91390

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • zmok
    Nem Neked szántam!:) A hozzászólásokat nézve kicsit félreérthető.
  • zmok
    ittebei Kiss József, példa a lovagiasságra.
  • sublancher
    én csak idéztem
  • zmok
    Tedd a dolgod, csak ne a gyűlölet vezéreljen!
  • sublancher
    "Egy remek animációs film az emberek lelkében szunnyadó démonokról, és arról, hogyan képesek másokat a vak gyűlöletükkel, dühükkel és őrjöngésükkel a mélybe taszítani!"
  • zmok
    "Emberségről példát, vitézségről formát mindeneknek ők adnak..."
  • Her Laca
    A lovagiasság egy érdekes dolog. Szeretik hangoztatni,persze ahonnét ered ott érthető volt (Már mint a lovagkorban,de azért ott se vitték túlzásba),no de kérdem én,pl egy angelus pilcsi családjára rárobbantották mondjuk a londoni lakásukat,avagy fordítva német szemszögből,akkor szerinted mennyire lesznek lovagiasak? Ez csak egy példa ,csak egy ötlet,de lehet 1000 más ok is. Vagy tévedek?
  • zmok
    Ott kellett volna abbahagyni, amikor a két füstölgő gép egymás mellett repül.....Nem az EMBERT kell megsemmisíteni, csak a gépet! Ezt úgy hívják : LOVAGIASSÁG. Itt "győzött" a gyűlölet.
  • sublancher
    Sry, nem láttam, hogy már linkelted leon. Amúgy meg tényleg nem a repülés az elsődleges mondanivalója, az csak egy eszköz, de ettől még nagyon jól néz ki.
  • zmok
    Köszi Leon!
  • zmok
    Van "mondanivalója" , engem nagyon megfogott!!!
  • VO101Tom
    Tegnap az oktatásra feltett videókat leszedtem, más felhasználónév alatt visszatöltöm yt-ra
  • Her Laca
    Úgy tűnik:) Szerintem benne van a lényeg és az nem is a repülésről szól ha nem tévedek. Nekem tetszik.
  • mijki
    Nem azt mondtam, hogy nem jó. Csak azt, hogy nem tetszik.
  • LeonSilver
    Lehet csinálni jobbat.
  • LeonSilver
  • mijki
    Ez a film csak nekem nem tetszik?
  • Johann Wind
    Az ellenség a kapuknál egy nagy mese.
    Amikor az ember először látja akkor hú + há + vaó, azután ha kicsit jobban utána nézünk, akkor rájövünk hogy a film története elég messze van a valóságtól.Pedig elvileg megtörtént események alapján készült.........
    Ami nekem tetszett a filmben az a díszletek, fegyverek és persze Rachel Weisz.:):)
  • sublancher
    http://vimeo.com/31235283

Nagyon komoly animációs kisfilm!!!!!!!!!!!!!44 :O
  • zmok
    "A magneto kapcsolója volt a gáz. Én felkapcsoltam:))"
  • Her Laca
    Igazság az,hogy éppen most próbálgatom offline,(eddig igazán nem is foglalkoztam vele) és meg kell tanulni használni . Már harcolgattam AI ellen ,de vannak furcsaságok ,bár inkább ez az én hozzá nem értésem minden bizonnyal. Pl felhúzáskor is berángat a motor,tehát ha szintből mondjuk egy jobb felt csinálnék meredeken. A PP vel és a gázzal egész jól lehet variálni,de nekem még nem mutatkozik meg az az átütő erő. De majd te elmondod miket is kell figyelni:)) osztán majd megtanulom ezt is.
  • VO101Tom
    (csak mert az ATAG-on is azért lett betéve a SpitII, mert többeknek volt 4-5 kill felszállásonként, kia nélkül. És ezt ugye nem hagyhatják, van tehát SpitIIa...)
  • VO101Tom
    Menjünk 1v1-et. Tényleg olyan über-e...
  • Her Laca
    A magneto kapcsolója volt a gáz. Én felkapcsoltam:)) Nem indult . Na de most már jó,kicsit tesztelgetem,mert kíváncsi vagyok vajon mit ér a messzerek ellen. Kicsit megnézem veres oldalt,mert lehet,hogy tényleg űber az E4 ezekhez a masinákhoz képest.Már szégyellek kéknek állni. No majd referálok.
  • VO101Tom
    Sokáig kell melegíteni a motort, nem tudod indítás után azonnal rászúrni a gázt.
  • zmok
    http://www.youtube.com/watch?v=vPRex60HGec
  • Her Laca
    Hogy kell a clod ban elindítani a spitit?:)
  • LeonSilver
    Valami röpcsis izé. Van benne Messer is ha jól láttam.

http://vimeo.com/31235283
  • mijki
    Spit Mk I vs Bf-109 E
  • Her Laca
    OK:XD Akkor legyünk szkeptikusak.
    Miki fiam! Evvel te nem fogsz játszani belátható időn belül,max ha megnyered az 5 ös lottót. :)
  • PhantomAss
    én meg már láttam néger tehénpásztort a Bakonyban, végül is az sem volt sokkal hihetetlenebb.. :)
  • Glo
    Az "Ellenség a kapuknál", az hatalmas..

Ez, ez egy hülyeség.. Sniperek hada, halomra lött ellen, csak úgy odavetett lövések, comblövés.. Ezek egyike sem a sniperek sajátja.
  • szekelyland
    Gyerekek, kis szönet után végre vagyok!

Az éjen CloD -al álmodtam! Szépen csillogott a víz és a gépem is bírta!!
    Már veszem is meg....
  • LeonSilver
    Srácok, nem lakik valaki a Baranya megyei Szentlőrinc környékén? Esetleg nem jár arra valaki nap mint nap?
  • Her Laca
    Nemsokára:) Újra írják a grafikus motort és akkor lesz itt cola,puska ,sült krumpli ,no meg happy:) Uncsi is egyedül repkedni,bár Pogi,Safi,Dumbo ,szokott lenni.
  • mijki
    Bárcsak nekem is menne a játék rendesen, nem kapnék kék halált :S Úgy játszanék, már végre veletek.
  • Her Laca

A bal felső sarokban látszik,hogy végül is mind1:) spitII vagy sem.
  • Her Laca
    Úgy látszik az ATAG-on megelégelték a német fölényt. Megjelentek a Spit II esek . Asszem még jobban kerülni kell a közelharcot.
  • VO101Tom
  • Feró Flex
    Így is lehet kérem...