91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hát az tényleg kár,de nem volt biztos,hogy lecserélem.
Én használtan vettem kb. két éve,csak egyszer kellett szét szednem a gázkaron lévő nagy tekerő potija miatt,de azóta semmi gondom vele. -
otiq #47551 Fasza. 7-én rendeltem meg a pedált és az x52-t 52-ért az e-boltban és már át is utaltam. Lehet ha előbb szólsz, de már mindegy.
Remélem ezzel az x52-vel már nem lesz gondom, mert 1 vagy másfél éve 2db-ot is vissza kellett vinnem hiba miatt az iponba aztán inkább visszaadták az árát. -
OFF:
Megjelenés: 2013
ON: -
artivizsla #47549 Ha összejön, ne tartsd majd magadba !!! Nem vagy egyedül evvel a problémával. -
Hát vannak. Ráadásul ez a Saitek az egyik legköcsögebb cég, amivel valaha is "találkoztam". Próbálok valami helpet találni a pro MFD programozásához, nem sok sikerrel.
Egész pontosan nulla az eddigi eredmény. Nincs valaki aki ért hozzá? Vagy nincs valakinek valami fasza cucca hozzó?
Falcon-hoz találtam egy nagyon fasza kis szoftvert, de az csak a flakonhoz jó... Nekem meg ugye pont nem ahhoz kellene. -
Akkor 25 ért én biztos a simát venném. De nézegetve a kiegészítőket, hát vannak árak.:) -
artivizsla #47546 Szívesen. Egyenlőre az időmből ennyire futja, majd, ha januárban meg lesz az államvizsgám, akkor tudok bekapcsolódni a repülésbe aktívabban is, ezért nem tudok részt venni az esti online oktatáson is, de a videókat azért gyűjtögetem róla. -
artivizsla #47545 A kép, mert árulják a simát is.
Mikor én vettem, akkor a jó kép volt fent, meg az email-es szorólapjukon is a jó kép volt.
Saitek X52 -
Most vagy a kép nem stimmel,vagy nem pro. -
Srácok,nálam eladó sorba kerül egy Saitek X52 meg egy Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
A pedálok megvannak variálva egy kicsit,mert a benne lévő panel elszállt,de a sógorom csinált hozzá egy másikat és így tökéletesen működik,csak sima háromtengelyes joy-nak látja a windows,meg kalibrálásnál középre kell lépni a féket,hogy jó legyen.
Kb. másfél évet használtam így,csak hát eljött az idő hogy lecserélődjön.
A kettőért 20.000 magyar forintot kérek,postázni nem szeretném. -
artivizsla #47542 Users-nél akciós a joy.
Saitek X52 Pro -
F9 -
Nem voltam gépnél, most értem haza. HA még aktuális, fent vagyok. -
mit találtam. -
Srácok. Hogy kell hat svits el nézelődni clodban,hogy ne ugorjon mindig középre. -
Végre rászántam magam hogy egy kicsit CloD-ozzak, nem érdekel a kék halál, erre nem látok egy szervert se. :( -
TOM!!!!!!Ts en vagyok és szólongatlak!! Fontos. -
Most látom a kérdésed, nemtom aktuális-e még, de sem il-2 sem Clodhoz nem kell Hamachi. Simán lehet a másik IP címéhez kapcsolódni a multi menüben (clodban asszem pl. direct connect néven).
Hogy a szervereket nem látod clodban, az előfordul a frissen telepített játékoknál, menj be a Lobby menübe, készíts egy saját szervert, indítsd el, majd onnan kilépve már látni fogja a szevereket. Fogalmam sincs, miket állíthat be ilyenkor, de működik... -
Köszönjük. -
artivizsla #47533 Köszi a tippet, egyben kérem a 77-esek vezetőjét, hogy ne kövezzen meg érte, hogy oda raktam fel. Ha jól látom, 1972-es kiadásúak a füzetek, nem tudom, hogy szerzői jog dolgában hogy is áll a dolog, de ha valaki otthonos a témában és úgy látja, hogy problémás az anyag közzététele, akkor egy kis idő múlva törölje, de azért hagyjon időt másoknak is az archiváláshoz.
Tehát az elérhetőség a TS-en : 77 Phoenix/SG/Fájlböngésző/Luftwaffe : 9 db file
Jó olvasgatást mindenkinek! -
Solt #47532 Óóó, hogy.... :D
Pont olyan fejem volt, mint annak a figurának 0:13-nál! :D -
És végre.

Solt! Ez meg neked:) -
messerharcos #47530 77-esek ts-én valamelyik szobának a file browserébe? -
artivizsla #47529 Lejött minden doksi. Össz méret 207 MB. Ha nincs hová feltöltenem, akkor kiírom CD-re és ha valaki jelentkezik érte, aki közzé tudja tenni, akkor elküldöm neki.
A HS-129-es könyv 342 oldal, angol, PDF formátumú. Olyan érdekességek vannak benne, mint az MK-101 és 103-as fegyver és beépítési variációja, soros és csillagmotoros változatok, orosz és afrikai harctéri fotók, valamint T34-esen levő találati nyom fényképe.
A Stuka füzetében rengeteg rajz a különféle motorburkolat, futómű burkolat és kabinvariációkról, valamint rajzok a felhajtható szárnyú Ju-87C1-ről. -
sakkay #47528 Az egy szerencséjük,(és amiért megtehetik ezt) hogy nincsen konkurencia a témában. -
Tom!:) Meg van a 100 azaz meg egy kicsi. Jöhet az a koszorú:)
De ne butított skin legyen hanem az eredeti méretű,ha nem gond. Vagy van különbség? -
artivizsla #47526 Csak viccnek szántam az erase/download-os részt. A Beload-on találtam az anyagot, az ebook/EN részben, az elérhetőséget így hiába adom meg. Nem tudom visszatölteni valamelyik repülős oldalra ? Ha másképp nem megy, kiírom cd-re, aztán átadom valakinek, aki felteheti valahova gond nélkül. -
Használd ezt az oldalt. Ha a bal oldali ablakba a weblap címét másolod, akkor a weblapot lefordítva hozza be. Persze ez csak szavak fordítása, néha elég neház megérteni mit is akarnak (ja, és csak szövegnél működik, értelemszerűen képeknél, azokon lévő feliratoknál nem)
-
Lysandus #47524 +1. Valami megoldást találjunk ki, ha lehetséges... -
Lysandus #47523 Nocsak! A 20 mm-es Hispanóra adott válasz érdekes. Győz a realitás a végén?
Egyébként meghozták a CloD-ot. Körülbelül ennyi a reális ára jelenleg... -
messerharcos #47522 engem érdekel
-
Egyszerűbb lenne ha elküldenéd a linket, ahol mindezt megtaláltad. :) -
Solt #47520 

-
artivizsla #47519 Az IL2-es füzetből megtudhatjuk például, hogy volt csillagmotoros verzió, volt vadász verzió is és az első típus neve még TsKB-55 volt. Sok eredeti fénykép a gyártásról, típusvariációkról, sérülésekről és a mindennapokról a géppel kapcsolatban. -
artivizsla #47518 A fele már lent van. Színes borító, utána 50 oldal fénykép és minimális szöveg, inkább csak képmagyarázatok, majd a végén két színes kép a típusról.
10-20 MB közötti terjedelemben. Mivel, már záróra után vagyunk, nemszámlaképes helyről való, a megosztás hogyan történjen ? Jó lenne azért a karácsonyt még itthon tölteni. :D -
Nálam sincs egy online szerver sem a keresőben.
Kicsit más: Hamachin szeretnék ismerősömmel játszani, de mikor szervert inditanánk,kis gondolkozás után kinyögi a játék hogy "connection to steam lost, exiting"
Tudtok erre megoldást? -
Download kell. :) -
artivizsla #47515 Kotorásztam a neten, oszt belebotlottam olyanokba még, mint :
Fw 190es leírása, színes oldalnezeti rajzokkal, képekkel gazdagon illusztrálva. ( angol nyelv 50 oldal, PDF)
A Luftwaffe repülőgépeinek leírása, színes oldalnezeti rajzokkal, képekkel gazdagon illusztrálva. 1-3-4 rész ( angol nyelv 3*50 oldal, PDF )
Il-2es leírása, színes oldalnézeti rajzokkal, képekkel gazdagon
illusztrálva. ( 49 oldal, angol nyelv, PDF )
Bf 110es leírása, színes oldalnézeti rajzokkal, képekkel gazdagon illusztrálva. ( 51. oldal, angol nyelv, PDF )
Ju 87es leírása, színes oldalnézeti rajzokkal, képekkel gazdagon
illusztrálva. ( angol, 55 oldal, PDF )
Sanyo ! Nem nagyon értek angolul, meg a számítógéphez sem nagyon értek, de volt itt két gomb, amire kattintani kellett. Az egyikre az volt írva, hogy erase, a másikra meg, hogy download. Én az előbbit nyomtam meg, szerinted jól csináltam ?
-
Itt egy érdekes jóslat 1954-ből a GE mérnökeitől :)
LINK
Tom:Köszi megpróbálom. -
Igen, akkor, ha nagyon halk a játékban beállított hangerő. Hangosítsd fel, és a windowsban állítsd be a játék hangját.