91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Hasonló:) Kő burkolatokat,lépcsőket csinálunk,gránit ,márvány,mészkő ,meg minden ilyesmit. Szobrot nem faragok:XD de azért egy egy lábazati profilt megcsinálok:)

PL konkrétan ezt mi csináltuk.
  • artivizsla #48591
    Laca. Kőfaragó, vagy valami hasonló a foglalkozásod ?
  • artivizsla #48590
    A Stab-ot nem engedi a gép telepíteni, az.ini átírásával repülés közben sem lett wide a program.
  • LeonSilver
    Sok barom. Az egybesült állatok tényleg barát. Saját magának a barátja. Aki esetleg ezt másképp gondolta, az nézesse meg magát nőgyógyásszal. ;)
  • mijki
    Menüben nekem is levágja a széléket, de repülés közben nem. De ha nem jó, akkor nem jó. Sajnálom.
  • artivizsla #48587
    A véletlenekbe annyira nem hiszek. Jelenleg abban a bizonyos csárdában, három dudás nyomja a zenét. A dollár, az euro és a yuan. Kettőnek előbb, vagy utóbb menni kell majd és a helyzet úgy néz ki, hogy az euró lesz a soron következő és erről legfőképp, pont a "baráti" USA gondoskodik, a balga Európa meg még tapsolni is fog hozzá.
    Pár éve az irániak felvetették, hogy az arab országok álljanak át az euro alapú olajelszámolásra. Lett is nagy ribillió az USA-ban egyből és érdekes mód, rögtön napirendre került megint az embargó, meg hasonlók.
    Az USA-ban ki nyomtatja a pénzt? Hát nem a kormány, hanem egy bank, amit úgy hívnak köznyelven, hogy FED. Ő már azon is keres, hogy eladja a dollárt a kormánynak. Utoljára a Kenedy fiú akarta államosítani a FED-et, csak hát golyóval a fejben ez nem volt olyan egyszerű dolog.

Mijki. Amit írtál, avval nekem nem működött, a Stab program meg nincs ezen a gépen, de majd kipróbálom azt is.
  • wednes
    Az államadósság csak addig "nem nagy baj". Amíg jóba vagy a hitelezőkkel és azt teszed, amit elvárnak tőled. De ez csapda. A svédek is ugyanúgy csapdába vannak.
    Eddig nem volt érdekes az Az EU és az eurózóna adóssága. Azt "hirtelen" most baj lett és elkezdték elemelgetni a kamatokat, meg leminősíteni mindenkit (ennek hatására a dollár kezdett erősödni, mert inkább azt vették). Mellesleg a banki mentőcsomagok dobták meg az sok országban az államadósságot és most a bankok hiteleznek a kormányoknak.

USA azért más helyzet, mert az ő valutájuk világpénz (pl csak dollárral lehet olajat venni). Megtehetik azt, hogy nyomják ki a bankót, az inflációt az egész világ fizeti meg (hiszen hozzájuk igazodunk). És nagyon is vigyáznak arra, hogy a dollár továbbra is megmaradjon ebben a státuszban. Mert ha netalántán átvenné valami (euró?), akkor ők nagyot zakóznának. Viszont így, hogy az euró haldoklik, megnyugodhatnak.
  • mijki
    Nekem, így működik ai il-2, HD-ben.

Conf.ini-be be kell másolni:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

[window]
    width=1920
    height=1080
    ColourBits=32
    DepthBits=24
    StencilBits=8
    ChangeScreenRes=1
    FullScreen=1
    DrawIfNotFocused=0
    EnableResize=0
    EnableClose=1
    SaveAspect=0
    Use3Renders=0
  • szekelyland
    Keress rá az il2 stab progira. Tudsz benne sztem 1920*1080 -as felbontást is varázsolni az il2 nek, csak annyi h a 16/9 -es képarányt úgy hossza össze hogy alul-felül levág a képből. Ezenkívül asszem az ultrapackban van valami widescreen mod, de nekem nem indult el.
  • LeonSilver
    Fél Vas kint dolgozik. Az öcsém fia már általánosba is az osztrákokhoz jár.
  • artivizsla #48582
    Más. A 4.11-es patch végül nem jött ki?

Nem rég szó volt róla, hogy hogy lehet LCD-n teljes képernyős nézetet varázsolni IL2-es esetében.

Az LCD Tv felbontása : 1920*1080
    A laptop max. felbontása : 1366*:768
    A játékban beállítható max felbontás : 1024*768

Egyszer sikerült teljes képet varázsolni a TV-re, de azóta sem és már
    nem tudom, hogy hogyan sikerült. Már mindenhol-mindent átírogattam, de nem jön össze.
    Lehetne kérni valami segítséget hozzá ? Köszi
  • artivizsla #48581
    Nem az államadósság mértéke a legnagyobb baj, hanem, hogy megy-e a gazdaság és tudj-e fizetni az ország. A Svédeknek, meg a Japánoknak is a miénk fölötti arány arány, csak hát van miből fizetni, az USA-ról meg nem is beszélve. Mondjuk, az USA barátjának lenni sem egy életbiztosítás.
  • wednes
    Ez tényleg durva. De a legdurvább, hogy ez nemcsak nálunk van így. Ausztriának is az államadóssága a GDP 72%, Németországnak is 80% körül van. És az ő GDP-jük "kicsit" magasabb, mint a miénk (gyak. EUba mindenhol ez van). Lehet, most kint jobban lehet boldogulni, de bekövezhet az is, hogy egyszerűen összeomlik majd az egész, ahogy van.

Addig tejeltetnek miket amíg lehet, és mikor már nem tudunk több tejet adni, akkor küldenek a vágóhídra.
  • Glo
    Szívesen :)
  • Glo
    Hát ja, osztrákiában kicsit más a hozzáállás. Van lé, megfizetik a szakembereket. Pl itthon a favágók kb 4000 forint napidíjjal dolgoznak. Kint 8,35€ a kezdő órabér, kint vannak bejelentve... Van különbség.
  • Sanyo
    Köszöntem! :)
  • Her Laca
    Más lehetőséget nem nagyon látok.
    Pedig az Ország legnagyobb köves(asszem európa 2. vagy 3 . cége is) ,műemlékes cégének dolgozunk már nagyon sok éve ,de ott is galád a helyzet. Már olyanról is hallottam most,hogy vissza akarják államosítani.
    Persze mert az állam tartozik nekik egy raklap pénzzel:) Jó megoldás mi?:)
  • Glo
    Gyakorlatilag az egész Fertő part kijár dolgozni, látszik is a falvakon. Gondolom a határ 30km-es körzetében is ez a helyzet.
  • Glo
    Küldtem privet Sanyo.
  • Her Laca
    Látod pont ma telefonáltam e miatt. Asszem öreg fejemmel elindulok a sógorokhoz. Van egy kis falu Vasszécsény azt imádom ,közel a határhoz,Szombathely mellett ,lehet leköltözöm oda ,és inkább kijárok dolgozni.
  • artivizsla #48572
    Az államadósság olyan, mint Trianon. Rohadtul szar belegondolni, de nekünk már nem nagyon lehet mit tenni ellen. Talán nem véletlenül, most már csak marad a sírva vigadás...
  • Glo
    Nem is kell messzire menni. Én szeptembertől decemberig jártam ki egy ösztöndíj miatt Sopronból Bécsbe minden nap, a reggeli vonat rogyásig volt magyarokkal. Utaznak 15 percet, és havi 90 helyett 450-et keresnek tisztán. És persze itthon költik el. Mondjuk őket nem zavarja, ha gyengül a forint.. Integrált fizetésemelés.
  • otiq
    Jól teszik. Ha nem lenne családom és fiatalabb lennék én is szerencsét próbálnék. Magukra kell gondolni, már nincsenek Széchenyik akik a pénzüket az országra költik.
  • Her Laca
    Kár ezen töprengeni.
    Szar itt minden,és az is marad. Csak egyvalamit figyelmen kívül hagytak .
    Márpedig azt,hogy felnőtt egy új generáció,a mai 20 -on éveseké,akiket már nem érdekelnek a szövegek,hogy ki miatt mi miatt tartunk itt. A tanult réteg (aki csak egy kicsit is értelmesebb egy lárvánál),az mára mind beszél nyelveket ,hiszen óvodás koruk óta tanulják pl az angolt. No ezek a fiatalok ,(akik a jövőjét alkotnák az országunknak) nemes egyszerűséggel elmennek innen a sunyiba. Látom ,tapasztalom,hiszen a gyerekeim pont ebben a korban vannak és a baráti körüket is jól ismerem.
    Szóval ez van.
  • Zpogi
    OFF
    Érdekes!

Magyarország államadóssága vizuálisan

ON
  • artivizsla #48567
    A "Végső visszaszámlálás" c. film '80-ban készült. Anno a sulinkban, az éves sulinapi ünnepen mindig volt valamilyen filmvetítés, persze szigorúan olyan film, amit máshol még nem lehetett látni. A "Jedi visszatér"-t pl. a diri lánya még egy fiú "szinkronizálta, amit egy MK-24-re mondtak fel és a német nyelvű kalóz film vetítése alatt a magnóról játszották be a "magyar" szinkront, jóval a hivatalos magyar mozis verzió előtt. Szóval, amikor 83-84 körül a "Végső visszaszámlálás"-t vetítették, nézett mindenki, mint a luki nyúl, hogy mi ez az újítás, hogy full szinkronos filmet adnak, amiről még nem is hallottunk. Később persze vetítették a filmet és az is kiderült, hogy a Lendvai "Botox" Ildikó keze volt benn anno, mint cenzor, a film pedig azon hasalt el, hogy az ami technológiai fölényt hangsúlyozta, ezért került dobozba a már készre szinkronizált "Mokép"-es verzió.
  • otiq
    Feladatokat kellett teljesíteni amiért kaptál "szenet". A legtöbbhöz játék is kellet de nem mindegyikhez. Szóval ahány szened van annyiszor tettek be a sorsolásba.
  • PhantomAss
    ja ha megveszel nemtom mennyi játékot, ott volt a lista hogy miknek kell már meglennie
    de ha azok már megvannak..
  • PhantomAss
    discovery world, minden este 22h:
    most pl a p47 vs fw190 megy
    egy f22 raptor pilóta a házigazda, és mindig egy megtörtént 2vh-s légiharcot elemeznek
    sok eredeti felvétel, gépek részletes bemutatása, előnyök, hátrányok, stb
    nem kell hasraesni tőle, a tipikus amcsi sorozat, de azért korrektül körüljárják a témát
    aki teheti nézze sztem azért elmegy
  • mijki
    És melyik waron szoktatok lenni?
  • acidrain
    Albert, Jani, Döme, Domino, Zui, Muhhahaa, meg én. Kb ennyi ember jut most eszembe.
  • otiq
    Mikor írják ki, hogy kik nyertek a Steamen? A fődíj az összes játék ami elérhető rajta.
  • mijki
    Valaki még szokott a régi Il2-vel warozni?
  • Solt
  • LeonSilver
    Aztakurva...
  • Her Laca
    Erre nincs más mit mondhatnék.
  • LeonSilver
    Ezek még viszonylag nézhetőek voltak. De például az izaóra vagy mi a fasz nagyon szar volt. Több rész lement úgy, hogy alapvetően semmi sem történt. Tipikus délamcsi szutyok. De a felszabadításáért mozgalom indult!!!

Kunta meg Gyökerek cím alatt ment.
  • Szepy2884
    Az Onedint nagyon kis koromban adták. még ovis sem voltam, de még így is emlékszem rá. Nem rég ismételték és felvettem az összes részét. Meló után néztem meg. Most felnőtt fejjel már értem és tetszik, de az is feltűnt, hogy nincsen epizód valamilyen haláleset nélkül :)) Ez olyan, mint a Dallasban is minden epizódban isznak :)))

A Kórház a város szélén szintén nagyon jó sorozat volt. Elemi iskolás voltam amikor adták. Válaszúl született a Fekete erdő klinika. Ezt is hogy imádtam :)
  • artivizsla #48554
    A Kuntakintés filmet most ismétlik valamelyik adón. Az Onedin meg talán ez első sorozat volt, ami odaszegezte az országot a TV elé. És akkor a "Kórház a város szélén"-hez mit szóltok ? Abból nőtt ki az összes kórházas sorozat.
  • Amery
    Boldog Új Évet!

Ezt is érdemes megnézni makett kategóriában. Kissé megszállott az emberünk.