91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #48872 A TS/SG/Luftwaffe mappába feltettem a Dark Blue World c. filmet és a magyar feliratot is mellé. -
Ezt nézd meg.
Szerintem bitang egy jó klipp.
-

Ennyit tudok mondani:) De ízlésről mint mondottam nem vitatkozunk:))
-
Szepy2884 #48869 Bejön mi
Na, jó ha már ilyen szépen kéred, megkapod 
Meg még ezen nőttem fel
-
Ment a listámra :)
Draft Punk, hmmmm. Nagyon nem szeretem a monoton elektronikus zenét, de nekik valahogy sikerült meggyőzniük.
Nyámi: Daft Punk - Harder Better Faster -
Most esett le a szellem lovas bakker. Gyerek koromban adták ezt a tévében ha jól rémlik,de a zenére konkrétan emlékszem. -
Ehhez mit szólsz?:) Én bírom.
Szepy!
Azt az atyát tedd be . -
Szepy2884 #48865 Na mi van már? Megint zene butikot tartunk? most épp ezt hallgatom
-
Alice Cooper - Poison
Nem vagyok egy nagy rajongója a western témakörnek, de ezt órákig tudnám hallgatni. -

Én nagyon nagy Metallica rajongó vagyok ám:)
Mondhatnám az első háromban ami a kedvenceket illeti ott van:)
Rebecca:)
-
Ezt a videót pont ma délután raktam be a lejátszási listámba. 
Ha már Metallica
Metallica - The Unforgiven
Iron Maiden - The Longest Day
Mondjuk azt nagyon sajnálom, hogy ebből a korszakból elég silány a felvett hanganyag minősége. :-\
Nem úgy mint ezek a szarok.... (Ha már péntek van.)
-
Az Ubi tojik erre ,szinte semmi információt nem írnak semmiről a patch ekről meg pláne nem.
Hamarabb megtudunk Sanyótol valamit ,mint tőlük:) -
otiq #48860 Bocs ha elkanyarodok a témától, de próbáltam rákeresni, hogy mikor lesz új patch. A főoldalukon még az van, hogy kiadták az 1.00.14072-t.
Legalább szólhatnának az Ubisoftos fiúknak, hogy még élnek és frissítgessék már az aldomainjüket. -
Na hogy repülős téma is legyen:XDDD
Mondjuk itt szebben szól. -

Jut eszembe Miki fiam:) és még nem is lovaltuk bele magunkat annyira ,mert még pl szó sem esett részemről az Iron Maiden ről ugye.Így hirtelen este 10 körül:) -
No ezt be kell tennem:)
Megvan ez a dísz albumuk:) Extra DVD meg mitököm. Nagyon ütős. -
Próbálják / próbálták kiirtani ezeket a hitleres videóket, de szerencsére nem megy. :D
-
Na ők se ma kezdték a szakmát :)
Mijki, ezek a színek mennek. Meg a villamos ;) (Rolls Frakció) -
-
Megy az OFF rendesen. Bezzeg ha én csinálom, kitör a háború.[#nevetes1 -
Eztet fülelje meg uram:))
Autóm szerves tartozéka ez is:) Szoktak nézni,hogy bólogatok a kopasz fejemmel a ritmusra:)
Na meg ez is:)
Mondjuk ezek kicsit keményebb zenék tegyük hozzá. -
:D -
Van tőle albumom.
Különben azon röhög az asszony mögöttem,hogy linkelgetjük itt a nagyfater korú arcokat és erősen bólogatok hozzá:))
-
Őt például sokan nem is ismerik itthon. Pedig.. -
Fasza gyerek! Ő is jól nyomja nagyon. Sok jó zenész van artrafelé.
Hallgasd csak meg EZT testvérem!!!
-
Csak ezeket irigylem a rohattt ámedikaiaktól bazze.
Gondolnak egyet, kimennek egy fasza baseball meccsre (kicsit fiatalabb voltam és is toltam), vagy elmennek egy fasza koncertre. Itt meg mi van? Fluorid leokádia legózik.. A fasz kivan. -
Na bakker át kellett dugni a fülesemet ,mert ezt csak normális cuccal szabad hallgatni:)
És Slash hez mit szólsz? Őt is bírom ,tud bánni azzal a hangszerrel:)
Sok nagyon jó van az az igazság,én mindet imádom,csak van olyan akit az emlékeim miatt jobban:))
-
Jajám! Vagy nézzed meg ezt. Valóságos orgazmus a fülnek :D
Ezek A ZENÉSZEK bakker és nem a sok gyogyós barom.
Vagy nézd meg Szabó Leslie-t. Tök jól nyomja és a kutyának sem kell. Csak ezek a műmájerek. -
:D
Feró elkurvult azért, pataki (kisbetűvel) meg sose volt normális. -
És az öreg Ritchie Blackmore ?:)
Én már nem változtatok helyett. Ha valakinek nem tetszik nem nézi ,nem olvassa. Ennyit tudok mondani:)
-
otiq #48842 Pont a Bill mesélte a műv házban, hogy meghívták az X-faktorba, hogy énekeljen egy duót valamelyikkel. Erre nemet mondott és azt mondta, hogy van már ott egy Feró minek menne ő is oda. :) -
Kíváncsi vagyok ki akad ki először rajtunk :D
Sanyo oldalára kellene járnunk ilyeneket megdumálni. Ott úgyis van egy korcsma hivatal ;)
Ez is odabasz ám ;)
-
Nem rossz, bár nem rajongok az ilyen zenéért ;) Semmi bajom vele, csak nem komálom.
Nekem itt kezdődik A ZENE (néhány százszor már linkeltem)
-
Te leon! Ez oda ba.. -
Igen. Pont erre gondoltam, hogy ez a furcsafejű SP vagy a fluorid gerzsony megjelent volna ott... -

Belegondolok,hogy SP megjelenik a Kőbányai műv házban :) akkor.
Ki már nem ment volna:XD -
Egész pontosa nezt, asszem :D
http://www.youtube.com/user/vttv01/featured -
Ezt http://www.youtube.com/user/vttv01 érdemes végignyálazni!! Még Rolls Frakció is van!! Beszarás.. -
Nem ám ilyen fogkrém ödipusz és társai basszus. Ezek 30 évvel ezelőtt igen nagy verésnek lettek volna kicsiny gazdája. -