91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Egymás mellé raktam a fókát és a hellcat-et,meglepő mennyivel nagyobb a hellcat,szinte sportrepülőnek néz ki mellette a fóka. -
...talapzat... -
Van egy átlátszó kis műanyag "izé" is a csomagban, azt kell a gép aljába dugni, és abba illeszkedik a talpaztat. -
Én sosem rakom őket a talpukra,mind futón áll. -
Most nézem ez nem egy friss dolog :( -
istikovacs76 #45622 Én is próbáltam beleerőszakolni abba kis nyílásba, de egyből B&Z-ni kezdett a fóka magától:) De végül valahogy fent maradt. Viszont az egyik légcsavar toll ferdén állt, kiegyenesítettem, és kicsit elfáradt, úgyhogy revell ragasztóval kellett egy pöttyöt raknom rá, különben leesett volna. Amúgy szép kis modell. -
Itt egy kis info-morzsa a következő patch-ről.
LINK -
Én fogtam és késsel elvékonyítottam,hogy beleférjen az egyik vékony nyílásba. -
istikovacs76 #45619 Szia !
Megvettem az ég urai sorozatból a fw-190 a8-at. A modellt, hogyan kell/lehet rátenni a talapzatra? Van egy pöcök a talapzaton, de a gépen nincs semmi, ahová be lehetne tenni. Most csak úgy áll a polcon, a gyerek meg egyfolytában szugerálja, hogy hogyan is szedje le onnan, és szedje apró miszlikre. Bár, ha talapzaton lesz, akkor is szét tudja kapni gyosan, de mégis jobban nézne ki:) -
Csak figyelni kell hogy milyet adnak,én kettőt adtam vissza mert mindkettőnek ki volt törve a futója,az újságos össze vissza forgatta hogy hol micsoda van kitörve?Mondom a "kereke" ott van a szárnya tetején letörve,ja hát azt nem is látta. -
A lényeg ,hogy a hangulat az kiváló:) -
Johann Wind #45616 http://en.wikipedia.org/wiki/File:He-111A_CNAC.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Bundesarchiv_Bild_183-C0214-0007-013,_Spanien,_Flugzeug_der_Legion_Condor.jpg
Egy kínai és egy Kondor Légiós a Wikipédiáról. -
Johann Wind #45615 Főleg a spanyol polgárháborúban alkalmazták őket.Nagyon szép gép, nekem sokkal jobban tetszik mint a későbbi üvegorrú változatok.Jó nagyon a link. -
istikovacs76 #45614 Ez egy E variáns. Csoda szép.
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/28/bundesarchiv_bild_183-c0214-0007-013_spanien_flugzeug_der_legion_condor.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/28/1_bundesarchiv_bild_101i-401-0244-27_flugzeug_heinkel_he_111.jpg -
Ilyen 111-est sem láttam még...
-
artivizsla #45612 Az online WAR-os játékoknak mi lett sorsuk ? -
Köszi, ez tetszik!
-
Nálam golyóálló a festés:)(Te csináltad a skint, ha jól tudom) -
Ezt most találtam. 100 oldalnyi Bundesarchive fotó 1939-1945. Nagyon jók!
Histomil -
sakkay #45608 Néha olyan magas itt a tesztoszteron szint , hogy csak lesek. 
Tényleg lehet úgy felrakni' steamos játékot, hogy mindent!!! a steamról tölt le. Akkor is ha berakod a dvd. Valamit el kell ekkor követni, de arra már nem emlékszem mit. Egyszer nekem is sikerült,eltelt vagy fél óra míg rájöttem valami nem ok. De...ha minden ok, akkor elkezdi telepíteni a dvd-rő, és a végét akkor is a steamról hozza le, aztán a patcheket. ( és néha nem is csak a végét) F.G. után szabadon, "ennyit tudok elmondani Kína országáról!"
-
Egy kis lazítás:
-
Megvan az oka, hogy ilyen sokat késik a patch. -
ma láttam az ég urai sorozatban (újság) a fw190-es makettet
gyönyörű, meg is veszem délután :) -
Nehéz ezt mérni (ismételten előidézni), és nem is hiszem, hogy nagyon foglalkoztak volna vele. Szerintem már eleve az egy bug, hogy az én gépemnek letört a szárnya, és a törzse, neki meg lerepült a motorburkolat (és a légcsavar? És a motor? És a többi?). Kár agyalni ezen... -
Azt nem feltételeztem hogy nem tudjátok feltenni, elnézést a rossz szóhasználatért.
A megjelenés után 1 héttel vettem meg lehet hogy változtattak valamit a steamen azóta. Vagy a mobilnetem miatt nem töltötte le a teljes játékot. -
Viszont jó lett a hűtése:) Nem is értem minek az a lemez oda:)
Le kéne mérni ,vajon teljesítményben hogyan befolyásolja egy ilyen hiányos sárkány a gépet. Én dog ban nem nagyon éreztem hátrányát a motorburkolat elvesztésének. -
Nem bántottál meg senkit:) De neked is töltött csak te patch nak gondoltad.
Ha mégsem,akkor neked más lemezed van,amit ugyan nehezen tudok elképzelni de lehetséges. Mikor vetted a játékot? Mert a legtöbbünk a megjelenés után ,konkrétan az első napon,és az is lehet,hogy azóta változtattak a steam működésén. A lényegen azonban nem változtat a dolog .
Pusztán csak azért jegyeztem meg kissé epésen ,mert ez a "valamit rosszul csináltatok" kissé megalázó volt:)Gondolod ,hogy 10+ év szimes múlttal nem tudunk feltelepíteni egy játékot?:XD -
Elnézést hogyha megbántottam valakit azzal a hozzászólással!
De nekem egy steames játék se töltött netről a patcheken kívűl semmit, ezért furcsa nekem hogy nektek tölti netről. -
Ez a szép:)
-
Igen megjelent valóban. Még pénteken. Szombaton már csak pár helyen láttam. Szép az A8-as. Főleg ennyiért :) A következő a 22-es lesz és utána a RoF-osoknak kedveznek az Albatros DVa-val. :) -
refa #45597 http://www.amercom.hu/amercom/amercom.html -
Romeo One #45596 Megjelent, én már láttam újságosnál. -
Tudja valaki megjelent-e már a fóka az Ég urai sorozatban?Felkajtattam ma reggel a város összes újságosát és persze sehol nem volt mert én éppen azt kerestem.Sok helyen 2X is visszakérdeztek hogy mit keresek aztán értetlenül néztek hogy sosem hallottak ilyenről.Egy helyen mondták csak hogy elfogyott.Bezzeg a retroautóktól roskadoztak a polcok.Nem kicsit cseszte fel az agyamat. -
Mit találtam. Ez bizonyára sokakat érdekel majd.
-
Justflighton is volt már párszor akciózva 20-25 euro-ra, ha még nem sürgős szerintem várj egy kicsit, hátha ismét lenyomják a közeljövőben. -
Head-on -nál elrepült a gépháztető 
-
Biztosan,mert mindanyian idióták vagyunk és nem tudunk egy retek játékot lemezröl feltelepíteni:)Csak mellékesen jegyzem meg,hogy a steamröl újra töltött mindent ahogy felcsatlakoztunk rá.Te biztosan valami edisönt kaptál direkt személyre szólót:) -
lala42 #45590 Nos beraktam 8 Gb ócsó memóriát a gépbe. Mit mondjak? Érezhető a változás az Il-2 Cod-ban. Jelentősen. Nincs már olyan,hogy a win. teljesytménycsökkenésre hivatkozba leállítja a launcher.exe-t -
artivizsla #45589 Végre ma kaptam üzenetet, hogy küldik az X52 pro-t és a pedált ! Július közepe óta húzódik a dolog, ez volt a 3. webes bolt, ahol próbálkoztam. ( Users ) -
Ez az igazi angol humor: