91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én 1998-ban kezdtem, akkoriban a fejezetek szerint szétbontva, fehér kötéssel lehetett kapni valami másolt példányt. Nekem az van meg :)
Ú, ezt beszkennelni nem lenne kis meló...
Oldalszél van, a legújabb patch után vettük észre, hogy besiklásnál lesodort a pályairányról. Aztán a földön néztem a füstöt, hogy szépen viszi a szél :)
Működő szélzsák azonban még nincs a clodban :( -
Ó, ha látnád szegényt... Nagyon széjjel van már.
-
lala42 #46550 Csak sajnos az utolsó mondat kicsit álom marad. Nem sok ilyen jött ki azóta sem. No meg volt a TRENER könyvünk amit Békéscsabán kaptunk, és abból tanultuk a motoros alapképzést. Sajna azt kölcsönadtam a Killiánon és azóta sem kaptam vissza. -
lala42 #46549 Csdak az enyém egy kicsit olvasottabb LOL -
lala42 #46548 Ja-ja Arról bizony. -

Csak ne merről van szó??
-
lala42 #46546 Neked szkennelt könyved van? Nekem az eredeti. Valami 50-100 Ft közötti összeget kellett befizetnünk. Ebben benne volt a repülési napló ára is. Majd beszkennelem és felrakom. -
lala42 #46545 A Tied régebbi. :-( Én 1976-ben ketdtem el repülni, abban az évben volt az első felszállásom.
Azonban a CoD-ben nem nagyon vettem még észre,hogy leszállás, vagy felszállás közben valami nagy oldalszelet kaptam volna. Ellenben a RoF-ben általános jelenséggel. Ott sok esetben a szélzsák a reptéren visszintes közeli helyzetben is szokott lenni. -
"Jereb-Szalma: A VITROLÁZÓREPÜLÉS ISKOLÁJA
Irta: Jereb Gábor, a III. fejezet Szalma János munkája.
Műszaki Könyvkiadó, Budapest 1963"
Nagyon régi, de csak ez van meg beszkennelve. Akkor bemásolom ide a saját jegyzet, amiben a témákat írtam össze:
Gyakorlati repülés
Iskolakör (JSz 4/281)
Iskolakör oldalszélben (JSz 4/289)
A leszállás mechanikai viszonyai (JSz 4/290)
Siklószög rontása leszállás során (féklap, ívelőlap, csúsztatás) (JSz 4/292)
Talajhatás (párnahatás) (JSz 4/296)
Leszállás gyakorlati végrehajtása (besiklás, siklószög megtörése, kilebegtetés) (JSz 4/297)
Leszállás különleges esetei (ellenszélben, oldalszélben, ellenlejtőre, terepen) (JSz 4/300)
Leszállás közbeni hibák (JSz 4/303)
ACM program
-
lala42 #46543 VO101 Tom-nak. Neked mikori a repkönyved? a jereb-féle? Mert az enyémben a a 281-oldal már a műszerekkel foglalkozik. :-)
Az enyém a Jereb-Kisely-Szalma-Szentpéteri-Osváth szerők könyve, valamint Dr. Orbán Pál rep.orvos. Az enyém még MHSZ-es. 1971-05-27. kiadás. Van a Tied ilyen régi? LOL -
lala42 #46542 Nálam is csinálja, de ez gondolom a megjelenítés függvényében változik. Ha az eget nézed, akkor nem kell annyit dolgozni a GPU-nak, mintha a földt, vagy esetleg föld fölött nézelődve légiharcban veszel részt. -
Solt #46541 Az órajel ugrálásra gondolsz? -
Ezt miért csinálja a videokártyám CoD alatt?
Ezekkel a beállításokkal?
-
lala42 #46539 Mint esetünkben, fos programozásra. Met más minden jó. :-) -
Solt #46538 Laca NV-l tolja, és neki is elszáll. Az exe elszállások általában memória gondokra, instabil tuningra utalnak. Vagy mint esetünkben, fos programozásra. :) -
lala42 #46537 Sziasztok!
A launcher.exe hibáját nem befolyásolhatja pl. az MSI AB?
Vagy esetleg aki a sötét oldali videokarival megy ( NV :-) ) annak is elszáll a játék időnként?
-
artivizsla #46536 I. vh. színesben ! -
otiq #46535 Köszönöm, nézem. -
Zoli105 #46534 Tudom hogy Il2ös ez a forum de minden sregítség jól jön !
Figyelem !
Sziasztok !olyan embert keresünk aki ért az egységek exportálásához a játékba!Fontos és sűrgűs lenne , mert piszokul el vagyunk maradva ! :/ az egységeket le tudjuk gyártani , csak valakinek be kéne exportálni !Aki ért hozzá minél előbb jelentkezzen !
Hungary at War -
A Jereb-Szalma tankönyv 4. fejezetének a végét vettük át, a 281-303 oldalig. Ez inkább szabályzathoz közeli anyag (iskolakör felépítése, besorolás leszálláshoz, általános közlekedési szabályok). Ez után kis gyakrep elmélet, a különböző leszállási technikákat, hibákat beszéltük át. Tettem fel a TS-re (VO101/Oktatás alá) a File transfer szabályzat mappába egy képet is (flugbetrieb1.jpg), ami a 2. világháborúban használt repülőtéri jelzéseket magyarázza el. Erről is sztorizgattunk kicsit, hogy mikre kell figyelni egy repülőtéren, milyen jelzéseket használnak, stb. CloD-ban is megjelentek már ezek a kis táblák, ha elkezdünk gyakorolni a játékban, akkor ezeket ismerni kell.
Abban egyeztünk meg, hogy a Repulo_szabalyzat_HIM_Sz334_IVfej.pdf -et mindenki maga átolvassa, ez amolyan összefoglalója az eddigi óráknak. Ha ebből bárkinek kérdése van, akkor azt köv óra elején átbeszéljük.
Ezután mindenki leszedte az ACM progit a TS szoba file-transferből. exe-vel indítva egyenként lehet betölteni a mappájában lévő animációkat, amiken alap 1v1 2v2 légiharc szituációkat játszott le. A view menüt végigklikkelve lehet nézeteket váltani (alaphelyzetbe csak kilépve lehet visszatérni), ezekről írásos anyag csak annyi van, amit a description menüben a progi készítője odaírt. Ezeket beszéltük át a 2v2.... fileokig bezáróan. Ezt mindenképp érdemes lenne átbeszélni, mondjuk a köv óra előtt egy fél órát rászánva. -
otiq #46532 Nem akarom az idődet rabolni. Ha megadod melyik könyvekből, oldaltól oldalig volt az anyag akkor utánaolvasok. -
Tudtommal nem, de a héten valamikor feljössz TS-re, elmondom az anyagot. -
otiq #46530 Nem tudtam tegnap a kiképzésre menni. Készített valaki felvételt mint a múltkor? -
Romeo One #46529 Emiatt a múltkor hajnali kettőkor vettem észre, hogy mennyi az idő.... -
Lacusch69 #46528 Majdnem. A sváb vezetéknevem kezdőbetűi... -
Indi69 #46527 igérték a készitök,hogy lesz 3D,már van mert csillagokat látok! a dühtöl:) igértek meglepetést, na az is van, launcher hibával ma többet találkoztam mint veresel. remélem sünt pisilnek addig amig megnyugszom -
Johann Wind #46526 :)A nevedben az schlachtflieger-t jelent?;)
Herr Laca:összefutottam az indexen Lacusch69-el és azt hittem te vagy, ezért érdeklődtem.:)
-
Indi69 #46525 az biztos,hogy bőven van hova fejlödnie a szimnek, viszont én még igy sem teszem le:) az amikor szembe találom magam egy spittel amit humán terelget na az valami beszarás volt már,hogy abba kellet hagynom mert olyan szivdobogás jött rám,hogy megijedtem. hehe 42 évesen -
XD Velem is csinált olyat. 2x haltam az egyik önrobbanás,a másik meg felszállás közben egy spit meglyuggatott:) No de sebaj. Mondjuk a kékek meg az ő repterük fölött hiénáztak csapatban,mire rájöttem ,hogy mi a helyzet órákat keringtem a csatorna fölött hiába. Mondjuk ez így megöli a játékot,persze ők is szállhatnának fel másik reptérről. Na mind1 ez van. -
Indi69 #46523 ja, és berakott valami kicseszett sufniba ahol rögtön felrobbant az emil, áááááá -
Ma még itthon vagyok,ezért játszogattam ,de Tom tanácsát megfogadom, fel a polcra a joyt,tir -t ,aztán ha egy év múlva jó lesz akkor leporoljuk a cuccot. Kár idegeskedni e miatt. Szar ez nem kétséges,valamikor biztos jó lesz . Úgy hogy ,nem is fogom kommentálni ezután ,asszem felesleges időpocsékolás.
Pedig ha jól műkszik remek élményt nyújt az szent igaz.Csak hát gondol egyet és nem műkszik jól:)
Indi:)
Pedig láttalak a szerveren , csak most tűnik fel,hogy sűrűn csatlakoztál:XD -
Indi69 #46521 meg vuduztál:D ma még 5 percet nem sikerült egyben repülni -
én már meguntam, rég letöröltem :) -
Ma repkedtem a csatorna felett ,és biza a launcher vagy 5 -6 szor leállt.
Gondoltam csak szólok. -
Zoli105 #46518 zsííír ! :D Kár hogy men of Warban nincs még ilyen ! :/ -
Pontosítok. A prohardveren van. -
Lacusch69 #46516 Nekem igen...
-
Nincs. Miért? -
Johann Wind #46514 Off.Van reged az indexen? -
Jó kis játék Okt. 23-a ünnepének alkalmából.