókára. -
Johann Wind #44332 Ezt így nem tudom konkretizálni.Helyzettől, szituációtól függ.Vadászokat(Ratát pl. veszélyes túl közelről, mert nagyon gyakran felrobban) ill.SB-2-t közelről(ez utóbbit a rosszul elhelyezett védő géppuskák miatt) míg más kétmotorosokat(DB-3/Il-4, Pe-2, A-20 Boston) messzebbről vagy zuhanásból míg pl. Il-2-t alulról/hátulról a lövész holteréből, de pl. TB-3-ast szintél alulról, más 4 motorost nagyobb távolságból vagy szemből vagy zuhanásból.Pontos távolságot nem tudok mondani, mert majdnem full realisztikus módban játszom és nincs távolságmérő.Vadászokat pl.50-20-10 méterről vagy közelebbről, de ez megint függ a fegyverzettől is. -
Szepy2884 #44331 hány méterrõl szoktál lõni? -
feca1229 #44330 Szia Fero flex!
Azt a kis pakkot nekem is eltudnád küldeni légyszíves amit 55Manfrednak küldtél?
Üdv:feca -
Amikor még játszottam vele ,nekem 150 re volt rakva. De ez szokás kérdése igazán,és csak akkor érdekes ha van a szárny fegyverzet. -
Johann Wind #44328 Nálatok hány méterre van beállítva a fegyverösszetartás?Nálam 400 m-re, próbáltam 150 m-en(túl hamar metszették egymást), 200, 250, 300 m-en is.
Mikor lehet letölteni majd a 4.11 patch-et?
Előre is köszi a válaszokat.
-
Indi69 #44327 köszi -
A cod hoz jelenleg csak a nagyon erős procik a jók. Hozzáteszem sajnos. Pontosabban elvánszorog persze gyengébb procival is ,de az igazi az pl a Sandy I5-I7. Bár mostanság kell kijönnie az új foltnak ,amiben állítólag lesz nem kevés változás a gépigény tekintetében. Lehet akkor már tökéletes lesz a te jelenlegi CPU-d is hozzá.
-
Indi69 #44325 a q6600 a cod-hoz is jó? -
Indi69 #44324 köszi -
Il2 höz? Mert ahhoz elég az a proci,a pedál meg nagy élmény,meg segítség. -
Indi69 #44322 sziasztok azt kérdezném,hogy szerintetek mit vegyek q6600 helyett q9550-et vagy saitek ruddert? nagyon nem tudom, köszi -
Ennyit segítek :D
Sajnos a nagyok szinte mindig korán halnak :( -
Óóóó. Én ezt többször linkeltem már több helyre.Azt tudod e, hogy kiről szól a dal? -
Kiegészítések, az UP3.0-ra kell tenni azokat (mivel az UP3.0 még nem végleges). Itt vannak linkek hozzá:
(külön kell leszedni és egymás után telepíteni (bemásolni) az RC2, RC3, RC4 fájlokat) -
bettly #44318 Mijki nem tudtam be menni a szerveredre,nekem is UP-3.0 van, mi az a RC4 ? Hianyzik meg valami ? -
nincs mit. -
bettly #44316 Koszonom Tom , minden renben van
-
http://tv2.hu/tenyek/video/megmentette-a-vadaszgepet-2 -
MiG-15: bűn lenne feladni! -
Minap (pár hete) valamelyik rádióban volt egy műsor ,nem tudom mi de felhívták Pataki Attilát. Most hagyjuk ,hogy elment az esze olykor ,de mondta ,hogy komponált valami új számot,oszt a telóba azon nyomban elénekelte. Besza ,behu:) Hogy ezeknek a krapekoknak milyen hangjuk van eszméletlen. -
nekem alapbol 2.2.2 és még nem akarom berhelni igy is van annyi ujdonság hogy azt sem tudom, hogy mi merre és nem az angol menü miatt.
még nem kerültem wifi közelbe, de amikésik nem mulik . -
Jaja:( -
Lysandus #44310 Szegény Tunyogi is elment azóta. Most már érte is szól ez a dal. -
Na még egy:)) -
Nem . 2.1 volt. Szerintem kallódott a boltban ,félre volt téve ,aztán a cimbim felesége (cimbi az egyik főnök a boltban) odaadta nekem. -
Neked nem 2.2 volt vételkor? -
Mi az ,hogy net nélkül?. Wifit neki oszt annyi. Net nélkül egy tégla:)
Itten van egy okosság.
Én megcsináltam.
De a gyári szoftverrel frissítsd a 2.2 re -
OFF
Megvan a Döfy PM-be jöhetnek a tippek ,trükkök, mit hogyan érdemes beállitani telepiteni, egyenlöre net nélkül van, ugyhogy korlátolt a telepitésem, egyáltalán lehet gépröl feltelepiteni rá mint nokiánál ?
ON -
Ezt most találtam ,miközben keresgéltem. Remélem tetszik:)Én bírom.
Csak eszembe jutott,hogy akkor még nem volt csillag ,meg mittudomén mi születik .:))