91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mesterekmestere UP-ra, felrakta a HSFX-et, azt mondta nem működött utána az UP... -
Dns5000 #48390 En azt nem ertem, hogy mukodik az up hsfx el?
Mert mind a ketto valtoztatja flight modellt szoval. Az utolsonak telepitett FMje mukszik gondolom. Singlebe ez meg nem olyan nagy gond.
Vagy onlineba nem is lehet hsfxel nyomi? -
ez mind megvan, mégsem fut rendesen
i2500k 4ghz, 4gb ram, gtx 560ti, win7 x64
tök mindegy mit raksz alá, egy kalap fos a mostani állapotban
nincs olyan játék ami high/very high beállításon ne futna, csak a cod, de annak meg tök mindegy, ha very low vagy ultra high, ugyanolyan fosul megy -
artivizsla #48388 Az UP3 RC4-re akkor csak a HSFX 5.0.1-et kell felrakni, semmi mást, az ajánlott Mod-ok közül ?
Más. Aki vásárolni akar az "Ég Urai" sorozat korábbi részeiből az a KöKi termináltól gyalog 15 percre ( vagy a 202E busszal 5 perc ), az Újhegyi út 5 szám alatti telephelyen megteheti, mert hegyekben áll még az első példányokból is. -
Clodra ne tervezz gépet. Felesleges. El van qrva a video engine, most kalapálják az újat. Ha az kijön (nincs még dátum, hogy mikor), utána lehet majd számolni, hogy mi kell hozzá.
Jelenleg 4 magos, 4GHz körüli proci, 4 vagy 8GB ram, és minimum 1GB-os videokártya (felső kateg) kell hogy fullban fusson HD felbontáson. -
Nem lesz leárazás.
Nem lesz elég.
Ne reménykedj.
Gyűjtögess még.
Csak!!! egy valamire való VGA az 60 ropi.De lehet a srácok összeollóznak neked valamit .
Bár valami AMD proci ,lap ,4 giga ram ,táp ,meg egy vga talán kijön belőle. Ja kéne vinyó is az meg most drága. -
kri1219 #48385 Úgy döntöttem most veszek gépet, talán lesz leárazás az ünnepek után:) Milyen configot ajánlatok? CODnak nagyon jól kéne menni rajta, legyen fejleszthető, megbízható és évekig ne nagyon kelljen hozzányúlni. 120.000 körül szánok rá, remélem elég lesz. Teljesen új kéne, mert a mostani már 10 éves és nem nagyon tudok semmit se felhasználni belőle, az egéren és a billentyűzeten kívül:) -
Ezzel a config.ini átírással még lehet egy kicsit fokozni a játék szépségét:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezt csak be kell másolni a conf.ini-be. Egy biztonsági másolatot azért csináljatok az eredetiről.
[Render_OpenGL]
TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=1
TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1
HardwareShaders=1
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=3
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=3
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=17
Water=2
Effects=2
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
-
feca1229 #48383 Köszönöm!
-
A 48368. kommentemben van a link.
Telepítése:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Letöltöd a part1-et és a part2-őt
- Kicsomagolod az .exe-t
- Feltelepíted az IL-2 főmappájába, és UP3al együtt működik, már kipróbáltam. Létrehoz egy #UP# mappát a főmappában. És nem kell aktiválni a JSGME-be.
Kipróbáltam, pl.: Battle of Britain szerveren működik. :)
Good hunting, Pilot! -
Ilyen az, amikor a Battlefield visszalő :))
battlefield szimulátor -
feca1229 #48380 Szia mijki!
Az FX Complation-t honnan tudom letölteni, és fut úgy is, hogy nekem az Il-2ön fent vann az UP3 patch? -
Helyes,helyes! -
Ezt nem tudtam. -
Ahogy mondod:))) Ezektől minden kitelik. Jelzem tegnap még leabáltam ezt a Alambash-t,de ugyan annyi volt a pingje mint nekem és ahogy közeledtem felé mindig ellagolt nem kicsit. Mások is észlelték ezt. Azért lelőttem,de amint jól eltaláltam azonnal kilépett ezt vagy háromszor megcsinálta így sose halt meg. Oroszok és a korrekt játék nem egy fogalom,ez régen is így volt és most is ahogy nézem. -
VVS CONSPIRACY!!!! :)) -
Ezek benne vannak a HSFX 5.0.1-ben. -
OK:) Biztos az oroszok keze van a dologban,hogy így megszopattak,mivel tegnap leparasztoztam őket. -
Na kipróbáltam az FX Complation-t, eszméletlenül jó. Az effektek olyanok mint az archív felvételeken, a hangok valami elképesztőek(MG/FF DURVA). A füst, fény effektek szépek. És tele van rengeteg aprósággal. Pl.: 3000m fölött, maszk effekt, hallod ahogy lélegzik a pilóta, nagy G-nék is halható. KI KELL PRÓBÁLNI!
Pár kép:
-
Este reppenhetnénk valamit, mostanában megint van kedven verest lőni :) -
Már megcsináltam,de köszi. Nem piszkáltam amúgy semmit,játszottam,aztán leállt az exe,megint játszottam akkor kidobott a server,aztán amikor újra bementem már ez fogadott. Rohadjanak meg, de már lementettem.Ja még egy két dolog kell de aztán jó lesz az. -
Laca. Nem maceráltad a steam cloud-ot? Nekem akkor qrta el így, amikor a cloud-ot kikapcsoltam, akkor alapesetre állította. Visszaklikkeltem, de akkor már késő volt. Nemtom, lehet ezért van két helyen (steam mappában és az 1Csoftclub alatt is) conf file.
Ha biztonsági másolatod nincs róla (controlst sem mentetted el soha?), akkor lehet nincs más, be kell konfigolni mindent. De ha ezt kell, és végzel, akkor MENTSD EL a fájlokat máshova is (a játékban a controls alatt a save-el egy fájlba lemented a gomb- és joy beállítást. Ezután a conf.init és társait is másold át egy mappába - bár ezek a fájlok peccsenként változhatnak, a gombkiosztás mentése nem). -
Dns5000 #48369 koszi
-
Effect mód
Hang mód
Ui.: Ezek működnek, kipróbáltam őket. De MA találtam egy mód csomagot. 400-500MB. Aki akarja megpróbálhatja. MÓD pack a javából. :)
FX Compilation topic
FX Compilation part 1
FX Compilation part 2
Remélem hasznosak lesznek a linkek. :) -
Dns5000 #48367 link pls -
Hol vannak a nézetváltók? Nem találom bakker:) -
Üdv a klubban!Nekem többször is megcsinálta,de nem jöttem rá,hogy miért.Egyszerűen érthetetlen,azóta hanyagolom.Legszívesebben én is vissszaperelném a pénzem ezektől a 

-töl.
-
Solt #48364 Sör? :D -
Most mit csináljak? Van időm,csak ezzel a szarral játszom,asszony dolgozik ,fiam csajozik,lányom alszik,kint hideg van,kocsit tegnap takarítottam ki,kaja az van dögivel a hűtőbe. Hirtelen nincs semmi más dolgom.:) -
Solt #48362 Hihetetlen, hogy te milyen türelmes vagy... :)) -
Be hogy rohadna meg de nem tesz rendet. Mindegy most kalibrálom újra ,de azt sem tudom mi hol van:) Szüljenek sünt de sokat. -
Solt #48360 Az a steam felhő bevan kapcsolva nálad? -
Minden beállításom törlődött. Ikonok vannak,meg mittudomén mik.
Most molyolhatok megint a beállításokkal ,viszont pl jelentek meg érdekes dolgok. Valamit javítottak ,mert mikor ránéztem töltött valamit,de nem sokat. Vagy csak szinkronizált,de mit? -
Hasonlóan vagyok én is. Nem töröltem le, de ha elindítom, hogy megyek néhány kört és meglátom a műszerfalon átlátszó horizontot, elmegy a kedvem az egésztől... Fakk -
Laca, mióta letöröltem ezt a foscht semmi gondom :D
bár te már olyan szinten vagy online hogy azért megértem hogy idegesít
én pár hónapig biztos nem fogom felrakni
majd ha olyan hírek jönnek hogy "hú de jó lett a peccs óta", de azt hiszem ez nem mostanában lesz
sőt attól félek sosem -
Na most lett elegem!!!
Eltűntek a beállításaim a joyt illetően. Most ez hogy van? És hogy tudom visszahozni? És rohadjanak meg . A tököm se akar megint mindent beállítgatni. -
jaja, pár doboz borsodi bivaly után én is jobban élveztem a repülést
(ha lelőttek csak röhögtem) -
-
-
Romeo One #48352 Huh, 3 hete pálinkát főztünk jóapámmal. Szilva, vilmoskörte, vegyes alma-körte-barack. Ma hoztam haza. Végig kellett próbálni őket, rendesen kiszellőztek-é. Most nagyon bátor vagyok, és megyek végiglátogatom a megfelelő szervereket...