91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Johann Wind
    Lesz egy film a cinemaxon 11:10-kor.A címe: A Laconia elsüllyesztése.
    Nem olyan rossz film, történelmi és a sztory szóról szóra igaz.
  • artivizsla #48511
    Skínek FW-190-esekhez, 1946 alá.
  • bettly
    Boldog uj evet kivanok
  • Fürtös
    Felvétel van?
    Auto-villamosság\autószerelő szakmával.
    De a fém,fa munkához is értek:D
    Egy ilyen melóért szívesen hazaköltözök!
  • VO101Tom
    A Pacific Fighters CD két változatban érkezett anno, az egyik a "standalone", amikor csak önmagában működött, a másik a "merged" változat, ami a FB és AEP CD-k után harmadikként, azokkal összevonva is telepíthető volt. Valszeg neked ez a verzió van meg, de ehhez is meg kéne venni a korábbi CD-ket, hogy merged módban működjön, és akkor a későbbi CD-kről nem is beszéltünk.
  • Solyom2
    Ja igen egy valamit elfelejtettem,az autorun menüben felajánl egy ilyet is hogy:Run FB+AEP+PF.
  • artivizsla #48506
    Már le is vettem, köszi !
  • Zpogi
    Pár perc és fent van az "SG" szobában.
  • VO101Tom
    Találtam egy nagyon érdekes oldalt, egy egykori Stuka pilóta, Heinz Migeod visszaemlékezései. Az interjúkat angolul adja, így legalább megértem én is :) A weboldalon a felső menüben lehet navigálni a témák között, harcolt Fr.o-ban, BOB-ban Krétán és Észak Afrikában. Érdekes nagyon.

Heinz Migeod
  • artivizsla #48503
    Innen nem tudtam letölteni eddig sem. Feltennéd a TS-re? Köszi

Boldog Új Évet kívánok mindenkinek !
  • bucsher
    igen. az a legjobb vétel.
  • Solyom2
    Szóval akkor az 1946 tartalmazza az összes kiegészítő lemezt,az alapjátékot stb?
  • sakkay
    Mindenkinek أَنَا ب رغب سنةُ سَعيدُ جَديدُ
  • Zoli105
    Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek ! :)
  • Zpogi
    Boldogabb Új Évet Kívánok! Mindannyiunknak.
  • Zpogi
    Próbáld meg ezt a linket,ha nem jó akkor feltöltöm a TS-re.
  • Lysandus
    BUÉK mindenkinek! :-)
  • artivizsla #48495
    17.00-tól egészen 23.00-ig megy a National Geographic-on az Apokalipszis : a második világháború című sorozat mind a 6 része, végig korabeli filmhíradó anyagaival.
  • artivizsla #48494
    A "Compare Online"-t ismerem, a Zero-n kívül hogy tudok gépet kijelölni, ahhoz regisztrálni kellene ?

Kimondottan ezt a fajta Compare programot keresem, gondolom ez a legfrissebb
    compare verzió :

IL2 Compare for HSFX and 4.101

Van ahol már megtaláltam, de csak regisztrált tagoknak lehet tölteni.
  • VO101Tom
    Nem hiszem, hogy abban benne lenne a magyar rádiózás, és a magyar nyelvi fájlok.
  • istikovacs76
    Ez nagyon jó. Most még inkább lényegretörő ez a vers azt hiszem.
  • artivizsla #48491
    A régi Top Gun-ok be vannak dobozolva, de gondolom, hogy nem csak én olvastam róla anno. Azért teszek egy kört, van ismerős Tarjánban. Én meg a héregi műhelyről nem hallottam eddig, nekem meg ez új infó.
  • Solyom2
    ?
  • Solyom2
    Akkor a sima PF-nél semmi esély nincs rá hogy magyar legyen.
  • VO101Tom
    Ja, és BUÉK mindenkinek!
  • VO101Tom
    Akkor másról beszélünk. Nem tudok róla, hogy meszát Menyusékon vagy az azóta csődbe ment Győri próbálkozáson kívül más is restaurált volna. Lehet erről többet olvasni valahol?
  • VO101Tom
    V3.00??? Ajajj, az nagyon régi. Az Il-2 Sturmovik 1946 DVD-t vedd meg, az a 4.07 verzióval érkezik. Arra fel kell tenni a patcheket, hogy 4.10.1 legyen, majd arra az Ultrapack 3.0 RC4 -et. Ha online akarsz repkedni, akkor csak ezzel a verzióval tudsz!

Steamen 7 Euro, szerintem vedd meg azt. Össze nem lehet hasonlítani a sima PF-el.
  • artivizsla #48485
    Biztos, hogy Tarjánban voltam a restaurátor műhelyben, valamikor 2000 körül. A Top Gun-ban írtak róla, onnan tudtam meg én is, egyébként a közelben lakom, tehát nem tévedés a helységnév. A ház mögött volt egy óriási műhelyrész. A kis öreg azóta meghalt, ha jól tudom.
  • VO101Tom
    Az IL-2 1946 alapjátékra telepíthető kiegészítő csomag, amit külsős emberek szerkesztettek, és raktak össze. Több GB, nagyon sok újabb repülhető gépet, térképet és grafikai javítást ad a játékhoz.

Itt van bővebb info:
    Pumaszállás - il2 verziók
  • VO101Tom
    Nemtom pontosan ez kell-e neked, de itt megvan, pl UP 2.01 adatbázissal:
    Pumaszállás, programletöltések

Meg nemrég találtam egy ilyen oldalt, ez HSFX-hez van (csak sajnos nekem elég bugosnak tűnik, többszöri frissítésre hozza be a teljes listát pl.):
    Compare Online
  • VO101Tom
    Hello. Héregen van aza a restaurátor műhely, VO101_Menyus ott dolgozik. Néhanapján ha megengedi a "fönci", akkor le lehet menni, körbenézni. De most asszem semmi egzotikus vas nincs ott, a mesza szárnyat pár éve csinálták, utána egy Ju-88-ast kalapáltak ki egy német múzeumnak.

A "fönci" meszás doksiaira szívesen rátenném a kezem, de azt meg nagyon őrzik
  • acidrain
    A 101/9 nevében is kivánok mindannyiótoknak békés, boldog, és sikerekben gazdag új esztendőt!

• Sanyo
    :)
  • Her Laca
    No Sanyó!!!
    Megvan ami illik a dologra és asszem evvel a videóval Boldog új évet kívánok mindenkinek ,kiváltképp a kis társaságunknak.
  • LeonSilver
    Áááááá de jó!!! Köszi!!! (Mirelit, ezen lehidaltam)
  • Her Laca
    Úgy 4.40 től van szó róla ,de érdekes az egész
  • Solyom2
    Hülye kérdés biztos,de mi az az UP3 és RC4
  • LeonSilver
    Nem, ezt nem tudtam! És Mácsai Pál a kevés kivételhez tartozik. Jó színész!
  • LeonSilver
    Látod Laca én ezt sem értem. Nem téged. Azt nem értem, hogy ha valami orosz, akkor miért kell elnézést kérni? Megjegyzem én is szoktam régebben, de én módszeresen próbálom leszoktatni magam róla. Az, hogy itt voltak x évig egy dolog. Szar volt, fos volt meg minden, de erről Puskin, Dosztojevszkij, Gajdar, Gogol vagy éppen Viszockij kurvára nem tehet. Szóval attól, hogy valami orosz még lehet jó.

• Her Laca
    Minap volt valamelyik adón . Másnap ismételték. Mindkétszer megnéztem.
    Komolyan eszembe jutott,hogy öregszem,de valahogy a mostani filmek (persze vannak kivételek) nem tudnak lekötni.