91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Pár éve vettem a gyereknek. Annyira nem jó, csak fel le megy, a jobbra balra meg a sebesség növelésével történik. (kifordul) Természetesen dönteni sem lehet a rotort, mondjuk ennyiért ez természetes.. . Elég káosz az egész. De tényleg repül és aranyos.
    Bár a gyereknek nem nagyon engedtem mert féltem , hogy összetöri!
  • Szepy2884
    Kollegákkal megyünk a Tuskóba! Inváziósat fogunk játszani! XDDD
  • otiq
    Hihetetlenek ezek a japánok. Először rögtön Luke Skywalker próbalabdája jutott eszembe, utána meg, hogy ez lesz a lesifotósok kedvenc cucca.
  • LeonSilver
  • Her Laca
    Ez nem semmi.
  • Solt
    Hmmm... :)
  • Zpogi
    Itt lesz a problem:

Rendben,köszi.
  • Solt
    Tessék

A stress level legyen maximum, és legalább 5, de inkább 10 kört fusson. Fontos, hogy nézd mellette a cpu maghőjét, mert nagyon megtekeri a gépet, és durván melegszik alatta minden!!!
  • Zpogi
    Hát,ahogy nézem eltűntek a visszaállítási pontok :( a legutolsó dátum az mai.

Ezt a progit megnézem.
  • Solt
    Nem hiszem...

Csinálj egy rendszer visszaállítást, és ne használj béta drivert! USB nem felismerés nálam akkor szokott lenni amikor instabil a gépem. Szedd le az intel burn test nevezetű programot, és a biztonság kedvéért csinálj egy tesztet.
  • Zpogi
    Bakker mi történt velem! Tegnap újra akartam telepíteni az előző 11.9-es driver-t,erre mi történik? Amikor a driver uninstall után elindult a gép nem működött egyetlen USB-s eszközöm se,de csak a windows-ban a BIOS-ban működött. A sógort kértem meg,hogy hozzon egy PS2-es bill.-t amivel újra telepítette ezt a fos Béta driver-t.

Most akkor mivan? Lehet,hogy letörölt valami USB vezérlőt,mert ebben a fosban összehozták ugye a GPU-t a CPU-val.
  • mijki
  • mijki
    http://www.youtube.com/watch?v=r_jainEHQLg
  • mijki
    Jó.

• Solt
    Örömmel bármikor! :)
  • Zpogi
    Oké,azért köszi.
  • Solt
    Akkor passz... próbálj meg visszatenni egy régebbi drivert.
  • Zpogi
    Nem,csak 5850-es,sajnos.
  • Solt
    Nem HD69xx szériád van?

• Zpogi
    Nekem olyanom nincsen

Nem nagyon játszok más játékokkal,viszont eddig nem csinált ilyet,csak a 11.9 óta.
  • Solt
    Az AMD overdrive fül alatt található, és a gpu energiaellátásáért felel. Pont arra van, hogy a gpu max kakaót kapjon mindig, és ne energiagazdálkodjon! :)

Más játék alatt is csinál ilyet?
  • Zpogi
    A hivatalos 11.9-es is ezt produkálta...de ezt a Power control settings-et megnézem.

Csak a Cpu Power-t lehet állítani,arra gondoltál.
  • Solt
    Először is ne használj béta drivert! :) Aztán van egy olyan, hogy "power Control settings", az legyen legalább 10%-n.

A 90 fok meg nem igazán egészséges... a kártya bírja, de a környéke már nem biztos.
  • Zpogi
    Igen az órajel ugrálás az egyik dolog,a másik pedig,hogy a hűtést is leveszi pedig 90 fokos a kártya és manuálon van. Meg ha megnézed terhelés alatt veszi le az órajelet,amikor meg 0 a kihasználtság vissza emeli.
  • fischi
    Nagyon szépen köszönöm!!!
  • whiteskull
    Itt részletesen leírják
  • fischi
    Tisztelt urak!

Bár belenéztem az Il-2 MOD GYIK ba de kérdésem lenne!

Feltettem a gyári játékra az összes létező patchet, és a 3.0-as RC modot, és annak további fejlesztéseit( rc2-3-54), de sajnos- ha indítom a játékot- az történik, hogy elindul, bejön a kezdő képernyő- és mire rákattintanék akármire- kifagy és kilép. Mit telepítettem rosszul?? A játék a program files x 86 mappában van a renccer win 7 home premium.
    Köszönöm a segítséget előre is!!

fisi
  • LeonSilver
  • lala42
  • lala42

• LeonSilver
    Úgy baszom ki ezt a szar USB-s billentyűzetet mint a szart. A tököm már tele van vele, hogy mást ír mint amit leütök..ruz = ezt
  • LeonSilver
    Mint írva avygon, valami gebasz van vele. Addig használd mondjuk ruz http://tinypic.com/
  • lala42
    Képek beszúrásához használd EZT!
    Nos erre jönne be ez
    http://iaro.3dmax.hu/ és nem jön be.
  • lala42
    Nekem ez nem jön be képfeltöltésre.
    http://iaro.3dmax.hu/
  • VO101Tom
    Jah, akkor nem ugyanarról beszélünk. Én a 3dsmax.hu oldalt mondom :) Az teljesen más típusú oldal, csodálkoztam is, miért kerül itt elő :))
  • LeonSilver
    Ide ez volt az utolsó amit feltettem, egy hete ;)

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=46258
  • LeonSilver
    Neeeee. Én még két vagy három napja is töltöttem fel képet.
  • VO101Tom
    a 3dsmax.hu már hónapok óta nem megy.
  • LeonSilver
    Ja. Valami gebasz van vele.
  • lala42
    Na én megyek szétnézek,hogy mi van az égi harcmezőkön.