91392
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Látom te is gyakran frissítetted ma az 1C fórumát :D
Nagyon jól néz ki a táj,valamint a tengerpart is szép lett. -
Sajna nem lesz ma patch,csak hétfőn. Találtak valami bugot az utolsó pillanatban.
LINK -
feca1229 #44698 Köszönöm! -
Hello.
Elvileg mára ígérték a patchet, "ha nem lesz gond". Este kiderül. A beta patch-eket nem telepíti automatikusan, amikor 1C fórumon bejelentik, akkor adnak linket a letöltéshez. Installálni nem kell, csak simán felülírod a régi fájlokat. Ha gond van a beta-val, steam alól a "Verify integrity of game cache" paranccsal vissza tudod állítani a legutolsó hivatalos verzióra. -
feca1229 #44696 Üdv mindenkinek!
Ma lesz patch a CLOD-hoz? Nekem úgy rémlik a mai napot adták meg...
Azt szeretném még kérdezni, hogy a CLOD maga telepiti fel a javitásokat és a patchet vagy nekem kell külön, ha igen akkor hogyan? -
samyr #44695 Hello mindenkinek!
Éredeklődni szeretnék, Saitek x52 pro joy hoz lehet e funkció gombokat valahonnan beszerezni. Sajnos a C gomb a joyból kiesett és elveszett:(.
Előre is köszönöm a segítséget, tudom ez nem joy os topic de hátha:)
-
Epic Rap Battles of Historyyyyyyyyyy
IKSZDÉÉÉÉ -
A hír igaz, tegnap frissített a clod.
Néhány .sfs file lett felülírva a gépeken, csak senki nem tudja miért :)
Az én tippem az, hogy -mivel megjelenésével egy napon történt- a Hyperlobbyhoz lehet köze. Esetleg a VAC frissített valamit. Grafikai javítás, előbéta, ilyesmikről is pletykálnak, de mivel a beta patch sosem automatikus, ezeket nem hinném... -
Indi69 #44692 sziasztok nem indul a cod aktiv freetrack-el ötlet? köszi -
Láttam, de a letöltések között ott virított, hogy a Cliffs of Dover-hez 20:41-kor indult művelet 30.3 MB-ot szedett le. Nem voltam itthon, csak akkor néztem meg amikor írtátok. -
Nem mondom, hogy nem molyolt valamit a háttérben, de ha megnézed a frissítési infókat 19 Júl 2011 az utolsó. -
Nálam is, 30valahány megás cucc. Biztos hogy nem steam. -
Hopsz, nem néztem, csakhogy töltött valamit... Mivel csak a Clod van fenn ilyen steam-es, így gondoltam, csak ehhez lehet. -
Én nem vettem észre, hogy frissített volna. Nem lehet, hogy csak a gőz kliens frissült? -
Üdv Urak! Nem találom nyomát, de a tegnap pár megás frissítés mi is volt a CloD-hoz? Mi az értelme? -
Első hét a suliban még laza szokott lenni,csak utána jönnek a felmérők. -
Tanulok én, de kell a kikapcsolódás :D -
Bakker Miki ,tanulj inkább. -
Egy kis plusz humor azoknak, akik nem szeretik a Szeptember 1-jét(tanulók):
Mi is az a lol?
Héjj, Ronaldo figyelj csak!
Vigyázz a Kínai kajával!
Lebuktál!
Macska IQ. Avagy mi zajlik le egy macska fejében .
XD
SZDSZ
Szerintetek milyen az ideális női popsi?
+Ráadás egy kis flash játék!!!!
EMO-gunner
Jó szórakozást! -
LOL:
-
persze, csak én megszakadtam amikor megláttam hogy megépítették legóból :D -
Én ezt megint nem tartom sem viccesnek, sem jópofának. Egy beteg emberrel viccelődni akkor sem ildomos ha "csak" egy mezei manus. Ráadásul Stephen Hawking (szerintem) qrva nagy koponya. Persze ezt most itt Neked írom, de nem rád "haragszom"! -
-
Jó felé tetszik puhatolózni. -
:D Valami fordító befigyelt? -
Nem akarok róla beszélni....
-
Tengeralattjáró:
-
Hát testvér, átírni talán-talán a moderátorok képesek, de még az sem biztos. -
Mit szívsz? 
-
Szepy2884 #44671 csinálj róla screenshot-ot, mert így úgy tűnik, hogy láthatatlan árnyakkal hadakozol :) -
Most megint... -
Most már sehol. A 44657 át volt írva,de nem csak a hozzászólásom,hanem az aláírásom is(pl. a dog át volt írva kutyára). -
Hol? -
KI a f@szom nyúlt bele a saját profilomba és MIÉRT????? -
Szepy2884 #44666 besz@rsz -
Hogyne-tessék :)
-
-
Ez a gif lassan hagyomány lesz a topicban...
-
Majd visszasírod még.. -
Solt #44661
:D:D