91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na, igen. A 3-asok igen várósak nálam. Arma 3, Battlefield 3, Cod Modern Warfare 3, Mass Effect 3, Diablo 3... kihagytam valamit? :) -
-
lala42 #45423 Igen én anno a The Chronicles of Riddick-el játszottam. Jó volt. Na nem annyira, hogy maradandó élményem lett volna, olyan átlagosnak mondható.
Elélentétben az OfP-vel. Na az igencsak ott van a csúcson. Nem is tudták űberelni. -
Amok71 #45422 Mivel nincs alagút, a mozdonyvezető megoldja a problémát!
Vajon ezt javítják "pénteken"?
-
Johann Wind #45421 A Lovagkeresztesek fotós adatbázisa, benne vannak a magyarok is, akiket esetleg érdekel.
http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?f=5&t=159818 -
Johann Wind #45420 Valahogy nem az én világom ezek a játékok, pedig játszottam én is egy csomó dologgal:Az összes MoH, Cod2, az összes Il-2, Crysis, Wolfenstein, Quake, Brothers in Arms ,D-Day, Afrika Korps vs Desert Rats stb.
Vmelyik Riddick játékkal játszott már vki?Azt hallottam hogy nagyon jó.Imádom azokat a filmeket.Itt a Pitch Black zenéje:
-
Romeo One #45419 Imádtam! Nemrég felraktam, de már nem működik. A videobeállítása szoftveresen 640x480, AGPvel megy nagyban is, de sok a megjelenítési hiba, és állandóan kidob az asztalra. -
Romeo One #45418 Nekem a Sacred is bejött. A 2-t még nem próbáltam, de a D2 utáni időkben jókat játszottam/játszok vele. -
Múltkor beszéltünk a 2.vh-s filmekről, most akadtam bele a WW II Lost Films sorozatba, 10 részes, de elég jó. Tényleg sok ritka felvétel van benne, ez nem csak reklámszöveg. Aki belebotlik itt-ott, szedje le (History Channel)... -
Romeo One #45416 Nem, de azóta nem is tudtam foglalkozni vele. Kényelmi szempont lenne csak, mert ugyanazon a gépen a másik partícióról működik, most is arról írok. Max annyi lenne, hogy 64 bit alatt talán picit jobb beállításokkal sem akadna az IL2. Meg ha dolgozok, akkor újra kell bootolni, nem tudok rögtön felmenni a netre. -
A Fighting Steel is elég jó játék volt. -
Az igaz,no de nem is adtak ki nyakra főre minden szart ,és pl emlékszem amikor kijött a diabló II az piros betűs ünnep volt,aznap a munka is megállt mindenhol. De bugokkal sem volt tele ha jól emlékszem,meg nem kellett pöccsre várni azonnal! -
Épp most számoltuk vissza KV val ,hogy 1993 körül volt nekem egy 233mmx es gépem 64 mega rammal ,mittudomén milyen vinyóval,woodo 1 es rásegítővel 15" os moncsival,CD rommal,miegyébbel. És ahoz évekig nem kellett nyúlni,minden játékot röcc nélkül vitt. Játék miatt nem kellett videó kártyát venni:) pl. -
ÉSSSSS! Már volt de ezt is imádtam.
-
Mások voltak az "ingerküszöbök" is... -
Igen. Nekem nem tetszik különösebben, lekötni meg egyáltalán nem tudott. -
Bakker öregszünk:) Lassan már csak az emlékeinkből élünk:)
Az tény,hogy a régi játékok ,játékélményben messze a maiak felett voltak. -
Dungeon Siege is jó volt, de csak az 1! -
Baldur's Gate I , II:) Azt is imádtam. -
A Torchlight-ot ismered? Ex Blizardos emberek kalapálták össze, le sem tagadhatja, hogy Dablo klón, de reméljük a DIII sokkal jobb lesz :) -
Állítólag készül valami új belőle! Én is imádtam. Nem is értem miért nincs belőle több és a mai szinvonalnak megfelelő gém. Pedig hálás téma, szerintem két vagonnal el lehetne adni belőle. -
Na ezt is rongyosra játszottam annó:) -
lala42 #45403 Romeo One
Megoldódott már a NET problémád? -
lala42 #45402 Ennek a sorozatnak nincs párja. -
A Diablo és a Diablo2+LoD nagyon-nagyon eltalált játék. Én azt hiszem minden (vagy legalább is 90%-ot) hasonló stílusú játékot kipróbáltam, de még csak megközelíteni sem tudták a Dioval eltöltött órák számát! Ez kb. oylan mint az E.L.I.T.E. Egyedül a freelancer közelítette meg azt a szintet, de csak megközelítette.
Ez a kedvenc dio zeném.
-
Imádtam:)
-
-
Annó ezen az intrón csak a szánkat tátottuk,no meg a starcraft oson. -
Van elmentve egy Nekromantám. Diabló ha jól emlékszem Hell fokozaton 4 vagy 5 másodperc volt. Ha online játszottunk a cimbik megtiltották,hogy vele menjek ,vagy csak kevés élőholtat,csontit miegyebet csinálhattam,mert beterítették a képernyőt és mindenkinél akadt mint a veszedelem:) Jaj de rég volt:) -
artivizsla #45396 900MHZ-es AMD-vel kezdtem én is, most meg a telefonokba is már nagyobbat raknak. -
Romeo One #45395 Melyiket?
A D1-2 többünknek megvan, de virágbótból is beszerezhető. A D3-ról a hír viszont éppen az, hogy usákoknál kijött a béta.
Ráadásul a másolásvédelmet éppen úgy oldották meg, hogy még az offlány játékhoz is be kell jelentkezned egy szerverre. Nyilván az is idő, mire ezt megoldják. -
Valahol kilehet próbálni a játékot? -
Á, a nagy konkurens :)
Nekem a Q3 grafikája, irányítása jobban bejött, UT-t hez már néhol kevés volt a gépem. Ha jól emlékszem egy 900-as AMD vel játszottam, valami hasonló kaliberű videokártyával :) -
Egész pontosan az UT. -
Nekem az első netes az az Unreal volt. Az első LAN-os meg a DukeNukem. Ezt a mai napig nem űbereli semmi!! -
Nekem az első játék, amit már az 1/0.5 -ös nettel játszhattam, a Quake III és az Il-2 volt... aztán elég hamar az Il-2 mellett ragadtam :) -
Romeo One #45389 Bocsi, inkább Mijkinek ment...
:))) -
Romeo One #45388 Akkoriban (D1-D2, SC1, WC1-2-3) még nem nagyon terjedtek el a netes játékok, bár ennek inkább technikai oka volt. Kicsi sávszélesség, drága, stb.
"Megyünk kötni..."
A cimborák összepakolták a gépet (úgy értem fizikailag szétszed, bepakol!), valamelyiküknél összejöttek, ott összeszerelték a gépeket, és 3-5-10 fős lanokban lehetett nyomni az adott játékot.
Az sci-fi kategóriának számított, hogy neten, lájv játszol a világ túlsó részén tenyésző másik 10-30-60 emberkével. -
Diablo I és a II teremtette meg ezt a küső nézetben klikkelős kalandjáték stílust. Pontosabban ez volt az első, amire emlékezni is lehet :) Mászkálsz, felszedegeted a cuccokat, kinyírod akik ki kell, közben feljődik a akraktered, megtanul extra dolgokat, stb. Akkorban eszméletlen szépnek számított a grafika, olyan extrákkal, hogy amit felszedtél magadra, az többnyire látszott a akrakteren is. A WOW előtt ennek volt a legnagyobb online közössége (hozzáteszem a WOW is Blizzard game ugye), de ez elsősorban single módban terjedt el (és is csak úgy játszottam vele).
youtube-on rengeteg gameplay video van, ha kíváncsi vagy rá. -
Romeo One #45386 Ja, és ettől teljesen függetlenül a D3 nagyon jó. Én is szeretem, és a Blizzard többi játékát is.