91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Tudod ,hogy Mácsai is rep szimulátorozik? Egyik kedvencem amúgy ,és Petőfi is.
  • Her Laca
    Igazad van:) De hát ezek megismételhetetlen klasszikusok,ezekben az alkotásokban benne vannak ők is akik eljátszották,hozzátartoznak eggyé váltak velük.
    Erre most akadtam rá,én ezt mindig is szerettem és el nem tudom képzelni ,hogy más előadhatja így. Tudom orosz a dal de akkor is az egyik kedvencem.
    Röhej de akárhányszor hallom megkönnyezem.
  • LeonSilver
    Semmi probléma Mijki. És boldog új évet Neked is, ifjú barátom ;)
  • LeonSilver
    Persze, úgy maradnak ez nem vitás. De őszintén kérdezem Tőled (vagy mástól) Laca, hogy most kivel játszatnád el mondjuk a Tizedes meg a többieket? A Hyppolitot? A Meseautót (1934!!)? A Valahol európábant? Isten hozta, őrnagy úr, stb..
    Persze vannak kurva jó újabb filmek is. Nagy utazás, Eldorádó. Csinibaba (szerintem fasza).
    Vagy nézzétek meg ezt a verset. Mácsai Pál úgy mondja, hogy ember nincs és nem volt, aki jobban mondaná. Én sokszor hallgatom (nagyon tetszik) de mindig beleborzongok. Figyeljétek meg, hogy egy darabig hogyan röhögcsélnek a népek, aztán mintha elvágták volna, a hatása alá kerülnek :) KURVAJÓ!!! Hallgassátok végig!!!!

• mijki
    Bocsánatot kérek!
    Boldog Újévet!
    Akkor így:
  • artivizsla #48467
    Solyom2 :

Ha a sima UP3-at rakod fel, akkor hiába írod át HU-ra a config.ini-ben, angol marad. Tedd fel az RC4-et is, akkor lesz ismét magyar nyelvű a játék.

• Her Laca
    De marad! Mint mondottam ők hallhatatlanok. És jön majd egy új generáció,én reménykedem benne,hiszen a tehetség az nem korszak függő. Csak legyen termékeny talaj amiből kinőhet. Addig amíg VV,-k meg ilyesmik vannak esélytelen,de talán megváltozik idővel ez is.

Mondjuk ezek a nagyságok egymás utáni generációkból jöttek és az elődöktől tudtak tanulni.
  • Solyom2
    Megpróbáltam de még mindig angol.
    Esetleg azért mert a V.3.00(gondolom verzió)van meg,habár én nem tartom valószínűnek.
  • LeonSilver
    Hát Laca nem fogod elhinni, de fészbúkon, Garas művész úrra emlékezve linkeltem ezt is! ;)
    Egyébként éppen arról beszélgettünk az asszonypajtival, hogy lassan nem marad a nagyok közül senki, és kénytelenek leszünk beérni a stol félékkel. Persze most is vannak jó színészek, de olyan igazán nagy kevés van.
  • Her Laca
    Leon! Ezt csak neked ajánlom. Bár más is megnézheti.
  • Her Laca
    Lassan elmegy egy igazán nagy generáció. Még jó,hogy az alkotásaik fent maradnak,és mondhatjuk,hogy ezek az emberek hallhatatlanok .
    Legalábbis számomra.
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    De a fészbúkon van olyan büdös tapló paraszt, aki már nekiállt zsidózni.... Az agyam megáll basszus.
  • Her Laca
    Látom Leon mindig ugyan arra gondolunk.
  • LeonSilver
    MIjki, tedd be máshogy.
    Csak linket vagy kisebb képet, ha kérhetem.
  • bucsher
    köszi szépen ezt a 13472x5808-as képet!
    remélem gyorsan kiszerkeszted!
  • LeonSilver
    Meghalt Garas Dezső :(((

• Her Laca
    No ez ugyan nem örömteli és nem is a mai napra való de most olvasom,hogy meghalt Garas Dezső.
    Imádtam,sőtt imádom a mai napig.
  • Solt
  • Her Laca
    No hála az égnek:) Én nem nyugtalankodtam ,nekem már megírta a múltkor:)
  • Sanyo
    Mindenkinek köszönöm a segítséget és a támogatást, az ember aki átvert a görbe procival, fillérre pontosan visszafizette amivel lehúzott, a postaköltséget is beleértve.

Imádlak titeket. :)
  • artivizsla #48450
    Milyen szar dolog is 37.000 ft nyugdíjból megélni !

Cikk
  • artivizsla #48449
    Ez a program nincs meg véletlenül valakinek ?

IL2 Compare for HSFX and 4.101
  • Johann Wind
    Sikerekben, örömökben gazdag Boldog Új Esztendőt Kívánok mindenkinek!:)
  • Johann Wind
    A púpos hátú macskáról rögtön beugrott, hogy ez Georg "Murr" Schott(német aranykereszt, spanyol kereszt)gépe.:)

Georg Murr Schott

Volt egy nagyon jó cikk erről a műhelyről az Aranysasban.
  • pengcso
    Köszönöm szépen a segítséget, igen a Free track lesz a gondom
  • kri1219
    Újra megtaláltam a CoD Koreás változatáról a képeket:) Ebből lesz valami majd?
  • PhantomAss
    mármint hogy angol maradt?
    pedig így kell...próbáld szóközzel, nagy HU-val esetleg
    és nem felejtsd elmenteni utána

Uraim, B.Ú.É.K. mindenkinek, én mmajd csak jövőre leszek
    Normálisan optimalizált és játszható cod-ot mindenkinek 2012-re! :)
  • Zpogi
    Szia!

Valószínűleg az a probléma,hogy feltelepítetted a Freetrack nevű progit és nem indítottad el,indítsd el még akkor is,ha nem használod. Vagy még azt megpróbálhatod,hogy a conf.ini-ben az [RTS] résznél a trackIRUse=1-et írd át 0-ra.
  • Solyom2
    Sziasztok!

Már pár éve megvan a pacific fighters,de angol nyelven,pár napja néztem meg hogy elvileg a játék feliratai magyarok és a kézikönyv hátuljában is köszönetet mondanak a magyar lokalizációért.Rá is találtam hogy át kell írni az ini fájlt:
    locale=hu-ra át is írtam de a játék továbbra is magyar maradt.
    Valakinek van ötlete?
  • artivizsla #48441
    Elnézve egy-egy ilyen restaurálás körüli molyolást, vagy egy II. v.h-ús fotógyűjteményt, belegondolni is durva, hogy ezekből a gépekből ezer-tízezer szám semmisültek meg a háború alatt. Ilyenkor érezni igazán, hogy mi az az "anyagcsata" és hogy mekkora pazarlás volt az egész, anyagi oldalról nézve, mert technikai oldalról hozott talán eredményt, csak egy kicsit sokba került a "kísérletezésre" fordított munka/anyag mennyisége.
  • artivizsla #48440
    A tarjáni restaurátor műhelyt ismeri valaki ? Amikor anno ott jártam, az öreg az ebéd utáni sziesztáját nyomta, de a felesége megengedte, hogy az ablakon át bekukucskáljunk a műhelybe. Egy messzert restauráltak és még egy kétmotoros katonai gép állt a műhelyben. A messzer állítólag német megrendelésre készült.

Ash-82 motorok
  • pengcso
    Sziasztok!
    STEAM-en vettem meg az IL2 1946-ot, és repülés közben folyamatosan a jobb alsó sarokba fordul a kamera, csak lepauzált állapotban tudok középre nézni, utána visszaugrik a jobb alsó sarokba a kamera.
    Ez mitől lehet, van rá gyógymód?
  • zmok
    Repülj csak Pe-8 al ...
  • VO101Tom
    Van egy német restaurátor műhely, a Meier Motors. Többek között meszát és fókát is restaurálnak. Van egy fórum, ahova rendszeresen feltesznek képeket, pl ezt is (ha a többi is érdekel, klikk ide).

• kri1219
    Igen, kb én is ezeket gondoltam, ja meg a joyt:) De inkább ahogy többen is írták várok még, hogy kijavítsák a CoDot. Tényleg, mikor is jön a Moszkvás rész? 6 év múlva?:)
  • hetti
    Volt rá 6 évük..................................

Kri: 10 éves pc-böl használhato a cd-rom, hdd, ház, egér-bill s a monitor
    i7 2600k felejtös mert nem igazán tud többet mint a kisteso játékban még mérni is nehéz :)
    max a HT na azt meg feldughatja magának az ember ha csak játékra kell a masina akkor inkább 2500k ami máris +20.000 a vga-ra
    30.000 környékén már kapni olyan vga-t amivel tudod futtatni a cod-ot hd-ban medium-on a jelenlegi szar állapotában is.

• Sanyo
    Szerintem holnap reggel.
  • Sidewinder
    4.11 mikorra várható? Remélem nem sokára jön. Repülhető Pe-8! Már a legelső IL-2 óta vártam. Végre! Korábban mindig azt mondták,hogy azért nem teszik repülhetővé,mert nagyon felborítaná az erő egyensúlyt a szövetséges oldal meg a kékek között. Most úgy tűnik meggondolták magukat:) Boldog Új Évet mindenkinek,az 1C csapatának is,reméljük a most következő 2 hét karácsonyi/újévi szünet után munkába állva jóval komolyabb eredményeket érnek majd el az új játékuk optimalizálásában,továbbfejlesztésében,mint pártunk és kormányunk a "két hét alatt rendet teszünk" című kampányszöveg megvalósításával.
  • otiq
    Ha valakit érdekel a Homefront játék van egy 50%-os kuponom rá a steamen. Szívesen odaadom akinek kell.