91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #48792 Szökő évente egyszer, amikor már sok(k), akkor elengedjük a gőzt... nem jellemző itt a politika! ;) -
artivizsla #48791 A háború, a politika folytatása más eszközökkel ! :)
Egyébként igazad van, épp gondoltam rá, hogy milyen magas LeonSilver ingerküszöbe, hogy még nem hajtott el minket ebben a témában. -
Johann Wind #48790 Egyébként ez mióta politikai oldal? Ha politikát akarok látni akkor felmegyek az origo legolvasottabb cikkek részre vagy vmi politikásos oldalra.;)
Mondjuk tőlem mindenki azt ír amit akar, legfeljebb ha látom hogy politika, akkor átugrom és ignorálom azt a hsz-t.:) -
Solt #48789 Ráférne egy format c: az emberiségre... -
Johann Wind #48788 Öröm látni hogy vannak olyan országok ahol költenek a hadseregre, habár az számukra mellékes hogy közben a gyerekek éhen halnak. A fegyelem is példaértékű, sztem az éhezést és az elnyomást sehol másutt nem tűrnék ilyen fegyelmezetten.
De jó lenne ha mi is ilyen országban élhetnék!:) Igen, igen akarom akarom!! -
artivizsla #48787 Érdekes, amikor Fletó bevallotta, hogy átb@szta az egész uniót, valahogy az nem zavart senkit odakint, mert cserébe ki voltak szolgálva mindenben. -
Feró Flex #48786 Ez nem csak OV-ről meg rólunk rebellis magyrókról szól.Aki nem hajt fejet az mindenki így fog járni,nem pofásztok hanem termeltek nekünk.Mi meg egy tál leves áráért dolgozunk,már ha van melónk.A megoldás egyszerü adjatok egy tál levest mi meg barakba lakunk majd a gyár mellett,a bérből már másra úgysem tellik.Ja hogy ez valamire emlékeztet...
OV-től féltik a demokráciát?Mi van,mi volt amikor a Slota-Fico tengely kormányzott?Semmi!Szolgálták a nyugati érdekeket és nem támadták őket de tavaszal Fico visszajön és a magyarság torkának fog ugrani.Aztán szépen a románok,nem is folytatom tovább.
Egyháztörvényről meg ennyit,inenn fúja szél.
Most hallom az Lmp 2014-től összeáll a balloldalal a demokrácia védelmében,na igen.Összenő ami összetartozik.
On -
artivizsla #48785 Ugyanabból a cikkből itt egy újabb gyöngyszem :
"...fontos látni azt is, hogy a világpolitika az ázsiai országok erősödésével egy lehetséges átrendeződés előtt áll. Egyáltalán nem egyértelmű, hogy a nyugat-európai országok és Amerika dominanciája elvész-e, de az tény, hogy az ennek bekövetkeztével kapcsolatos idegesség növekszik nyugaton. - Ha egy ilyen helyzetben az euroatlanti szövetséghez kapcsolódó ország - Magyarország - elkezd szemezni mind demokrácia-felfogásban, mind gazdasági kötődések terén a kelettel, akkor nem várható, hogy megértő lesz az Európai Unió vagy az USA..."
Hát, nem tudom, ki is kezdett először kacsingatni a kelet felé, átadva nekik a munkát, munkahelyeket, technológiát, közben megfeledkezve az emberi jogok betartásáról, most meg nekünk vetik a szemünkre ugyanezt?
Ezt most találtam, szintén elgondolkodtató adat :
"...Kétmilliárd euróval 37,775 milliárd euróra nőttek Magyarország devizatartalékai tavaly decemberben és ezzel 4,1 milliárd euróval haladták meg az egy évvel korábbi állományt - ez derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénteken közzétett adataiból...." -
Solt #48784 Sértjük a gazdasági érdekeiket... undorító amit művelnek! Még ők vannak megsértődve, hogy elegünk van a vérszívásból. A nagy nyugat... hányingerem van tőlük. -
artivizsla #48783 Meg kell hagyni, 1.50-nél igen csak jól néz ki a 3 lány.
Egyébként, szerinted van ott más választásuk az embereknek, mint vigyorogva tenni, amit mondanak nekik ?
Nekem volt 2 észak-kóreai osztálytársam Miskolcon, 86-ban. Pár dologra rohadtul büszkék voltak, de mondhatnám úgy is, hogy csak arról volt infójuk, amit a fejükbe vertek még otthon. Az egyik, hogy náluk csak Mercik, Volvók meg Toyoták szaladgálnak az utakon, lepunnyadt Trabikat, Skodákat, ladákat nem lehet látni. Igaz, szerintem, még ma sincs magántulajdonban szgk-i náluk.
A másik meg a hadsereg volt, hogy minden fegyvert maguk állítanak elő. Érdekes mód az oroszokra viszont haragudtak valamiért. Mondjuk, amikor megtudták, hogy nem Moszkvába mennek tanulni, hanem Magyarországra kell jönniük, lefagyott a mosoly az arcukról, bár ez később aztán megváltozott, mivel végigvonatoztak a Trans-Szibériai vasúton és ott azért láttak egyet-mást és azért teljesen hülyék ők sem voltak, összetudták hasonlítani a látottakat egy Budapest-Miskolc úton. -
Mindenesetre le a kalappal előttük! :) -
Papa:) Uri ember nem megy a csatába slendriánul. Hogy képzeled már.
Nézd meg az öltözéküket ,végül is egy öltöny,ahhoz a nyakkendő dukál.
Biztos volt másféle viselet is utána kéne nézni.
De látod van az a fehér kötött garbó is ,van aki azt hordta.
-
artivizsla: Köszi a linkeket! :)
Laca: Elég érdekes dolog, szerintem baromi kényelmetlen a nyakkendő, úgy alapból. Amikor fel kell vennem, csak azt várom mikor vehetem le.. :D -
Azért ezek nem szarral gurigáznak. Van fegyelem. -
Mit találtam.
Pusztán érdekesség ,annyira nem tetszik.
Ez viszont bitang jó -
Nem csak az Angolok. Sokszor a németek is. Persze biztos nem volt ez szentírás azokban az időkben,így volt aki sálat hordott:) -
artivizsla #48776 Ez és ez volt már ? Az utóbbi ráadásul a teljes film, le sem kell tölteni.
A Dark Blue meg lett. ha valakit érdekel, akkor felteszem valahová. -
Nem tudom betenni a viedót ,de ez sem rosz ,és több részes -
artivizsla #48774 A "STOP" oldalán van agy cikk, melynek a címe : "Magyarországnak nincsenek barátai." A cikkíró már az elején megadja a választ a miértre, aztán úgy csinál a továbbiakban, mintha nem értené, hogy miért van ez így.
"...Egyrészről a nyugati demokráciák az együttműködésre épülnek, nem pedig a konfliktusok élezésére, így értékeikkel, szokásaikkal ellenkezik Orbán Viktor magatartása. Másrészről, ha Magyarország sérti a nyugati demokráciák értékrendjét és - ne tagadjuk - gazdasági érdekeit, akkor semmilyen problémát nem okoz számukra a pehelysúlyú ellenfél legyőzése...."
Hát, tényleg az erősebb kutyának van joga még az unióban is arra a bizonyos nemi aktusra. -
artivizsla #48773 A "First Light"-ot itt találtam meg. 717 MB.
A "Dark Blue"-t itt található. 692 MB.
A "Bitea o Anglie..." pedig itt található. 700 MB.
-
Köszönöm szépen, nagyon nagy vagy!! :) 
Ez a jelenet szerintem mindent visz, nagyon magával ragadó. A filmet pedig megpróbálom beszerezni! :)
Köszi még egyszer a segítséged! :) -
Megvan!
A jelenet 4:20-tól.
A film címe First Light, és Geoffrey Wellum Spitfire pilóta visszaemlékezéseit mutatja be. -
Emlékszem rá, de még nem találtam meg a videót. -
Ez az:
-
Dark Blue World a film címe. :) -
Most akkor alaposan felmentek a hardverárak? (nem szoktam követni de tavasz körül tervezek gépfelújítást) -
Köszi a Linkeket! :)
Nem tudom, szerintem nyugati film.. az angol srác, miközben kergetik folyamatosan szitkozódik (finoman). És ha jól emlékszem a kamera hasonlóan volt beállítva, mint az első linked nyitóképén.
@Repvez:Azt a filmet én is nagyon keresem. :)
Egy buta kérdés. :) Jól láttam, pl az Angliai csatában,és ebben a filmben is,hogy a britek nyakkendőben és ingben repültek?? -
-
zmok #48764 Lehet, hogy ez nem az a sztori,de hasonló.
http://www.youtube.com/watch?v=rnIVCxuc-fg&feature=related
-
Sötétkék égbolt deep blue ha jól emlékszem a címére.Sajnos angol nyelven nem találtam meg -
Na ez nem az ,meg már lehet volt is ,de ku.va jó:) -
Nem az a Lengyel vagy Cseh film ?
Nem ugrik be a címe. -
Sziasztok!
Régebben volt itt a fórumon egy videó, ami részlet volt egy filmből, amely az Angliai csatát dolgozza fel.. (De nem az Angliai csata című filmből.)
Riasztást kapnak a brit pilóták, szaladnak a gépekhez. (Az egyik fel is löki a másikat, valamin összeszólnak.)
Légiharc következik, majd a szereplőt jól megkergeti egy Me-109-es, de nagy nehezen haza ér, mert a 109-es nem lövi le, hanem visszafordul..
Valakinek rémlik ez alapján valami? :)
Köszi a válaszokat! :) -
zmok #48759 *Marseille -
zmok #48758 Milyen érdekes, kesztyűben fog kezet Hitlerrel...
-
Solt #48757 Valami szoftveres gubanc van... újra kéne raknom a win-t, de most nincs hozzá türelmem... megvárom a januári drivert, aztán nekivágok. Utána nyélbe üthetjük a próbát is... ;) -
Értem:) Már reménykedtem amúgy.
Ja jut eszembe! Van egy olyan hogy energia gazdálkodás vagy mi. Próbáld teljesítményre állítani a PC-t. Lehet segít ,de lehet semmit sem ér. -
Solt #48755 A 6970-hez képest írtam, hogy jóval több mint 50%-t hoz...
Azóta nem foglalkoztam vele... nincs hozzá türelmem. :( -
Most olvasom,hogy 50 % gyorsulást értél el a CLOD ban a VGA val.
Akkor fix 60 fps megvan vsinc mellett mindenhol?
Mesélj mit tettél.
Ugye volt valami nyűgöd vele,az akkor elmúlt ezek szerint. -
Azon mindig megrökönyödöm,hogy a németeknek hogy ,hogy nem jutott eszébe az a megoldás mint az amiknak,hogy acéllapokat fektetnek le ,és akkor nem problem ha térdig ér a víz a szántáson:)
Ez is jó ezt még nem láttam.
Nagyon jóóó
Ez meg valami sorozat lehet,de itten van szó pár vadászról