91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Láttalak képen, és én többnek néztelek volna.

Én 184 cm magas vagyok és kereken 80 kg. Életemben először gondolkodom fogyózáson, mert vissza akarom hozni a 78 kg-os sport súlyomat. Fitness teremben 8 percig vagyok képes futni egyhuzamban 10-es fokozaton. Nem tudom hogy ez mekkora távolság mekkora sebességgel, de azt tudom, hogy bringázni ájulásig képes vagyok a hegyekben :)))
  • Indi69
    lehet oldalasa.épiteni kell,olyat amilyet te szeretnél.erröl szól ez az egész
  • Indi69
    abszolute érezhetö, viszont ezek nagy testü nehézkes vasak. ha még kezdö vagy nem biztos,hogy jó ötlet. arrol nem beszélve,hogy asszonyka miként reagál dolgokra. de próbáld ki, én annyi hatalmas arcot ismertem meg igazi barátott. nagyon más világ
  • Her Laca
    Ez is igaz:)Már mint a felállítás.
    Tehát aszondod,egy 800 as nekem úgy rendben is lenne.
    Utoljára 20 évesen MZ vel virgonckodtam:)
    De ha lehetne oldalkocsisat kapni az nagyon bejönne:) A kutyám is jöhetne motorozni:XD

Én meg 180 magas és 70-75 kg:)
    Nem végeztem cooper tesztet,de napi rendszerességgel átlag 2 tonna kavicsot megmozgatok,nagyjából 1500-2000 guggolás (mindezt olyan plusz 20 -30 kilóval) lépcsőzésről már nem is beszélek:)
    Kötélen,rúdon a mai napig hamarabb felérek (csak kézzel) mint a fiam aki 24 éves és nagyon erős:))) Mondjuk futni már nem szeressek.
  • VO101Tom
    A ROF fórumban nemtom mennyire mennek ezek, az Osprey kiadónak vannak nagyon jó kiadványai, amik a történelmi hátterekkel, repülő ászokkal foglalkozik (I. vh). Van amiben kifejezetten a magyartokkal (Osprey - Aircraft of the Aces 046 - Austro-Hungarian Aces Of WWI [Osprey Air Aces 051]) foglalkozik. Ha ilyesmik kellenek, feldobom TS-re ezeket.
  • Lacusch69
    170 magas vagyok, és 90 kiló.
    Ahhoz képest az ősszel még Cooper teszten a korosztályom átlagát lazán megfutottam...
  • Lacusch69
    Vi8szont motorozhatóságban egy 800-as simán körberöhögi.
    Arról nem is szólva, hogy egy 1.5-öst sokkal nehezebb felállítani, ha elesel...
  • Szepy2884
    Na ezért sem féltelek :)). Viszont a kollégáimat annál inkább Az egyik alig 170 magas de közel 100 kg. 500 métert még biciklivel sem képes megtenni, 3 fok lépcsőtől meg nem kap levegőt. Nem is tudom mit akar kompenzálni egy monsterral...
  • Her Laca
    Mint alant említettem én ráérős fajta vagyok:)
    Engem pusztán az érdekel,hogy szép időben elpöttyögjek vele ,közben csodáljam a tájat stb ,stb.
    Tehát a végsebessége,gyorsulása ,konkrétan nem is érdekel,a z viszont már megfontolandó mint mondod,hogy komfortosabb vezetni akkor a nagyobbat.
  • Lacusch69
    Mert az átlagember egy pöcs.
  • Gundark 1 1
    Ez a lényeg. Valaki elbasz valamit, és te szívod meg, jobb esetben eltörik a lábszárvédőd, rosszabban a gerinced. Míg egy autóban behorpad az ajtó, és káromkodsz.

Sanyó : irtam én is a gyereknek :) Vázoltam az úriember viselkedését, és stílusát. De én szerintem kedves voltam :) Semmi anyázás meg ilyen. Pusztán felhívtam a figyelmét dolgokra :)
  • Lacusch69
    A 800-assal sokkal többet kell váltogatni, mint 1.5-össel.

Megjegyzem, próbáltunk egy 800-as Marauder vs. Gixxer750K1-esem rugalmasságot 50-ről 6-ban.
    A rövid löketű 750-esem úgy állva hagyta az állítólag nyomatékos V2-est, hogy nem is láttam a tükörben...
  • Her Laca
    Szepykém:) Én 100 nál többet nem is mennék ,azt is max pályán.
    Olyan 50 el elballagnék vele. Persze baleset akkor is érhet ,de engem már nem a sebesség vonz. Mondjuk sose voltam az a száguldozós fajta.
  • Indi69
    szia. nem a motor a veszélyes hanem az ember aki használja valamint a közlekedő felek. ez csak egy gép, az autokra miért nem mondja senki,hogy uristendeveszélyes
  • Lacusch69
    Tudod mennyire hiányzik nekem most az a lóvé?
    Egyébként akkor még független voltam, alkalmi / rövid kapcsolatokkal...
  • Lacusch69
    Az én szememben egy 600-as Ducati a játékmotor kategória, de ettől függetlenül: Nyugodjanak békében!
  • Her Laca
    Látod ezért szép a világ:) Nekem meg pont ez a forma jön be.
    De még csak a nézelődés stádiumában járok,valszeg nyárra már megveszem.
    Azt néztem,hogy pl lóerőben nem sok a különbség az 1400 és a 800 as között. Menetteljesítményben nagyon érezhető?

Ez gyönyörű:) Legalábbis nekem tetszik.
  • Szepy2884
    Lacusch, és ahhoz mit szólsz, hogy a kollégáim meg 600-as meg mittudomén hanyas Ducati-kat vásárolgatnak maguknak sorban 35-40 éves fejjel, de motoros múltjuk abszolúlt zéró.

Nekem ezért nem lesz motorom sosem, mert soha sem volt. A motort szerintem tizen évesen kell elkezdeni 50-es simsonnal meg babettákkal, aztán onnan lehet felfelé lépkedni a nagyobb kategóriák irányába. Jól gondolom?

Bár ezeket a totyakos berregőket amiket Laca nézeget, talán csak nem olyan veszélyes mint valami rizses vagy tésztás seggrakéta nem?
  • Indi69
    hát igen a harley, egy rakás szar! mégis most épitem az enyémet. ha én te lennék 1400, szerintem nem szép az a forma amit linkeltél,cruisernek hivják, a suzuki 1400 egy klasszikus, minden akkora és annyi rajta ahogy kell. csak a chopper ami számit
  • Her Laca
    Igazság az ,hogy én abszolute hozzá nem értő vagyok a kétkerekűek terén.
    Nagyon sok barátom motorozik,a legtöbb harley val. Ők is azt mondják,hogy a suzuki az jó választás, nekem inkább a forma most a lényeges,azt nem tudom ,hogy egy 800 as vagy 1400 es jobb választás e .
  • Indi69
    szia intruder 1400-at nem nézted? a motorozást próbáld ki mindenképpen tudom mit beszélek
  • Solt
    Én csak finoman terelgetem a háttérből... :)
  • Her Laca

Vagy van ez az Intruder. Szóval valami ilyen stílusú tetszik.
  • Romeo One
    Most fél-harmadáron lehet vásárolni ilyesmit. Ne hagyd magad lebeszélni, ha ki akarod próbálni, tedd.
  • Romeo One
    Ugyan Lacusch, Te is biztos azé' ültél rajta húsz évig, mert olyan szarul érezted magad két keréken...
    Meg a versenyzést is tök undorral nyomtad...
    :))))))))))))))))))))))))))))))
  • Her Laca
    Pedig szemet vetettem egy Marauderre:)Nagyon tetszik az a moci:))
    Nekem egy 800 as is elég lenne szvsz,nem hinném,hogy 1500 as kéne.
    De van abban valami amit mondasz ezt aláírom.
  • Sanyo
    Oké, én hátradőlve várom, hogy mikor adja meg magát, van időm. :)
  • Her Laca
    Látom beindult a gépezet:) Helyes. :)
    Sanyókám:) Kis közösségünk igazi ereje ím megmutatkozik:))Már többedszerre,hogy úgy mondjam. Had kapja csak az ívet ,én aszondom baszogatásból sose elég:XD

Adott egy számot különben ,és még nehézséget sem okozna utána nézni de szvsz értelmetlen ,lévén biztos vagyok benne,hogy nem rendőr.
    Ha meg az (mint ezt közöltem is vele) akkor nem véletlen ,hogy olyan kép alakul ki a rendőrségről amilyen. Mert evvel csak egy nagyon korlátolt ember hozakodna elő.
  • Sanyo
    Hagyjátok pihenni, majd Laca kinyúvasztja. :)
  • f24sg
    Tehát ráadásul még bedobtátok a mélyvízbe? Helyes!
    A nagy mellnél már csak egy dolog jobb: két nagy mell!

• Solt
    Én ezt a választ kaptam tőle másodjára,

"Am elegem van már az egészből....-.-" Konzultálj a többi "haveroddal" vagy Sanyo haverjaival hogy nem fogok mindenkinek leírni külön mindent! Egy emberrel megbeszélem és kész!"

Elsőre még nagy volt a szája, de másodjára már átérezte, hogy hiba lenne feszíteni a húrt...

Szerintem hétfőn tudunk előrelépni...

• artivizsla #47880
    Olyanok lesznek a ROF kedvelőknek, mint :

Spad Fighters
    Fokker DRI.
    Fokker DVII.
    Sophit Fighters
    S.E.5a
    Albatros Fighter

Álj rá az SG mappára, jobb klikk, fájlkezelő almenü és ott meg fogod látni a Luftwaffe mappát.
  • sakkay
    Igen, tudom.;)
  • LeonSilver
    Mivel én hivatásos bokorugró voltam, így az "intézkedésre jogosult" nem szerepelt az igazolványomban ;)
  • feca1229
    Jól látod sakkay mester, ha ő valóban fegyveres szervnél dolgozna, és ez kitudódna, hogy ő ezzel fenyegetőzik a parancsnoka biztos, hogy megbakkolná! Mert mint ahogy írtad a jelvényszáma alapján be azonosítható lenne az idióta!
  • sakkay
    Vagy ha nem is adta meg, erre a lehetőségre egyáltalán felhívná a figyelmet.
  • sakkay
    A pontos szöveg:

"fegyverviselésre és intézkedésre jogosult"
    Halkan jegyzem meg, hogy kizártnak tartom bármilyen jellegű kapcsolatát olyan szervezettel, ahol ilyesmit kaphatna.
    Ezt már csak abból is gondolom, hogy nincsen olyan
    (ha esetleg mégis rendőr lenne) rendőr, aki ilyen eseteben megadná a jelvényszámát magától.
  • LeonSilver
    Egy rendőr a neten sohasem kérkedne a jelvényével és nem mondana akkora baromságot, hogy fegyverhasználatra jogosult. Az én igazolványomban sem ez volt, hanem az, hogy fegyver viselésére (és nem használatára) jogosult.
  • LeonSilver
    Szerintem ez vagy valami hasonló lehet a háttérben, mert mikor éppen kinéztem valamit a PH-n, akkor ugye néztem a megbízhatatlanokat, fekete pontosakat. És ez a név nagyon ismerősnek tűnt amikor Sanyo linkelte az izét.
  • Papa01 #47872

Pisztolya???

Lehet, hogy egy tizenéves hülye gyerek, aki nem fogja fel a tetteit. Na nem mintha ez mentség lenne számára.

Köszi a kedvességed, a korabeli típusok közül nekem is elég sok van, mondjuk a Gotha-ról nem sok. Ha esetleg találnál valamit annak nagyon örülnék! :)

Tegnap sikerült fellépnem az SG szobába, de sajnos a Luftwaffe szekciót nem, de lehet én voltam vaksi. Majd még ma megpróbálom. :)