91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Pogi. Én meg pont azt látom,hogy nem bírják az inzultust:) Nem ritka,hogy 4-5öt lövök egyszuszra.Kiskalával is leesnek,csak a szárnyat kell lőni derekasan,gondolom a vezéllésük elmegy és szép spirál pályán megindulnak az anyaföld felé. -
Óvatosnak kell lenni velük. Megfigyeltem,hogy amint mondod a bombázókra mennek,de nem eszetlenül,hanem mindig van két gépük ami magasabban cirkálva vigyáz a többire.Fel kellett mennem hatezerre onnan csaptam meg egy hurri géppárt, de elötte jól megfigyeltem őket,ott ólálkodott a magas fedezet is.Rájuk zuhantam a hátsót kilyuggadtam és ahogy húztam vissza már loholt is utánam a kiséret.Géppárban szépen lehetett volna szedegetni őket,ha a kisérőm fent marad akkor csemege lett volna neki a hatezren küszködő hurri:)Egy biztos ezekkel nem lesz olyan egyszerű elbánni,no deazért megbírkózunk a feladattal.Jó kis war ok jutottak eszembe velük kapcsolatban:) -
Én is felnéztem ma arra a szerverre hátha lövök KAG-ost, de mikor akció van elkezd diavetíteni ez a fos, ha épp nem fagy ki. -
Ezeket fentről lődd, szárnytőbe. Attól szakad rendesen. -
Volt szerencsém lelőni belőlük kettőt nekem is,bár én nekem úgy tűnt,hogy a bomberekre mentek rá inkább és abból volt annyi pontjuk.
Más,ezek a Blenheimek valami hihetetlen strapabíróak,az egész tárat beléjük engedhetem és mégis csak ritkán esnek le.
Pedig elég rendesen kiluggatódott...
-
Igen. A Kagosok azok. De már személyesen intézkedtem 1 tuti ,egy másik az sanszos:),hogy leesett. Tudnillik ezek ahelyett ,hogy szépen meghalnának ahogy illik,inkább ott hagyják a sérült gépet és voala. Így nem tudhatni kitt lőttem le.:(
különben jól repkednek az tény. -
Ősi ellenségek? -
Uraim. A csatorna felett nagy számban megjelentek a KAG os ősi ellenségek. Asszem Fegyverbe! -
otiq #46625 Előhalásztam a régi freetrackemet és beállítottam. Egyetlen bajom van, hogy amikor megnyomom a freetrack pause gombot ami alapértelmezés szerint shift+f9 és újra megnyomom ,hogy elinduljon akkor mindig kiugrik az asztalra. Nincs valami módja, hogy ezt ne csinálja?
Próbáltam másik gombra is kalibrálni de ugyanez a gond. -
Kár,hogy Kecskeméten ilyen manővereket nem látni.
-
12.000 méterre 58,1 másodperc alatt...
LINK
-
Tab -> Földi irányítás -> Leszállási engedély kérése
Sokat nem ér, mert simán utánad küldi a következő gépet. -
erikxmz #46621 sziasztok!
nem tudja valaki hogy hogyan kell az il 2 sturmovik 1946-ban leszállási engedélyt kérni? -
-
Johann Wind #46619 A CloD-ban nincs ZFR4-es célzókészülék?Sztem ez egy elég ritka dolog lehetett, Galland is használta egy rövid ideig, de miután gyakran elállítódott, ezért nem sokkal később leszereltette a gépéről.
Heinz Bretnütz (RK. 35 győzelem) is használta, de azt nem tudom hogy mennyi ideig.Itt egy grafika a gépéről és a célzókészülékéről:Bretnütz & ZFR4
Nem tud vki egy képet a ZFR4-es szálkeresztjéről?Én csak 1 ilyet találtam, de nem biztos hogy ez pont azé: ZFR4 szálkereszt? -
mielőtt meghalt, vagy miután meghalt? -
Ezt nem tudtam. Reméltem kitudott jutni. -
messerharcos #46616 Ha nem zavar titeket, én is offolok kicsit, linkelek pár videót, nekem nagyon tetszettek:)Maxim géppuska 37-es gyorstüzelő hajókon használták leginkább, colossus ágyútöltése és felépitése Lenyügöztek ezek a videók:D -
messerharcos #46615 arról nem beszélve hogy olyan mi-8-as hogy az már mi-14... -
Sajnos annyira búvár, hogy egy ember életét vesztette. -
:D -
Jaja, de sokan bedőltek neki. Több oldalon is megtörtént eseményként kezelték.
Meg jobb ötletnek tűnt érveket gyűjteni, mint nekikezdeni a beadandómnak :D -
Búvár Mi-8-as :D -
Elég nyilvánvaló, hogy fék a videó ;) -
Szerintem is hamisított a videó.
1. Miért nem a fákba, vagy a kisbuszokba csap a villám?
2. Miért nem tűnik el az árnyéka a kisbusznak?
3. Miért csak egy "lüktetésből" állnak a villámok? Itt kicsit más.
Folytassam? :P -
sakkay #46608 Én meg csak simán nem hiszem el.
-
Indi69 #46607 vaze 3-szor néztem meg mire felfogtam, nagyon durva. elsőre azt hittem lelőtték,még most se hiszem el -
Ironikus voltam. :) -
Nem is ugyan oda csapott :p -
És túlélte. Nem semmi. Még hogy a villám nem csap kétszer ugyanoda. :D -
Indi69 #46603 jól értem,hogy kétszer vágott bele a villám? -
OFF:
ON: -
Napi 5 óra BF3-azás és edzel és jól érzed magad. Most már tudom mit kérek a Jézuskától. :D -
edzés helyett jó lenne naponta végigtolni a BF3-at meg szereznél pár kékfoltot is
de szerintem ezt még lehetne fokozni trackirel meg egy ARMA-val -
Különben nagyon jól látszik a spittel repülő srácok rossz beidegződése.
Volt egy aki magassági fölényből (pár száz méter) jött és míg én szépen egyenletesen emelkedtem,semmiféle más manővert nem csinálva,ő azonnal (spitII es volt) lenyomta élesen fordult utánam,aztán elfogyott a kraft.
Aztán az a másik,hogy zuhan az ember rájuk és az utolsó pillanatban élesen belerántanak,de mindig ugyan abba az irányba. Az első két rácsapásnál nem is lövök,a harmadiknál meg eleve oda eresztek egy sorozatot ahova betépik. Hál istennek nem tanulnak persze nem mind ilyen de a többség az igen. -
Ezt skubizzátok...Gaming Simulator -
Ez nem volt vicces:)
Van pár szabad napom és gondoltam játszogatok. És nem ,nem én fulladtam a vízbe ,én az voltam aki elrepült fölötte:) -
Lacusch69 #46596 "Ma repkedtem . 1.50 környéki jelenetek voltak."
Vízbe ugrottál és belefulladtál?
Amúgy mi történt? Leesett a joy a polcról?
-
uff
-
Ma repkedtem . 1.50 környéki jelenetek voltak. 

A repka full servere is jó.