91392

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    A Dübendorfi Meszát megsimogattam. Fotó is van (volt) róla, csak ott maradt az előző életemmel az exnejemnél...
  • Zpogi
    Kint van a Hyperlobby nyílt béta tesztje a Clod-hoz.
    LINK
  • otiq
    Nem magasabb. 14821
    Akkor nem tudom mit töltött ma le.
    Valaki írta nem is olyan rég, hogy az nvidia driverében a supersampling bekapcsolásával szebb lesz a antialiasing. Ez hol van?
    Hiába veszem 4-ről 8-ra még mindig recéseknek látom az éleket.
  • Johann Wind
    Svájc, Dübendorf
    A videón 1:56-nál a személyzet ejtőernyőivel próbálják lefékezni a B-24-es Libit:

http://www.youtube.com/watch?v=mjNnqGGgvR0&feature=related

Még mindig Dübendorf:

http://www.youtube.com/watch?v=zhEH8v4FPSI&feature=related

Liberatorok:

http://www.youtube.com/watch?v=IRAPAh78ntM&feature=relate

http://www.youtube.com/watch?v=yt0Q7t7mvvs&feature=related
  • VO101Tom
    Mi a játék verziószáma? 1.02.14821 a legutolsó hivatalos patch... a tied magasabb?
    A 22 mega viszont kevésnek tűnik, amennyi változtatás van rajta, ez többszáz mega lesz...
  • Her Laca
    14821 re végződik letöltés után,most nem tudom,hogy ez még a régi e vagy tényleg volt valami frissítés.

Tom.
    Kipróbáltam ,semmi változás ,max annyi ,hogy beakadt vagy 5 másodpercre:XD
  • Johann Wind
    Jó lenne 1x megnézni azt a svájci messert:

http://www.youtube.com/watch?v=SYMW8394Ggg&feature=player_embedded

Én megmondom az igazat perverz vagyok, mert a belgrádi G2-es légcsavarját jó alaposan megsimogattam, na jó a Hurriét is.:):)
  • otiq
    22 megát letöltött a steam a Cod-hoz. Ez már a patch lehetett.
  • Johann Wind
    Úgy rémlett volt olyan E3-as is aminek az orr részében a hengerek között is volt egy 20 mm-es és most megnéztem a falcon messer hangáron és a Svájcnak szállított E3a-nak volt ilyen fegyverzete:

"Die Schweiz bekam 80 Maschinen geliefert, welche dann durch die Schweiz mit dem MG 29 über dem Motor und der Oerlikon FF-K in den Tragflächen ausgestattet wurden. Als Zielvorrichtung für den Flugzeugführer wurde das Revi 3c verwendet"

Csodálatosan néz ki az a magyar festésű E3-as!
  • Johann Wind
    "Nem mindenki születik repülőnek"

Elnézést elírtam.:)
  • Johann Wind
    Köszönöm az infókat.:)Szóval akkor közelít a szimulátorhoz.
    Mindennel meg lehet tanulni repülni csak sok idő és sok gyakorlás kell hozzá.:)

"Senki sem születik pilótának."(Tobak Tibor)
  • Her Laca
    Ezen információk fényében lehet várok még egy pöttyet:)

© Johann Win!

A Cod ban az a jó,hogy sokkal,sokkal ,és még annál is többel jobb mint az il2.:) Mondhatnám,hogy közelít a szimulátorhoz ,míg az IL2 ő az nem szim, csak annak nevezzük de nem az. Éééééérted?:)
  • VO101Tom
    Igen. Az eredeti jpg-ket ne írd felül, azt tilos.
  • i robot
    Sziasztok! 1C fórumon találtam festéseket Me-110-hez. Szerintetek fel lehet ezeket használni online repkedéshez? http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=25136
  • sakkay
    Én mondjuk nem,de valaki igen...és tudatosan, valamit valamiért alapon. Én három gépet vettem kb.15 dollárért. Mindig kivártam az akciókat.
  • sakkay
    És tényleg...mondjuk neked még durvább lehet a különbség így.
  • VO101Tom
    Az aknahatású 20-asra kíváncsi vagyok, mit csinál ha a hevederbe csak azt tárazzuk
  • Zpogi
    E4

E3
  • mijki
    Megy a host :)
  • VO101Tom
    Ja ja. Luthier videójában már E-4-esek vannak.
  • Zpogi
    Úgy,hogy az E4-nek már szögletes,páncélozott kabinteteje volt,míg az E3-nak lekerekített.
  • fecska
    ezt hogy érted?
  • VO101Tom
    Remélem pénteken kiadják.
    Jó látni végre egy meszát szögletes kabinnal
  • VO101Tom
    Mert a clod sokkal bonyolultabb annál, hogy benyomomd az I-t, majd ha kiírja, hogy overheat, akkor leveszed a gázt. Ha agyaggalambnál több ambíciód van felszálláskor, akkor 100%-ig ismerned kell a gép minden berendezését. Nem véletlen, hogy eredeti gépkönyvek alapján tanulják ezeket, nem a manualból (ami egyébként egy vicc).
  • mijki
    ma dogfight
  • Johann Wind
    Hogy hogy vezetni?
  • VO101Tom
    És vezetni tudnád őket?
  • Johann Wind
    Az is faintos lenne ha benne lennének a játékban a kor tommy bombázói pl.Whitley, Hampden, Bombay, Harrow, Battle, Wellington(azt hiszem az benne is van), Hudson, Skua, stb.Jöhetnének ritkább gépek is pl,Hart, Hind, Roc, Lysander, Hawker Hector, Vickers Vildebees stb.
    A a hidroplánoknál a Sunderland azt hiszem van is a játékban, a németeknél pedig el tudnék képzelni mondjuk He-59-est mert állati jól néz ki.
  • LeonSilver
    No igen. A fizetős gépek még csak-csak elmennek de ezek a cuccok amiket most zsetonért árulnak nálam kibaszta a biztosítékot. Nekem nem kevés pénzem van a RoF-ban de egy vasat nem fogok többet költeni rá. Akkor vágták el magukat nálam amikor egy peccs után egyik pillanatról a másikra a kétmagos procit lehetett kidobni és nem ismerték el, hogy ők baszták el a cuccot. Nyaljanak nyulat és hugyozzanak szögesdrótot.
  • VO101Tom
    Stingray kolléga jóvoltából újabb, 1942-ben készült térképeket kaptunk, amiket kitettem a pumaszállásra.
    Letoltes - terkepek
    Az eredeti méret 15000 x 10000 pixel körüli, rengeteg memória kell a kezeléséhez, nézelődni a 25-50%-os képeket javaslom.
  • fecska
    az egy elavult motor...
  • Johann Wind
    Mi a jó ebben a CloD-ban?Alig van benne repülhető géptípus:Bf-109,Bf-110, He-111, Ju-88, Do-17, Hurri, Spit, Defiant, Blenheim, Beaufighter és kb. ennyi(olasz gépek vannak a játékban pl.BR-20, Cr-42?).Inkább az Il-2 1946-t kellene fejleszteni és a hibákat kijavítani, pl. ne repüljön keresztül a kiugrott pilóta a törzsön vagy a leszakadó alkatrészek ne repüljenek keresztül a gépen, vagy a fákon ne lehessen keresztül repülni vagy a gépkocsioszlopok alacsonytámadás közben ne menjenek tovább stb.Az lett volna szerencsés ha francia hadjárat is benne lett volna a CloD-ban, a sok király francia gép miatt.
  • VO101Tom
    Persze, hogy rászánják a fejlesztést, ha egy normál játék árának 3-4-szeresét fizeted ki érte
  • fecska
    "ha jól mennek a dolgok" :)
  • fecska
    igen
    Luthier:
    "We’ve been working very hard on multiple aspects of the game. We are pushing with all our might to have the beta version of the upcoming patch ready… Well, sooner than you might think! If nothing goes wrong, it might even be out this very Friday."
  • Zpogi
    És hamarosan elkészül a Clod-hoz a Hyperlobby is.
    LINK
  • repvez
    akkor pénteken béta patch és utánna a végleges ?
  • Zpogi
    WHÁÁÁÁ ez a hang orgánum,besza behu!!!!!

• Zpogi
    Egy kis hírmorsza a CLOD-ról,videóval!!
  • mijki
    pedobear 4ever!

and trollface trolololololololololo