91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Repülés közben ilyeneket kell hallgatni:) 
hallod Szepy:)) -
Ez a film fent van HD-ben a tudod hol? :) Kötelező :) -
A Battle of Britain -ból vannak nagyon jó felvételek, Sabaton aláfestéssel.
-
Volt egy Il-2 videó ami alatt szintén Sabaton szólt,de hiába keresem nem találom. :( -
Ez fasza. -
Off:
Power metal
On: -
messerharcos #46026 utálom a szuperata lézerlövő szarjait -
RCAF-on? LOL :D -
messerharcos #46024 egy felszállásból, igaz csak rcafon, de a 110-esemmel bedaráltam 2 messzert meg egy wildcatet:D Woo hoo! Fuck Yeah! I'm hero
Legalábbis annak éreztem magam. jólvan fog ez menni, megéri gürcölni:D
-
Nem,csak éppen ráérek és próbálgatom. Jól meg lehet szerelni ezeket a bútorszállítókat, bár az jutott eszembe,(az angolok hajós nép lévén komoly tapasztalattal rendelkezhetnek) ,hogy a gyorsjavításhoz nem kellene más csak pár méter vitorla vászon,a szerelő kimászik a szárnyra és szépen rástoppolja:) -
látom függő lettél :) -
-
Helyes:) Látom a koszon kívül ragad azért más is rád itt:XD -
Hupsz. Bocsánat, muszáj. :D -
Solt #46018 "j" ;) -
Na jó, még egy utolsót:
-
Bocsánat az offért, de ez olyan szép hogy muszály megosztanom veletek.
Videó -
Szép napot!
-
Indi69 #46014 nekem is,de a térkép qrva jó nem? -
Nos új térképen ,egyszer csak kifagyott,de egyből ki is dobott az asztalra,a játék is leállt. -
Minek törölnéd? Csináld meg még egyszer az ellenőrzést,kijavít mindent és akkor jónak kell lennie. Amikor hibát talál , a javítandó file-kat újra letölti azt azért meg kell várni. -
Nem:)nem hiszem ,hogy nevethetnékje volt. Meghót már előtte.
Főleg,hogy kb 5 percig a seggemben volt és nem tudott lelőni. De még csak meg se sérült a vasam.Jelzem ez nem az én érdemem,leginkább a veres kollega fogyatékossága volt. -
Ha a helyi tartalmat törölném, akkor végig kéne várni míg újra leszed mindent a netről, vagy akkor már lehetne telepíteni a DVD-ről?
-
Indi69 #46009 azt láttam,hogy harcoltok. azt néztem,hogy kell e segitség, nem tudtam,hogy te voltál. vagy 3 percig bámultam a monitort és még le is fagyott a gém. de a vörös biztos jót röhögött
-
Csináld meg még egyszer,van ,hogy kettő kell neki. -
Sikerült... :-( Azóta el se indul :-) Kilép az exe elindítása után egyből... -
Emmeg egy másik. -
Mit kell még belelőni,hogy leessen a szárnya? -
Indi69 #46004 az iránytű jól müködik? -
Ja:) Végre lekalibráltam a gaz spitet ,asszem pk ra lőttem (előtte végigkergetett a fél térképen a rohadék) erre nekem jöttél:) Semmi baj amúgy van ilyen ,főleg dog szerveren.Valószínű nem vettél észre. -
Indi69 #46002 ezer bocs laca mester. nagyon lővésem sincs mi történt,azt hittem ütköztünk -
BUG!! A revi fényerejét nem tudom változtatni,vagyis nem reagál a dologra.
Helyesbítek. Van amikor nem működik. -
Kössszzzziiii.... Kipróbálom! -
A steamen a játék nevére jobb klikk majd tulajdonságok,helyi fájlok,játék fájlok épségének ellenőrzése.
A steam visszaállítja a legutolsó hivatalos állapotot. -
Vagyis a kérdés az, hogy vissza tudom-e állítani az utolsó hivatalos patchre a telepítést? -
Bocsi, hülyén fogalmaztam... márminthogy az utolsó hivatalos patchen már fent volt az előző beta, tegnap feltettem ezt az újat, meg a kiegészító 2MB-ost is. Utánna olvastam, hogy az előző betat lehet, jobb lett volna szedni a 15866 előtt. -
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=26761
1. hsz, alja. Kell az angol beta és alatta a hotfix is (nemtom a letölthető alapba betették-e, biztonság kedvéért tedd fel, csak 2MB) -
Hogy lehet leszedni a beta patchet? Mert feltettem ezt, de fent volt az előző is, nem nyerte el a tetszésem, és itt írtátok, hogy az előző beta, nem feltétlen kell... Kipróbálnám most anélkül is, hátha... -
A PP-t próbálgattam délután, feltűnt, hogy ha nyomod a gombot miközben manuálról visszaváltasz automatára, akkor ezt megjegyzi. Legközelebb, mikor megint manuálra váltasz, úgy érzékeli, mintha a kapcsoló abban az állásban lenne, mint amikor elkapcsoltad. Ezért tekerheti le teljesen anélkül, hogy hozzányúlnál.
A belassuláshoz ennek nincs köze, az teljesen random módon jön, ha valaki felfedez benne valami rendszert, ne tartsa magában :) -
Jó kis video. Ha érdekelnek az ilyesmi filmek, nézz szét ezen az oldalon (nemtom ismered-e):