91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
ööö egyébként engem érdekel a régi il2
szoktam vele jácccani :)
még mindig jobban leköt mint a cod -
Ok:)Csak már a pénzemért szeretnék problémamentesen szórakozni azon emberekkel egyetemben akik kifizették azt a közel 10 ezer forintot a szarjukért:)
Én jobban értékelnék valami konkrét időpontot amire már játszható lesz mint szép képeket.
Vagy legalább a launcher exe hibát orvosolhatnák,mint az egyik legidegesítőb problémát. -
Ja. Nekem is a korai együlésesnek tűnik, a Late törzsén kellene lenni külön merevítő bordáknak, amit kívülre szereltek fel (no, hát nem ment finoman a leszállás, előfordul az ilyen :) ), viszont nincs kiegyenlítő súly a csűrőnél, ami late-re utal... akkor passzolok. De kb mindegy, mert ezeken kívül nem volt különbség az együléses erarly meg late között. -
És azt mondd már meg nekem, hogy mi köze a kettőnek egymáshoz? Aki a 3DS Max-al rajzolja ezeket, az nem ül oda akkor sem flight modellt, meg video engine-t programozni, ha pisztolyt szorítasz a fejéhez, mert nem ért hozzá.
Mintha téged azért baszogatnának, minek csempézel a földszinten, amíg az emeleten nincs kész a villanyszerelő meló...
Egyébként meg Luthier külön mondta is, mindenen dolgoznak ezzel együtt:
"1. We are continuing to work on ALL previously announced features: graphics, FM, AI, radio comms, launcher errors, etc. This has always been a constant, never changed, not expected to change." -
Johann Wind #48427 Jó 2.vh-s képek
Igen!!!!!Mert Johann Wind legyőzhetetlen!!!!!!:) -
Kicsit serényebben ha kérhetném:)
Már azt a dolgozást.
Mert aztán könnyen előferdülhet,hogy majd az irodában maguk fogják játszani a fojtatást érdeklődés hiányában. -
Johann Wind #48425 Az korai.Én ezt a fehér 9-es gápet már láttam vhol fényképen. -
Kösz Tom: Il-2 képek. :)
Laca: írják, hogy dolgoznak rajta. -
Tolmácsold köszönetünket és viszont kívánságunkat,de tedd hozzá,hogy a reptéri kóbor ebet sem érdekli az íl2 es csodálatos formavilága,inkább tegyék rendbe a szarjukat először. -
Il-2 Early? -
Johann Wind #48421 Ksz.Te látsz linket?
Nincs Url beszúrás?
Vagy csak picasaweb(google)-s linket nem lehet elküldeni? -
Johann Wind #48420 No? No Foto?
még1x
-
Clod. -
Johann Wind #48418 Második vh.-s sztem elég jó fotók:
Ez a CloD folytatásából van vagy az 1946 4.11-es Patch-ből való kép? Állati jól néz ki ez az Il. -
Boldog új évet kívánnak Luthierék, feltettek pár screenshotot 1C-re.
-
Nem tudom,hogy mennyire jó ez,mert Atag Kellert ma egy gyönyörű rácsapással Pk ra tettem,és nyoma sincs. -
Tényleg. Alig találtam meg, az biztos, hogy a weblap design-el nem sokat foglalkoznak :)
Itt egy közvetlen link, ha kell:
http://216.52.148.29:2012/ATAGStats/ATAGStatsV1.html -
Zolinátor megszállta a tudatunkat...
Elfoglalja a világot!!!!
MENEKÜLJETEK!!! -
Ja és most lehet megmutatni ki is a legény a gáton ,akarom mondani a csatornán:)) -
Új stat van az Atagon. Már mindent mutat,nem csak a győzelmeket.
Vége lesz az oroszoknak:) -
artivizsla #48411 A HSFX 5 és az UP3 RC4 között a játék során mi a különbség ? -
Üdv! felettem ezt a 3 RC modot és a minitérképet sikerült elvarázsolnom hogy tudnám újra előhozni mert az M et hiába nyomkodom :D előre köszi :) -
Úgy látom nincs jó válasz a kérdésedre.
Ha új gépet akarsz akkor nincs mit tenni,viszont a rászánt összeged a clod hoz jelenleg kevés. Ha nincs rá több keret akkor vegyél ezért a pénzért és reménykedj, hogy optimalizált lesz az új grafikai motor.
Azért ezen összegért is jó kis gépet vehetsz ám. Egy jó kis amd konfig kijönne belőle. -
kri1219 #48408 Akkor szerintetek várjak még vele? De kb meddig kéne? Csak mert a mostani nem tudom meddig bírja még, de elhamarkodni se akarom a vásárlást azok után amiket írtatok. -
sakkay #48407 Ja bocs. -
Itt van Fecska és Mester. Ők gyökereskednek! -
derp... -
sakkay #48404 Ittál vagy mi van.
-
Neem Zoli vgayok!!!!!! -
Kamuuu! -
Zoli vagyok!!!! -
otiq #48400 Én is csak ezt tudom hozzátenni amit a többiek.
I7 2600K, GTX580 Cuda2-s, 8 giga 1600Mhz ram és nem tud olyan folyamatosan futni maxon mint a ROF. -
Tom leírta. 4 magos 4 ghz es proci ,minimum 4 de inkább 8 giga ram,
HD 6950 vagy gtx 560 az alja a vga nak ,6970 el és gtx 570 el már jó.
gtx 580 al nagyon jó. hd 6990 el is. Tehát egy NASA kompatibilis hardver kell ,hogy hibátlanul fusson.
De mint alant látod Phantomass nak a konfigját és nincs megelégedve vele.
Ebbe csak az a szomorú,hogy azok a vga-k amiken jól elfut 100+ ezer hufnágelbe kerülnek.
Alternatíva lehet két kisebb teljesítményű vga-t CF,vagy sli be kötve ,de ezekkel nincs tapasztalatom. -
Johann Wind #48398 Én is most akarok új gépet venni, mert a mostani haldoklik. Milyen konfigurációt ajánlotok arra hogy a CloD hibátlanul fusson rajta? Így is úgy is vennem kell gépet, tehát mind1, mert jó lenne már kipróbálni a játékot + a sima 1946 is néha szaggat rajta. -
Dns5000 #48397 Nvm, admin right megoldotta.
Masik dolog, ugye ez csak 4:3as keparanyt tamogat.
1400x1050 be nagyobb a field of view ming 1920x1080ba.
1400x1050 be ugye eleg sok sotet felulet van ketoldalt.
Full hdba meg a fuggoleges meg fow tuti kissebb de lehet a vizszintes is.
Ti hogy allitottatok be?
Stabal a TFT native meg a widescreen kozott kene lenni kulonbsegnek? Mert en nem talatam.
-
Dns5000 #48396 Hogy lehet kikapcsolni a zenet?
Minding kikapcsolom de mindig bekapcsolodik ha ujrainditom. -
Van olyan szerver ami a HSFX-et használja? Ha jobb mint az UP, miért használja a szerverek többsége az UP-t?
Mi a különbség azon kívül, hogy mások készítik mind a kettőt? -
artivizsla #48394 Közben megtaláltam a választ magamnak.
Install IL2 + extrák
Szűz 1946 kell a HSFX-nek, vagy elég, ha a JSGME-ben kikapcsolom, ill. melyik a jobb Mod, az UP3 RC4, vagy a HSFX ? -
Zoli105 #48393 Hello
Jóember hát én is ebben a cipőben járok ! :/ a gép megvan hogy mi lesz (kb én is 120 rúgot költök rá ) csak a pénznek mindig lába kéll !
szerintem itt nézz körbe : www.argep.hu
vidikártyából ezt venném : http://www.argep.hu/product_1537461.htm
alaplapból Gigabyt-sat kéne venni az olyan 20 ropi körül forog ozt ramból 4 és 8 Gb között gondolkodj ! Tápból egy jó 560V megteszi . A proci azt nem tudom AMD olcsóbb csak kicsit gyengébb 8igaz mihez képest). az Intel meg bitag drága de kicsit erősebb (ár én I5-t vennék az elég jó azt mondják) -
Az alap 4.10.1-re kell a HSFX 5.0-t, arra az 5.0.1-es hotfix-et.
Teljesen különálló az UP-tól.
Ha a kettőt összekavarod, abból jó nem sül ki. (Tesztelve)