91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Gundark 1 1
    Igen. És nemsokára jön a Bf-109 F4 is, téli festéssel.
  • VO101Tom
  • VO101Tom
    Ok, beszélhetünk, de este úgyis lesz előadás.
  • otiq
    Tom tudnánk beszélni ts-en vitorlázó oktatásról? Eddig 2 nagyot találtam malév és máv sportegyesület.
  • otiq
    szuper
  • whiteskull
    Pénteken
  • otiq
    Mikor jelenik meg a 18. Spitfire-es rész?
  • 2Pete
    Ha minden igaz 60 szám lesz. 1.-26.-ig az a közeljövő (első év) Kéthetes ütemben a 60.-ik majd valamikor a távoli jövőben fog megjelenni
  • Szepy2884
    Laca, csak kíváncsiságból a telefonod hogy bírja a melóddal járó(lapos) kiképzést?

Csak mert mesélted, hogy te minden telefont gyorsan amortizálódsz.
  • RatBaG #46944
    köszi! nekem a Fóka volt az utolsó, szóval csak a 17-esig tudtam :)
  • otiq
    Előkerestem a legelső számot amihez a Sopwith Camel-t adták.Első oldalon "A közeljövőben tervezzük megjelentetni: Spitfire Mk. Vb. , Messerschmitt Bf 109F-4"
    Remélem most már tényleg jönnek.
  • 2Pete
    Nekem a 16.-ik van meg úgyhogy csak hármat tudok mondani biztosra:
    18. Spitfire
    19. Superhornet
    20. Spad 13
    de korábbi értesüléseim szerint:
    21. Hurricane
    22. Me-109
  • Zpogi
    Egy kis info-morzsa a fejlesztésről,nem mostanában fogják kiadni a patch-et :(

LINK
  • RatBaG #46940
    valaki esetleg megvette a legutóbbi számot? meg tudná mondani, hogy mi lesz a következő négyben?

• VO101Tom
  • Johann Wind
    A rudazatára gondoltam.:)
    Köszi a segítségeket.:)
  • lala42
    Valamint ott van az oldalkormány felfüggesztése is. Egy függőleges tengely, melyben csapágyazás van.
  • lala42
    Ha az 1-es megjelöltre gondolsz, akkor az az oldalkormány trimm rudazata. Ha a 2-es, akkor az az oldalkormány erőkiegyenlítője. Ez azért van,hogy kissebb erőt keljen kifejteni a belépéskor.
    Ez a 3-ik képen van, amit linkeltél.
  • VO101Tom
    Hülyeséget beszéltem. A magasított farkú G-10-en volt ez a trimm. Itt van pár jó kép: menüben> Technical Reference, Structures, Empennage, Tall tails).
  • VO101Tom
    Emilekig használták ezt.
  • Johann Wind
    Sorry, ez valszeg G mersu ami a képen van.
  • Johann Wind
    Köszönöm az infót.:)Nagyon hasznos olvasmány.Azt meg tudnád nekem mondani hogy ezt a fajta trimm lapot milyen változatú messereken alkalmazták?

Mert ezen az F messeren más fajta van:http://www.jg52.net/wp-content/uploads/2009/10/dammers_flugzeug.jpg :)

http://www.jg52.net/ritterkreuztraeger/hans-dammers/
  • Her Laca
    Nekem alap van. Avval is esnek szét a kollegák:)
  • V Domino #46930
    Érdeklődnék,hogy ki milyen hevederezéssel repül?Nekem ez van:

Ez mennyire számít jónak?6 órából lőve gyakran tőből vágja a szárnyat,vezérsíkokat.Ez lőszerfüggő vagy mindegy,csak jó helyen kell eltalálni?
  • VO101Tom
    Automata trimm.
    pumaszallas - szerktan. Középtájon: kormányerők csökkentésére szolgáló automata kiegyenlítőlap.
  • Johann Wind
    Mi lehet ez a cucc Günther Specht oldalkormányán? Én egy olyan rögzítő elemre gondolok, ami megakadályozza hogy az oldalkormány mozogjon miközben a gép a földön áll.
    Egyébként még nem láttam ilyen dolgot más gépen.
  • Solt
    Ettől olyan nagyon azért én nem félek, de legyen így... :)
  • Johann Wind
    "valamint két-három napilap 1940-44-ből."
    Képes Vasárnap?
  • Lacusch69
    Elég érdekes régi újságok kerültek hozzám.
    Az 1942-es Rádióélet (kb. mai TVR hét) teljes évfolyama, valamint két-három napilap 1940-44-ből.
    Többek közt cikk van az angliai csatáról (1940.szept.15-i újság), meg egy későbbi számban (1944?) van egy cikk a hazai roncstelepen levő angolszász gépekről.

Ha lesz időm, szkennelek vagy fényképezek.
  • Her Laca
    Az I5 már a régi kártyán is segített volna legalábbis Clod ban. Én ezt tapasztaltam. Mondjuk az 580 az seggberúgás volt neki,nem is tudom hasonlítani a radeonhoz . Na de majd meglássuk:) aztán majd tényleg optimalizálnak ,és állok itt egy halom felesleges vassal ,mert fele erős gépen fullon elfut majd:) Bárcsak így lenne mellesleg:)
  • Solt
    No igen... érzésre több fpst kapok mint a @6970-l, de a hatalmas procilimit, illetve a gyakorlatilag zéró optimizáció miatt egyelőre ez összemérhetetlen... főleg, hogy azóta tapasz is jött ki, amióta a 6970-l mértem...

Valamelyik free flight alatt, ahol kb két órára lent van egy kikötő... na ott nekem, ha föld közelben repkedtem a @6970-l, akkor ilyen 5-8 fps-re is belassult... most ez nem ment 15-20 alá. De egyelőre a CloD nem az a játék, ahol van értelme az összehasonlításnak... :) ArmA2 alatt durván teljesít még a procilimit ellenére is. Kíváncsi vagyok hol ütközöm majd vga limitbe az i5k-val... :)

( 650-s corsair )
  • Her Laca
    Kérdés az,hogy ebben a játékban tud e domborítani a kétkártyás cucc. Vagy a két chip es. Még nem olvastam erről,lévén itt senkinek sincs cf,sli kombinációja. Mondjuk engem csak ez a game érdekel,de ahol jó ,mint mondod az Armában ott nagyot alakít. Mekkora táppal adod neki a delejt?
  • Solt
    30 földközelben, de igazából úgy változik, hogy nem nagyon tudom követni... akkora procilimit van, hogy szerintem a 6950 is ekkora értéket adna.

ArmA2 benchmark alatt volt érezhető... nem egészen 200Mhz órajelemelés plusz 10-15%t hozott. Ez nagyon durva procilimit.

Én tudom, hogy te miről beszélsz mester... :) Én nem azt mondtam, hogy az i5k nem erősebb a Q9550-nél, hanem azt, hogy egy átlagos vga mellé nincs értelme, mert nem mutatkozik a cpu ereje a vga limit miatt. Itt most domboríthat majd az i5k... tuti, hogy a 6990-l párosítva nagy különbség fog kijönni! :) Jegyzetelek, oszt majd beszámolok! :)
  • Her Laca
    30 at??????????? Ne bazz. Na majd meglátod mit hoz a sandy. De gyanítom 60 körül lesz . Azért ez érdekes ám,hogy csak 30 at sajtol ki az a szörnyeteg. Mennyin megy a procid? Majd próbáld alapon ha meglesz a másik,és meglátod ,hogy én miről beszélek. Tesztek ide vagy oda:XD
  • artivizsla #46919
    Az OTP-s netbanknál két számlaszáma van mindenkinek. Az egyiket használhatja a fizu utalására, a másikat meg azok számára tarthatja fent, akik pénzt vesznek le ( netes vásárlás, csoportos díjbeszedés...)
    Így amire a pénz megy és pihen, azt csak a felhasználó ismeri, a másik számlára meg annyit kell mindig áttenni, amit éppen levesznek az aktuális dolgok miatt, így a valódi szám, amin a pénz pihen, nem lesz nyilvános.
  • Solt
    Hát a 650-s táp hamar elvérezne egy 580 sli alatt! :)

No reppentem egyet London felett. Úgy kaptam 30 fps-t gyári high beállításon full HD-ben, hogy érezhetően procilimitem van.
  • LeonSilver
    Nekem sincs saját bankszámlám meg semmi ilyen, pont ezekért.
  • LeonSilver
    Inkább ezt ;)

• sakkay
    Bizony sok szemétség ragadt a rendszerre.
  • Her Laca
    Ezt nézzétek meg.