91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    No akkor ez a hétvége is repkedés nélkül fog eltelni. Nem baj az asszony legalább boldog lesz:)
  • Sanyo
    Jaja, ma már nem lesz pöcs.
  • PLackó
    Egy orosz fórumra irt egy fejlesztő, minimum hétfőig továbbra is tesztelniük kell a véglegest :(
  • Richtofen
    Én megvettem a dobozos Clodot de a lemezt be sem tettem. Csak a kódot adtam meg a Steam-nek új játék hozzáadásánál. Mindent onnan húzott le.
  • Nohab
    Elméletileg mindenki fogja látni.
  • LeonSilver
    Kurvaország (sic!), mit vártál?
    Én sem értettem, hogy miért kell(ene) nekem külön, polgári perben kérni a károm megtérítését amikor meglett az elkövető, beismerte és el is ítélték.
  • LeonSilver
    Jaaaa. Úgy már köllene a ráknak.
  • Her Laca
    Nagy Magyar valóság.
    Felhívnám a figyelmet a kerítés tövében üldögélő a munkában megfáradt családfőre . Látszik,hogy nélkülözés van. Én tudom,hogy nincs munka,meg nekik pláne nem jut,no de ott a földjük,valamit kapirgálhatnának ,ültethetnének,meg ilyesmik.
    Na ez is jó

""Bolt, az már évek óta nincs itt. Bármikor árut hoztak, éjszaka feltörték, kipakolták, úgyhogy egy idő után megelégelték a tulajdonosok, és becsukták"

• Lacusch69
    Régen történt:

Ellopták anyám kemping bringáját.
    A marha tolvaj a házunkkal szembeni kocsmába ment megünnepelni a sikert.
    A sógorommal hívtuk a rendőröket, és megvártuk az emberkét.
    Odaadtuk a rendőröknek a faszit, meg az elvágott zárat.
    A zsaruk a fejüket csóválták: ejnye-bejnye Józsi, hát megint bringát loptál?

Két hónappal később anyám kapott a yardról egy levelet, hogy az eljárást bizonyíték hiányában megszüntették...
  • Her Laca
    Tegyük hozzá,hogy ez csak egy kiegészítő amihez potom 600 dodóért meg kell venni a T500 RS kormány+pedál szettet.
    Ammá akárhonnan is nézzük 800 dodovics az tesók között is 173 ezer hufnágel környékén leledzik:) Na most ennyiért veszek egy járművet műszakival ,és élesben széttöröm a ringen:)) Azé az más élmény.
  • LeonSilver
    Most amellett, hogy én alapvetően nem vagyok autóbuzi a 200$ nem is sok érte.
  • LeonSilver
    Én a napokban vettem meg az f1 2011-et. Nekem nincs kormányom, így a vőm adott kőccsön egy lógitek WingMan Formula Force GP-t. Na akkor jutott eszembe, hogy vajon miért nem gyártott még senki ilyen f1-es kormányt?! Erre tessék ..
  • Her Laca
    Ez igen.

Ezt lessétek meg.
  • Her Laca
    Ezt ő látni fogja,hogy mik a vélemények a hozzászólásairól?
    Na kipróbálom Szepy tesónál:)))
  • Nohab
    Olyasmi. Elküldheted a fenébe anonim módon.
  • Her Laca
    Lesz ma pöccs?Vagy nem lesz ma pöccs. Ez itt a kérdés.
    Már igencsak repkedhetnékem van ,de a bétát valahogy még mindig nem akaródzik feltennem.

Most nézem. Van két gombocska mindenki fejlécén. Hasznos és nem hasznos hozzászólás címen. Ez mi ez?
  • Szepy2884
    Ne b*sssz!! A hideg veríték öntött el ahogy olvastam. Én is bringával járok, de nálunk csak az jut be a tárolóba, akinek van belépő kártyája. De kamera csekkolja ha valaki piszkálná. Az enyém ráadásúl eléggé feltünő is, különösen annak aki kicsit is ért hozzá.

Hát részvétem, de remélem meglesz valahogy.
  • Szepy2884
    Sikertelen randik egysoros válaszai :

A tűzoltó: Nem éreztem a tüzet…
    A vegyész: Hiányzott a kémia…
    A focista: Nem passzoltunk egymáshoz….
    A hegesztő: Nem volt meg a szikra…
    A kórboncnok: Élőben egészen más…
    A matematikus: Nem jött be a számításom…
    Az ügyvéd: Nem az esetem…
    A táncos: Valahogy nem fogott meg…
    A liftkezelő: Nem voltunk egy szinten…
    A nőgyógyász: Olyan ürességet éreztem…
    A vak: Nem egyezett a látásmódunk
    A festő: Nem festettünk jól együtt
    A WC-s néni: Szar volt!
    A cukrász: Nem volt elég édes
    A hadvezér: Nem tudtam meghódítani
    Az autó versenyző: Váltanom kellett
    A horgász: Nem kapta be a kukacot
    Az orvos: Nem hozott lázba
    Az informatikus: Nem volt kompatibilis
    A jós: Nem volt közös jövőnk
    A tanár: Nem tudtam meghúzni
    A terrorista: Nem ejtett rabul
    A rádiós: Nem voltunk egy hullámhosszon
    A bűvész: Nem varázsolt el
    A hulla: Nem dobogtatta meg a szívem
    Stohl: Ütközött a véleményünk
    A boxoló: Nem voltunk egy súlycsoport
    A vízvezeték szerelő: Nem volt elég nedves
    Pókember: Nem sikerült behálóznia
    A terminátor: Nem olvadtam el tőle
    A zenész: Nem tudtam ráhangolódni
    Az időjós: Nem volt felhőtlen a kapcsolat
    A kukás: Szemét volt
    A pék: Ebből nem sült ki semmi jó
    A tolvaj: Nem lopta be magát a szívembe
    Jézus: Más vizeken jártunk
    A hajós: Rossz helyen kötöttem ki
    A mezőgazdász: Nem aratott nálam sikert
    A bíró: Elítéltem a külseje miatt
    A postás: Próbálkoztam de feladtam
    A vadász: Bakot lőttem vele
    A hegymászó: Nem juttatott el a csúcsra
    A színész: Csak megjátszotta magát
    A pilóta: Nem repített a magasba
    A rekorder: Nem tudtam megdönteni
    A focista: Nem passzoltunk egymáshoz
    A villanyszerelő: Nem volt meg a szikra
    A rendőr: Nem volt lebilincselő
    A csúszdamester: Ki csúszott a kezeim közül.
  • LeonSilver
    Fasza... Nekem kettőt loptak el. Lezárt pince, lezárt bicaj (persze a kettő nem volt ennyi érték :D). A másodiknál meglett az elkövető, sok bicajt loptak, beismerték, elítélték... majd mehettem volna polgári perre a pénzemért. Hát rohaggyyanak meg.
  • PhantomAss
    ellopták a melóhelyről a tárolóból lezárt bicajomat.
    kb 150ezer ft volt
    a jó k*** anyját aki elvitte
    ha van vkinek jó áron lehetőleg összteleszkópos bicaja szóljon
    köszi
  • Gundark 1 1
    Mert az elő VH-s gépek nem túl nagyok alapban sem, 1:100ban pedig miniatúrák lennének. A modern vadászok 1:72-ben pedig már nagyok ahhoz hogy beletegyék az újság mellé. Az eddigi legnagyobb szerintem a Swordfish volt. De a Hellcat sem kicsi.
  • Her Laca
    Nincs:) És nem is lesz. Borzasztó intelligenciámmal átalakítottam a chifi házam,és mondhatom olyan jól sikerült,hogy az elkövetkező 5 évben asszem marad is
    Full csendes, jéghideg,nagy. 580 ilde 28-31 játék alatt max 65 fokos,proci 50 fokot nem haladja meg, nem hiszem hogy kell ennél több. Kicsit fúrtam,faragtam ,direkt irányított levegőztetést csináltam,hangszigeteltem stb.
  • Johann Wind
    De mi értelme két különböző méretben(1:72& 1:100) kiadni? Ez ugyan az a cég amely kiadta Vörös Bárót is?
  • acidrain
  • Nohab
    Gyóóó, láttam má.
  • artivizsla #45642
    Ezt hiányolják sokan a COD-ból ?

"...Tovább folyik a Rise of Flight optimalizálása is, az előzetes információk szerint a több magos szervereken mintegy 30%-al fog gyorsulni a szimulátor. Erről később kapunk majd még tájékoztatást, de a tesztek eddig nagyon biztatóak. Az optimalizációnak köszönhetően a 2 magos CPU-t és W7 rendszert használó játékosok is fognak gyorsulást tapasztalni...."
  • mijki
    http://www.youtube.com/watch?v=hHkKJfcBXcw&feature=player_embedded <-- Ezt csak neked Nohab! :D
  • Solt
    Mi van az új házikóddal Laca? Megvan már? :)
  • Hecker007
    Hova lettek az avatarok mellől, pluszba betett il-es repcsis képek? :S
  • Her Laca
    Óvatosan azolkal a tudatmódosító szerekkel:)
  • Gundark 1 1
    A hagyományos alatt a nyári festést értettem. Milyen szép lett volna Magyar felségjelzéssel kiadva :) A MiG-15 alapban tetszik mint vas. Orosznak meg megkaptuk a 29-est. Nem kell annyit válogatni :)
  • artivizsla #45636
    Nálunk két helyen is lehetett kapni, de mire odaértem, az egyik helyen elfogyott a másik helyen meg egy szintén törött futóműves volt már csak.

Ma kaptam meg a csomagot, benne az X52 pro-val meg a pedállal.Épp csak kipróbáltuk, de hatalmas élmény a Logitechez képest, aminek nem volt fix középállása, mer vszeg ki volt kopva rendesen.
  • Willenbrock
    A 109-es festése hagyományos,a JG54 téli festésével adják majd,ez az ezred a leningrádi fronton volt szinte az egész háború alatt.
    A mig-15 és a La-7 festése nem tetszik nekem mert nem eredeti orosz festésűek hanem csehek.A Mig-21 is lengyel festésű ahogy látom.
  • acidrain
    Holnap este akció! 20:30, Repka DS2.
  • fecska
    nekem volt a műanyag közepén/tetején volt egy celluxal leragasztva
  • Zpogi
    Nekem sem volt ilyesmi.
  • 2Pete
    Ezen a képen látszik hogy miről van szó, legalábbis ha ki tudod nagyítani.
  • istikovacs76
    Na, akkor az eltűnt. Néztem a kukában is:), ott sincs. Vagy nem is volt (ezt igazából kétlem) benne, vagy kidobtam, nem is találom.
    Azért köszi:)
  • Gundark 1 1
    Bezony. És milyen szépek a helik :) Kár hogy messzerből nem a hagyományos festésűt választották.
  • 2Pete
    A lengyelek már a 49.-ik számnál járnak, itt megnézhető hogy miket adtak már ki. Náluk még ráadásnak most indult egy bombázós és egy helikopteres sorozat is.