91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Repülés közben ilyeneket kell hallgatni:)
    hallod Szepy:))
  • VO101Tom
    Ez a film fent van HD-ben a tudod hol? :) Kötelező :)
  • acidrain
    A Battle of Britain -ból vannak nagyon jó felvételek, Sabaton aláfestéssel.

• Zpogi
    Volt egy Il-2 videó ami alatt szintén Sabaton szólt,de hiába keresem nem találom. :(
  • LeonSilver
    Ez fasza.
  • acidrain
    Off:

Power metal

On:
  • messerharcos
    utálom a szuperata lézerlövő szarjait
  • mijki
    RCAF-on? LOL :D
  • messerharcos
    egy felszállásból, igaz csak rcafon, de a 110-esemmel bedaráltam 2 messzert meg egy wildcatet:D Woo hoo! Fuck Yeah! I'm hero Legalábbis annak éreztem magam. jólvan fog ez menni, megéri gürcölni:D
  • Her Laca
    Nem,csak éppen ráérek és próbálgatom. Jól meg lehet szerelni ezeket a bútorszállítókat, bár az jutott eszembe,(az angolok hajós nép lévén komoly tapasztalattal rendelkezhetnek) ,hogy a gyorsjavításhoz nem kellene más csak pár méter vitorla vászon,a szerelő kimászik a szárnyra és szépen rástoppolja:)
  • fecska
    látom függő lettél :)
  • Her Laca

• Her Laca
    Helyes:) Látom a koszon kívül ragad azért más is rád itt:XD
  • mijki
    Hupsz. Bocsánat, muszáj. :D
  • Solt
    "j" ;)
  • mijki
    Na jó, még egy utolsót:

• mijki
    Bocsánat az offért, de ez olyan szép hogy muszály megosztanom veletek.

Videó
  • mijki
    Szép napot!

• Indi69
    nekem is,de a térkép qrva jó nem?
  • Her Laca
    Nos új térképen ,egyszer csak kifagyott,de egyből ki is dobott az asztalra,a játék is leállt.
  • Her Laca
    Minek törölnéd? Csináld meg még egyszer az ellenőrzést,kijavít mindent és akkor jónak kell lennie. Amikor hibát talál , a javítandó file-kat újra letölti azt azért meg kell várni.
  • Her Laca
    Nem:)nem hiszem ,hogy nevethetnékje volt. Meghót már előtte.
    Főleg,hogy kb 5 percig a seggemben volt és nem tudott lelőni. De még csak meg se sérült a vasam.Jelzem ez nem az én érdemem,leginkább a veres kollega fogyatékossága volt.
  • SgtChris
    Ha a helyi tartalmat törölném, akkor végig kéne várni míg újra leszed mindent a netről, vagy akkor már lehetne telepíteni a DVD-ről?
  • Indi69
    azt láttam,hogy harcoltok. azt néztem,hogy kell e segitség, nem tudtam,hogy te voltál. vagy 3 percig bámultam a monitort és még le is fagyott a gém. de a vörös biztos jót röhögött
  • Her Laca
    Csináld meg még egyszer,van ,hogy kettő kell neki.
  • SgtChris
    Sikerült... :-( Azóta el se indul :-) Kilép az exe elindítása után egyből...
  • Her Laca

Emmeg egy másik.
  • Her Laca

Mit kell még belelőni,hogy leessen a szárnya?
  • Indi69
    az iránytű jól müködik?
  • Her Laca
    Ja:) Végre lekalibráltam a gaz spitet ,asszem pk ra lőttem (előtte végigkergetett a fél térképen a rohadék) erre nekem jöttél:) Semmi baj amúgy van ilyen ,főleg dog szerveren.Valószínű nem vettél észre.
  • Indi69
    ezer bocs laca mester. nagyon lővésem sincs mi történt,azt hittem ütköztünk
  • Her Laca
    BUG!! A revi fényerejét nem tudom változtatni,vagyis nem reagál a dologra.
    Helyesbítek. Van amikor nem működik.
  • SgtChris
    Kössszzzziiii.... Kipróbálom!
  • Her Laca
    A steamen a játék nevére jobb klikk majd tulajdonságok,helyi fájlok,játék fájlok épségének ellenőrzése.
    A steam visszaállítja a legutolsó hivatalos állapotot.
  • SgtChris
    Vagyis a kérdés az, hogy vissza tudom-e állítani az utolsó hivatalos patchre a telepítést?
  • SgtChris
    Bocsi, hülyén fogalmaztam... márminthogy az utolsó hivatalos patchen már fent volt az előző beta, tegnap feltettem ezt az újat, meg a kiegészító 2MB-ost is. Utánna olvastam, hogy az előző betat lehet, jobb lett volna szedni a 15866 előtt.
  • VO101Tom
    http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=26761
    1. hsz, alja. Kell az angol beta és alatta a hotfix is (nemtom a letölthető alapba betették-e, biztonság kedvéért tedd fel, csak 2MB)
  • SgtChris
    Hogy lehet leszedni a beta patchet? Mert feltettem ezt, de fent volt az előző is, nem nyerte el a tetszésem, és itt írtátok, hogy az előző beta, nem feltétlen kell... Kipróbálnám most anélkül is, hátha...
  • VO101Tom
    A PP-t próbálgattam délután, feltűnt, hogy ha nyomod a gombot miközben manuálról visszaváltasz automatára, akkor ezt megjegyzi. Legközelebb, mikor megint manuálra váltasz, úgy érzékeli, mintha a kapcsoló abban az állásban lenne, mint amikor elkapcsoltad. Ezért tekerheti le teljesen anélkül, hogy hozzányúlnál.

A belassuláshoz ennek nincs köze, az teljesen random módon jön, ha valaki felfedez benne valami rendszert, ne tartsa magában :)
  • VO101Tom
    Jó kis video. Ha érdekelnek az ilyesmi filmek, nézz szét ezen az oldalon (nemtom ismered-e):