91393
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A cs csak egy példa volt arra, hogy ki lehet játszani a VAC-ot. -
Tr4pro, már 3éve -
sakkay #44379 Mid van? -
Igen csak a codban rossz, mindegy hogy 6dof vagy 2, pár mp alatt úgy elmászik a célkereszt hogy csak a tetejét lehet látni, hiába nyomok centert, egyre rosszabb lesz, kb 2-3 perc játék után a látómezőt a műszerfal szinte teljesen takarja, hiába nyomok célkereszt nézetet nem látszik semmi a reviben, és nem látom hova lövök -
sakkay #44377 Ha beállítod 6 irányba(szerintem amúgy alap,ha már megvetted) a program gondolom jól kezeli, tehát csak a COD a problémás..vagy? -
sakkay #44376 Légyszi' -tudom volt róla szó-de írd le pontosan mid van , és mik a beállításaid. Tuti meg lehet oldani,. Tehát free track, vagy eredeti? -
Úgy értsd, ahogy mondja. 6DOF-al repül Laca is. -
És hogy húzod ki magad? Van rá vmi billentyű? -
sakkay #44373 Na azért nem egy kategória. A cs a legordenálébb módon szétcsalt valami a földön. -
"...VISZONT aki piszkált fájlokkal online játszik, és a VAC kiszúrja..."
Ez az elmélet. CS:S-ban is vannak csalók, pedig azt is a VAC ellenőrzi. -
sakkay #44371 Szerintem csak' arról lehet szó, amit írtam az előbb. Mondjuk ott is(ROF) teljesen kizárt a csalás, max. néha azt kérdezik tőlünk(a magyarok nagyon jók
) ,hogy mit használsz -joy track stb..de volt olyan több esetben ,hogy konkrét ijesztéstől többször belemanőverezte valaki a gépét a földbe. Már nekem volt kellemetlen, és inkább jeleztem neki , hogy mögötte vagyok és támadok. Ellenben a külföldiek között is vannak igazi nagy ágyuk..hajjaj..úgy céloznak mint a robotok. Gyakorlatilag egy hiba és halott vagy. Néha anélkül is. Gyakorolni gyakorolni,ez a titok. Ja, és online.
-
Én ilyennel még nem találkoztam. Konkrétan a SPIT I esek sem tudnak lefordulni,üljön benne bárki. Vagy ha már látom,hogy kezd szorulni a hurok ,még ideje korán kiegyenesítek oszt elfűtök,a paraszt az meg max csak lohol utánam,aztán vagy lelövik,vagy ha visszafordul akkor én is és én lövöm le. -
A CloD-ot már a megjelenése hetében feltörték (Kegetys MOD). Ugyanígy lehet alá aplikálni a hang modokat, meg bármit, aki tud programozni, mint il-2 alá. Készítettek már E-4-est is, Hispano-s Hurrit, satöbbi. És igen, ezzel ugyanígy lehet csalni is, mint az il-2-vel.
Egy dolgot kivéve.
A clod készítői azt mondták, mindenki úgy kalapálja és hekkeli a játékot, ahogy akarja - de szigorúan csak offline. Hang csere, grafikai tunin, ilyenek már vannak clod alá is. VISZONT aki piszkált fájlokkal online játszik, és a VAC kiszúrja, annak ugrott a clod accountja (A Steam-es környezetnek ez az egyetlen értelmes része szerintem).
Erről a VAC-ról keveset tudni, valszeg nem is lenne szerencsés, ha széles körben ismernék a pontos működését. Nem tudni mennyi az elrettentés, mennyi a tényleges szkennelés, a lényeg, hogy sem modokkal, sem csalásra piszkált fájlokkal nem érdemes online repkedni - hacsak nincs több accountod, de az meg kicsit drága szórakozás... -
Erről van szó:)
Tegnap is amikor kicsit vitézkedtem,volt olyan srác akivel jó vagy 10 percig őröltük egymás idegeit, csak megfüstölni tudtam aztán hagytam hazamenni,aztán meg bőven voltak olyanok akik gyakorlatilag célt repülnek,a tudomány kimerül a spit körbe körbe forgatásában. Majd belejön mindenki.
Nekem semmi bajom egyébként a TR el abszolút hibátlan a dolog ,az persze van ,hogy ha a G erők lefele nyomnak az ülésben a revi keresztje eltűnik ,de olyankor kihúzom magam:) Még jól is esik egy kis testmozgás közben:) -
Pl.: kinyomják negatívba a Spitet motorleállás nélkül, vagy amikor már látom a pályát jól behelyezkedve ember mögött, viszket az ujj a ravaszon, és mire beér a célkeresztbe felszökken 500m -et. Ez ma többször is volt, Igor elkezdte magyarázni hogy ez a grafikai beállításaim miatt van. De a legjobb amikor megpróbálok berepülni ellenséges reptér fölé egy pillanat alatt leszed a légvédelem, ma végignéztem ahogy egy Hurri berepült, a légvédelem lőtte, ember feltépte 90 fokon, persze átesésig emelkedett még mindíg a reptér felett füstpamacsokba burkolózva, majd a kifutó felett 1-2 m -re hosszába végigrepülve távozott mindezt 1 karc nélkül. Ja és persze az elmaradhatatlan megfordulunk egy pillanat alatt. -
Én probáltam, de tényleg olyan webkam kell ami stabilan tudja a 30fps-t az se baj ha többet tud, és erös gép kell neki , mert nálam 30%-ot megevett a procibol és igy meg a játékhoz volt kevés a gépem ami miatt szagatott.
ÉS természetesen személyre kell szabni hogy melyik tengely milyen érzékeny legyen.
ÉS ennek pont az ellenkező baja van mint a többi Track IR proginak sötétben használhatatlan, mert az arcnak mindenképpen láthatonak kell lennie és a webkamerák a monitor fényénél ezt nem tudják produkálni. -
sakkay #44365 Nem tudok mit hozzáfűzni..ez az aminek látom? Vagy valami készítői hülyülés?! -
Egyszer már volt hozzá... -
artivizsla #44363 Bocsi, tényleg lemaradt, az idegtől van. Mozillát használok, de már kezdek kiábrándulni belőle. Rohamtempóban jönnek ki az új verziók, egyre többször omlik össze a program, most meg ez az oldalsáveltűnés. Régen az Explorer-t szidtam, de már kezdek enyhülni feléje. Firefox-ból sokáig a 3-as verziók futottak, aztán jött a 4-es, majd egymás után az 5-ös és a 6-os, de már frissülne a 7-es bétára. -
sakkay #44362 Szerintem nincsen csalás. Ennyire jók. Ez olyan mint a ROF. (abban jobban otthon vagyok multiban) Az újak, vagy akik nem repülnek annyit, gyakorlatilag esélytelenek jó ideig. Szó szerint,és ez akkor is így van ha ai ellen jók. -
sakkay #44361 Huu ez jó. Ha valaki kipróbálja kérem írjon milyen. Csak kíváncsiság, mert nekem van. De ha tényleg így működik, az tök jó. -
Ha azt sem mondod milyen programról van szó, elég nehéz bárkinek is tippet adni. Én operát használok, ott jobb klikk és a tulajdonságoknál ki/be kapcsolhatod a paneleket. -
Mire gondolsz, milyen gyanús manőverek? -
Egy kicsit igyekszem mindennap függeni CoD-el, de sajnos nekem nem sikerül lelőni senkit, ellenben engem elég sokszor mosnak le az égről (jópárszor a pálya másik végéről fejbe szednek) és ez kicsit kiábrándító. Olyan szervereken próbálkozom ahol lehet külső nézetet is választani (lássam mi is történik körülöttem) és sokszor azt veszem észre, hogy orosz barátaink hihetetlen manőverekkel kápráztatják a nagyközönséget.
Szerintetek elképzelhető az hogy már vannak csalók ebben a játékban??
-
Sziasztok! Akinek nincsen TrackIR de van webcam próbálja ki ezt:http://facetracknoir.sourceforge.net/home/default.htm
http://www.youtube.com/watch?v=lEszkIhrzfE
Én személy szerint nem próbáltam de sokan dicsérik. Remélem beválik! -
Johann Wind #44356 Lezuhant a Red Arrows egyik gépe, a pilótája sajnos életét veszítette.
Nem tudom mi történhetett, elvileg sztem a pilótának lett volna ideje katapultálnia, talán elveszíthette az eszméletét.:(
http://www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/video_felvetel_a_red_arrows_gepenek_baleseterol/
-
artivizsla #44355 Ha tudna valaki segíteni, igen jól jönne ! Eltűntek a baloldalról a könyvjelzők. A "nézet" menüben be van jelölve az oldalsáv/könyvjelző, de így sem látszanak oldalt, csak a "Keresés" fül és a "Könyvjelző" fül, de alattuk a könyvjelzők sehol. Ha fent az eszköztárban lenyitom a könyvjelző fület, ott viszont látom őket. -
Nem tudom, hogy a régi Il-2 gárdából mennyien lehetnek még 1C-nél. Nekem gyanús, hogy nem sokan. Amikkel most szívás van, a hang és a videó programozásai, azok nem a megjelenési dátumtól függtek, ezek olyan hibák, amik a játék motorjában, az alapjaiban vannak (memóriakezelési, több szálon futási problémákról pletykálnak, de biztosat csak Luthierék tudnak). Ezt kalapálják most át az alapoktól. -
Nálam a centerezésre rosszabb lesz, gyak a műszerfal aljáig lecsúszik a pilóta, és semmit nem látni. 6Dof-pedig annyira ideges még alapra vett érzékenységgel is, hogy egyszerűen játszhatatlan, pár perc alatt megfájdul a fejem
Érdekes hogy pl a sima il2 jól megy vele, csak a cod-ot nem bírom -
Olyan IL-2 hangulata van ennek a sok hibanak . -
Hát... ja. Így is lehet mondani. Olyan szinten részletes, és aprólékos, amiről il2-ben álmodni sem lehet, de ezek mellett olyan kezelési, játék programozási hibái vannak, hogy botrány. A hatalmas gépigény is ez miatt van, nincs optimalizálva a játék egyáltalán. Sok függ attól, mi lesz benne ebben a rég várt patchban, elvileg (mondom elvileg) ennek javítani kell a hang hibát, és a fulscreen hibát, amik jelenleg a legnagyobb gondok vele. Meg persze ilyenkor kismillió egyéb dolgot is igazítanak. Majd meglátjuk mi sül ki belőle... -

Ezek a videok olyanok mint a gyogyszer !
mindig egeszsegesnek erzem magam !!!
-
artivizsla #44349 Akkor lehet, hogy nem rossz ez a játék, csak megelőzte a korát ? -
Nem csak nálad van, nálam is csúszik lejebb a pilóta, de egyszerű centerezéssel visszaáll. Azt kipróbáltad, hogy ha teljes 6 dof be van kapcsolva, akkor mit csinál? Vagy ha azt a gombot használod, amivel TrackIR nélkül lehet mozgatni a kabinban?
(egyébként a mostani rendszert sokan szidják, nincs mindenkinek TrackIR, és anélkül csak nagyon nehézkesen lehet használni) -
Az én gépemen jól fut, én viszont a célzási 'anomália' miatt nem tudok játszani, pedig kipróbálnám
ezt viszont kijavítani sem fogják, mivel csak nálam van ilyen hiba
Szal mióta megvettem a játékot csak pár percet játszottam vele, inkább ilezek ha van időm -
Hát így van. Nem mondom, hogy csak emiatt, de a szűkös keretekre tekintettel próbáltam szintre hozni a gépemet. (Athlon X2 4400+-ról a Phenom II 955BE-re, a memória 2GB DDR2-ről 4GB DDR3-ra.) Persze új alaplap is... Erre alig döcög. Online csak akkor megyek, ha túl alacsonynak tűnik a vérnyomásom. A CoD-nak köszönhetően seperc felugrik a magasba. -
Itt egy adag:
-
bettly #44344 Kosz Tom,egy ismetelt koszonom -
Várjuk,ezek legalább érdeklik a jónépet.Herótom van már ezektől a lankadtf.szú gitáros videóktól.:))(nem megsértődni senkinek,szigorúan magánvélemény) -
Majd linkelek többet.