91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
otiq #48311 Lehet, de a joy mindig bekapcsol. -
Esetleg a nem használt USB portokat kikapcsolja az alaplap? Amikor pedig használni szeretnéd, valamiért nem érzékeli és nem kapcsolja vissza. -
otiq #48309 Az miért van, hogy saitek pedalt indulás után mindig ki kell húzni, majd bedugni az usb-be, hogy lássa a windows? -
Laca, egy kis támogatást kérnék közös barátunknak, holnap fogok ráírni, hogy mi a helyzet. Csak hogy érezze a törődést. Köszi. :) -
Szepy2884 #48307 Szia, hát lehet hogy nem én vagyok az embered, mert nekem van egy P2470HD, meg egy B2430HD monitor/tv-m. Mindkettő Samsung, 24"-os és egyenként olyan 65 ezerbe kerültek, de csak ajánlani tudom bármelyiket. Monitornak überfaszajók, tv-nek szintúgy. -
Zoli105 #48306 Persze HDMI csak akkor kell ha full HDban akarsz játszani (ha jól tudom, lehet hogy nem tudom jól) Bár viszi anélkül is a gépem a full HDt csak nem az új játékoknál ! :D xD -
Glo #48305 Ok, kösz, ránézek erre is. -
Glo #48304 Holnap visszanézek, addig induljon a FLÉM :D -
Zoli105 #48303 Csá Srác !
Nekm egy 22colos SAMSUNG SyncMasterSA300-am van 34rúgóért vettem (DE NEHOGY EZT VEGYED , mert ebbe HDMI-s kábelt nem lehet bedugni csak sima VGA-st szóval a "B"-s verziót vegyet az kb 35-40 között mozog de megéri ) képe rohadt szép ! :) -
Glo #48302 Kis help kellene..
Összejött némi guba Karácsonykor, és monitorvásárlásba fogok. Olyan 35 táján melyik a legjobb ár/érték arányú monitor? 22 col legyen, a többit rátok bízom :) Ja, falra akaszthatóság nem feltétel.. -
Zoli105 #48301 Fúúúúúújj ,hogy mennyire nem kedvelem őket ! :D
(Jobb lenne ha őket bűntetné az állam ,mert amilyen disznóságot ezek művelnek az már ....!!! )Bocsánat ez valahogy kijött belőlem ,remélem nem sértettem meg senkit sem ! -
Feró Flex #48300 Elnézést kérek mindenkitől.
Ezt akartam csak félre ment::) -
Valami holokauszt tagadó szar. -
sakkay #48298 Bakker ilyenkor úgy idegesít , hogy nem tudom mi lett cenzúrázva'! 
Bár tudom aki kíváncsi hamar megöregszik. De én akkor is az vagyok.
Mondjuk sejtéseim vannak.
-
Feró Flex, az ilyen jellegű hozzászólásokat leszel szíves mellőzni a topikban. Köszönöm. -
Solt #48296
-
Romeo One #48295 ....hé, én nem a megevős szmájlit akartam!
azt kéretik az esküdtszéknek nem figyelembe venni.... -
Romeo One #48294 
Szeretem, ha valaki nem csak néz, lát is. És a legjobb, hogy teljesen más a "platform", és a tematika, amin összejöttünk itt páran.
Sok nevet lehetne sorolni, én csak ötletadónak dobtam be kettejüket.
(Na jó, muszáj még megemlítenem Grandpierre Attila előadásait is.) -
Solt #48293 Vagy Pap Gábor, Géczy Gábor, stb...
ITT sok jó előadás megtalálható.
De EZT is érdemes megnézni... -
artivizsla #48292 Én úgy látom, hogy az ország, sőt a térség sorsa már előre elrendeltetett, aminek az ideje valamikor a 70-80-as évekre tehető, bár nem lennék meglepve, ha még korábbi lenne az időpont. Ami viszont szomorú, hogy a júdások közülünk valók és ráadásul elég sokan is voltak és még csak sokba sem kerültek a megbízóknak. A "Pénz beszél, kutya ugat" nagyon jól kifejezi a helyzetünket, sajnos. A rendszerváltás előtt három dolog működött valamennyire ebben az országban. Oktatás, egészségügy és a mezőgazdaság. Nem véletlenül kellett ezt a három dolgot tönkretenni, még ha nem is ilyen sorrendben. -
Romeo One #48291 Ha az ilyesmit érdekesnek találod, keress Szántai Lajos, és Aradi Lajos előadásokat. A meglepetés garantált. -
Solt #48290 Köszönöm... -
Ehunestet'e
X:\Program Files\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\GUI -
Solt #48288 Urak!
Próbáltam rákeresni, de nem találom az ubi videó elérési útvonalát... hol lelhető fel? -
OFF nagyon de érdekes ! Nekem legalábbis. -
A clod hoz nincs mod. Mármint ha felteszel valamit ami nem eredeti,bannolnak
A fegyverek jól szólnak amúgy. -
Uraim, először is kellemes karácsonyt és boldog új évet! Volt szerencsém megkapni a Rofot is meg a Clodot is Jézuska alkalmából. Vannak már rendesen működő modok a clodhoz? Nekem pl a géppuskák hanga valahogy gyengének tűnik. Még offline próbálgatom, mert itt is mint a rofban szoknom kell a motor beállítást. Ahogy próbálgattam, most már tényleg nem szívesen mennék vissza a 46hoz. :) Előre is köszi a segítséget! -
artivizsla #48284 Több füzetet már tényleg nem fogok feltölteni, ez az utolsó pakk :
Polikarpov Fighters II.
TBM Avenger
Short Stirling
C-47 SkyTrain
F6F Hellcat
FW-190-II.
Swordfish
Reggiane Fighters
Fairey Firefly
British Bombers I. vh.
U.S.Navy Floatplane -
kri1219 #48283 Névváltásnál offline van 1 táblázat, ott ki tudod választani a régit is, ha azzal akarsz hadjáratokat menni, nem törlődik ki annak a statja. -
3-an jöttek rám angolok és nem tudtak lelőni(egyedül én nem kerültem lőhelyzetbe),kettő földnek csapódott mert alacsonyan repülve kimanővereztem őket,egynek meg kifogyhatott a lőszere mert egyszer csak eltűnt,végül szétlőtt géppel leszálltam:)(spit vs 109 mod)Azért még szórakoztató ez a játék ha régi is. -
otiq #48281 Ez a steam teljesen kifeküdt. Állandóan hiba ablakok jönnek be. Még a kosárba tett cuccokat se lehet kifizetni. -
Thx! -
ITT megtalálsz minden linket ami kell. -
otiq #48278 Most elolvasva ez valami nyereményjátékhoz kell. -
otiq #48277 Nézet menü, tárgytároló. -
UP 3.0 van most nekem feltelepítve,honnan érdemes letölteni az RC4-et és hogy kell telepíteni és aktiválni? -
YES!!! Köszi...
-
a játékban ki kell kapcsolni az epilepszia szűrőt :)
ugyan ez volt nekem is, először azt hittem a kártya ment el :) -
Köszi, felraktam. Sajna még mindig ugyanaz a hiba (kontrasztos színek zavara a fülkében). A 3D-nél mit állítsak be? -
Hol lehet látni? :)