91390

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Indi69
    lehet baromság, de azt vettem észre,hogy a tuningolt q9550 proci feszt levettem és megjelent a launcher exe hiba, adtam neki delejt és megszünt. megnézné valaki,hogy lehetséges? vagy akinek van ilyen hibája annak alapon megy a gépe?
  • VO101Tom
    Passz. Arra még nincs típusom :)
  • i robot
    Üdv mindenkinek!
    Valaki megtudja mondani, hogy a Ju-88-as bombakamra ajtói mi a francért kezdenek 1 bomba leoldása után bezáródni? Van valamilyen billentyű erre, hogy nyitva maradjon amíg leszórok minden vidámságot? (Co pilottal üvöltöttem de nagyon makacs szegénykém)
  • VO101Tom
  • Indi69
    tényleg....23-ika van
  • Her Laca
    Köszönöm:) De az a baj,hogy ma ünnep van,amúgy bármit megszerzek egy órán belül,a szomszéd srác kereskedésben dolgozik ,csak szólok neki és max 2 órán belül nálam a cucc. Csak hát ez a mai nap:)) Holnap hajnal 4 kor kéne indulnom,de lehet nem küszködök,megyek a másikkal aztán majd mire hazaérek addigra beszerzik.
  • Her Laca
    Nem mondod:) Ez a melós autóm! 300 ezer van benne,megtörték már minden honnan mint a diót ,de rendületlenül hatol:) Ha meleg van indul ez,de hajnalban reszelni kell szegényt és nagyon nehezen röffen be.
    Amúgy a családi vas az benzines:) Most nem éri meg dízelt venni asszem,hogy rohadnának meg.

Apropó. A pumákoknál láttam Lecsó tette fel de hátha nem láttátok.
    Léteznek!!!
  • Indi69
    szia. norauto dkeszi auchan mellett? ha van nekik és nem tudsz elmenni segitek
  • Lacusch69
    Bölcsességet mondok: legközelebb benzinest vegyél...
  • LeonSilver
    Parkoló? Máshonnan ma nem hinném.
  • Her Laca
    Srácok! Sürgős segítség kéne:) Fiat Doblóba 1.9 D kéne izzító gyertya,de most:) Honnan tudnék én ma szerezni ilyet.
  • Sanyo
    Letölti a netről.
  • SgtChris
    Ha a Steamen a helyben tárolt tartalom törlésére bökök, akkor megint újra tölti magát a netről, vagy akkor már játszik a DVD is? Mert kipróbálnék egy clean installt, hogy ne legyenek vegyesen a hivatalos és a beta patchek, hanem csak a steam által letöltöttek... Hátha az jelentene valamit...
  • Her Laca
    Én már nem mondok semmit. Tök jó ez a játék ,jó szim,élvezném is ,de pl most 1vs1 ezünk Tomékkal és bizony launcher működése leállt. Inkább lelkesen olvasgatom a fórumot és majd előveszem a joyt ha mindenki meg lesz elégedve:)
  • Indi69
    szerintem az fps mérőt ki kell kapcsolni és csak harcolni az ellennel:)egészen élvezhetö.
  • sakkay
    Kíváncsi vagyok.
    A helyzet,hogy az a nagy tervem, hogy akkor kezdek komolyan CLOD-ozni, ha egyszer azt írod"Igen igen igen!!!"
  • Solt
    Nem, de ezzel megint évekre letudtam a hűtés kérdést! :) ( Egy rendes léghűtés is 20.000.-Ft felett van )

Ő lenne az XL! :)
  • Her Laca
    Ammá nem aprópénz:) Mi az az XL?
    Mondjuk én most nem nagyon érek rá a gép elé ülni,de nem is akarok költeni rá. Egerben vagyok meló miatt ,a lányom használja a a vasat Batlefield Heros hoz:)
  • Solt
    Lehet, hogy nem szó szerint így, de kb hetente, kéthetente bedobod, hogy eladod a géped, meg ez az utolsó esélyük, stb... :)) Nyugi, hagyd a francba... majd kiforrja magát...

26.500.-Ft. Durván zuhantak a hőfokok, nem feszül a lap, van helyem, elfér az első slotban a ramom, stb. Soha többet nem veszek batár léghűtést...

Egyébként megvettem az XL-t is... :)
  • Her Laca
    Jut eszembe. Mennyiért vetted azt a hűtőt?
  • Her Laca
    Egyszer sem. Mondtam,hogy megvárom ezt a javítást ,és ha nem hoz élvezhető játékélményt akkor kuka. Most tölti van még 12 perc,kipróbálom,és meglássuk. Én ,(mint más is) szórakozni ülök a gép elé ,nem pedig idegeskedni,arra ott vannak a hétköznapok sajnos.
    PP-t nem javították online előjön ,legalábbis nekem ,ugrál az fps ( vsink be van kapcsolva ) ,de néha leesik 10 alá,aztán visszajön 50-60 ra .
    amúgy a táj szép lett a torkolat tüzek is mások ahogy nézem,. De nem is folytatom ,mindjárt megsasolom.
  • Solt
    "Ha továbbra is fennáll uninstal."

Jaj Laca... hányszor hallottuk már ezt tőled! :)))
  • Her Laca
    Most ofline is megmekkent ahogy le akartam állítani a küldit.
    Na egy szónak is száz a vége ez egy rakás szar.

Most mindent kitöröltem amit a beta felülírt ,az összes könyvtárat.
    Remélem kijavítja ,és ez volt a probléma. Ha továbbra is fennáll uninstal.
  • Indi69
    szerintem a launcher hiba az szerver függö,nekem olyat csinál az egyik szeron,hogy a bal szárny korrmánylap leesik és ha balra nézek elszürkül a kép, jobbra meg jó. persze még a reptéren állok:)
  • Indi69
    olvass vissza tom irt pár tanácsot
  • Indi69
    a cache mappát, nem tudom mit csinál,sanyo tanácsát követtem :) tetteimért felelősséget nem vállalok :) de a játék müködik
  • Her Laca
    Mit is töröltél? :)
  • Indi69
    szia, én azt csináltam,hogy töröltem azt az izét és ugy hagytam, mentem repülni. müködik, szerintem próbát megér
  • Her Laca
    FPS egyszer csak leesik 1 azaz egy ,pontosabban eeeeeeeeeeeeeeegy re.!
    Majd később launcher leáll és nem válaszol. Valamit még kipróbálok, de vége a türelmemnek. Ennyi volt asszem.
  • VO101Tom
    Holnap este 6-7 felé elméleti anyag folyt köv, majd holnap írok, hogy pontosan mikortól.
  • Her Laca
    Revidiálom a megállapításomat az Autó PP vel kapcsolatban. Vagyis, hol jó ,hol meg nem. Éppen ahogy a kedve tartja.Online sokszor össze vissza ugrál az fps.
    Na most nekem fent volt a béta és ellenőríztettem a filekat de mielőtt javíthatta volna ez a retek steam már töltötte is a rendes patc et.
    Ilyenkor mit lehet csinálni? Lehet bezavar a dolog?
    Pedig megfogadtam,hogy nem teszek fel bétát ,de persze ,hogy feltettem.
  • acidrain
    Köszi, éppen tegnap beszéltünk róla, hogy mi lehet a baj. Ki fogom próbálni.
  • VO101Tom
    Ok. De kifejezetten 1v1 lenne a repkedés, azonos típusokkal. Ahogy anno il2-ben is.
  • acidrain
    Én pedig Alberttal vadászkodtam.
    Nem tudom, mikor érek haza, majd igyekszem odaérni a dogra.
  • VO101Tom
    Este rendezhetnénk egy kis 1v1-et CloD-al. Tegnap dogoltunk Nate-el, qrvajó volt.
  • Her Laca
    Nos. Online
    de érthetetlen módon néha leesik 12 fps re is. Amúgy az Autó PP jó.
  • Feró Flex
    Köszönöm szépen
  • VO101Tom
    vedd ki a pontosvesszőt, és a 4 magoshoz 15-öt kell írni.
  • Feró Flex
    Az Il-2 1946-nál 4magos procihoz mit (PhenomII 955) javasoltok?

";ProcessAffinityMask=3"
    Most így használom de már olvastam mindenféle számokról,vegyem ki a pontosvesszőt meg ilyen ötletelések.

köszi

• Her Laca
    Na szóval hirtelen. Szigorúan ofline.
    Tenger felett 60 fps akármit csinálok full beállításokon.
    Viszont London érdekes.

Ilyen is van,no meg van ,hogy 18 fps re leesik. Soha nem volt olyan kevés fps em itt.

Rázoomolva több az fps mint ha csak nézelődnék. Nem fordítva szokott ez lenni?
    Ja! E 4 autó pp működik,viszont eddig a hűtők is működtek autó módon most meg nem. Bár lehet be kell állítani őket.
    na majd online megnézem még,de szerintem jobb nem lett az biztos.
    Ennyit az optimalizációról.
    És nem, nem veszek vissza semmit:) Nem azért költöttem egy rakat pénzt a gépbe. Csak mielőtt valaki ellátna jó tanácsokkal:)