91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Félre értés ne essék ,vannak és ismerek is nagyon sok rendes fiatal srácot is.
    Csak ők nem járnak bulizni,inkább sportólnak,tanulnak,persze néha néha van buli de nem minden hétvégén és nem minden nap lógnak a találka helyeken,szűk gatyában ,mínusz 5 fokban hónaljig feltűrt kiskabátban ,válltöméssel (hogy valami látsszon is)és olyan frizurával amitől röhögnöm kell.
    És a tini csajoknak ezek nem jönnek be,egyelőre ,mert azért idővel rájönnek ők is .
    Én nem csinálok azért nagy hepajt a dolgokból,vannak szabályok azt be kell tartani,ha nem tetszik akkor marad a seggén a kisasszony.
    Ilyen az ,hogy időre itthon legyen, a telefont mindig vegye fel,vasárnapi ebéd pontban 12 órakor,karácsony családdal,halottak napján temetőbe menés ,himnusz alatt vigyáz állás ,meg hasonlók.
    Nem kell ezt túlragozni:)
  • LeonSilver
    Nyehehe. Én még 6 éves sem voltam, amikor doktorost játszottam a szomszéd kislánnyal (Ő is 6 körül volt). A függöny mögött .. :D Szóval érted.
  • PhantomAss
    Laca, ezek a mai suhancok arra sem méltóak hogy az ember adjon nekik egy sallert :D
    hát hogy lenne már valaki maradi ha maga rakosgatja a rom-ot a telefonján, és online szimulátorozik?
    vagy lehet az a baj nem komálod a Bieber leányt...
  • Her Laca
    Mondom,hogy a mai lányok meg vannak vadulva:))
  • acidrain
    OK, köszönöm.
  • sakkay
    Ja és még valami. Múltkor jöttem haza, ötödikes a FIAM,és mit találok a lakásba..egy kislányt. Arcomon döbbenet, egyszerűen nem tudtam hová tenni. Amikor elment, a gyerek mondja ,hogy nem tudja miért, de már hetek óta kíséri haza a kis csaj!!!, és mondta hogy " nem jöhetne e fel".
    Még jó ,hogy kicsik. Vagy?! Hi hi.
  • Her Laca
    A mienk hollandiából volt ,fater pilóta haverja hozta,de nem volt rá ideje.Én magyarhonból biztos nem vennék fajtatiszta kutyát.
    K3 vizsgája is megvolt ,mondjuk az első két év az pokol volt vele ,de utána ......:) Van valahol egy régi képem róla,fel is kutatom és beszkennelem.Akkora feje volt mint egy diszpisvödör:)
  • sakkay
    Halkan jegyzem meg , nem én voltam a felbujtó. Ja, és ez sem mostanában volt.
  • artivizsla #48023
    Lacush, asszem, jobb, ha kezdesz aggódni. Nejemnek mutattam a lányod fényképét és akkor esett le a tantusz, hogy kiskorában ugyan így nézett ki, mint a te lányod. Pisze orr, nagy szempillák, gyönyörű pofika, szóval semmi jóra ne számíts serdülő korban...
  • sakkay
    Veszélyes megfeszülve vigyázni a gyereklányra szerintem. Meg fogja oldani a lebontást' ha akarja. Minél jobban erőlködsz, annál jobban fifikázik.
    Na itt alapszabály a" többet ésszel mint erővel". Szerintem.
    Én 15 voltam, a lány 14. Hivatalosan sétáltunk télen. Egészen a nagyi nyaralójáig. Kivédhetetlen.
  • Lacusch69
    20 évig voltak dobijaim. Ez idő alatt volt összesen 5 ,persze párhuzamosan. Volt, amikor egyszerre 4 kószált az udvaron.
    Meglepő, de senki sem akart bejönni hívás nélkül...
    Sajnos az a tapasztalatom, hogy rettenetesen sok köztük a daganatos megbetegedés (mindegyiknek volt komoly rákos daganata), mára elég túltenyésztett lett ez a fajta.
    Megfogadtam, hogy soha többet dobermannt. (De amikor meglátok egyet az utcán, megdobban a szívem...)
    Eü okok miatt lesz az utód staffi vagy pit (esetleg bandog, ha találok normálisat)
  • brendon566
    hna végre itthon, gép előtt, alig 1 órámba tellett mire minden karit a helyére raktam...
    GTX 560-as lesz szerintem. Kivéve ha esetleg valaki azt mondja, hogy a procimnak sok...

Köszi a segítséget urak.
    Indi a tesztekből tényleg az szűrhető le amit elmondtál, nem semmi kártya az az 5870-es! Újonnan viszont az 560 olcsóbb és kb egy a szint.
  • sakkay
    Szóljatok bármikor a ROF sg fórumon, segítünk. Úgyis mostanában kezd nagyobb mozgás lenni mifelénk. Van magyar host, (összedobtuk az árát) Ott nagyon kulturált dogfight edzések mennek, lovagias szabályokkal.
    Aztán van olyan is , hogy fast food,(orosz)...hát igen. Ha ott megsérülsz, még a hulládat is szétlövik.
  • artivizsla #48018
    Gondolom, hogy a színes fémgyűjtők nem nagyon járkáltak ki-be az udvarba.
    A seregben volt egy Kisvárdai szobatársam, annak két dobija is volt, állandóan róluk mesélt, nekem akkor tetszettek meg, de az igazi kedvenc az a magyar vizsla, nekem eddig is az volt, meg vszeg az is fog lenni.
  • Her Laca
    Dobid volt?
    Istenem. A világ legjobb kutyája. Imádom ,volt egy 13 évig ,együtt nőttem fel vele,ha asszony engedné csakis dobim lenne. Most csak foxi van :) Mondjuk az is jó fej,de a Doberman az az örök szerelem.
  • Solt
    Nekem egy 8 éves lízingelt lányom van, de már aggódom... amiket mesél, hogy mik vannak a suliban ( van aki már mutogatja a puncust a fiúknak ), ökölbe szorul az arcom! Én már készülök, és készítem őt is... mondtam neki, hogy, ha hazamer hozni valami emost, vagy valami lyukas képű gumiszökevényt, akkor a csókát ott helyben ki is herélem... persze ő egyelőre röhög rajta, nem hiszi el, hogy komolyan gondolom! :D
  • mijki
    Ez igen!
  • VO101Tom
  • Her Laca
    Urak urak:)
    Lányom most feszegeti a korlátai határát és az idegrendszeremet.
    Szórakozni jár,hajnalig akar kimaradni,van egy pár 17-18 éves barátja,van egy fiú a gimiből aki 4 . es és az tetszik neki,.
    Minap volt a szalagavatója a kreténnek ,és meghívta a lányom valami hajóra afterpartira. Ebből otthon volt nem kis vita (állítólag én egy maradi őskövület vagyok ,és még paraszt is és ezért nem mutatja be),na szóval mondom a fiamnak,hogy akkor te is mész.
    El is ment ,elmondása szerint ,lányom bemutatta ,hogy ő a bátyám,(mint már mondottam jó nagy tajparaszt egy gyerek ,ki is van varva rendesen) úgy hogy a nyikhaj amikor meglátta csak nyelt egyet és hebegett. Fiam mondta,hogy na azért nem kell beszarni ,beszélgessünk. Mostanában kerüli a lányom:XD
    Én nem tudom mit lehet tenni ezekkel a lányokkal,de meg vannak vadulva.
    Egy biztos. Inkább ő sírjon mint én,szoktam mondani neki.
    Még jó hogy a bátyja komolyan veszi ,hogy vigyázzon rá.
    Ja azt még el kell mondanom,hogy múltkor elmentünk családilag a westendbe, a csajszi a barátaival találkozott amíg mi mászkáltunk.
    Megyek fel érte a teraszra dolgunk végeztével,és ott ülnek egy asztalnál. Mondom neki ,kislányom készülődj indulunk.
    Erre egy 20 kilós suhanc hangosan odaveti. Ki ez? Mondom neki ,hogy mindjárt megtudod,csak érjek a közeledbe bazdmeg,és azon mód egy sallerral nyomatékosítottam ki is vagyok. Most már legalább tudja.
    Na pl a lányom szerint ezért is vagyok paraszt.
    Na mindegy:) csak kijött belőlem.
  • artivizsla #48012
    A képen nem látszik, de kék szemű és nem kell neki szempilla hosszabbító, mert az már nem férne el rajta. Hát mit mondjak, apai szigor tekintetében rohadtul össze kell szedni magam, mert ha csak el kezd pislogni előttem, végem van és még csak palástolni sem tudom. Nem irigylem a leendő férjét, már előre kárörvendő vagyok. Szegény gyerek, vszeg sírva fog az anyjához visszamenekülni, vagy betörik, mint egy ló.
  • acidrain
    Egyelőre kipróbálom, egyszer már volt fenn a demo, de azóta sokminden változott hardver szinten nálam, és szoftver szinten is gondolom.
    Ahogyan olvasgattam, elég sok frissítés jött ki hozzá.

Kötelékrepülés gyakorlásához kellene géppár, és schwarm szinten.
    Alberttal eléggé jól összeszokott géppárt alkotunk, emiatt elképzelhető, ha megtetszik a RoF, akkor bemerészkedünk online szerverre is alapgépekkel.
  • Glo
    Ez a tekintet.. öregem, elhiszem, hogy kenyérre ken :D
  • Szepy2884
    Ja azt nem mondtam, hogy mi még 16-18 évesen sem voltunk úgy eleresztve fiúk, mint a már említett 13-15 éves csitrik.
  • Szepy2884
    Gondolom az itt lévő lányos apukákra nem igaz amit leírok.

Én 10-11 évesen is megbotránkoztam azon, hogy a velem egykorú haverjaim 13-15 éves nővéreit mennyire szélnek eresztették a szüleik az éjszakákba...

Máig nem értem a dolgot. Az egyik csajt (jól szituált család) kimondatlanul is kurvának nevelték. Ez konkrétan a nagyanyja volt. Magyarán, egy előnyös házasság felé ösztönözték és nem a tovább tanulás irányába. Addig sem árt, ha szerez némi tapasztalatot a férfiak terén.
  • Sanyo
    Nekem csak egy nevelt lányom van, de hát igen, néha nagyon nehéz vele. :) 14 évesen már nem nagyon lehet hatni rá, nevelni vagy terelgetni. Szerencsére az anyai szóra hallgat és mi is jól kijövünk, de ettől még nagyon tudunk idegeskedni ha mégis elengedjük valami buliba (barátaival, barátnőkkel).
  • Lacusch69
    Már van.
    Onesta, paintball marker gumigolyókkal / pepperballal, baseball ütő, bozótvágó kés, AK szurony.
    Mind ott vannak az ágyam mellett... és még jövőre egy pitbull (vagy staffi) a közelmúltban elhunyt dobermannom helyett...
  • artivizsla #48005
    Neked van még időd a fegyvereket beszerezni, hogy mire szükség lesz rá, kéznél legyen. Az enyém is az ajtó mögé van már bekészítve. Mondtam is a lányomnak, hogy :"...neked a második lesz az első ! Miért apu ? Mert az elsőt, aki megnyomja a csengőt, már lövöm is lefelé!..." Bár, amilyen rafkós a leányzó, valami haragosát fogja odaküldeni elsőnek, oszt két legyet üt majd egy csapásra.
  • artivizsla #48004
    Nagyon jó a kapcsolatunk. Én imádom őt, ő pedig rajtam gyakorolja, hogy egy nőnek hogyan kell egy férfit elcsábítani, kihasználni és minden olyan dologra rávenni, amit tulajdonképpen önszántából az nem is akar. Később majd milyen jól jön nekik ez a megszerzett tudás... Bár, gondolom, mint lányos apuka, evvel nem vagyok egyedül.
  • Lacusch69
    na bazz....

Bogica
  • Lacusch69
    Bogica
    A 11 hónapos leányom. Szerintetek kezdjek el aggódni, vagy még ráérek?

Komolyra fordítva: igen, vigyázz rá nagyon!
    Lacának volt egy esete, szerencsére jól végződött.
    De kb. olyan gyilkos hangulat volt itt, mint most Sanyó ügyében. Vagy még gyilkosabb...
  • LeonSilver
    A minap mondta talán a Zacher Dr., hogy az ált. iskolások mittudom én hány százaláka már cigizik és narkózik. Ebből kiindulva a szexileg lehet már el is késtél :D
    Amúgy meg nevelés és bizalom kérdése zömmel a dolog.
  • artivizsla #48000
    Bogica

A 11 éves leányom. Szerintetek kezdjek aggódni, vagy még ráérek ?
  • sakkay
    Mondjuk a 2vh. gépek után nehéz lesz majd először megszokni , hogy kevés a motorerő(főleg a függőleges harchoz, de lehet azt is(nem is akár hogy) csak nagyon kell hozzá érteni. Az alapban d5-mindenben átlagos gép, a SPAD meg bnz. A forgómotorosokat nagyon nehéz repülni,de olyan a demóban nincsen.
  • sakkay
    Igen. Gyakorlatilag. Érdemes pár törést megnézni, ha felrakod. Be fogsz szargani'.
  • Lacusch69
    Olyan gyenge poén, hogy inkább nem is minősítem...
  • Lacusch69
    Szerintem vedd meg nyugodtan látatkanba, megéri azt a pár ezer forintot.
    Az alapjátékban levő DVa elég mindenre (legalábbis offline)
  • Gundark 1 1
    Két géppel, a Spad XVIII-mal és az Albatros DVa-val. Nagyon szép a grafika, és nálam röcc mentesen fut maxon. No meg a fizikája sem gyenge. A CloDnak kéne már itt tartania. De majd két hét múlva :) Ja nem az az Il :)
  • LeonSilver
    Jesssz. De asszem csak egy vagy max két géppel. De kezdetnek jójaz.
  • acidrain
    Hogyan is van ez a Rise of Flight?
    Letöltöm a demót, regisztálok, és lehet menni repülni?
  • Szepy2884