91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
No akkor ez a hétvége is repkedés nélkül fog eltelni. Nem baj az asszony legalább boldog lesz:) -
Jaja, ma már nem lesz pöcs. -
Egy orosz fórumra irt egy fejlesztő, minimum hétfőig továbbra is tesztelniük kell a véglegest :( -
Richtofen #45664 Én megvettem a dobozos Clodot de a lemezt be sem tettem. Csak a kódot adtam meg a Steam-nek új játék hozzáadásánál. Mindent onnan húzott le. -
Elméletileg mindenki fogja látni. -
Kurvaország (sic!), mit vártál?
Én sem értettem, hogy miért kell(ene) nekem külön, polgári perben kérni a károm megtérítését amikor meglett az elkövető, beismerte és el is ítélték. -
Jaaaa. Úgy már köllene a ráknak. -
Nagy Magyar valóság.
Felhívnám a figyelmet a kerítés tövében üldögélő a munkában megfáradt családfőre . Látszik,hogy nélkülözés van. Én tudom,hogy nincs munka,meg nekik pláne nem jut,no de ott a földjük,valamit kapirgálhatnának ,ültethetnének,meg ilyesmik.
Na ez is jó
""Bolt, az már évek óta nincs itt. Bármikor árut hoztak, éjszaka feltörték, kipakolták, úgyhogy egy idő után megelégelték a tulajdonosok, és becsukták"
-
Lacusch69 #45659 Régen történt:
Ellopták anyám kemping bringáját.
A marha tolvaj a házunkkal szembeni kocsmába ment megünnepelni a sikert.
A sógorommal hívtuk a rendőröket, és megvártuk az emberkét.
Odaadtuk a rendőröknek a faszit, meg az elvágott zárat.
A zsaruk a fejüket csóválták: ejnye-bejnye Józsi, hát megint bringát loptál?
Két hónappal később anyám kapott a yardról egy levelet, hogy az eljárást bizonyíték hiányában megszüntették... -
Tegyük hozzá,hogy ez csak egy kiegészítő amihez potom 600 dodóért meg kell venni a T500 RS kormány+pedál szettet.
Ammá akárhonnan is nézzük 800 dodovics az tesók között is 173 ezer hufnágel környékén leledzik:) Na most ennyiért veszek egy járművet műszakival ,és élesben széttöröm a ringen:)) Azé az más élmény. -
Most amellett, hogy én alapvetően nem vagyok autóbuzi a 200$ nem is sok érte. -
Én a napokban vettem meg az f1 2011-et. Nekem nincs kormányom, így a vőm adott kőccsön egy lógitek WingMan Formula Force GP-t. Na akkor jutott eszembe, hogy vajon miért nem gyártott még senki ilyen f1-es kormányt?! Erre tessék .. -
Ez igen.
Ezt lessétek meg. -
Ezt ő látni fogja,hogy mik a vélemények a hozzászólásairól?
Na kipróbálom Szepy tesónál:))) -
Olyasmi. Elküldheted a fenébe anonim módon. -
Lesz ma pöccs?Vagy nem lesz ma pöccs. Ez itt a kérdés.
Már igencsak repkedhetnékem van ,de a bétát valahogy még mindig nem akaródzik feltennem.
Most nézem. Van két gombocska mindenki fejlécén. Hasznos és nem hasznos hozzászólás címen. Ez mi ez?
-
Szepy2884 #45651 Ne b*sssz!! A hideg veríték öntött el ahogy olvastam. Én is bringával járok, de nálunk csak az jut be a tárolóba, akinek van belépő kártyája. De kamera csekkolja ha valaki piszkálná. Az enyém ráadásúl eléggé feltünő is, különösen annak aki kicsit is ért hozzá.
Hát részvétem, de remélem meglesz valahogy. -
Szepy2884 #45650 Sikertelen randik egysoros válaszai :
A tűzoltó: Nem éreztem a tüzet…
A vegyész: Hiányzott a kémia…
A focista: Nem passzoltunk egymáshoz….
A hegesztő: Nem volt meg a szikra…
A kórboncnok: Élőben egészen más…
A matematikus: Nem jött be a számításom…
Az ügyvéd: Nem az esetem…
A táncos: Valahogy nem fogott meg…
A liftkezelő: Nem voltunk egy szinten…
A nőgyógyász: Olyan ürességet éreztem…
A vak: Nem egyezett a látásmódunk
A festő: Nem festettünk jól együtt
A WC-s néni: Szar volt!
A cukrász: Nem volt elég édes
A hadvezér: Nem tudtam meghódítani
Az autó versenyző: Váltanom kellett
A horgász: Nem kapta be a kukacot
Az orvos: Nem hozott lázba
Az informatikus: Nem volt kompatibilis
A jós: Nem volt közös jövőnk
A tanár: Nem tudtam meghúzni
A terrorista: Nem ejtett rabul
A rádiós: Nem voltunk egy hullámhosszon
A bűvész: Nem varázsolt el
A hulla: Nem dobogtatta meg a szívem
Stohl: Ütközött a véleményünk
A boxoló: Nem voltunk egy súlycsoport
A vízvezeték szerelő: Nem volt elég nedves
Pókember: Nem sikerült behálóznia
A terminátor: Nem olvadtam el tőle
A zenész: Nem tudtam ráhangolódni
Az időjós: Nem volt felhőtlen a kapcsolat
A kukás: Szemét volt
A pék: Ebből nem sült ki semmi jó
A tolvaj: Nem lopta be magát a szívembe
Jézus: Más vizeken jártunk
A hajós: Rossz helyen kötöttem ki
A mezőgazdász: Nem aratott nálam sikert
A bíró: Elítéltem a külseje miatt
A postás: Próbálkoztam de feladtam
A vadász: Bakot lőttem vele
A hegymászó: Nem juttatott el a csúcsra
A színész: Csak megjátszotta magát
A pilóta: Nem repített a magasba
A rekorder: Nem tudtam megdönteni
A focista: Nem passzoltunk egymáshoz
A villanyszerelő: Nem volt meg a szikra
A rendőr: Nem volt lebilincselő
A csúszdamester: Ki csúszott a kezeim közül. -
Fasza... Nekem kettőt loptak el. Lezárt pince, lezárt bicaj (persze a kettő nem volt ennyi érték :D). A másodiknál meglett az elkövető, sok bicajt loptak, beismerték, elítélték... majd mehettem volna polgári perre a pénzemért. Hát rohaggyyanak meg. -
ellopták a melóhelyről a tárolóból lezárt bicajomat.
kb 150ezer ft volt
a jó k*** anyját aki elvitte
ha van vkinek jó áron lehetőleg összteleszkópos bicaja szóljon
köszi -
Mert az elő VH-s gépek nem túl nagyok alapban sem, 1:100ban pedig miniatúrák lennének. A modern vadászok 1:72-ben pedig már nagyok ahhoz hogy beletegyék az újság mellé. Az eddigi legnagyobb szerintem a Swordfish volt. De a Hellcat sem kicsi. -
Nincs:) És nem is lesz. Borzasztó intelligenciámmal átalakítottam a chifi házam,és mondhatom olyan jól sikerült,hogy az elkövetkező 5 évben asszem marad is
Full csendes, jéghideg,nagy. 580 ilde 28-31 játék alatt max 65 fokos,proci 50 fokot nem haladja meg, nem hiszem hogy kell ennél több. Kicsit fúrtam,faragtam ,direkt irányított levegőztetést csináltam,hangszigeteltem stb.
-
Johann Wind #45645 De mi értelme két különböző méretben(1:72& 1:100) kiadni? Ez ugyan az a cég amely kiadta Vörös Bárót is? -
-
Gyóóó, láttam má. -
artivizsla #45642 Ezt hiányolják sokan a COD-ból ?
"...Tovább folyik a Rise of Flight optimalizálása is, az előzetes információk szerint a több magos szervereken mintegy 30%-al fog gyorsulni a szimulátor. Erről később kapunk majd még tájékoztatást, de a tesztek eddig nagyon biztatóak. Az optimalizációnak köszönhetően a 2 magos CPU-t és W7 rendszert használó játékosok is fognak gyorsulást tapasztalni...." -
http://www.youtube.com/watch?v=hHkKJfcBXcw&feature=player_embedded <-- Ezt csak neked Nohab! :D -
Solt #45640 Mi van az új házikóddal Laca? Megvan már? :) -
Hova lettek az avatarok mellől, pluszba betett il-es repcsis képek? :S -
Óvatosan azolkal a tudatmódosító szerekkel:) -
A hagyományos alatt a nyári festést értettem. Milyen szép lett volna Magyar felségjelzéssel kiadva :) A MiG-15 alapban tetszik mint vas. Orosznak meg megkaptuk a 29-est. Nem kell annyit válogatni :) -
artivizsla #45636 Nálunk két helyen is lehetett kapni, de mire odaértem, az egyik helyen elfogyott a másik helyen meg egy szintén törött futóműves volt már csak.
Ma kaptam meg a csomagot, benne az X52 pro-val meg a pedállal.Épp csak kipróbáltuk, de hatalmas élmény a Logitechez képest, aminek nem volt fix középállása, mer vszeg ki volt kopva rendesen. -
A 109-es festése hagyományos,a JG54 téli festésével adják majd,ez az ezred a leningrádi fronton volt szinte az egész háború alatt.
A mig-15 és a La-7 festése nem tetszik nekem mert nem eredeti orosz festésűek hanem csehek.A Mig-21 is lengyel festésű ahogy látom. -
Holnap este akció! 20:30, Repka DS2. -
nekem volt a műanyag közepén/tetején volt egy celluxal leragasztva -
Nekem sem volt ilyesmi. -
Ezen a képen látszik hogy miről van szó, legalábbis ha ki tudod nagyítani. -
istikovacs76 #45630 Na, akkor az eltűnt. Néztem a kukában is:), ott sincs. Vagy nem is volt (ezt igazából kétlem) benne, vagy kidobtam, nem is találom.
Azért köszi:) -
Bezony. És milyen szépek a helik :) Kár hogy messzerből nem a hagyományos festésűt választották. -
A lengyelek már a 49.-ik számnál járnak, itt megnézhető hogy miket adtak már ki. Náluk még ráadásnak most indult egy bombázós és egy helikopteres sorozat is.