91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • otiq
    Lehet, de a joy mindig bekapcsol.
  • Sanyo
    Esetleg a nem használt USB portokat kikapcsolja az alaplap? Amikor pedig használni szeretnéd, valamiért nem érzékeli és nem kapcsolja vissza.
  • otiq
    Az miért van, hogy saitek pedalt indulás után mindig ki kell húzni, majd bedugni az usb-be, hogy lássa a windows?
  • Sanyo
    Laca, egy kis támogatást kérnék közös barátunknak, holnap fogok ráírni, hogy mi a helyzet. Csak hogy érezze a törődést. Köszi. :)
  • Szepy2884
    Szia, hát lehet hogy nem én vagyok az embered, mert nekem van egy P2470HD, meg egy B2430HD monitor/tv-m. Mindkettő Samsung, 24"-os és egyenként olyan 65 ezerbe kerültek, de csak ajánlani tudom bármelyiket. Monitornak überfaszajók, tv-nek szintúgy.
  • Zoli105
    Persze HDMI csak akkor kell ha full HDban akarsz játszani (ha jól tudom, lehet hogy nem tudom jól) Bár viszi anélkül is a gépem a full HDt csak nem az új játékoknál ! :D xD
  • Glo
    Ok, kösz, ránézek erre is.
  • Glo
    Holnap visszanézek, addig induljon a FLÉM :D
  • Zoli105
    Csá Srác !
    Nekm egy 22colos SAMSUNG SyncMasterSA300-am van 34rúgóért vettem (DE NEHOGY EZT VEGYED , mert ebbe HDMI-s kábelt nem lehet bedugni csak sima VGA-st szóval a "B"-s verziót vegyet az kb 35-40 között mozog de megéri ) képe rohadt szép ! :)
  • Glo
    Kis help kellene..

Összejött némi guba Karácsonykor, és monitorvásárlásba fogok. Olyan 35 táján melyik a legjobb ár/érték arányú monitor? 22 col legyen, a többit rátok bízom :) Ja, falra akaszthatóság nem feltétel..
  • Zoli105
    Fúúúúúújj ,hogy mennyire nem kedvelem őket ! :D
    (Jobb lenne ha őket bűntetné az állam ,mert amilyen disznóságot ezek művelnek az már ....!!! )Bocsánat ez valahogy kijött belőlem ,remélem nem sértettem meg senkit sem !
  • Feró Flex
    Elnézést kérek mindenkitől.

Ezt akartam csak félre ment::)
  • LeonSilver
    Valami holokauszt tagadó szar.
  • sakkay
    Bakker ilyenkor úgy idegesít , hogy nem tudom mi lett cenzúrázva'!
    Bár tudom aki kíváncsi hamar megöregszik. De én akkor is az vagyok.
    Mondjuk sejtéseim vannak.
  • LeonSilver
    Feró Flex, az ilyen jellegű hozzászólásokat leszel szíves mellőzni a topikban. Köszönöm.
  • Solt
  • Romeo One
    ....hé, én nem a megevős szmájlit akartam!
    azt kéretik az esküdtszéknek nem figyelembe venni....
  • Romeo One

Szeretem, ha valaki nem csak néz, lát is. És a legjobb, hogy teljesen más a "platform", és a tematika, amin összejöttünk itt páran.
    Sok nevet lehetne sorolni, én csak ötletadónak dobtam be kettejüket.
    (Na jó, muszáj még megemlítenem Grandpierre Attila előadásait is.)
  • Solt
    Vagy Pap Gábor, Géczy Gábor, stb...

ITT sok jó előadás megtalálható.

De EZT is érdemes megnézni...
  • artivizsla #48292
    Én úgy látom, hogy az ország, sőt a térség sorsa már előre elrendeltetett, aminek az ideje valamikor a 70-80-as évekre tehető, bár nem lennék meglepve, ha még korábbi lenne az időpont. Ami viszont szomorú, hogy a júdások közülünk valók és ráadásul elég sokan is voltak és még csak sokba sem kerültek a megbízóknak. A "Pénz beszél, kutya ugat" nagyon jól kifejezi a helyzetünket, sajnos. A rendszerváltás előtt három dolog működött valamennyire ebben az országban. Oktatás, egészségügy és a mezőgazdaság. Nem véletlenül kellett ezt a három dolgot tönkretenni, még ha nem is ilyen sorrendben.
  • Romeo One
    Ha az ilyesmit érdekesnek találod, keress Szántai Lajos, és Aradi Lajos előadásokat. A meglepetés garantált.
  • Solt
    Köszönöm...
  • Zpogi
    Ehunestet'e

X:\Program Files\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\GUI
  • Solt
    Urak!

Próbáltam rákeresni, de nem találom az ubi videó elérési útvonalát... hol lelhető fel?
  • Her Laca
    OFF nagyon de érdekes ! Nekem legalábbis.
  • Her Laca
    A clod hoz nincs mod. Mármint ha felteszel valamit ami nem eredeti,bannolnak
    A fegyverek jól szólnak amúgy.
  • Gundark 1 1
    Uraim, először is kellemes karácsonyt és boldog új évet! Volt szerencsém megkapni a Rofot is meg a Clodot is Jézuska alkalmából. Vannak már rendesen működő modok a clodhoz? Nekem pl a géppuskák hanga valahogy gyengének tűnik. Még offline próbálgatom, mert itt is mint a rofban szoknom kell a motor beállítást. Ahogy próbálgattam, most már tényleg nem szívesen mennék vissza a 46hoz. :) Előre is köszi a segítséget!
  • artivizsla #48284
    Több füzetet már tényleg nem fogok feltölteni, ez az utolsó pakk :

Polikarpov Fighters II.
    TBM Avenger
    Short Stirling
    C-47 SkyTrain
    F6F Hellcat
    FW-190-II.
    Swordfish
    Reggiane Fighters
    Fairey Firefly
    British Bombers I. vh.
    U.S.Navy Floatplane
  • kri1219
    Névváltásnál offline van 1 táblázat, ott ki tudod választani a régit is, ha azzal akarsz hadjáratokat menni, nem törlődik ki annak a statja.
  • Willenbrock
    3-an jöttek rám angolok és nem tudtak lelőni(egyedül én nem kerültem lőhelyzetbe),kettő földnek csapódott mert alacsonyan repülve kimanővereztem őket,egynek meg kifogyhatott a lőszere mert egyszer csak eltűnt,végül szétlőtt géppel leszálltam:)(spit vs 109 mod)Azért még szórakoztató ez a játék ha régi is.
  • otiq
    Ez a steam teljesen kifeküdt. Állandóan hiba ablakok jönnek be. Még a kosárba tett cuccokat se lehet kifizetni.
  • Willenbrock
    Thx!
  • acidrain
    ITT megtalálsz minden linket ami kell.
  • otiq
    Most elolvasva ez valami nyereményjátékhoz kell.
  • otiq
    Nézet menü, tárgytároló.
  • Willenbrock
    UP 3.0 van most nekem feltelepítve,honnan érdemes letölteni az RC4-et és hogy kell telepíteni és aktiválni?
  • spyy55
    YES!!! Köszi...

• fecska
    a játékban ki kell kapcsolni az epilepszia szűrőt :)
    ugyan ez volt nekem is, először azt hittem a kártya ment el :)
  • spyy55
    Köszi, felraktam. Sajna még mindig ugyanaz a hiba (kontrasztos színek zavara a fülkében). A 3D-nél mit állítsak be?
  • Papa01 #48272
    Hol lehet látni? :)